A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Niki!

Gratula a kisfiadhoz! Örülök, hogy végül minden jól alakult és ezek szerint nem is volt semmi komplikáció! :wink: Várjuk a további híreket! :wink:

Lányok!

Visszaolvasni nem tudtam, mert férjem dolgozna a gépen. Kicsit magunkról:

Tegnap óta nagyon keményedek, annyira, hogy szinte folyamatosan....úgyhogy eddig nem szedtem magnéziumot, most kénytelen voltam. Ráadásul a közérzetem is a béka feneke alatt. Vizesedem, főleg a kezem gáz, fájnak az ujjaim alig bírom ökölbe szorítani. Azt hittem örülni fogok a hidegnek, de szerintem e miatt van most ennyi bajom... :roll: Azért még tartom magam a sok panasz ellenére is! :wink:

Remélem mindenki jól van, majd jövök olvasni is ha tudok! :wink:

Kép
Kép
tabati

Bond!
Én lassan már azt is elhiszem, hogy igenis a gólya hozza a gyereket...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki!

Juhuuuuuuu-juhuuuuuuuuuuu-juhuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boldogságot....egészséget....soksok tejcsit....
juhuuuuu-juhuuuuuu
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Moncsy, Tabati!

2-3 napja én is sokat keményedek, menszis feszítgetést érzek alul, és időnként lightos összehúzódásaim is vannak!
Egyik sem kétségbeejtő, vagy túlzottan fájdalmas,szóval nem aggódom :wink: ! Egyrészt ilyenkor ez már normális, hiszen készül a szervezetünk a szülésre, másrészt nekem egyértelműen összefügg a hidegfronttal, ami hamarosan elmúlik!
Szóval sztem ti se aggódjatok :wink: !
Persze, nem kellemes, de már nincs sok hátra, élvezzük ki amíg lehet :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

De jó neked, hogy tudtok Apával társasozni. Én is úgy szeretnék, de azt mondja, hogy ketten nem olyan érdekes. :( Társaságot meg most már nem olyan könnyű összehozni úgy, hogy közben Manó ne zavargáljon be hosszabb ideig.

Pont beelőzted niki72-ékről szóló bejegyzést. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De utólag is igazad van. :wink:

niki72! :)

Gratulálunk! :P :P :P :P :P :P :P :P Legyen sok tejed és gyorsan pihend ki magad, mert nemsokára lehet, hogy visszasírod a kórházi nyugit. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megint volt valami vérzés vagy mi történt pontosan? Mesélj!
(Most már állítsd át a vonalzódat. :wink: :lol: :lol: :lol: )

viranka! :)

Nagyon szépen köszönjük neked, hogy hírt hoztál! :D Ha tudsz még valamit, akkor mindenre kíváncsiak vagyunk. :roll: :wink:

czigka! :)

Mi még most jobban babázhatunk, mint niki72. Szerintem ő inkább most még a "túlélésre hajt". :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moncs.78! :)

Vigyázz magatokra és jó pihit (meg meleget. Mert most itt nincs :? )

tabati! :)

Tudom, hogy minden okés, de mi lenne, ha 2-3 napig te is nélkülöznéd a sót, mint lorca? :roll: Neki is javult tőle a lába.

Kép
Kép
200907?

Üdv itt kint, Alexander!!! Niki, neked meg jó babázást kívánok!
(Bárcsak én is itt tartanék már...)

Tabati,
Fel a fejjel! :wink: Mondom persze én, aki itt nyafizik napok óta. :lol:

Boo,
Azzal a társasozással még várni kell 4-5 évet. De jó, hogy apa is partner benne. :D

Gabi1,
Köszi a borogatásos tippet. Van, hogy a legegyszerűbb jó tanács a leghasznosabb. :wink:
Mint nálam is, a vérszegénység még külön rontja a helyzetet, így sokkal könnyebb mindenféle bacit és vírust beszedni. :? Meg legalább jó, hogy egy jó ideje nem voltál beteg, nézzük a tendenciát, akkor egy jó időre le is tudod.

007,
Tévedés ne essék, én nem akartam terhes lenni, én csak gyereket akartam. :lol: Régebben a 3-4 volt belőve, de ha az ép eszemet megőrzöm, az életben nem akarok többet terhes lenni.
A két keringés nem egyforma, a babának valahogy fordítva van. :wink: A szülés után áll be a kinti irány.
A vizsgálatnál azért nem lehet tévedni két ujjnyit attól, hogy fájás közben vagy máskor vizsgál. Meg én is úgy hallgattam, amikor modta a doki, hogy mennyit haladtunk, mintha isteni kinyilatkoztatás lett volna, tehát tényleg nem mindegy. Ehhez a kedves nővérhez tegnap ismét volt tapasztalatom, és durván is vizsgál, pedig még csak egy sima méhszáj ellenőrzés volt. Az elmúlt pár évben sztem legalább 15-20 ember végigvizsgált, de simán dobogós. A másik két dobogós meghozta a babákat. :roll:

beállítjuk a kádba
Cipővel? Nálunk az és a zokni a legrosszabb homok szempontjából. Csúcs időben kb 1-1 evőkanál lábanként, erre jön a ruhazsebben, gyűrődésekben elrejtett vésztartalék. :twisted:

Azt hiszem, hiába nyomatom ezt a korai szülés dumát, mini nagyon jól érzi magát odabent. 3000-es méhszáj, teljesen hátul van. :?

Tessék tekintettel lenni másokra
Miért, van itt valaki, aki nem tudja megérinteni a lábujjával az orra hegyét? :lol: Még megy. :D

Anitja,
Hűűűűűhaaaa. :lol: :shock: :lol: Ez már nagyon poci. :lol:

Siesta cipő:
Nagyon sokban van "lúdtalpbetét" ami kifejezetten rossz.

Hendegabi,
Nekem is ezért a jó kis eü hozzáállásért van egy csomó könyvem itthon a témában. A dokik homlokegyenest eltérő dolgokat mondanak, aztán mint idiótát kezelnek, amikor elbizonytalanodtál.
Péntek este belázasodik...tuti, hogy már fél évesen is tudják, mikor nincs rendelés. :roll:
Ez a hozzáállás sajna nem csak magyar. :? Ezen a téren alapból el van szúrva a rendszer. Tudok bőven angol és amcsi példát is - hogy Ancsurti remek tapasztalatairól ne is beszéljünk, pedig a kanadai eü elismerten jó.

Kép KépKép
lorca

Niki Alex-e :)

Kép

KépKép
viranka

Niki72!

NAgyon-nagyon sok boldogságot, jó egészséget! Hatalmas gratula!! :D
Puszi

Ha időd, erőd, pici fiad engedi gyere és mesélj!
o.heni

Boo!

A társasról hirtelen az jutott eszembe, mikor bnőmnél voltam, akinek három öccse van. Kérdezte valamelyik a többieket, hogy jönnek-e társasozni, persze mentek...:
mindegyik bevonult a saját szobájába, és nekiálltak Honfoglalózni egymás ellen a számítógépen :shock: :lol: :lol: :lol: !
Ez ám a 21. század :? !
Én amúgy imádok minden közösségi játékot, szóval alig várom már.... :D
Szex és new york :wink: :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki

Gratulálok NEKTEK :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ez SZUPER!!! Gratulálok Niki! Sok egészséget és tejcit!

Hát erre nem is gondoltam! Megkezdtük mi is a sort! :lol: :lol: :lol:
Húúúúú!!!!Nagyon izgalmas!
Vendég

NIKIKÉM! NAGYON NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK! GRATULÁLOK! SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!
GYÖNYÖRŰ AZ ÚJABB KIS "KAPUCINERED"!!!!!
CSODÁLATOS KISFIÚ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

hát, megkezdtük mi is.

Niki! Nagyon gyönyörű a kisfiad, és szép nagy is. Remélem, hogy minden rendben. Nagyon jó egészséget kívánunk nektek!

Gyerekek én full hülye vagyok, úgy rivok, mint akit elvertek....

Kép
Kép]
hendegabi

Niki gyönyörű kisfiad van, én is elpityeredtem úgy meghatódtam. Nagyon nagyon szép:)
Majd gyere és mesélj.

Én aludtam délelőtt egy jót, nem tudom mi volt velem, nem igen szoktam aludni napközben.

Én sem aggódom már a keményedések miatt, most már úgy vagyok vele hogy jöhet nyugodtan, eleve nagyobb is.

Tabati magnéziumot csak a 36. hétig szedj utána már nem szabad.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok!

Niki! Nagyon gratulálok nektek,sok-sok tejcsit és boldogságot kívánok!!
Boo!! Tegnap mi is dvd-ztünk apával,a Valami Amerika 2-t néztük,nekem mondjuk jobban tetszett az első rész,de ez sem volt rossz. A Sex és New York-ra még nem bírtam rávenni őt,pedig én is imádom,de majd egyszer. Tudom,hogy neki is tetszene,mert miután megnézte annó az Ördög Prada-t visel-t,az is nagyon tetszett neki.
Undorító idő van! Legszívesebben döglenék egész nap,délelőtt így is majdnem 11-ig lustiztunk,de lehet megint visszabújok tv-zni,mást úgysem lehet ebben az időben.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Niki!

Hatalmas Gratuláció a Csodálatos Kisfiadhoz! Sok boldogságot, egészséget, tejecskét! Gyönyörű Kis Hajasbabád van!!!!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

kicsidodi! :)

Társas: welcome to the real world! :lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :( :( (De nézhetjük úgy is, hogy a Honfoglaló legalább egy értelmes játék, ellenben sok másikkal)

hendegabi! :)

"Gyerekek én full hülye vagyok, úgy rivok, mint akit elvertek...."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76! :)

Veletek mi újság van?????

(Milyen kisfiúról beszéltek itten? :shock: :shock: :shock: :shock: Én egy szép naaaaaaaagy babát látok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Niki!

Csodááááálatos ez a baba!!!!!!!!!! Én is barna bébit akarooooook! (Esélyes :wink: )!
Nem térek magamhoz! Gyönyörűűű :D :D :D !

(Totál ihetetlen számomra, hogy egy közel ekkora bébi van a pocakomban :shock: :shock: :shock: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki

Gratulálok! Egészséget és rengeteg örömöt kívánok az egész családodnak :)

Gyönyörű, nagyhajú, pufók arcú babád van!

Olyan hihetetlen hogy az én pocakomban is ekkora, sőt valószínűleg nagyobb fiúcska lubickol.....
Vendég

Niki!

GRATULÁLOK!!
Várjuk a mielőbbi híreket!
Gyönyörű a kisfiad.És pont a születésnapomon született! :lol: 8)

Kép
szisz89

Niki nagyon sok szeretettel gratulálunk mi is,gyönyörű a kicsi nagyfiú :) . Hát ez a nap is eljött,valaki megkezdte a sort.Annyira,de annyira izgiiii :)

Kép

Kép
lidike

Szisz akkor boldog szülit neked is :)

Kép

Kép
lidike

Képzeljétek, jött ma egy csaj hozzánk, aki főállásban itt dolgozik az önkormányzatnál
megkérdeztem a születési támogatást, hogy a mi önkorm. ad-e.
AD! ha megvan a baba, akkor kell bevinni mindkettőnknek keresetigazolását, meg kitölteni valami papírt, meg a születési anyagkönyvi kivonatot másolják le hozzá. Azt mondta a csaj, eddig még mindenki megkapta, csak formaságból kérik a papírokat.
Ja, és 15 ezer forint.
Köszi Bond! :D

Ennek örömére most megeszek egy nagy tál cseresznyét, ami szemtelenül kacsingat rám!
Hiába mondta neki, hogy az EPER sorsára jut!

Kép
Kép]
hendegabi

Szisz! Boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Niki!
Nagyon gratulálok nektek,jó egészséget kívánok,és hosszú,boldog életet a fiúcskának! :D
Vendég

szisz89! :)

Boldog szülinapot neked! :wink: (Mikor született a baba? Gyereknapon. :) :) :) :) :) )

Majd akkor köszönd meg, ha már a kezedben lesz. :wink:

Tök aranyos ez a kép. :D :D :D :D :D

lorca! :)

A cipőjét is a kádban szoktuk levenni, de persze nem vizezzük össze. (A ruháit sem szoktuk, az a kép csak egyszeri alkalom volt). Így jól ki lehet rázni mindenhonnan a homokot és ha már úgyis ott tartunk, akár még egy gyors zuhit is lehet venni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Niki!

Gratulálok Nektek, nagyon édes a pici fiad!!!!! Aztán ahogy tudsz, gyere és mesélj el mindent, kíváncsian várjuk!!!!

Bond!
Hová lettek a vonalzóid????

Boo!
Képzeld a 24 7. évadját nézzük, már 6 részt megnéztünk, most folytatjuk (mondjuk csak 20 van meg, de hamarosan érkezik az utolsó 4 is). Izgi nagyon!!!!! :D

Kép
katy76

Mivel igen eltűntetek, és a lányom szomszédol, gondoltam iwiw-ezek.
Az "Egymás szemében" elnevezésű alkalmazásba betekintve az eredményeim 9 vélemény alapján:
Őszinte vagyok:5 :D
Kedves vagyok: 4 :)
Jól nézek ki: 4 :oops:
Képben vagyok: 3,3 :?

Első kérdés, amit feltett: Szerinted Nyári Babavárók 2009 kreatív? :D

Kép
Kép]
hendegabi

Niki!

KépKépKép
Vendég

jaj, de jó hírek vannak a mai nap. Lara kapott új szívet. :D :D

Kép
Kép
orsi777

igaz, abba bele sem gondoltam, hogy valakinek ezért meg kellett halnia. :( :(

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:35-kor.
Vendég

Niki!
Hatalmas nagy gratula.
Megláttam a képet és csak ez jött ki: Jajj, de ééédes.
Nagyon szép formás baba.
Nagyon várjuk a részleteket!
(A kocsi pedig szuper és még minőségileg is jól jártál vele.)

Orsi!
Nagyon tetszik a kislányotok neve.

Czigka!
Olcsó (mennyire az lehet), szép, vagyány rugi: Tesco, Cheerokee. Lis, nekem bejönnek.

Lorca!
A hátralévő idő átalvásában én is benne lennék
Natasa fekete szemei...nagyon ccépek.

Boo!
Gottfried :lol:

Dodi!
Cipőkre én is kényes vagyok, azt pl. soha nem fogadok el használtat.
Jó, hogy te csak fiona kezű-lábú vagy. Amikor Szonjival voltam terhes, apu konkrétan lefionázott (de hozzáteszem nem alaptalanul, mert a fejem is nagyon gáz volt).
Vizsgádhoz gratu :wink:

Anitja!
Húú, te sem panaszkodhatsz arra, hogy kicsi a pocid

Én is köszi a drukkokat, nekem is megvan a pénteki szigorlatom (igaz csak 3-as, de legalább annyira örültem neki, mint Dodi az 5-nek).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És mit válaszoltál? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

coversano! :)

Ezt nagyon eltaláltad! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czigka! :)

Ilyenkor a hajszín még semmit nem jelent. :lol: Barnának születtem, aztán szőke majd kissé vöröses lettem. De csak azért, hogy az újfent szőke hajam szőkésbarnában véglegesüljön.
Manónak is sötét haja volt, most meg látod milyen szöszke.

szonibaba! :)

Ezt is kipipálhatod, ügyes voltál. :)

Kép
Kép
200907?

Én is kaptam új szavazatokat:

Jól nézel ki: 5,0 ( :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock: :shock: )
Képben vagy: 4,0
Őszinte vagy: 4,0
Kedves vagy: 4,0
Kreatív vagy: 4,0
Jó az ízlésed: 3,8
Humoros vagy: 3,5

Ez tuti mellé ment. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

De szép baba!! :D

Hát én is pont erre gondoltam, hogy a mi pocinkban is már egy legalább ekkora bébi csücsül. :D

Én meg felhívtam a szülésznőmet, jövő héten megyek nstre, és megnyugtatott, hogy a rosszullét tuti a hidegfront miatt van, ilyenkor a vérnyomás is feljebb megy. Mondta, hogy kezdjem el inni a málnalevél teát, mert az kicsit vízhajtó is. Úgyhogy már meg is ittam egy pohárral.

Gabi!

Köszi az infót a magnéziumról, rémlett valami, de akkor mostantól már nem szedem. (amúgy is csak 1 szemet szedtem be)

Kép
Kép
tabati

A fe..be! Megint elfelejtettem a málnalevél teát.
Meg a baba ajándéka sincs meg még Nócinak. Tényleg: nem tudja valamelyiktek, hol lehet venni Susie és Tekergős Puzzle-t?
Meg még annyi minden nincs meg!

Bond: én a humorodra adok egy 5-öst!

Ti kire tippeltek következő babázónak?
Enyém tipp: Pagika

Kép
Kép]
hendegabi

Puzzlet passzolom. Pagikáék nagyon jól nyomatják, úgyhogy én inkább gabi1-re tippelek.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! 8)

Kis bekukk, végigolvastam, de így most alig maradt időm írni, már kidöglöttem a mai nap melóiban.

NIKI HATALMAS NAGY GRATULA A KISFIADHOZ, MESESZÉP FIÚCSKA!!!! :D :D :D

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:36-kor.
Vendég

Sziasztok! :D

Kedves Lanyok, eloszor is szeretnem megkoszonni a sok-sok drukkot, tamogatast, amit az elmult 2 honapban kaptam toletek! Most pedig a gratulaciokat, koszonom szepen! :D

Leirom gyorsan, hogy mi tortent tegnap este..:

Este 8-kor kimentem a mosdoba, es ereztem, hogy melegseg ont el, tudtam, hogy ver megint..aztan letoltam a nadragomat...ugy jott a ver, mintha csapbol eresztenek....rogton nyomtam a veszjelzo gombot, azonnal szaladtak 4-en, raktak az agyra, es rohantunk a szuloszobara. Orvos ott vart, es azt mondta, hogy csendesedik a verzes, baba jol van, hasam nem faj, ugyhogy varunk egy kicsit, hatha nyerunk egy kis idot meg a babanak. 2 ora el is telt igy, de azert addig mindent elokeszitettek a mutoben. Aztan kezdett fajni a hasam, de meg csak eleg gyenge menstruacios gorcs volt, de aztan nem sokra ra hirtelen szep kis fajasok lettek belole. Jott az orvos, es kozolte, hogy akkor indulunk a mutobe, de szinte egyidoben iszonyatosan elkezdtem verezni is, ugyhogy felgyorsultak az esemenyek, meg alairattak velem egy papirt, hogy erzestelenitessel fognak kezdeni, de ha komplikacio merul fel, akkor elaltatnak, es az is elofordulhat, hogy ki kell venni a mehemet. En mondtam, hogy jo, jo, csak kezdjek mar....Beadtak az erzestelenitot, es mar vagtak is, nem sokra ra pedig kint is volt Alex baba, gyonyoru volt mar akkor is, es nagy hangon sirt!
Megvizsgaltak, es mondtak, hogy minden a legnagyobb rendben vele! :D Aztan apa megkapta egy picit, megpuszilgattuk, es elvittek.
Engem kozben elkezdtek osszerakni, es mondtak, hogy a mutet nagyon jol sikerult, komplikacio-mentesen. Nagyon megkonnyebbultem! :D
Aztan apaval kettesben hagytak minket, es masrol se tudtunk beszelni, mint a kis Alex babankrol, hogy milyen gyonyoru es tokeletes, es probaltuk felfogni, hogy vegre itt van velunk a varva-vart kifiunk. :D

Aztan jott az egyik szuleszno, es nagyon meghatott az ajanlataval, hogy az agyamon eltolnak a koraszulott osztalyra, hogy lathassam a kisfiamat! Amikor beleptunk Alex epp hatalmas szemekkel szemlelte a vilagot, ahova erkezett:)
Elotte mindig azt gondoltam, hogy nagyon nehezen fogom viselni, hogy a babam nem lehet velem, hanem egy inkubatorban..ezzel szemben most mast sem erzek, mint boldogsagot, hogy az elmult 2 honap gyotrelme utan kisfiam teljesen egeszsegesen itt van velunk! :D
Vendég

NIKI! VELED ÖRÜLÜNK!
És nagyon-nagyon szupi, hogy jól vagytok, és komplikációmentesen zajlott a műtét.
Meglásd, hamar otthon lehettek!
Még egyszer jó egészséget. Pihenj sokat!

Kép
Kép]
hendegabi

Niki!

Örülök,hogy végülis nem volt semmi komplikáció és mindketten jól vagytok! Még egyszer gratulálok Alex babához!

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:37-kor.
Vendég

Sziasztok! :)

Niki, nagyon sok örömet és boldogságot kívánok a pici fiatokhoz! Sikerült kellően elérzékenyülnöm miközben olvastalak :oops: ...nagyon örülök, h végül minden a lehető legjobban alakult!!! :D

Remélem mindenkinek jól telik ez az esős hosszú hétvégéje..mi azt terveztük mára, h elmegyünk a jászberényi állatkertbe, de végül az idő és a fiam eldöntötte, h ne menjünk sehová.. :?

Tegnap délután a fiam a Nagyival kukoricát pattogtatott: Barna olyanokat síkoltozott, meg röhögött ahogy az üvegfedő alatt látta az ugráló kukoricaszemeket, hogy csak na!..és hogy milyen jóízűen ette a Mamival közösen morzsolt, majd pattogtatott kukit! Ennek az lett az eredménye, h kb egy liter vizet megivott az este folyamán, így hajnalra a pelus totál feladta a küzdelmet..a fiam teljesen átázott, felsírt én hősiesen kimentettem a tocsogó pizsiből, és befektettem közénk. Eleinte azt hittem működik, mert olyan volt mintha aludna, de fél órás pislogás, és Anya szemének, orrának nyomogatása után úgy döntött, h unalmas közöttünk és elindult felfedezni a sötét lakást. Mindezt hajnal 3-kor. :shock:
Délelőtt 11-ig bírta, kisebb-nagyobb hisztikkel, aztán kidőlt és sikerült 4 órát aludnia…ááá nem volt fáradt… :roll:
Mi meg Apával, h kihasználjuk a tengernyi szabadidőnket tanultunk. Vagyis csak tanultunk volna..a konyhaasztalnál egymással szemben ültünk, Apa meg mint egy rossz gyerek azzal szórakozott, h a kiemelőfilceket a hasamra dobálta, h vajon ott marad-e, és tényleg :roll: …rendkívül hatékonyak voltunk! :lol:

Gabi, gyors gyógyulást kívánok Neked!!

Lorca, milyen gyönyörű lánykád van!! Én is akarok egy ilyen bogárszemű szépséget!!! :wink:

Ancsurti! A szeplős fotód nagyon ott van!!!
Én anno Apának mindig azt hajtogattam, h egy vörös hajú, duci, szeplős kispasit szeretnék…a vörös bejött, bár nem duci, és még egyenlőre nem is szeplős, de az egyik bejött! Viszont most még csak el sem tudom képzelni, h milyen is lesz a 2.kispasink, mert ha erre gondolok mindig Barnabás pici pofija ugrik be, és még egyenlőre el sem tudom hinni, h esetleg egy teljesen más kinézetű fiunk is lehet… :roll:

Boo, Müzli nagyon ééédes, tényleg olyan mint egy kis őzgida! :)

Hendegabi, Nóci torka hogy van? Ehet már mindent?

Szonibaba, gratulálok a szigorlathoz!! :D

Dodi, számomra sem volt kérdés, h ügyes leszel!! :wink: Gratulálok! Bútort sikerült már vennetek?

Ha vkit érdekel, innen le lehet tölteni egy 24 oldalas pdf-et a kismamis juttatásokról, szerintem hasznos, bár külön-külön innen-onnan össze lehet szedegetni (meg szerintem már ide is felkerült egy csomó infó), én mondjuk örültem volna ha még tavaly év végén rátalálok erre..
http://www.babafalva.hu/portal/kurir_subscribe/

Sziasztok,
o.heni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szonibaba!

Gratulálok, naggggyon ügyi vagy :D :D :D !
(Szigorlaton így is örömtáncot fogok lejteni a kettesért is, nemhogy két gyerekkel :wink: )

HGabi!

Jól értelmeztem, hogy te kipontoztad azt, hogy "a fenébe"?!?
:shock: :shock: :shock: Hát, nálatok aztán tényleg nincs káromkodás :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Én sem Pagikáékra tippelek, mert oké, hogy ikrek, de asszem ők majdnem legutolsónak vannak kiírva, szóval nekik még nagyon nem kéne jönni!
Részemről is Gabi1 atipp, mert 4. bébi, nagy bébi, nagy pocak, és már 36. hét, szóval sztem nekik áll a zászló :wink:

Niki!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Juhuuuu-juhuuuuu :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök, hogy mindketten jól vagytok, büszke vagyok rátok,az elmúlt időszakért :wink: !
Amúgy már többször meséltem anyunak rólatok (is), és épp tegnap beszéltük, hogy talán már jobb lenne mindkettőtöknek, ha kijönne Alex (na meg Ranianak, és apának is)! Úgy tűnik az égiek egyetértettek velünk :wink: :D :D :D !

Heni!

Apa meg mint egy rossz gyerek azzal szórakozott, h a kiemelőfilceket a hasamra dobálta, h vajon ott marad-e,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még nincs bútor :? ! De éppmost néztem, hogy tök jó akciók vannak a Kikában, szóval jövő héten elmegyünk apával.
(ha meg már elmegyünk, vlsz. veszünk is, mert apa nem az a felkutatomalegjobbatlegolcsóbban típus.... :roll: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

hányingerem vaaaaaaaan :evil: :evil: :evil: :evil:
Épp, mint az elején, de most még hányni sem biztos, hogy tudnék, mert belelóg a hasam a wc-be :evil: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki !!!

Nagyon nagy boldogsagot kivanok Nektek!Gratulalok ehhez az edes fiucskahoz,hozzon nagyon sok oromot a napjaitokba!
Szep kerek kis csalad letettek,orulok hogy teljesult az almotok!
Sok tejcsit :wink: !!!Annnnnnyira szeeeep!!!!!!!!!!

Percekig zokogtam mikor meglattam a hirt!Es ahogy latom szinte mindenkinek az volt a masodik reakcioja,hogy huuu nekunk is mar ekkora szepseges babuci van a pocakunkban 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Felfoghatatlan hogy kezdodik........ :cry: :cry: :cry: Annyira varom mar!!!

Ma "nyitott haz"volt nalunk,mivel nemreg kiderult,eladjak a hazat ahol lakunk....Szoval szomszedoltam,ne legyek itt a nagy joves-menesben....(bizunk benne hogy nem kell koltoznunk,mert megigertek a tulajok,hogy csak ugy adjak el,hogy mi meg legalabb 1 evig maradhatunk)Ez egy kicsit azert felzaklatott az elmult hetekben,de azert igyekszem.Remelem mar semmi nem jon kozbe....
A lenyeg,hogy ma vegre osszeraktuk a kisagyat,alakul a babaszoba...imadom mar most!!!!Holnap meg Ikeazunk picit,aztan meg varrok agynemut,meg a racsvedore szalagot,vasalassal vegeztem..tegnap vagy 8 oran keresztul nyomattam...
Kezdem latni a veget :lol:
Fotot nemsokarakeszitek...

Most ennyit,mert csak befutottam :oops: lassan aludnom kene :roll: ....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Niki!

De jó, hogy már te is tudtál nekünk írni! :D Örülök én is, hogy minden tényleg komplikációmentesen zajlott, pedig hogy riogattak mindenfélével... Gratulálok mégegyszer a gyönyörű kisfiadhoz! :D

Boo!

Tudom már rég írtad, de nem tudtam visszaolvasni, meg reagálni, köszi a nyakörves linket, eltároltuk. Most inkább struccpolitikát folytatok, meg kivárok. Ha itt lesz a babu, akkor meglátjuk tényleg mi fogja zavarni és mi nem, aztán ha zavarja az ugatás, akkor megvesszük a nyakörvet és kész.

Breki!

Mi van veletek?

No, nekünk kicsit megváltozott a mai napi programunk. :evil: Nem vágytunk másra, csak hogy itthon pihengessünk, erre meg....Fél 8kor csörög a telefon, egyik rokonunkkal van gáz, és persze férjem rögtön menjen kihúzni a carból. Még aludtunk, és még legalább 10 ig terveztük, de aztán gyors reggeli, öltözés és már itt is voltak. Össze-vissza beszéltek, hogy mi a probléma, aztán mentek és elvitték férjemet...Úgyhogy szép kis esős magányos nap...

Kép
Kép
tabati

Niki!
Jaj, de örülök, hogy végülis komplikáció nélkül sikerült megúsznotok.
Mondtak már vmit, hogy mikor kaphatod magad mellé Alexet v. ,hogy mikorra várható, hogy hazamehettek? Vagy még korai ilyeneket kérdeznem? Csak, mert tényleg nagyon formás és egyáltalán nem tűnik kis csontinak :D

Dodi!
Tegnap nekem is baromi hányingerem volt, egész nap olyan sz@rul voltam.De ezt gondolom nem foghatjuk az időre.
Arra gondolok, hogy tegnap az aktívnál is aktívabb volt Bodza és lehet, hogy vmit ő kutyult meg odabent?

Tabati!
Kitartást mára, rmeéljük tiedapa gyorsan végez és akkor még napközben bepótolhatjátok a lustizás.

Már nem emlékszem, hogy melyikőtök írta, hogy az Imrében fog szülni, de a dokija szabin lesz, így marad az ügyeletes, ill. szülésznőt választott. (Pedig még írtam is, hogy látásból ismerem a szülésznőjét)
Tőle kérdezném, hogy fel sem merült, hogy a doki ajánl maga helyett vki mást, v. elégnek gondolod, ha a szülésznő biztos?

És mindenkitől! Hallottatok már olyat, hogy vki máshoz járt terhesgondozásra, de a végén egy tök más kórházba esik be szülni? Lehet ilyet szerintetek? Végülis, ha vki az sztk-ba jár terhesgondozásra és nem választ se dokit, se szülésznőt, akkor nagyjából ez a helyzet, nem?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: