Na, túl vagyunk rajta. Persze a végére megint felment a vérnyomim, mert anyós mindent egyszerre akart csinálni, a gyerek is legyen nála, közben "szervírozza" a pörköltet, szóval a gyerek lógott az egyik kezében a hónaljánál fogva. Mondjuk mire kinyithattam volna a számat, apa már ki is osztotta, hogy fogja normálisan a gyereket vagy tegye le.
Borsópróba elhalasztva, holnapra kerti sütögetésre vagyunk hivatalosak, oda inkább bejáratott hamit viszek.
Berni: gyógyulj meg gyorsan
Nem vagyok még terhes. Tutira nem.
Zsebi és a többiek: köszi a spenótosat!
Igen, ezeket én is tanultam valamikor egyetemen, csak az alapozótárgyakra (mikrobiológia, növénytermesztés, ilyenek) nem nagyon figyeltem, így csak az maradt meg, ami tényleg érdekelt.
De pölö anyukám is vizsgálólaborban dolgozik (élelmiszer, talaj), és ő is mindig emlegeti a spenótot meg sóskát, hogy óvatosan a kalcium-oxalát miatt, mert kristályos, lerakódik miegymás.
Brendonban lehet, hogy megnézzük a napszemcsit (vagy másik bababoltban), ezekben ált. beváltják az ajándékutalványt.
Enikő: a spenótot én se szeretem, max. husiba töltve, de pl. amikor terhes voltam, akkor a 2. trimeszter vége felé iszonyatosan kívántam. Emlékszem, hogy sógornőm szülinapja alkalmából a Trófeába mentünk kajálni, és négyszer!!!! mentem vissza a svédasztalhoz repetázni a spenótból
Viszont igazad van, lehet, hogy később én se pepecselek vele, amennyiszer adni lehet, akkor inkább megveszem üvegesbe husival,amikor már lehet. Addig meg kibírom, hogy főzőcskézek neki
Susy: gyümilevet esetleg ebéd után adhatsz neki "desszert" jelleggel.
Mire mi a spenótig eljutunk, Kobold már 6,5 hós lesz.
Andy: én úgy csináltam az almával, hogy miközben adtam neki, kutyulgattam, és én ettem ki belőle a darabkákat, amik nem pürésedtek meg
Ha allergiás, arra sokkal hamarabb rá fogsz jönni....
Gyümi leginkább nyersen jó, de én az almát néha párolom is, mert úgy kicsit más az íze, és a főzelékeit szoktam "megbolondítani" vele.