A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Egyébként az emésztésem még mindig nem az igazi... :? mindentől puffadok. Diétázni már nincs kedvem. Azt eszem, amit kívánok, de azért igyekszem. Ma grill csirkét ettem főtt krumplival. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi: remélem csupa ilyen "nem" napotok lesz akkor!!!

Köszi az Emma dicsiket.. :oops:

Fleur: rosszúl vagy :( , Lilla nekiindul gyalog.. :lol:

Panndi: ez az fog ez menni!!! Zsófi és a bőrönd!!

Ágica: Petra féltékenysége :shock: Emma is inkább odajön ő is az ölelgetéshez..meg hozza a puszit..olyan finom cuppanós puszit ad! :oops:

Heni: sajnálom a nem kakit.. :( meg a rosszul léted!

Vindo: természetes hogy ez foglalkoztat..mindenképp fellebbezz..hátha rájönnek h valamit elnéztek..Rugó apa cipőjében!
:lol: Emma is imádja felvenni a cipőket bárkié is. JA és ami nagy kedvenc az a cipőkanál..hozza mindenkinek aki cipőt akar felvenni és tesz a sarkukhoz h segítsen :lol:

Hörcsög: hajrá házkeresés!!! A gyerekeid valami tündériek!!!Sok sok képet!!

Niki: remélem jól vagy és csak a lányod elvitte a laptop-od!

Anikó: egy kárpátmedencével, a vizsgádhoz..ahogy apukám szokta mondani :lol:

Kiváncsi leszek akkor hogy is lesz ez a gyed tgyás téma???

Mi szept körül próbálkoznánk tesóval és mi vele az első terhesség is "veszélyeztett" volt" végig tp-n voltam..gondolom most is ez lenne..akkor vajon?? na mindegy majd lesz vhogy...remélem lesz hamar új választás és akkor vissza állítják.. :lol:

Irina: Ádi szövegei... :lol: :lol: :lol: . Látod Ebben ő az első...!!!!

Vindo: micsoda csere!!! :lol:

Mi ma 9 kor keltünk :lol: , persze f7 kor Emma kérte a "tejcsi" aztán be is aludt! :lol: Most 1 től alszik..hát én 3 kor mindenképpen kelteni szoktam...mert különben este nem bír elaludni..( próbáltuk) de így is f9 körül kezdődik a fürcsi progi..és van hogy n-f10 mire ott tartunk hogy beteszem az ágyba...de az új módszerem "nem" működik..így onnantól h betettem az ágyba.."nem" csend van és "nem " magától elalszik....
MEsi jó eza "nem" módszer...remélem működik mert nem akarom elkiabálni!!! :lol: [/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Regi:azt hittem előbb jöttök. :) akartam kérdezni,hogy szójatejet nem adsz Szelinek?

Heni:oké,akkor megérkezett.. :) már aggódtam. :) remélem kaksi megoldódott..

Niki:én is remélem,hogy minden ok. .:)

Nálunk apa tegnap levett egy rácsot Domi ágyából,hátha bejön.De sajna,így is kimászkál.A vége az lett,hogy együtt aludt a két fiú.Aggódtam,de elvoltak.Igaz Beni eléggé szorosan mellé bújt. :) De így elaludtak f8ig. Most ebéd után is harc volt. Hosszú harc árán aludt el Domi. Ma voltam vásárolni rengetegen voltak a tescoba,nem tudom mi lesz nyár közepén. :shock: Most sikáltam ki a két fürdőt, a kezem szétázott és az orrom tele van tisztítószer szaggal :x ,én is inkább benyomnák valami csokit,de nem nagyon van itthon a fiúk felfalták. :( Most kisütött a nap de. meg esett,ezen az időn kiigazodni :? lehet mindjárt megint esik. . Na mindegy megyek ledagasztatok a kenyér sütővel egy kis pizza tésztát,du. jönnek az unokahúgomék a párjával,legyen mit enni,ha már grillezni nem lehet :evil:

Panndi:a virágodat láttam a tescoba azt a szép bordó színűt gloxémia a neve,ha jól emlékszem. :) eszembe jutottál.. :)

Megyek felébredt a hercegem.. :)
varga tünde

Hú, mióta rendszeresen veszünk gumikesztyűt (ez azóta van így, hogy R. nagyon csúnyán elintézte párszor a ruháit és az ágyneműt), azóta mindig van rajtam, ha fürdőt pucolok. És kutyasz... szedésnél is jól jön.

Én is utáltam, mikor kenegetni kellett utána egy csomót.

Kép
vindolanda

Tünde, ez az, valami g betűs volt a nevem tényleg!

Regi: ha ébred Fruzsi, ringatás, simi, visszaalvás. Néha öt perc kell neki, néha 30 :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ugy nez ki, kitartunk meg egy darabig.... :) verzes ujra muloban, ugy latszik kisfiam jol erzi bent magat! :D Mar a szulesznok is csodalkoznak, hogy minden verzes-rohamot igy meguszok... :roll: :D

Itt most gyonyoru ido van, kis csaladom letol a tolokocsiban, amikor csak tud. Nagylanyom megerkezett, nagyon aranyos, olyan sokat segit apanak, kicsit tehermentesiti. Nekem pedig minden nap foz... :D Amit nem tud, azt telefonon mondom neki, mit hogyan csinaljon. :lol: A kakis pelenkatol meg kicsit idegenkedik, de majd megszokja! :lol:

Ma ebayen megvettem a teso-babakocsit, megprobalok egy kepet majd felrakni, nagyon szuper, markas, es nagyon olcson vettem hasznaltan persze, de vadi uj allapotban van. Itt a sok gyerek miatt nagy a valasztek meg kettesbol is, es nagyon jo aron.

Jaj, kepzeljetek, az ablakombol a mentohelikopter-leszallora lehet latni, pont az ablakom alatt van...szerencsere max naponta 1 szokott jonni, mindig meghatodok, hogy milyen erobedobassal, lelkiismeretesen es szervezetten probalnak segiteni ezeken az embereken...Ma egy ferfit hoztak, es egyfolytaban probalgattak ujraeleszteni meg akozben is, hogy toltak be a korhazba a helikopterbol....hat nem volt olyan jo nezni.. :(

A gyermekek gyonyoruek!!! Vizivos Emma, Berco lehengerlo, Rugo azzal a cipovel... :lol: Mi apanknak 47-es laba van....gondolhatjatok, milyen vicces Rania is, amikor belebujik a cipojebe! :D
Horcsog, a te gyermekeid is tunemenyesek! :D Remelem, hamarosan meglesz a kis hazikotok!+++++++

Vindo, eloszor is: Rania egy szot tud tokeletesen ejteni: csoki. Aztan persze par szo meg van: Daddy, Mammy, please-piiiiiz.....de nagyon nem sokkal tobb. A sajat nyelven folyamatosan beszel mondjuk, es ugy latszik, hogy meg van gyozodve rola, hogy meg is ertjuk. :D
Ne aggodj, nagyon sok gyerek nem beszel meg ilyenkor. Minden rendben lesz. En ellenkezo pelda vagyok: masfel eves koromban folyekonyan es teljesen tisztan beszeltem....megsem lettem egy zseni.... :roll: Ugyhogy nem ezen mulik... :lol:

Emese! En sem orulok annak, hogy mennyire nem volt jo a napotok es az ejszakatok! :lol:

Na, remelem, semmi fontosat nem hagytam ki... :roll:
Vendég

http://www.amazon.com/Jane-5069-G80AZ-P ... B000K22CQ8

ilyent vettem, csak szurke szinben. Uj ara atszamolva kb. 150 ezer ft, en 20 ezerert vettem. :D
Vendég

nekünk is van csere Hókuszpókunk :)

Panndi!
szerintem nem lehet vinni mei-tai-ban :( de mindjárt azaz fektetés után utánaolvasok :)

na meg a Barbie-s album :) a lutrához nem volt türelmem egy darabig gyűjtögettem ragaszgattam :) hugi meg barbi mániában égett anno :) az tele is van :) Ágica múltkor jót mosolygott rajta :) mert Ő neki is volt :)

Ágica!
na mi történt,h. jányod elkezdte fogait növeszteni :) esküvő jó lehetett :) s ilyen piciknél ne várd h. 1helybe üljenek :) kíváncsi vok én is júli11re :) barátnőm férjhez megy és B.től 2 hónappal idősebb a fia :) :) jó móka lesz :)
kunfehértón pihentek most? jöttök haza jövő héten? letámadhatnánk Móniékat :)

Niki!
Te is csoda vagy :) piros betűvel fognak beírni a kórház nagykönyvébe :) de ügyi a nagylányod :)
kafa a kocsi :)

nálunk Robi volt/van /lesz a nagy seftelős :) anno fiatalkorában kijártak a pecsába és újságok oldalait árulta egyesével :) +mikor 96(?)ban DM-et fotózta utána a koncertképeket adta el jó áron :) mondjuk neki jó volt,mert fotósboltban dolgozott :) miért nem ismertem én akkor meg :)

Kaqk!
miért voltál veszélyeztetett terhes?

cipődili:mind2 gyereknél jelen :) Míra hugi cipőéért volt megveszve :) mert csillogtak kopogtak :) B.nek meg tök mindegy :) bár öcsém 46os lábbelijében csúcs volt :)
M. a mai napig azzal piszkál vegyek neki "kattogós" cipőt :lol: 8) azaz kopogós :)

vmelyik nap így szólt lányom,mentünk vhová:Anya működika légkondiner ? :)

ma meg ügyesen letörtem a jobb oldali visszapillantó tükröt :evil: tolattam kifele :evil: még gyakorolnom kell :roll:
]

KépKép
viranka

Viranka: hát én azt nem tudom :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

s ma B.vel édes 3ban mentünk vásárolgatni :) könyvesboltban megtalálta Thomasos könyveket elvolt vele.Aztán meglátta Noddy-t s lelkesen mondogatta Nuni nuni :lol: :lol: :oops: 8) a pénztárnál is emlegette 8) nem győztünk magyarázkodni :)

KépKép
viranka

Tündi! Nem issza... már azt sem... nem is érdekel. Kapja a joghurtot, meg néha a tejszeletet, ennyi... :roll:

Panndi! Az jó, ha ennyi elég neki! :) Így nem kell sokáig éjszakáznod! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Megvagyok ám! Csak kicsit elveszve...

Először is szeretettel gratulálok Panndinak és Kispoccnak is a babák érkezéséhez!!! Gyönyörűek!!!
És minden közelmúltban szüli- és névnapot ünneplőknek is sok boldogságot!
A legutóbbi talis képeket irigykedve néztem! :( Nagyon remélem, hogy a következőre eljutunk most már mi is! Nagyon hiányoztok online és élőben is!!!

Viranka: milyen kocsid is van? Gyakorlat teszi a mestert. :wink: Szerintem ügyes vagy, mert én 11 éve vezetek, de Pesten nem vagyok hajlandó vezetni! Elmegyek bárhová, még Miskolcra is, csak Pestren ne kelljen...kicsit parázok a sávváltásoktól, meg a paraszt vezetőktől...
A hugodnak is gratulálok a gyermekáldáshoz!

Mesi: én is azon ötleteltem, a többiek már meg is írták, hogy 1-2 órára passzold le őket. Nagyon fel lehet ám ilyenkor töltődni és egészen másképp állsz te is a dolgokhoz. Úgy látom ez már meg is történt. Remélem most már helyre jönnek a dolgok! :D

Niki: nagyon rossz lehet amin keresztül mész, de már max. pár hét csak az egész! Ügyes vagy és szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!

Bocsi hogy most mást nem emelek ki, de nem jegyzeteltem (kb 100 oldalt kéne :shock: ) nem emlékszem minden történésre.

Mirólunk:
Rebekát szigorú nevelésbe fogtam. Túl sokat engedtem neki, de főleg az apja és a nagyanyja nevelte el. Ezen sürgősen változtatnom kell, mert később baj lesz belőle. Az utóbbi időben minősíthetetlenül viselkedett velem, mindenen nyavalyog, nem fogad szót, visszafelesel. Ha mertem neki szólni, rögtön sz@r anya vagyok, mert apa nem szól rá semmiért, mama kiny@lja a fenekét. Egy elkényeztetett kis fruskát csináltak nekem belőle. Na ebből elegem lett. Most olyan mint egy kisangyal. Remélem így is marad.
Jövő szombaton ballag az oviból. Felfoghatatlan, hogy már ekkora nagylányom van!
Viktorkát továbbra is imádják a bölcsiben! Egyedül eszik, szépen játszik, CUMI NÉLKÜL! alszik, sőt, már reggel, amikor viszem odaadja nekem, hogy tegyem be a szekrénybe és egész nap nam kéri. Itthon is ritkán, leginkább bedobja a kutyáknak (1 hét alatt kb 10-et :shock: ) a hülye lelkiismeretes anya meg rohan venni másikat, merthogy az kell a gyereknek. Szépen lassan leszokik magától... :D már csak éjszaka kell.
Viszont most kísérletezek, hogyan bírjam rá, hogy végigaludja az éjszakákat. Mert az sajnos nem megy, semmilyen bogyó, szép szó nem hat... :( Amellett, hogy egész nap eszik még éjjel is bever egy cumisüveg kakaót! :shock: Ilyet még apró pici baba korában sem csinált!
Most úgy taktikázok, hogy a 7-8 körüli lefekvést kitolom 1/2 9-9-ig. Ma csináltam először, remélem beválik, mert más ötletem nincs!
Akkor marad a remeteélet. Csak ezt nem tudom, én meddig fogom bírni a napi 8 óra meló,a sok ideg a háztartás és a gyerekek ellátása mellett az éjszakai fentléteket is...
Na de egy édesanyának mindent bírnia kel!!! :D :D :D

Na most jól kiírtam magam, de remélem ennél sűrűbben tudok majd jönni a jövőben!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

A rosszabb dolgokat odaátra írom mindjárt!

Kép
Kép
timi26

Niki, jó verda, ezzel fogtok ám teperni :lol:

Kép Kép

Megyek elpakolom a konyhát :arrow:

Kép
vindolanda

Puszilok mindenkit, írtam :arrow: !

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt!

Fruzsi fél 10-kor evett, és utána hatkor kelt :lol: Egyre jobb :wink:

Bár most Zsófi sírt éjjel, meg anyázott, közénk fektettem, kimentem egyszer pisilni, iszonyat zokogásban tört ki :?

Kávé :arrow:
Vendég

Jöttem pocakfotóval - úgy nézzétek, hogy 6 kiló híján 100 vagyok :lol:
Kép

Rugó csúcs egy Kispasi! Lassan felépíti az egész házat! :lol:

Mesi! Elutazni nem tudtok együtt? Tudom sokba kerül, de egy kis környezetváltozás lehet mindenkin segítene...

Niki! Nagyon tuti a babakocsitok! És ennyiért?!?! :shock:

Voltam dokinál pénteken, azt mondta semmi jele a szülésnek :roll: még odébb vagyunk... Na most aztán lehet tippelni... Július 2.-re vagyok kiírva, de szerintem kizárt, hogy addig kibírjuk...

Nolka az Apukájával alszik, tudomásul vettük, hogy igényli a bújást este is. Velem már amúgy sem tud senki aludni, jómagam is vergődök. Valószínű Nati születése után is így marad minden annyi különbséggel, hogy Nati kint lesz :lol: De így nyugodtan tudok majd szoptatni, pelenkázni ha kell... Jaj leírtam :roll: tuti nem így lesz ezek után...

Mesi! Miénk Apája is későn fekszik, addig körbebarikádozzuk Nolkát, hogy ne essen le. Bár a különszoba a titok sztem :roll:
Itt úgy van, hogy van 2 pirinyó (6nm-es) szoba ami épp csak arra elég, hogy aludjunk benne, nappal kint vagyunk mind a nappaliban és a teraszon.

Na megyek, mert nem tetszik Nolkának, hogy nem Vele vagyok, megy a "seggeljünk-seggeljünk..." :lol:

Pedig annyi mindent szerettem volna méééééég.... :?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!
ugye csak vicc a 6 kg híjján 100 :shock: hatalmas pocakod van :shock: Nati minima 4,5 kg lesz?
szerintem annyira jó ez a kép Rólatok :)

fijjjam ma hajnalban megint keltett :( n6kor úgy döntött indulhat a nap :?

Rugó lassan kőműves vállalkozó lehet :)

Timi!
Ford fiesta fun :) 12 éves :) mondjuk annak örülök h. nem újat vettünk :) szertintem már letiltottak volnaa vezetésről :)
nem semmi az életed :shock: nem értem h. mert külön mentetek a férjeddel,miért kell a lányotokat "szivatniuk". Mi az h. nem szólók rá,ha hülyeséget csinál? eszem megáll :shock: esetleg magával vinni és nevelni nem szeretné? mert akor talán rájönne milyen baromságot csinál...s az anyósod vagy az édesanyád kényezteti?

:arrow: iszom egy feketét,felkeltem a szőkét csinálja nyafkának az ágyát :)

KépKép
viranka

Viranka! Nem vicc! :lol: 94 vagyok :lol: 167cm-rel... :lol: A végtagjaim nem vastagodtak annyit, a hasam óriási. Úgy nézek ki mint egy pók :lol:
Mellesleg Nolkával 89kilósan vonultunk kórházba.
Nati jól beágyazott :lol:

Regi! Így is van, lazulj ebbe a tej dologba, Szeli szép egészséges, erős Kislány!

Nolka nem hagy :arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vindoéknak nincs netük,ezt küldte előbb :)
Sziasztok,ma éjjel 00:51-kor megszületett Alexander,2210gr.gyönyörű erős nagyfiú,hatalmas fekete hajjal :)"
hatalmas gratula Nekik és sok tejcit,egészséget,boldogságot az immár 5 :) gyerekes családnak :) :lol:

KépKép
viranka

Hűha:-)

Hatalmas gratula pici Alexander születéséhez!!!! :D :D :D

Épp tegnap irta, hogy még kitartanak :wink: éjfélig :wink: 8)

CSajok mikor van a kötelező csipő UH? Péntekre kaptunk beutalót, még két hónapos se lesz Áron, Péterrel meg mintha 3 hósan lettünk volna :roll:

Heni
KépKép
heni81

Én is megkaptam de csak most kerültem a géphez :lol: :lol: :lol:

Hatalmas gratula Nikiéknek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka de jó lenne ha letámadnátok :D

Én péntek du. és tegnap nagyon rosszul voltam. Hányás, hasmenés, fejfájás. Semmi sem maradt meg bennem, még a folyadék sem. Ma reggelre jobb egy kicsit. Már "csak" hasmenésem van.
Úgy bánt, hogy tele van gyereknapi programmal a város én meg nem vihetem cicust sehová :( De nem merek elindulni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja húúú mekkora a pocid :shock:
tippem június 15.-e

Panndi nekem küldenél pontokat?
vennék cicusnak törölközőt

Mesi remélem megint olyan rossz napotok van mint volt :wink:

Regi na hogy sikerült?
az eper lekvár isteni lett Gréti meg apa szerint.
a cseresznye lekvár meg most fő
ribizlidet irígylem :roll: úúúy ennék belőle

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni 6 hetes kor után szokták nézni
pont jókor mentek

Viranka tükör :( bontóból pótolható

Vindo micsoda kis kőművesed van :lol:

Nekem ma cicus segített a konyhában. Húst "panírozott" (tiszta liszt és tojás volt Ő maga is :lol: ) keverte a lekvárt és közben mondogatta nyam-nyam anya süt pa (anya süt majd finom palacsintát)

Timi de jó, hogy írtál :)
hogy alakult az éjszaka?
Rebeka :? reméljük helyrerázódik minden

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka nuni :lol: :lol:

Kaqk Emma képek gyönyörűségesek

Hörcsög miért csúsztatok le a házról?
Merre keresgéltek?

Panndi hintacsúszda :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na befejezem mielőtt velem telik meg az oldal.

Látom sehol senki.

Puszi.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gyerek nap ide vagy oda, itt reggel óta esik :evil: bár jó a földnek, gyerekeknek nem annyira, mert nem lehet kimenni. Mi szerettünk volna menni körhintázni, dodzsemezni ( nem tudom hogy kell irni)

Anitja szép nagy pocak!

Móni ugyes vagy a lekvárokkal!!!!

Rugó profi kőműves!!! hogy tolja a talicskát!

Timi gyere gyakrabban, nekem speciel nagyon hiányoznak a hozzászólásaid!

Panndi irigy!

Heni
KépKép
heni81

Niki Alex-e :)

Kép

amúgy itt is szakad az eső ,szerintem holnapi kirándulásnak lőttek :( :evil:

KépKép
viranka

[b]Niki: nagy nagy gratula a kis trónörököshöz! Szép kis legény..nem is olyan kicsi!!! Sok sok boldogságot, tejcsit és egészséget Nektek!!![/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

NIKIKÉM ITT IS HATALMAS GRATULA NEKTEK! NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK !!! CSODÁLATOS A KISFIAD! CSAK OLVADOZOK ITT, MICSODA "KAPUCINER" KISKRAPEK :lol:
SOK TEJECSKÉT JÓ EGÉSZSÉGET NEKETK!

Egyébként meg jól beelőztél :twisted: :lol: - őszintén én nagyon izgultam miattatok - örülök, hogy minden rendben Veletek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Itt is oldalt kezdtem meg, a júliusiban is :twisted: :twisted: :twisted:

Gyereknapra tipp: gumicsizma esőkabát tócsataposás sárdobálás
(gyermekeink biztos élveznék)
:lol:

Én inkább sütöttem egy jó kis epres sütit :P

Vindo! Aztán legyen netetek most már!!! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vindo írt nem oyl rég :9 lefeküdt aludni,mert el vannak vágva a vilától,se bnet,se teniszmeccsek :) Rugó 5kor ébredt és PUSZIL MINDENKIT :)

Heni!
figyeld a gmail-edet :)

Anitja!
mondjuk legyen június 25 :) Apukám szülinapja is :)

KépKép
viranka

Gratulálok Niki! Sok-sok tejcsit!. .:)

Regi:oké csak kérdeztem. :roll:

Mi nálunk is eléggé borús az idő,de kimegyünk megnézzük amint Domi felébred,milyen programok vannak sión. Bezzeg most sokat alszik, Beni meg már be van sózva :roll:
varga tünde

Itt is esik! :evil:
Vindo: mi történt a net-el?

Anitja: júni27.

Timi: :? Sajnálom....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, itt vagyok 8)

A router ment tönkre, így most vezetékkel nyomulunk a konyhában.
A koszorú készen van, holnap rakják a kéményt talán, de még be kell hajnalban szerezni valami alkatrészt hozzá :roll: Ha sikerül :roll:

ÁÁÁ. szörnyű volt, hogy pont most ment el a net. Mindenkinek köszönöm a segítséget.

És Niki, még egyszer sok boldogságot Alexanderhez. Majd írj le mindent :!: Kíváncsiak vagyunk.

Hurkát sütöttem épp, most füst van.
Megyünk Db-be, elfogyott a készpénzünk, szerezni kell :arrow:

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

NIKI, NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MINDEN RENDBEN VELETEK, GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ ALEXANDERHEZ, NAGYON ERŐS-ÜGYES KISBABA (AZ ANYUKÁJA NEMKÜLÖNBEN)! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Timi26: örülök, hogy jöttél, nagyon hiányoztál ám a csapatból! Kicsikről hozz képet legközelebb! Ügyes vagy Rebekkával, ha lesz időd, írd le, hogyan nevelted meg, engem nagyon érdekelne! A legjobbakat Nektek!

Vindo: a csanára még nem is reagáltam: ez tök jó :-)! De apátok miért nem örült? Drága lenne?

Anitja: szerintem nagyon szép a nagy pocakod, a súllyal meg nem kell foglalkozni, de majd lehet mesélni a családban ;-)

Na, ma ki sem mentünk a lakásból, olyan az idő. De mára végre mindhárman jól vagyunk :-) Már megint 5 napig tartott a hasmars és a szenvedés, tisztára, mint tavaly.

Kép
Kép
irina

Sziasztok! :D

Kedves Lanyok, eloszor is szeretnem megkoszonni a sok-sok drukkot, tamogatast, amit az elmult 2 honapban kaptam toletek! Most pedig a gratulaciokat, koszonom szepen! :D

Leirom gyorsan, hogy mi tortent tegnap este..:

Este 8-kor kimentem a mosdoba, es ereztem, hogy melegseg ont el, tudtam, hogy ver megint..aztan letoltam a nadragomat...ugy jott a ver, mintha csapbol eresztenek....rogton nyomtam a veszjelzo gombot, azonnal szaladtak 4-en, raktak az agyra, es rohantunk a szuloszobara. Orvos ott vart, es azt mondta, hogy csendesedik a verzes, baba jol van, hasam nem faj, ugyhogy varunk egy kicsit, hatha nyerunk egy kis idot meg a babanak. 2 ora el is telt igy, de azert addig mindent elokeszitettek a mutoben. Aztan kezdett fajni a hasam, de meg csak eleg gyenge menstruacios gorcs volt, de aztan nem sokra ra hirtelen szep kis fajasok lettek belole. Jott az orvos, es kozolte, hogy akkor indulunk a mutobe, de szinte egyidoben iszonyatosan elkezdtem verezni is, ugyhogy felgyorsultak az esemenyek, meg alairattak velem egy papirt, hogy erzestelenitessel fognak kezdeni, de ha komplikacio merul fel, akkor elaltatnak, es az is elofordulhat, hogy ki kell venni a mehemet. En mondtam, hogy jo, jo, csak kezdjek mar....Beadtak az erzestelenitot, es mar vagtak is, nem sokra ra pedig kint is volt Alex baba, gyonyoru volt mar akkor is, es nagy hangon sirt!
Megvizsgaltak, es mondtak, hogy minden a legnagyobb rendben vele! :D Aztan apa megkapta egy picit, megpuszilgattuk, es elvittek.
Engem kozben elkezdtek osszerakni, es mondtak, hogy a mutet nagyon jol sikerult, komplikacio-mentesen. Nagyon megkonnyebbultem! :D
Aztan apaval kettesben hagytak minket, es masrol se tudtunk beszelni, mint a kis Alex babankrol, hogy milyen gyonyoru es tokeletes, es probaltuk felfogni, hogy vegre itt van velunk a varva-vart kifiunk. :D

Aztan jott az egyik szuleszno, es nagyon meghatott az ajanlataval, hogy az agyamon eltolnak a koraszulott osztalyra, hogy lathassam a kisfiamat! Amikor beleptunk Alex epp hatalmas szemekkel szemlelte a vilagot, ahova erkezett:)
Elotte mindig azt gondoltam, hogy nagyon nehezen fogom viselni, hogy a babam nem lehet velem, hanem egy inkubatorban..ezzel szemben most mast sem erzek, mint boldogsagot, hogy az elmult 2 honap gyotrelme utan kisfiam teljesen egeszsegesen itt van velunk! :D
Vendég

Halihó!

Bocsánat, de én nemrégiben láttam csak az üzenetet és most itt is olvasom.

Niki, egyszerűen tökéletes és gyönyörűséges kisfiatok született. Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok! Azért szépen megnövesztetted a kis herceged. Milyen szabályok vannak? Mikor vihetitek haza? Végig libabőrös voltam amíg olvastam a soraidat, alig tudom visszatartani a könnyeimet. Legyetek nagyon boldogok a továbbiakban is.

Anitja, én sem hiszem ám el. Nati baba is szép nagy lesz ám. Szerintem meg majdnem kivárja az idejét, talán egy-két nappal jön majd hamarabb. Szépséges, ragyogó kismami vagy.

Vindo, nagyon köszönöm utólag is az sms-t. Szoboszlón voltunk, a keresztfiunk szülinapján, nem nagyon nézegettem a telefonomat. :oops: Rugót meg úgy megzabálnám. Nagyon komolyan, felelősségteljesen végzi a munkáját. :lol:
dmaggie

Niki!
Gratulálok a fiadhoz! Borzasztóan örülök, hogy végül minden rendben ment. Köszönjük, hogy ilyen gyorsan megosztottad velünk ezt a boldogságot.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Drága Niki, Alexander, Rania és Apa! Mind a négyen nagy dolgot hajtottatok végre!!!! Ez nem volt semmi! Niki nagyon sok erő van benned, csodállak is, hogy így bírtad, de hát egy anya mindent megtesz a gyermekéért. Alexander egy csodálatos kisfiú, aki tudta, hogy jó helyen és kezekben van, rajta igazán nem múlt semmi, ő úgy segített téged, ahogy tudott. Rania türelmesen várt rátok, neki sem lehetett könnyű a sok utazás, anya miért nem jön haza, mi ez az össze-visszaság. És apa, akin szintén nagy teher volt...

GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, SZÉP ÖSSZMUNKA VOLT! Sok boldogságot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Hűha, mekkora poci! :D
Gegivel nagyobb hasam volt, mint Zsozsival, az orvosom sem gondolta volna, hogy kihúzom, erre csak 4 nappal jött hamarabb. Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Most csak ennyire futotta. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Niki: sok szeretettel gratulálok, én megkönnyeztelek :oops: Jó egészséget Nektek :D

Itt is szakadt tegnap az eső, de mi voltunk gyereknapon: babakocsira esővédő, Zsófinak esernyő, és indulás :wink:

Móni: írd meg légyszi a címed, meg hogy mennyi pontot kérsz!
Vendég

Anitja: szép nagy poci :)
Vendég

Jó reggelt :D !

Niki, hatalmas gratula Nektek a csodaszép, nem is kicsi fiatokhoz!!! Nagyon ügyesek voltatok, nagyon megkönnyebbültem, hogy minden rendben van :D ! Sok-sok örömet és sok tejcsit kívánok :D !

Anitja, :shock: , nekem is hatalmas pocim volt, de semmi volt a Tiédhez képest :wink: . Szerintem Nati rekordokat fog döntögetni :wink: :D ! Egyébként én sem gondoltam volna :shock: , az arcodon sem látszik :D .

Most csak ennyi, ma lesz apánk...

Ja, Rugó naggggyon profi :D !
dettyk

Viranka, 12 éves az autód :shock: ???? És előtted használta valaki, vagy csak a garázsban állt :wink: :D ?? Én meg mertem volna esküdni, hogy új, max 1-2 éves 8) .
dettyk

Jó reggelt!

Annyit akartam még írni, hogy szerintem a 2200 gr nagyon szép súly Alexandernek :!:

Anitja - micsoda pocak :!: Nati méreteire én is kíváncsi leszek :D :D

Viranka - visszapillantó tükör :roll: :roll: :roll:

Panndi, hát igen, tegnap délelőtt Rugónak is motorozni támadt kedve az esőben. Nem akadályoztam meg, csak követnem kellett :? Az utcában lakók meg csodálkoztak.

Ja igen, közben kapott pár szem epret egy nénitől, mikor kinn nyomult a verdával. Mondtuk neki, hogy csak akkor eheti meg, ha előtte megmossa a csapnál - erre be sétált a lakásba, és megállt a csap előtt :shock: Egész meglepődtem.

KÖzben felkelt a csodálatos baba. Legalább nem ötkor, mint tegnap, és nem hatkor, mint tegnap előtt.

Mindenkinek szép napot. V.

Ja, tegnap az sms-eket szisztéma nélkül küldtem :roll: Akik a telefonomban benne voltak, írtak már nekem, azok közül gyorsan kiválogattam párat.

Maggie, gondoltam, hogy Szoboszlón vagy.

Csütörtökön akkor mi megyünk a főtérre. Nem tom, milyen lesz az idő.

Nyolcra befutott a kőműves, kéményt raknak.

R. a Nincs kettő négy nélkül-t nézi és egy zseblámpával játszik. Bekapcsolja, a falra világít, és vizsgálja az ujját, ahogy átvilágítja a fény 8)

V.

Kép
vindolanda

Ja, G. ahogy tegnap hazavitte a segédmunkásunkat Db-be, beugrott haleledelért. Na, mit hozhatott haza?
Két darab aranyhalat a kerti kis tavunkba (egy nagy-nagy vödör beépítve sziklákkal és benne náddal meg szökőkúttal) :shock: :shock: :shock:

KÉrdezem tőle, nem lesz ezeknek bajuk ősszel, ha jönnek a fagyok? Hát nem, mert akkora lesz egy nagyobb akváriumunk is az új helyiségek valamelyikében :roll:

Ja, azt hittem, elfogy a pénzünk őszre, de akkor nagyon jól állunk, ha egy 100 literest is beüzemelünk :wink: :D

A csigaölő hal egész jól írtja a kis csigákat, most már csak olyan 2-3 naponta kell kiszedni 5 darabot, eddig naponta szedtem vagy húszat.

És két nagyon pici szifut is találtunk, ezek is megmaradtak. 2 mm-esek ha lehetnek.

Kép
vindolanda

Halihó!

Már mi is fenn. Egy órája tengünk, lengünk már. Azt reméltem, ma tovább alszunk. Tegnap B. reggel f8-tól este f9-ig mintegy háromnegyed órát aludt. Most volt Szoboszlón egy Bercótól három hónappal fiatalabb baba, bezzeg ő. Ebéd után két és fél órát aludt, majd néhány óra múlva, 6-kor már nyügi volt. f8-kor már le is szokták fektetni. :shock: Mit nem adnék néha egy ilyenért.

Vindo, én úgy tervezem, hogy megyünk. Remélem normális időben végzünk a szemészeten. Meg majd úgy szervezem a dolgaimat is, mert pénteken meg Gergő utazik osztálykirándulásra. De meg fogom oldani. :wink:

Milyen bolt volt nyitva tegnap? Nem ünnep van? :lol: Halacskák :lol:
dmaggie

Akartam még írni, hogy R. megtanult cuppogni a szájával. Járkál a lakásban nagy komótosan, és csak azt hallom, hogy cupp-cupp.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: