A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Terasz, babakocsi, tili-toli sem jön már be :cry:
Marci reggel 8 óra óta van ébren, ebből egyszer 20 percet aludt, amikor is a megakaki miatt kelt fel.
Nyűg mondjuk nincs, jelenleg apája köröz vele a garázsban, ahol is az ajtó félig nyitva. Várjuk a levegő hatását. De semmi :(

Látom egyedül maradtam a bánatommal. Bizonyára minden ügyes baba a mamijával összebújós - alvósat játszik.

Ha más kívánságom nem teljesül, akkor már csak azt kérem, h óriási mennydörgések és villámlások közepette szakadjon már le az ég, hátha attól elalszik a kisfiam! :oops:

KépKép
hugic

na... a panaszáradatom lapostetűre került :(
ne hari a pesszimizmusért.... majd összeszedem magam. csak jó leírni (jó-jó, legközelebb leírom inkább a blogba :wink: )

KépKép
hugic

millye: mi is aludtunk tovább, csak meglepett Fügi.
Nagyon érdekel már mit találtál ki?!!!!

julcsi: naaaaaaaaa azt nem mondtam hogy megfordult és
elvan. Tegnap rájött hogy kell forogni,így most ahogy
lerakom átfordul hasra, de ő utált hason lenni, tehát
egy idő után megunja és még visszafordulni nem tud...
bár elvan egy darabig hason is elnézelődik a játszin, most apát szórakoztatja, de apa megunta és berakta a rotyiba.

zsu: akkor jól aludtatok. A cigi dolgot én nagyon
ellenzem, én is nagy bagós voltam, de mindig úgy
voltam vele, ha végre babát szeretnék akkor lefogom
tenni előtte. Végül úgy alakult hogy már három éve
letettem és nagyon örülök neki, inkább legyen rajtam
pár kiló de füstölök. Ez a lányzó fogyott 18 kg-t beállt a menszije és összejött a kisbaba. Nagyon sajnálom őt, deremélem le fogja rakni végre a cigit. Másik barátnőm aki szintén babát szeretne a férjével leszokott pár hónapja és elkezdtek hízni, nehezen viseli...de letette.

Kép
budabo

hugic: jobb lesz én itt vagyok,bár nem sokáig, de jobb lesz hiddddd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Ari vagy Bogi, de megint felébredt 20 perc után. A húsom meg ahelyett h kiengedett volna a mikróban, jól megfőtt. Mehet a kukába. Ebéd semmi, iszonyat éhi vagyok már és háromnegyed három. Marci pedig üvölt a babakocsiban :( képtelen vok megnyugtatni őt, annyira feszült vok. Megkértem apáját menjen ki hozzá... mert tőlem csak megijedne :cry: Legyen már vége ennek a negatívhullámnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és az időjárás? a házunk előtt totál besötétülve a házunk mögött 7ágra süt a nap. Az ég pedig nem fog leszakadni, már látom (pedig végre aludhatnék én is egy jót, hát ha az álom elviszi a feszkót).

KépKép
hugic

sziasztok, a videók tényleg szenzációsak!
Köszi a tippeket még egyszer, első este kipróbáltuk a chamomillát: bár igaz, hogy a fele kb. a rugiján kötött ki, 4X kelt :( és ebből az egyik 45 percesre sikeredett kakistul-peludcseréstül.
Tegnap elkeseredésemben felhívtam az ex-védőnéninket, aki azt tanácsolta, hogy mérjük, mennyit eszik este, mert lehet, hogy már nem lakik jól...meg hogy a fogzás is beindul lassan és ilyenkor extra érzékenyek és gyakrabban kakilnak. Mérleg kölcsön ismerősöktől, mértem: 5kor evett 50et meg este 70et, erre kevertem egy deci tápszert neki: nézett rám szemrehányóan és forgatta ki a nyelvével a szájából a cumit. Mondom, tuti kel 10kor. erre: negyed 2kor! Szóval éhezési teória megdőlt. Aztán kelt 3.45kor meg reggel 6kor, de az nálunk már normál. Ma méregetem, de tök fölösleges, mert alig eszik és tök jókat alszik. Valami extra-tömény tejem lehet, ha így bírja :) Itt tartunk most és szerintem rövid úton visszaadjuk a mérleget, mert tényleg csak arra jó, hogy felidegesítsem magam. (ha kiszámolom a súlya alapján, kb. 1 l tejet meg kéne innia, mondjuk 6 részletben) Tényleg, van, aki még méricskél rajtam kívül? Csak az összehasonlítás végett...
Zsancy, jobbulást!
Iricc, én is örülök, hogy Milos veséjét végül nem kell műteni!
Mintalisokat irígylem, de szerintem a keddire nem merészkedünk be, egyedül a két picivel még nem is mozdultam ki a városba.
Megyek, mert a kisfiam a kutyusnak dumál és mosolyog helyettem...

Kép
Kép
abencze

sziasztok!

nagy a csend ma!

hugic.nekem csak elképzelésem lehet,hogy mennyire kilehetsz már bukva,mert az én Bazsalikomom egy nagy mormota,de együttérzésemet küldöm és le a kalappal,hogy bírjátok csinálni,de tényleg!

abencze.neked is hasonlókat,plusz még annyit,hogy előtted dupla kalap mert két csemete is van!ide kellene sorolni a többi nem alvós és több csemetés anyucit is,de nem teszem,mert ők is megkapják a bíztatást,ha itt vannak!

kösz a jókívánságokat és az érdeklődést a hogylétem felől,aranyosak vagytok!
nem voltam dokinál,mert,ha elmentem volna akkor már kórházban lennék,azt pedig nem akarom,nem tudnám itthagyni a kisfiamat!pedig már majdnem elindultam dokihoz tegnap,de zuhanyzás után kicsit jobban lettem,aztán Apa mondja,hogy Bazsi alig evett,ezért magamhoz vettem és megetettem,a végére már elviselhető volt a fájdalom és apa elmehetett dolgozni,én pedig nem csináltam semmit,csak játszottunk Bazsával és amikor aludt én is aludtam,estére egészen jól lettem,még vacsit is csináltam,ma pedig már jól vagyok.

zsancy:nagyon sajnálom,hogy beteg lettél és a sok fájdalmat amin átmentél!!!!!!!!!!!!!!!remélem hamar rendbejössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon szerettem volna találkozni Veletek,mert alig 15km-re vagyunk egymástól,tudod én tatán lakom.de megértem,hogy ilyen állapotban nincs kedved sehová sem menni.majd a következő alkalommal csaphatunk mi is egy minitalit!gyógyulj meg mihamarabb,az én kevés energiámból küldök neked+++++++++!

MINITALISOK:irigykedve néztem a képeket,nagyon jók lettek4édesek a gyerkőcök és rajtatok látszik,hogy jól éeztétek magatokat!irigy vagyok tényleg,olyan jó lenne találkozni veletek!!!!!!!!!

millye:Apának megmutattam a videót és neki is nagyon tetszett!alig várjuk a következő alkotásodat!

elif:ismét nagyon jó képek Eféről!

zsu:takarítottál már?nekem is kellene,de nincs kedvem4már elmosogattam és főztem paradicsomos húsgombócot és mostam,teregettem és Bazsával vásárolni is voltunk,de legalább még fel kellene mosni és van egy csomó vasalnivaló is-ide illene egy toporzékolós,hisztis,földhözveregetős szmálji-de nem tudok innen felkelni.ráadásul Apa is itthon van mindjárt,és ha hazaért már semmit sem tudok csinálni,mert igényli a jelenlétemet,én pedig az övét!

gerendai zsuzsi:Léna igazi kis hölgy,ebben a ruhában!nagyon tetszik!

most nem is reagálok másra,talán majd később,inkább húzok felmosni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hugic:nálunk leszakadt az ég!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Magdi: Együttérzésem!!! Mi csak rövid ideig szenvedtünk így, de az is nagyon nehéz volt! :( Ha nem bírod, szerintem sem kell szenvedni, majd kiszoktatod később. Sok gyerek van így még ebben a korban...Azóta sikerült ma aludni?
Amúgy valami hülye front lehet ma, mi Marcink sem nagyon hajlandó ágyban aludni... :?

Abencze: Szegénykém, nem vagy nagyon zombi? Lánykád már nem kel?
Ha szépen hízik, akkor biztos elég neki ennyi. :)

Zsancy: Boldog névnapot!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Helló!

Minitali képek marha jók, Vendibaba tényleg jó nagyra nőtt!! (vagy csak Lénácska mellett ilyen hangsúlyos? :wink: )
Na meg, ha Mandarin meglátja Lénát a fiúk gyűrűjében....
Amúgy meg kimaradt tegnap, hogy Lénának nagyon boldog névnapot, ha tegnap volt, Zsancynak meg ma! Éljenek a névnaposok!

abencze: Én jelentkezem, mint fő mérlegelő - kevés kaján parázó főanyu.
A mi kajaadagjainkon besokkolsz: 200, 100, 90, eddig és ezután még várható : kb. 80 és este 70. És ez minden nap így megy. Pedig volt valaha icipicit több is, de visszavett a tempóból.

Julcsi: kösz a kérdést, hát a fentieknek megfelelően csak hízogatunk. :)
Már nem érdekel, jól elvan, a fejlődésben meg csak nem veti vissza annyira.... (ebben azért nagyon reménykedem...)

Hugic:
Nem tudok, mit mondani... :( Csak drukkolok, hogy alakuljanak a dolgok!

ladmon

vicelsz Julcsi? ágyban??????, kézben sem!!!!!!!!!!!!!!!! azót sem!!! :cry:

KépKép
hugic

Magdi, nem is azt gondoltam, hogy ágyban, hanem valahol, kocsiban, karban, játszószönyegen... :? Sajnálom. :(
Asszem náluk egy olyan nap volt, mikot zérót aludt, én idegroncs voltam a végére... Úgy látszik mindenkiek kell valami para: evés, vagy alvás.

De bizony Amy, nem túloztam Veled kapcsolatban és ezt mindenki megláthatja maga, aki Veled találkozik! :)

Ja és remélem, hogy a talira jön valaki, akinek TÉNYLEG van súlyfeleslege rajtam kívül. Hármótokkal találkoztam, de Nektek nem volt. Tiszta kisebbségben vagyok... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

bocs julcsi, távol álljon tőlem h bántani akarnálak. a kacsintós szmájli lemaradt és így nem tűnt ki a hangzása a kérdésemnek!!!

az előbb aszittem elért minket a totálisbeájulás. de NEM. feje fent és nyöszörög
kár h itt nincsen izzadósszmájli

KépKép
hugic

hugic: azóta remélem javult a helyzet..mi is elmentünk vásárolni, szegénykém előtte bekakilt, kocsiban bekakilt, mire elaludt kelnie kellett, kicsit nyüszike, most bekajált, kíváncsi leszek hogy fog viselkedni.De nálunk az ég leszakadt!!
Azóta látom nemjavult a helyzet.

julcsi: +12 kg megfelel feleslegnek??? Ha igen akkor én ott leszek kedden ha Fügi nem szól közbe.

Kép
budabo

abencze: én is méricskélte múlt hétig, de mi vegyesek voltunk - tápszer és minimális tej - Mostmár mérés nélkül eszünk.

Kép
budabo

Zsu83 remélem ma nem lesz nyűgös Bencus. Örülök, hogy tetszett a férjednek is a kis összeállítás!

Nemsokára megtudjátok, hogy mit eszeltem ki... :D csak illik megvárni mindenkit aki fel szeretné tenni még a babáját. :wink:

Gerendai Zsuzsi melyik Charlie nótára gondolsz? A jég dupla whiskyvel? :D :D :D sikerült feltölteni az alvósképet? MERT ha nem akkor tedd fel ide vagy küld át nekem... nehogy lemaradjon a lányod :shock: :D nekem is az a problémám, hogy a fiam ma háromszor tojta össze úgy magát, hogy nyakig kakis lett és gondoltam kiteszem a napra mert nem jön ki máshogy a kakifolt :evil:

Hugic sajnálom a nyűglődést! Remélem legalább estére nem lesz már nyűgi... :roll: Nálunk nagy felhőszakadás volt...

Budabo Holnap megtudod... :wink: fogad hogy van? Szeded a bogyókat? :roll:

Nilabali Örülök, hogy a te férjednek is tetszett az összeállítás! :wink: Remélem tényleg jól vagy és nem csak írod!!! Vettél be valamit rá? A derekad fájt? Fel voltál fázva ugye?

Julcsi-79 ha téged ez megnyugtat hát nekem van bőven súlyfeleslegem... úgyhogy ne legyél idegbeteg :D

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs hogy én is írjak valamit.... ma először vittem be a Corába a fiamat... és úgy elvolt...nézelődött meg minden... tudom van akinek ez nem nagy szám, de eddig nem vittem el bevásárlóközpontba csak a boltba... mert attól tartottam, hogy elkezd sírni és akkor majd mindenki minket néz, hogy milyen szülő, hogy hagyja sírni a gyerekét... :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye:a hasam fájt,a gyomorszájnál kezdte húzni a görcs és végigmrnt egészen a petefészekig és bele hátra egészen hátközépig.brrrrrr.....rágondolni is rossz,és egyik göcs ment,fújtam egyet és jött a következő és ez 3órán át.de ma tényleg jól vagyok.

a nyűgi babákhoz Bazsa is csatlakozik,még kézben séta közben is csak nyekereg és feszegeti magát........nem szokott ilyet csinálni,fogalmam sincs mi a baja,apa pedig elaludt tévézés közben...én meg próbáltam befejezni a vasalást,de a kisfiacskám másképp gondolta.

zsancy:bocsi,de elfelejtettem,hogy boldog névnapot!

most mennem kell,mert fiamat nem érdekli a babanet,pápá

Kép
nilabali

Millye, elküldtem az alvós képeket e- mailben, nem tudtam feltölteni :evil:
Én abszolút értékelem a Corában elért sikereidet, hasonló cipőben járok én is. :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nilabali nagyon sajnálom! Viszont örülök, hogy jobban vagy! Elképzelhető, hogy a szülés utáni mizéria miatt fájdogálsz? :?

Gerendai Zsuzsi megkaptam köszönöm, már le is mentettem. :wink: egyébként ma itt volt a pincenapokon a Charlie :D

Na jót hülyéskedtünk a lányommal... hozott héliumos lufit .... és elénekeltük a boci bocit... persze a lufiból slukkoltunk.. a férjem meg is jegyezte, hogy "na már megint bohóckodtok"... :D :D :D hiába én soha nem fogok felnőni :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Idegbeteg azért nem, Millye! :D Annyit nem ér a súlyfeleslegem... :lol: Bogi, nekem is pont ugyannnyi a súlyfeleslegem...

Jaj, Magdi, ne viccelj, dehogy bántottál meg... El tudom képzelni a lelkiállapotodat... :? Drukkolok!

Lénuci jobban van?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: akkor minden okés!! Nem vagyunk egyedül :lol:

millye: mi is corában voltunk ma és a végére Fügi sírt, de ahogy kivettem a babakocsiból abbahagyta, majd bekötöttük a rotyiszékébe és egy jó kis büfi jött, mi is háromszor kakiltunk, pedig egyszer szoktunk :shock: Bogyókat szedem, nem merem elkiabálni de hogy nincs szél, huzat...stb jobbnak érzem.

Kép
budabo

Sziasztok!
Zsancy: boldog névnapot kívánunk!
Magdi: nagyon sajnálom az extranyűgit! A chamomilla sem segít?

Ezeket a hírtelen jövő-menő sírásokat nem lehet, h a fogzás okozza?
Nekünk ma egész jó napunk volt.

A tali képek nagyon jók, édesek a babók!

Julcsi: Adéllal nem fényképeztétek le őket? Vigasztaljon a tudat, h én vagyok a csapat legnagyobb embere (3x annyi a plusszom, mint neked), emiatt nekem kisebbségi érzésem van rendesen, ennek ellenére most éppen töpis pogit majszolok :lol: :oops: (Anyum sütötte, nem lehet abbahagyni)
Millye: akkora lyuk van az oldalamon, mint egy ház :lol: !!!!
Zsuzsi: :lol:
Elif: Efe csúcs édes!
Zsu: remélem ma jobb az estétek! (köszi a jókívánságokat)
Zsufi: jobbulást!
Andus, Kaandi: ti szegények, mikor szusszanhattok végre?
kreiszi

Hugic, nálunk délelőtt volt 2 óra alvás, délután viszont semmi! :?

Nilabali, örülök, hogy jobban vagy! :)
Takarítás megvolt, bár ketten csináltuk Apával, mert délután Bencust szórakoztattuk felváltva, mert nem akart aludni! :?

Abencze, én nem mérlegelek, az elején volt amikor használtam, de sokkot kaptam, ha kevesebbet evett a kelleténél! :?

Millye, délután nem akart aludni Bencus, sehogy se volt jó neki, na aztán fürcsi előtt chaomilla, cicin egy kicsit feszengett, de nem cirkuszolt, evett és már be is raktam rögtön utána a kiságyába aludni! :)
Corába már mi is voltunk, nagyon jól elvolt Bencus, nézegette a polcokat! :lol:
Héliumos lufi, :lol: :lol: :lol:

Kreiszi, ma jobb volt az este, de nagyon féltem tőle! :(
zsu83

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!Ma tartom :D nincsis más napon "Zsancy"nap :D
Taliról annyit hogy 1,5hónap mulva megint jövünk haza,remélem akkor nem a dokihoz való rohangálással fogjuk tölteni az időt...és tudunk talizni.
Petra nagyon jól van(hála istenek)csak nálunk még mindig az a program hogy nem alszik szinte csak 3órát összesen reggel ótta...Este fürcsi útán apjával hajlandó elaludni..velem nem :cry:
Apu átöleli..megfogják egymás kezét,és kb 10perc és alszik is a pici.Most hogy itthon vagyunk bevásáróltunk neki mindenféle beszélős zenélős készségfejlesztő játékokat...nagyon jók.Fisher price kutya és zongora...szerintem engem jobban szorakoztat mint a gyereket :lol:
Most hogy itthon vagyunk Petra nagykádba fürdik...elsem tudom mondani mennyire tetszik neki...föleg a hullám,tesómtol kapott játékott is a kádba..
Nagyon élvezi hogy körül zsongják...nem fél senkitől mindenkire nevet,boldog babóca...csak egy kicsit ellustult hogy eltértünk a napi dolgoktól...Remélem hamar visszarázodunk...
Na megyek alukálok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

zsu: úgylátszik nagyon nőnek a babák és nem akarnak napközben aludni....mi sem :cry:

zsancy: örülök hogy jobban van, és nagyon ügyes Petra baba

Kép
budabo

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem annyira nem jó, kezdek aggódni.... :( Babóka nagyon folyékonyat, szinte vízszerűt kakil. Eddig csak 1szer vagy 2szer volt egy nap, de tegnap már 4-szer is. Félek, nehogy baj legyen. A széklete egyébként nem nyákos és véres, nem hány, tök jó a közérzete, tegnap is nagyokat kurjongatott és vigyorgott egész nap, nincs láza, a kutacsa is rendben van, de nagyon hígat kakil. Fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka. Lehet, hogy a rota? De azt már 3 hete kapta. Aki kapott rotát, nektek mit mondott az orvos? Mert nekünk semmit...
Vagy lehet, hogy fogzás? Az okozhat ilyet? Többgyerekes anyukák! Ezen a téren mi a tapasztalat?
Tudom, hogy sok folyadékot kellene most innia, de nem tudok beleerőltetni semmit. Ma próbálkozom a kammillával, hátha azt megissza. Ha ezt sem, akkor meg többször fog tápszert kapni.
Ha valakinek van ötlete, az írjon, hogy mi lehet, mit lehetne?

Még reagálok nemsoká.

:cry:

Panna
pandusika

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:04-kor.
Vendég

pandusika: nekünk se mondott semmit az orvos, itt a lányoktól hallottam ua mint babanyúl mond. Próbálj almát adni, mert az székletfogó - én is tegnap hallottam, mert mi tegnap kakiltunk háromszor 1 órán belül de nem vizeset és uncsi mondta hogy az alma az inkább fog - esetleg Julcsi tesójával konzultálj.

babanyul
: köszi

Kép
budabo

Zsancy, örülök, hogy már jobban vagy, és hogy Petra is ilyen jól érzi magát! :D A Fisher Price játékok nagyon jók, Bencus pihenőszéke is olyan!

Bogi, hát én nem tudom mi történt ezekkel a babákkal! :cry: Pedig látszik Bencuson, hogy álmos de nem hajlandó aludni! :? Este 9-kor viszont rendesen beájult! Aztán éjszaka 3-kor felsírt, kettőt pukizott, fel is emelte a fejét, beszélt egy-két percet az állatkáinak, aztán letette a fejét és aludt! Azt hittem, hogy már kipattant az álom a szeméből! :shock:
Délután vendégek jönnek hozzánk, jó lenne, ha addigra kicsit aludna, és nem lenne nagyon nyügi! :roll:

Panna, a kamillatea tényleg nem jó ötlet, mert az inkább kakiltatni fogja Hannát! De az alma tényleg jó ötlet! Nekünk talán utána való nap volt kicsit hígabb a kaki! :roll:
zsu83

Millye, merre vagy? :D Már nagyon kíváncsi vagyok ám :!: :wink:
zsu83

Feldobtam én is néhány alvós képet, látszik,h az ágyában nem sok ilyet lehetett csinálni.... :D :D

Megnézem,h milyen idő várható keddre!

Kép
kaandi

hááát nem valami kecsegtető sajnos :cry: :cry: :cry:

Kép
kaandi

ténleg ha nem esős de ilyen hidegecske idő lesz akkor a babusokat hogy tesszük tisztába? Lehet hülye kérdés de ha a szabadban ...akkor nem fáznak meg?

zsu: szerintem nagyon lecsökken az alvás igény, én addig amíg éjszaka alszunk nem bánom, sokkal több társaságot igényelnek, de így hogy körülöttem itt vannak a keresztek még nem gáz. Bár néha nagyon szeretném Julcsi angyali türelmét kölcsön kapni....nekem ennyi nincs, van de nem ennyi. :oops:

Kép
budabo

Bogi: Ez igazán hízelgő, de sajnos azért nem igaz... :wink:
Viszont mindig arra gondolok, amikor nehéz helyzet van, hogy én akartam, hogy Marci megszülessen, és senki nem ígérte, hogy könnyű lesz, úgyhogy viselni kell a nehéz helyzeteket is. Ez mindig megnyugtat, persze szerencsém is van, mert Marcipán nem egy nehéz Kisfiú. Vannak fárasztó napjaink, dehát kinek nincsenek? :)
Erőteljes tologatásra sem alszik el? Nálunk az mindig az utolsó megoldás.

Tali:
Szerintem holnap döntsünk erről... Ha hidegecske lesz, akkor sem jó szerintem találkozni. Nekünk sem jó fázni a plédjeinken, és persze a Gyerkőciknek még annyira sem. Amúgy esőt mondanak, szóval lehet, hogy csütörtök lesz ebből. Addigra napsütést és melegebbet mondanak.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: persze mindenkinek van rosszabb napja. Nem nyűgös Fügi csak keveset alszik. 90%-ban elalszik délután is csak már nem a régi 3-4 órákat hanem max 1-2-t de alszik reggeli után is, ebéd előttis fürcsi után is szóval szavam sem lehet. Akkor a tali holnap eldől, nekünk a csütörtök is jó. Én nem túlzás a türelem dolog veled kapcsolatban.

Kép
budabo

Tali, hát az időjárás tényleg nem lesz túl jó kedden, az előrejelzések szerint :cry: , na már csak azon kell drukkolnom, hogy Apa el tudjon vinni csütörtökön a talira, mert lehet hogy be kell neki menni dolgozni! :?

Bogi, igen neked jó, mert vannak mások is akik szórakoztatják Fügét, de nekem szörnyű amikor egyedül vagyok, és kéne mást is csinálnom! De most majd jobb lesz, jön a nyári szünet, anyukám szabad lesz! :)
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:05-kor.
Vendég

Sziasztok

Mától már többször tudok jönni,mert van netünk.Nagyon örülök neki,hogy tudok veletek majd beszélgetni!tényleg ám teljesen feldobbódtam tőle:)és mostmár képbe leszek a témákban!:)

phpBB: Kép
andrea17

szia Andrea!!!

babanyul: :cry: :cry: :cry:

zsu: hát igen ezek hatalmas előnyei az együttélésnek!

Szeretnék minden babának boldog első gyermeknapot kívánni!!!!!

Kép
budabo

Nálunk egyébként a délelőtti alvások a nyerők,délután van többet ébren a Hanna babám,akkor igényli,hogy foglalkozzunk vele!Este 7óra fele már nyügibb akkor már várja a fürcsit,8óra fele fürcsizik és evés alvás!Nagyon jó alvó hálaisten!ma pl.csak reggel fél 7kor kelt:)))

andrea17

Jajj és tényleg!!!Nagyon Boldog gyermek napot a csemetéknek!!!

andrea17

Andrea, örülök, hogy ezentúl rendszeresen tudsz jönni! :lol:

NA HOGY ÉN MILYEN BUTA VAGYOK :oops: : ÉN IS MINDEN PICURNAK NAGYON BOLDOG GYEREKNAPOT KÍVÁNOK! :lol:
zsu83

Aki bújt bújt aki nem nem... jelentem elkészítettem a remekművet... :D
Hát bármennyire nem sírósra készült én azért végig pityeregtem... lehet, hogy velem van baj :D :D :D

Budabo Örülök, hogy már nem annyira fáj a fogad!

Zsu83 Nálunk is mindig beválik a Chamomilla a nyűglődésnél. :D

Gerendai Zsuzsi kérésére Charlie zenéjére is csináltam egyet... :lol:

Na és az alvósbabák:

http://www.youtube.com/watch?v=8AabXq8BYHY

http://www.youtube.com/watch?v=81sBq6p-fGc

:D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: igenigenigen Charlie!!!!!!!!!!!! nekem nagyon bejött!!!!! és soksoksok füge volt - korábbi alig :oops: Szép gyk napi ajándék!!

Kép
budabo

Budabo örülök, hogy tetszik! Akartam még bóbitásat de az már talán sok lett volna... :? valóban jó gyereknapi ajándék. Egyébként nagyon nagy felbontásban is meg lehet csinálni mondjuk akkor a mérete nem 6 megabite hanem 150 megabite de akkor nagy méretben is nézhető és élvezhető... :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: nekem így is bejön, nem úgy mint Fügémnek az alma :cry: nembaj nem adom fel. Ebéd kész, apa jön haza ésssssssss nem lehet semmit csinálni esik az eső. :oops: :cry: extra nyügitoporzékolóshisztisutálomazidőtszmájli

Kép
budabo

Budabo én még nem próbáltam neki adni almát... :shock: Mi az, hogy nem lehet csinálni semmit? Én tudnék neked munkát adni :D :D :D vagy nem arra gondoltál? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: KÖSZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
nagyon tetsztett!!!! olyan ügyes vagy!!!!!!!!
Botika itt ült a combomon,tágra nyílt szemekkel szájjal nézte velem+ még a nyála is csordogált!!
A vége felé az elsőben a karatés kislány farmerbab, füge vagy szoni baba????????inkább füge,nem??????????? :oops: :oops: :oops:

Kép
kaandi

kaandi: szerintem Szonira gondolsz, nekünk nem volt benn asszem farmeros képünk :lol: Boldog hó fordulót!

millye: naaaaaaaaaaaaaa, főztem ebédet,illetve sütöttem,most ázik a dara a császármorzsához - nem csináltam még sosem - mostam. Mi 99.99 %-ban táposak vagyunk - pár csepp tejet kap már - és így a 4. hótól kezdhettük volna, de amikor voltunk oltáson megbeszéltük a védőbanyával hogy kezdhetjük. Tisztán anyatejnél más, ott totál ráérsz bármit adni. Fogok próbálkozni őszilével is, hátha az jobban bejön. Csak az alma nem igen akar kijönni az előkéből, ha azonnal szappanozom talán, de akkor sem mindig.

Kép
budabo

Köszönjük Millye, nagyon gyönyörű, nekem is bejött a charlie-s változat! :D
Közben rájöttem, h Marcinak alig van alvós képe, ezért küldtem csak egyet, a több nagyon régi. Úgy alszik általában, hogy semmit nem látni az arcából... :(

Andrea: Örülünk Neked, hozz képet Hannácskáról!

Pandus: Én is adnák neki almát, hátha. Ha tovább tart, felhívhatom a Tesót. Szólj, ha hívjam. Ez az egy tünet van? (Most egy hétig nem elérhető priviben, nyaralnak.)

Megasétát szerettünk volna, erre zuhog... :( Persze jó, h van végre eső, de pont most?

CSÖPPJEINKNEK BOLDOG GYERMEKNAPOT! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:06-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: