Sziasztok!
Magdolnasz: Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Csöre::( a riasztást. 1 hónapja én is így jártam, majdnem kiugrott a szívem. Olyan gyorsan még nem értem be sosem a nappaliból a hálóba.
Erika:Sok erőt, nehéz lesz újra kézbe venni mindent. Nekem minden ki van cetlizve,mert ha nem írom fel egyszerre mit kell csinálnom, elfelejtem.

Azt hittem csak terhesség alatt hülyülök, de ezek szerint most meg a gyerkőc szívja le az agyam tejcin keresztül. Ő okosodik, én butulok.
jandrea:örülök, hogy Bianka jól viselte a szurit! Nekem is minden vízköves lesz, ha kifőzöm.

Olyan gusztustalan.
Katuska:ha ecetet teszek bele, nem veszi át a cumi az ízét? Vagy az a kicsi mennyiség nem érezhető?
Mágnes:kolléganőd látott már egyáltalán kisbabát???Szerintem már pár naposan is úgy meg lehet különböztetni, hogy fiú vagy lány.
Bálintanyu:szép időt a keresztelőre, és jó pihenést!
Lucus:hihetetlen ez a biztosító! És mennyi pénzt fizet nekik az ember, de minek?!
Hanna:Noi is egész nap hisztis liba volt ismét.

Bár lehet az idő, mert nálunk ma volt minden. Fél óránként változott:eső-napsütés-dörgés, eső-jégeső-nap...+ egész nap viharos szél,és 13 fok.:S.
Mostanában egyre többször ébred úgy, hogy ordít, mint akit ölnek. Szerintetek mi lehet a gondja? Eddig olyan szépen eljátszott magában, 2 napja meg alig tudom magára hagyni. Mikor már úgy látom, hogy lekötötte magát, kilépek a szobából, és egyszerre ordít.
Csöre:remélem Saci nem lesz beteg! Majd éjjel alszik 1 nagyot, és holnapra kicserélődik.
alma:ma megkóstoltattam Noival. Nem volt vmi nagy sikere.

A lé úgy ahogy volt,visszafolyt, a pépből azért nyelt le vmit.

2-3 nap múlva megint megpróbálom, hátha.
Tegnap vettem manónak gyereknapra ajándékot. Persze megint nem tudtam 1nél megállni.

Vettem tescoban aranyos kis kalapot, 3 bodyt és 3 kis zoknikát. Remélem ezek már jók lesznek, mert a husikáját majdnem az összes neki való zokni szorítja.

Bababoltban választott egy aranyos kukacot, amit lehet kiságyra és hordozóra is tenni. Mutattam 3 fajtát. Még jó, hogy már ilyenkor önálló véleményük van.

Nekem egy kutyusos tetszett, arra ő rá sem bagózott.

Bezzeg az egyszerű színes kígyócskát alig akarta elengedni.

Nézett is, mikor elvette a gonosz eladó néni.

Már nagyon várom a vasárnapot, hogy odaadjam. És kapott kulcs alakú rágókát is.
Én is megkaphatom a linket a képekhez?
Holnap este lesz a nagy beszélgetés. Légyszi szorítsatok! Köszi!