A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Zsancy: Azért reméltem, hogy csak spontán nincs időd itthonról bejelentkezni.... Szegény, de ha kipisilted, akkor mitől görcsölhetnél még be?
Még szerencse, hogy Petra hamar visszakapta a jól megérdemelt cicijét! :D

Nilabali: Na te is... Most már aztán csak kifele keveredsz tényleg ebből az egészből!! Orvosnál voltál?

Hugic: te meg gyere gyakrabban (hábazz.... :D)

Stelly: Aztaaaa.. Én sokkot is kapnék, ha kihagyna ennyit napközben!!

Több összefoglalót nem kaptok, mert a végén még tényleg rászoktok, aztán én meg gyárthatom őket halomra!! :D

Minitalisok?
(Bár ijesztő a dolog, mert amikor Amy és Zsuzsi utoljára találkoztak, akkor annak szülés lett a vége... :lol: )
Ha jól sejtem, Stelly, te végül nem mentél, ugyi?

ladmon

Ja és teljesen felbuzultam rajtatok! Megszereltetem a szobabringámat!
Még terhesen tört el a terhelőkéje, és azóta nem sikerült megcsináltatnom!

De majd most!!!

ladmon

A picába nem vettem lottót!! :oops:

ladmon

Hahó-halihó!

Én remélem, hogy minden résztvevő így gondolja, de szerintem szuper minitaliban volt ma részünk!!! :D Annyira jó, hogy itt voltatok, én úgy feltöltekeztem, olyan jól érzem mot magam!!! :D
Amyt nem ismertem, de ha láttatok már szeretetteljes, jó felfogású, normális gondolkodású, kedves, okos, és nagyon szép lányt, hát Ő az!!! Úgy örülök, hogy megismerhettelek!
Zsuzsit ismertem, úgyogy Őróla eddig is tudtam minden jót és ez csak megerősödött ma. :D
Vendi egy halál nyugis, eszméletlen közvetlen, barátságos Kislegény, olyan szép nagyra nőtt már eddig is Amy tejcijétől. :D
Lénácskát kicsit felzaklatták a körülmények, de csúcscsinos volt a kis ruhácskájában, sé nagyon édes Picilány!
Tesóm is átjött Badélkával egy időre, szóval nagyon jó volt!!!

Megyek, még jövök, csak belejentkeztem.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: hurrá hogy jól sikerült a minitali!! Már csak reménykedjünk hogy a nagyra jó idő lesz!

stelly: ZSÉDA koncert milyen volt???????????? ugye ezt vártad nagyon??

vmi van a levegőben, Füge egész nap forog hátról hasra, és a kis drága olyan jól kifárasztotta magát hogy délután aludt 2 órát - 1 óra kiságy, megszakítás és 1 óra játszit - apával szent a béke, felszerelte a szunyoghálót a nappaliban és megnéztük a Valami Amerika 2-t, nekem az első is bejött, de ez is nagyon-nagyon-nagoyn jó!! Sokat kuncogtam - fügi mellettem feküdt a földön -. És fügi étvágya is visszajött!!!

Kép
budabo

Ladmon, jól sejted, nem mentem sajnos végül :( délelőtti babamaszi után Adri marha nyűgös volt, nem mertem így elindulni vele, hogy majd a volánbuszon legyen égszakadás-földindulás... aztán jól is tettem, mert mikor nagynehezen sikerült megnyugtatni, aludt három órát egyhuzamban :) délután meg kisangyal :)
Tegnapi nemszopi: én is síkideg voltam miatta - főleg, hogy próbáltam etetni, de mikor a közelébe értem a cicivel, szabályosan visítani kezdett, és próbált kimenekülni a kezemből. Elég szarul is esett egyébként :( estére meg megjavult, hajlandó volt enni. A csuda érti :? ma viszont szép nagyokat hamizott :)

Bogi, igen :D nagyon vártam, és szerintem nagyon jó is volt a Zséda :D (tudom, elég beteg a zenei ízlésem, Sven Väth-től kezdve Quimbyn keresztül Zsédáig sokmindent szeretek, de ilyen vagyok, és nem szégyellem :D)
Nagyon látványos volt a koncert, és ő tényleg élőben is gyönyörűen énekel (nem úgy, mint pl Madonna, akinek állítólag a bécsi koncertje siralmas volt, és nem lehetett felismerni a számokat). Nagyon jól éreztem magam, meg végre találkoztam barátnőmmel, akit nem láttam már ezer éve, jó későn is jöttem haza, még trécseltünk :D de apa nagyon ügyes volt: Adri persze felébredt miután elmentem itthonról, de szépen visszanyugtatta, és utána reggel egyszerre ébredtünk mindhárman :D

Julcsi, kééééééépekeeeeeet!!! :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Jatessék, és még Adri nyúlja le Marcit, mi? :wink: csúcscsinos Lénával nem tudunk sajna versenyre kelni, mi a múltkor inkább praktikus, mint csinos öltözetben látogattunk :D Léna meg egyből Vendire is szemet vetett (bár ezt lehetett sejteni, mikor már a legutóbbi találkozásukkor is úgy megdobogtatta a szívét, hogy inkább előbújt a pocakból :D)

KépKép

KépKép
stelly

stelly: én szeretem Zsédát, és én is mindenféle zenét meghallgatok és szeretek.

Barátnőmnek elment a baba - 3 hónapos volt - :cry: :cry:

Kép
budabo

Stelly :shock: és akkor mit adtál enni Adrinak ha nem fogadta el cicit? Lefejted a tejet és cumisüvegből etetted meg?

Budabo sajnálom a barátnődet! Első baba lett volna? :?

Kép

Kép

Kép
millye

millye: igen első, rég óta próbálkoznak. Ő az a lány aki cigizik. Ma tudta meg, tegnap voltak vmi vizsgálaton még minden rendben volt, ma meg annyit mondtak hogy vmi fertőzést kapott és holnap műtik. Szegény kivan... :cry: Inszemes barátnőmnek sem jött össze...Lombikos barátnőm meg még most kezd el dokit keresni, meg egyáltalán hova menjen, melyik intézetbe. Tehát neki is odébb van még mire összejöhet a baba. :cry:

Kép
budabo

Budabo borzasztóan sajnálom őket... :? de az olyan jó, hogy nekünk van babánk... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Folyt. köv.

Szóval sajnálom, hogy nem tudtatok jönni Zsufi és Stelly, de mindkettőt megértem.
Zsufi, jobbulást!
Stelly, örülök, hogy Adrinak végül jó napja volt, jobb is így, hogy szépen ki tudta aludni magát. :)

Amy és Zsuzsi, köszönöm még egyszer, hogy itt voltatok, és elnézést, a pizza azért volt ilyen gyenge, mert rossz programon sütöttem... :oops: Ez elég ciki, sajnálom. Ilyen még nem esett meg velem. :(

Tali:
Kedd, 9 óra, uszodánál, Margitsziget. Hozzatok magatoknak enni, inni, és plédet, aki tud. Sajna lehet, hogy eső lesz, akkor csütörtökre áttolva. Számom a közösben. Privit küldtem Mistnek, Iriccnek, Bjutinak, Bakos Edinának, b79Andinak.

Stelly:
Huhh, egész nap nem fogadta el a cicit? :shock: Marci a másik véglet, de asszem kiakadtam volna... :? Jó, hogy mára ok. Lehet, hogy az időjárás befolyásolhatja az étkezési kedvet is...

Kaandi: Sikerült tartanod a durva határidőt a múlt héten?

Hugic: Jujj, de együttérzek ám... :oops: Szintén zenész, ahogy Ladmon mondta. De a kitartó munka meghozza jutalmát, biztos vagyok benne. :)

Bogi: Fogad jobban van picit?

Iricc: Jaj, de örülök, hogy jöttél! Jó, hogy Milos jobban, ezt nagoyn reméltük, szuper!!! Gyönyörű kistokás, Ő is Apukájára ütöttt, nem?

B79Andi: Erik olyan nagyfiú már! Hiába, Ő a legidősebb kis topicbaba. :wink:

Abencze: Kisfiatok is gyönyörűséges! Az az alvafürdető kép zseniális. :) Mikor hazahoztuk, Marci is egész nap aludt, de fürdetésre azért felébredt. :wink:

Zsancy: Ohh, milyen megpróbáltatások, nagoyn sajnálom! :( Főleg kicsi, szegény Manónak nélkülöznie kellett a cicit... :( Azért jó, hogy ilyen hamar visszakapta. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

jó estét!
Lemértem az oriásbébimet :) 6140g. Előzző héten volt 5850g, ami azt jelenti, hogy az én kis aranyom majdnem 300g-ot hízott egy hét alatt!!!Mi lesz ebből?Lufi? :shock: jövő héten duplázzuk a születési súlyt :) az is lehet már Vasárnapra....már csak 140g kell hozzá....:)

Budabo! nagyonsajnálom a barátnődet. Iszonyú lehet most neki. :(
Már olyan nagy volt az a bébi :cry:

Minitali! Tök jó, hogy sikerült összejönnötök!!!:) Gondoltam hogy jól fog sikerülni...már hogy lehetne rossz?

Stelly! Csak irigykedek...úgy elmennék már akár egy moziba...de nincs kivel...aztán meg nincs aki vigyázzon a csemetékre, ha már apával...egyedül nem megyek...de már jó lenne rászánni magam legalább egy nappali kiruccanásra :) Apa huga ittvan, vigyázna is, de valahogy olyan egy goromba, türelmetlen nőszemély, hogy nem bízom meg benne eléggé, és nem bírnám a kisVincit ráhagyni. Na meg mindig kieszi a hűtőmet, meg rámol a lakásban, én meg felrobbanok tőle, meg befekszik az ágyamba....Nagyok már nem gond, mert megmondják neki a magukét, de hát Vinci csak sírna, én meg azér sírnék. :( Hugomra szívesen, de ő meg nem ér rá, csak majd júliusban talán.... anyu 0, anyósom szintén megbízhatatlan, meg nekem kéne a kölköket hozzászállítani a zala mélyére.:( más nincs.
na befejeztem a panaszkodást. (hátha ér valamit)

Nagytali! Ugye nem baj, hogy viszem a nagyokat is????????? És kuglóf vagy valami hasonló jó lesz sütinek? vagy inkább meggyes, és almás sütit süssek?

nagyon szép napos 7végét nektek!!! Holnap megyünk babauszira(fogyózni :lol: ), aztán Ági szülinap! 6 éves lesz! akkora nagylány!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Julcsi: részemről a hallgatás beleegyezés :oops:
Léna baba: boldog névnapot kívánunk, Alex puszit küld!
Tali képeket kérünk!!!!!!!!
Jaj Bogi, sajnálom!
kreiszi

Hugic: nagyon jók a képek!
lkverus: boldog szülinapot Áginak!
kreiszi

Helloka,
NAgyon jó hír, h nem kell műteni a kicsi Milos veséjét!!!! :D :D hurrá!!

Szegény Zsancy amiken keresztül mentél,nem irigyellek!!! Reméljük hamar rendbe jössz!!! :wink: Elég volt olvasni is....

Julcsi, hát még mindig versenyt futok az idővel, valószínű, h vasárnap estére befejezem, de legkésőbb hétfőn, mondjuk nagyon később már nem is lehetne.... :shock: :shock: voltam kedden apehba, ott kellett hagynom az anyagot,legalább így gyorsabban végeztem, nyilatkozatot kell kitölteni a tulajnak,azt visszafaxolni legkésőbb jú.2-ig, aztán jelentkeznek gondolom.... :roll: :roll: nagyon remélem,h minden rendben lesz.... kicsit gázgéza a cég. HÚÚÚÚ csak nem olvassa apeh-os :lol: :lol: :lol:

Csajok,ha ilyen idő lesz mi biztos nem megyünk....TI????
És Gabi,még nem biztos,h nem megyek, kicsit nehezen is indulok meg, csak Elif szeretne biztosra menni, ezért írtam Neked, h fel tudod venni őket???? Na meg lehet, h nekem is jönne Erik, mert nincs suli. Csak kicsit félek, h nem találná fel magát ott, ő nem annyira könnyen barátkozó. mint én. SZóval még dilemmázok, apa meg menne horgászni......tanácstalan vagyok. Bár ha jön Andris is, még meglátom.....mostanában a viselkedése nincs valami toppon, nagyon nagyot változott, azt hiszi, h ő a nagyfiúúúúúú:) :lol:
PEdig én is akartam csinálni sütikét, az én kis egyszerűmet, de még először legyek kész a melóval.....

Holnap meg megyünk az osztállyal színházba, süsüt nézünk,azzal is elmegy egy félnap....de azért biztos jó lesz.

Bogi és Nilabali gyógyuljatok meg Ti is, tudom Bogi Neked "csak " a fogad,de szar lehet az is....

mintha beindultak volna a kg-ok, remélem meg sem állnak 60-ig... :lol: :lol: :lol:
puszi Nektek

Kép
kaandi

Én is nagyon sajnálom a barátnődet, Bogi... :cry: Első terhessége volt?

Képek a közösben! :D Címeket adni még nem volt időm.

Jó éjt, dőlök ki!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nilabali, jobbulást! :!: Írj majd, hogy mi a helyzet.

Gjéti, reméljük, Olinál semmi komoly. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kaandi! Én vinném a nagyokat, szerintem jól ellene a te fiad az enyémmel! Az én Andrisom sem egy túl nyilt gyermek, mondhatnám köszönni is szarik, de a gyerekekkel jól megvan. Viszek valami sakkot, vagy ijesmit nekik :) remélem jó idő lesz, mert ha szeles hideg,na meg esős, lehet mi sem kerekedünk fel :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

julcsi: oksa kedd 9 uszi. Majd igyekszem, bár lehet hogy mi késünk, majd kisasszony eldönti. Köszönöm kérdésed, ma ki sem tettem a lábam ebben ahatalmas szélben, és talán alakul. Tegnap én voltam a buta, mert sétálni voltunk és tegnap is volt szél, és biztos hogy nem tett neki jót. Képek készültek ma????

ikverus: majd ha nyáron a hugod besegít kicsit könnyebb lesz,addig kitartás.

julcsi,ikverus,kreiszi:

kaandi: hajrá kilók!!! nekem is megjegyzték már hogy fogytam, de szerintem nem...mindegy, majd idővel. Fejezd be gyorsan a melót hogy végre ránk is legyen időd.

Kép
budabo

Vera, a sakkot Erik is szereti, hát csak megoldják vhogy,nem?! Ő is elsős?? Majdnem egyidősek most nézem ( 2001.11.30) :lol: :lol:
SOlo kártya, meg ezek a nem normális harcos kártyák,Dunát lehetne velük rekeszteni.... :lol: utálom azokat.
Na igen, a köszönés, sajna előfordul nálunk is. Egyébként alig várom,h vége legyen a melónak, Boti is már nagyobb és tudok vele is többet foglalkozni, az is bejátszik sztem. De muszáj a kicsivel is többet foglalkozni, na meg adóság is van rendesen,tehát a pénz is kell...... na de sebaj csak most ilyen húzós,amúgy eloszlik normál esetben.

Na akkor még beszélünk Vera Veled is,h mit is vigyünk,ha megyünk

Kép
kaandi

amy,gerendai zsu,julcsi: Nagyon jók a képek! Nagyon csini mamik vagytok és nagyon csinik a babák!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Most nézem,h 9 óra!!!!??? :roll: nincs az kicsit korán??? Julcsi hány megálló tőletek???? Jó korán kell kelni és indulni.....nem????

Kép
kaandi

Jó reggelt!
Fügém felsírt 6.15-kor, majd 6.30-ra megfordult a kiságyban is :cry: :cry: Kap reggelit és remélem visszaszunyál.

Kép
budabo

Millye: tettem fel alvóst, de többet mert nem tudtam dönteni :oops: sorry :lol:

Kép
budabo

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:07-kor.
Vendég

Hugic: Marci nagyon kis édes a fényképeken, megérte bescannelni őket! :)

Zsancy: annyira sajnálom, hogy ilyen betegeskedésbe fulladt a hazalátogatás :(, szegény kicsi Petra is és te is na meg apa is... :( Abszolút gyógyulást mindenkinek!

Gjéti: remélem Olinak tényleg kutya baja, nekünk is volt egyszer kétszer régebben zöldes kaki, doki azt mondta nem gond ha nem ez válik az általánossá (már totál szopis babánál).

Verus: Jól belehúzott Vince :), Efe növekedése is inkább lassulni látszott, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem feltétlenül igaz, csak egyik héten baromi keveset hízik, a másikon meg nekünk is megvan a 300 g :roll: .

Bogi: elfelejtettem írni korábban, hogy tök jó lett az új frizkó!

Zsuzsi: Lénának boldog névnapot utólag! Tök jó álom volt, minden éjjel bevállalnám. :D

Szuperek a talis képek... Irigykedős sárga smiley... :D

Babanyul: Egyértelmű, hogy ha viszel minket, akkor hozzátok alkalmazkodunk atéren, hogy meddig maradunk. Remélem visszatér a jó idő... mert ez ami most van :cry: . A 9 egyébként nekem is egy picit korainak tűnik... :roll: De mi alkalmazkodunk, a többség szava dönt és a sofőré meg abszolút mérvadó. :)
Írj, szólj ha jöttök erre, de mondjuk ebben az időben... :( :( :(

Mivel tegnap egész álló nap ezekért a képekért küzdöttünk, megmutizom őket... Na nem mintha nem lenne jó kedve a gyereknek, csak éppen a fényképezőgép nem igen empatikus a "mindjárt megtanulok repülni" vagy a "lefutok 6 légmérföldet" mozgáskultúra iránt, amit mi hevesen gyakorlunk... kb. egyfolytában... :D
Gyereknapi ajival és anélkül. :)
Kép Kép

Kép
Kép
elif

millye: én is tettem alvós képeket... Már alig várom a következő alkotásodat! :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

A tegnapi minitali nagyon jó volt, ahogy Julcsi is írta. A pizzája gyakorlatilag mindegy, milyen programon süti, isteni. Marcibogyesz és Vendibaba nagyon aranyosak, és jó nagyok(főleg Vendi :wink: ). Sajnos Léna nem élt a felkínált lehetőségekkel,-kölcsön ágy kölcsön babakocsi- amint megtekintett minden újdonságot, vigasztalanul sírt, még egy kiadós kakilás sem segített :cry: Gondolom, a csinos és higgadt legényeknek megvan a véleményük erről a nyivákosról :cry:
Kép
Kép
Biztosan azért volt ilyen egész nap, mert a szülei jól elfelejtették az ő névnapját :roll: . mindenki másnak eszébe jutott, csak nekik nem :oops: De nagyon hálás szívvel köszöni a figyelmes topikbabák és mamáik köszöntő szavait, igazán jól esett neki! a Vendibabától ajándékba kapott csinos body pedig a kedvence lett 8)

Sajnos a nyűgi itthon is folytatódott, bár az utazás egyész nyugodtra sikeredett. Párbeszéd az 1-es villamoson, vénember és én:
-Milyen baba ez? Igazi?
-Igen! :roll:
-Óóóó, szegény!
- :shock: :evil:

A rakottkrumpli-készítés közben Kreiszire gondoltam, és így végül kész lett a vacsora:
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:08-kor.
Vendég

Sziasztok!
Szép időnk van!!! :shock:
Ladmon:
Doki szerint nem biztos hogy az egész kijött,ezért kell menni ultrahangra és kőanalizisre is...(diéta miatt)
Nyomásra érzékeny a vesém igy szerinte várható még görcs és homokom is lehet...mint a kisgyerek bilizek
:lol: :lol:
Nagyon szomoru vagyok hogy itt a lehetőség de nem merek elmenni talira... :cry:
Peddig anno még apának is mondtam...
De már apának is fáj a veséje..ráhuzodott a nátha..igy lehet maradunk itthon és irány doki....

Ma készül valamire a drága...már 8kor lelépett itthonról...biztos meglepít intéz... :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

tudom, hogy Julcsi tett képeket a közösbe, de itt sem árthat! :wink:
Vendégünk van a hétvégére, csak most nincsenek itthon, mert Sanyi kivitte őt a szomszéd falunál lévő lessátorba madárfotózásra. már 3-kor indultak :shock: . Léna ma is extra nyugtalan. mi lesz így velem?

Elif, megérte egésznap ezekre a fotókra gyúrni azthiszem... :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Eszter, szóval akkor nálatok is volt már ilyen! :shock: Tegnap este megint ment a műsor, Apa próbálta nyugtatni, sétált vele, nem sok sikerrel, aztán visszatettem cicire, ugyanaz volt, aztán amikor már feladtam volna, szépen megnyugodott, cicizett, aztán aludt! Nem értem, hogy mi lehet ennek a cirkuszoknak az oka! :? De gondolhatod milyen ideges voltam, este sírtam is, annyira kiborultam tőle! :cry:
Örülök, hogy jól érezted magad a Zséda koncerten, én is szeretem Zséda számait! :wink:

Ladmon, ma még vehetsz lottót! :wink:

Minitali: Örülök, hogy ilyen jól éreztétek Magatokat lányok! :lol:
Szuperek a képek! :lol:

Bogi, tök jó az új vonalzód! Na mire Apa hazaért, Bencus belefáradt a nagy forgolódásba, és neki már nem csinálta! :(
Nagyon-nagyon sajnálom a barátnődet! :cry: :cry: :cry:

Ikverus, szépen gyarapszik Vinci! :)

Efe gyönyörűséges! :lol:
zsu83

Zsancy megy nektek a sok-sok +++++++++++++++++++++++++
zsu83

Apa nemsokára jön haza, aztán nekiugrok a lakásnak, takarítok, holnap délután vendégek jönnek! :)
zsu83

elif: kösz, jók az új képek.

stelly,elif: tök jók a hason fekve felhúzom a fenekem képek!

gerendai zsu: szegény Léna nem volt jó napja, majd délutánra ma jobban lesz! Jók aképek megnéztem a közösben is. Nagyon vékony csinos anyuka vagy!

zsu: nekünk Füge már a kiságyban is nyomja, ma is felkelt korábban, de viszont átfordult a hasára és aludt tovább - bár keltünk reggelizni tehát nem tudom meddig aludt volna - most dumál, mindjárt tízórai :D rendes kislány volt, hagyott reggel még lustizni.

Kép
budabo

zsancy: nektek jobbulást!

Kép
budabo

sziasztok, csak beköszönök
SZupik a talis képek, irígyellek titeket! Én még szobafogságon egy darabig...
Olvastma a hiszztis dolgot..Zéti is sokszopr csinálja, hogy ha a cici a szájához ér, akkor üvölt, mint akit nyúznak, nem kell neki.. Ahogy vállra veszem, csend lesz. Vissza a cicihez... megint üvölt, karmol, rúgkapál... nem tudom, hogy ez mitől van, de látom másnál is porondon van.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Millye: hááááááááááát, akár ér, akár nem, én bőgtem a videókon, mint egy gyerek... Vendi itt ült az ölemben, és csak nézett rám, hogy mi bajom van.... Nagyon jók lettek, köszönöm Neked!!!! Tettem fel alvós képeket, nehogymá lemaradjunk... :D :wink: :wink:

Zsancy: Nagyon boldog névnapot!!! És nagyon drukkolok hogy mihamarabb rendbe jöjjetek mindhárman! Sajnálom, hogy nem sikerül valami jól az itthon pihi... :( :(

Bogi: nagyon sajnálom a barátnődet! Nem tudod, hogy a dohányzás nem játszhatott közbe? Mert azért sztem az csak nagyon veszélyes...

Julcsi: még egyszer nagyon köszönöm, hogy elmehettünk Hozzátok! A pizza isteni volt, akármilyen programon is sütötted. Nagyon jól éreztük magunkat, és remélem, hogy még lesz sok-sok alkalom, hogy megismételjük!!! Nagyon jól esett amiket írtál rólam... :oops: :oops: Még, ha itt-ott túlzol is... :D :D :D
Jók lettek a képek, főleg az tetszik, ahol mindhárman komor arccal nézünk egy irányba, gondolom Adélka tevékenykedett :lol: :lol: :lol: :lol: Marcika egy tüneményes Kiskrapek, nagyon jól összehaverkodtunk, tanusíthatom, hogy igen vákumerős, jót szívott a kezemen, szóval megértem Julcsit, hogy fájt a szopi. Mondjuk remélem, hogy ez már a múlt! Tesód is annyira jó fej, közvetlen, kedves, nagyon megkedveltem! Remélem, hogy vele is sikerül még találkoznom hamarosan!

Zsuzsi drága: bármit is gondolsz, sztem mindkét fiú nevében mondhatom, hogy Lénácska csudaszép, és igazi nőci!!! Nagyon jó volt veletek találkozni!!!! Sajnálom, hogy kicsit macerás volt a hazaút.... Ja és a pogi is isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én annyira jól éreztem magam!!! És Vendi is ahogy láttam... :)

Ladmon: mielőtt elfelejtem, most már igenis minden héten kérünk összefoglalót, és nincs kifogás... Egyébként meg nem is értem, hogy miért mindig azt hallod meg, amit nem kéne...
:wink: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Helló Lányok!

Hát tényleg nagy kár, hogy nem tudtunk tegnap találkozni, de jobb, hogy nem indultunk el, mert egész nap fújtam az orrom, meg tüsszögtem, nem lettem volna egy túl vidám társaság :? Sajna ma sem jobb a helyzet, megyek is mindjárt vissza az ágyikóba :cry:

Amy: remélem azért valamikor csak össze tudunk futni!!! Nagyok jók a képek is!!

A többiekkel reményem szerint a jövő héten találkozunk :wink:

Millye: raktam fel én is alvós képet, persze én sem 1-et :D Van régebbi, meg mostani is. Ma sikerült allium cepa-t is szereznem, de 9 CH-s, abból mennyit szedjek? Ezen kívül az Osci-t szedem. Köszi a segítséget!!

Zsancy: Boldog névnapot (ha ma tartod)!! És mielőbbi gyógyulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek megvan a keddi vizsgám, gyönyörű 2-est kaptam! Hurrá (vállveregetős smiley)

Zsufi

KépKép
zsufi74

amy: azt a képet én is néztem és tanakodtam is hogy hova nézhettek? :lol: A barátnőmnek azt mondták vmi fertőzés, de lehet hogy sosem fog kiderülni hogy mi okozta. Nem tudom, nekem fura egy picit, de remélem lesz annyi esze, hogy ha újra belevágnak lerakja a cigit, bár szerintem nem fogja. :oops:

Kép
budabo

zsancy: ténleg ha ma tartod Boldog Névnapot!

Kép
budabo

Sziasztok!

Nagyon örültem,hogy megismerhettelek Titeket Amy és Zsuzsi! Nagyon jól éreztem magam tegnap és ismét apó babák közelében lehettem :)

Remélem Adélom nem hagyott nagyon mély nyomott egyikőtökben sem! Nem az a passzív fajta! :wink:

Mindenkinek szép hétvégét!ú

ps: privit barki írhat ( bár most nem leszünk pár napig) akinek orvosi segítségre van szüksége ( sose legyen! )

Kép
andkata

Alvósképek jó lenne ha vasárnapig feltenne mindenki képet mert nem szeretném ha bárki babája is lemaradna! Bár azt sem bánnám ha ma késő délutánig... :D

Zsufi74 9CH-ból is 5 bogyó, de abból naponta lehet egyel vagy kettővel többször bevenni... :wink:

Amy81 :D :D :D

Elif ismét csak dicsérni tudom Efét! :wink:

Kaandi ha szeles hideg idő lesz akkor mi sem vállaljuk be a talit... :? remélem szép napsütéses idő lesz szél nélkül... :roll:

Budabo nem gond majd válogatok! A fiam is felkelt fél négykor... azt hittem rosszul látok... de aztán aludt kilencig... :D

Zsu83 szerintem ez a hülye front viseli meg őket! Bár nálunk nincs sok sírás inkább sok cicizés... :D nekem is takarítanom kell... már áthúztam az ágyneműt... most porszívózni kéne, de elaludt őnagysága... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Hahó!

Tali: CSak azért ajánlottam a 9-et, mert azt hittem nagy meleg lesz (de ez valószínűleg most nem jelent nagy veszélyt) és 10 körül kezdődik a nagy roham a Szigeten... Legyen fél 10 vagy 10? Nekem úgy is jó! Amúgy ha eső van, vagy ilyen felhős, akkor úgysem találkozunk...

Bogi: Fügebaba nagyon ügyes, sutty megfordul és eljátszik? :D Szülőkímélő. :lol:

Zsufi: Ketteshez gratula, jobbulást Neked!!!

Ladmon: Brilliáns összefoglaló! Tényleg minden héten kérünk ilyet. :wink: Esztike hogy hízogat?

Lénácskának jobb kedvet!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, ma én is úgy keltettem Bencust negyed 9-kor enni! :)
Anyukám egyik munkatársnője meg most megy a 2. lombikra, de nem teszi le a cigit, én nem is értem, én ilyen esetbe minden káros tényezőt kizárnék az életemből! :roll:

Andus, most olvasom nálad is csinálja Zéti ugyanazt mint Bencus! Bencus is úgy üvölt mint akit nyúznak, már tegnap megfordult a fejembe, hogy ha valaki ezt meghallja a házba, még ránkhívják a gyermekvédelmet, hogy kínozzuk a gyereket! :x

Amy, ha jön még a férjed Pestre, akkor hozzánk is eljöhettem bármikor, mi Csepelen lakunk!
Ja, és ez az ajánlatom mindenkire vonatkozik, minden babát,mamát szívesen látunk, ha erre jártok! :wink: :lol:

Zsufi, jobbulást Neked!

Zsancy, Boldog névnapot, ha ma tartod! :wink: :lol:

Millye, most már tűkön ülök, hogy megint mit eszeltél ki! :wink:
Apa most telefonált, még csak most indul, én még nem takarítok! Nálunk is elaludt Bencus, remélem mire porszívózni akarok felébred! :roll:
Remélem csak a front a cicis hisztik oka, ma adok neki chaomillát este fürcsi előtt, hátha jobb lesz a helyzet! :roll:
zsu83

Nekem jó bármelyik időpont!
zsu83

Millye, megmutattam este a férjemnek a videót, teljesen elérzékenyült, nagyon tetszett neki! :lol:
zsu83

hú, valamiért nem tudom feltölteni az alvós képeket, azt írja ki, hogy valami váratlan hiba történt. Ezzel vacakolok már félórája :twisted: Millye, egy újabb diaporáma a Charlie-nótára? :D

Zancy, olyan rossz volt olvasni a sok féjdalmat, amit átéltél, nagyon sajnálom! Remélem nem bonyolódik tovább a dolog, Apa és Te is egyre jobban lesztek 8)
Nagyon sok boldog névnapot kívánok. Úgy volt ahogy sejtetted? Férjed meglepiért ment? mi volt az?

Zsufi, nagyon sajnálom, hogy a Te Marcikáddal nem tudtunk találkozni, gyógyulj meg, legyen újra nyár, és akkor kedden mindent bepótolunk! Nagy gratula a szuper kertteshez! :wink: :P

Majd megfagyok itt! semmi napsütés! Hogy lesznek így fehérek a pelusok, mindjárt lejár a mosógép! :evil:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Hipphipp hurrá: 3 nap semmi termés után ma extra-mega-giga kaki, és köszönjük Mr Huggies h bent tartottad mindenhol :lol:

Nálunk erős fronthatás, szokásos nemalvás és extr mennyiségű komfortszopi. A konyhának még a közelében sem jártam ma, így ebéd nincs, takarítva sincs. Csak Marcizás megy minden mennyiségben.

Minitalisoknak gratula h ilyen jól sikerült.
Efe továbbra is csudihelyeskispofa.
Zsancynak Boldogságos Névnapot és Jobbulást.
Zsufi és Nilabali nektek is jobbulást ezerrel!

Asszem a tejcim mintha csappanna. Marci 5.880 gramm, egyelőre nem aggódok. 62-es rucikat elkezdte kinőni. Holnap gyereknap és megkapja az ajicsomag másik felét (az egyiket már megkapta). 3 napja pedig újra felébred éjszakánként, de mindig különböző időpontokban. Peluscsere, cici, belealvás, majd 1 óra múlva beteszem az ágyába és ott alszik tovább.

Julcsi: asszem nem fog menni, képtelen vagyok tovább nézni a legördülő sós cseppecskéket a csöpp arcocskán. Elég volt 5 nap. Befejeztem. Kényeztetem. Ez van. Ő nyert. De legalább van akarat :lol: Most is megy a komfortszopi ezerrel.

Koncert: Eddát akarok. Jún végén lesz. Nagyon szeretnék menni. Majd meglátjuk.

KépKép
hugic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: