Köszi a sok biztatatást, rendik vagytok!
Nikó, köszi a külön diéta-tervet. A házidokit ma hívtam -táppénz miatt- és vmi tök hasonlót ajánlott. Mondjuk nem is nagyon kívánok mást. Ha nem eszem semmit, akkor tök jó, de amint igen, ... SZóval, sok folyadék (teát vedelek), ill. keksz. HÁztartásit vettem. Egyszer csak elmúlik...

A lényeg, hogy a baba jól van, ezerrel mocorog!
Tünde

nem biztos hogy végig maradok, de jövő hét közepéig tuti. Ha változik a helyzet, muszáj bemennem a lezárások miatt. Jegy már nem kell, de be kell vezetnem mindent a naplókba... pErsze, az már nem nagy ügy, de mégis.
Ágota

A Smectáról még nem hallottam, de így a doki ajánlása nélkül nem is merek semmit bevenni. Marad a normaflour, ill. ha mond majd egyebet...
Linácska

tényleg megnyugtató 28-on innen lenni!!!!
Kovisziszka

szerintem is ösztönösen kellett a pofon ebben a helyzetben. Biztos egy életre megjegyezte, hogy nem szabad csak így elmenni...
Fogdokihoz érdemes hamarosan elmenni!!!!

megnyugtató is! én már kétszer voltam, de asszem még egyszer megyek bb születése előtt. NEm nagyon akarom, hogy bármi baj legyen.
Rilla

Gratu a jó uh-hoz! MÉReteket mondtak?? NÁlam is be van már fordulva, de azt mondta a doki, hogy még átfordulhat simán. Nem tudom, mennyit mocorognak még, de bb nálam hetek óta ugyanott van szerintem.
Kata

Tök szép kerek lett a pocid:! Hogy tudod pontosan kitapogatni?? én nem merek annyira hozzányúlni
Jajj, képzeljétek, tök hülyék vagyunk szerinem. Megláttunk egy tök édi homokozókészletet hátizsákban és azonnal megvettük Zsiginek. MÉg se babakocsi, se pelenka, tök alapdolgok hiányoznak, de nem tudtuk ottahgyni.

Oké nem egy nagy összeg, de mondjuk kb. egy év múlva fog homokozni....

Ennyit a tudatos vásárlásról
Hú, még tök sok mindent akartam.... Ja, baromi jó itthon