Levi még csak sikítozik!! De azt megállás nélkül. Imádja a hangját. És próbálgatja is rendesen. Ennek apa csak azért nem örül néha, mert mikor éjszakás akkor ugye nappal aludna, de az egész ház Levitől zeng
Néha néha mintha kivennék valami hasonló szót (a sikítozás meg kiabálás közt) az apára. Esténként lehet csak beképzelem, de néha úgy értem mintha azt kérdezné "apa?" Ilyenkor azt szoktam neki mondani, hogy elment dolgozni, majd reggel jön és olyan mintha megértené és megnyugodna!
Susy, szegény Kristóf! Remélem azért nem viselte meg nagyon az esés és már jobban van!
Dius tényleg megint eltűnt!
Azt akarom tőletek kérdezni, hogy mit csináljak Levivel. Nagyon hisztis. Tényleg hiszti, mert mikor fogom a kezemben elvan, gagyorászik nevet. De amint leteszem hisztizik (nem sír nincsenek könnyek), veri a lábát az ágyhoz mint amikor állva toporzékolnak a gyerekek csak ö fekve, de a lábmozgás ugyan az. Amint felveszem elvigyorodik semmi baja. Hogy tudnám erről leszoktatni??? Már próbáltam, hogy hagyom egy kicsit hisztizni, de akkor meg úgy felhergeli magát, hogy elkezd sírni és a végén meg már alig kap levegőt. Mostanra már ott tartunk, hogy szinte egész nap a kezemben van és ez így nem igazán jó! Jó lenne erről valahogy leszoktatni. Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy hogyan? Köszönöm!

[/ur]l]