A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!
Egy gyors jelentés, aztán húzok vissza dolgozni, nagyon égető a dolog, nem tudom, hogy leszek kész, sajna nem úgy haladok, ahogy kellene.

Bocsánat, de nem tudok visszaolvasni, a képeket átnéztem, változatlanul gyönyörűek a babák!!!

Millye, nagyon szép a videó, tök ügyi vagy? Milyen progival csináltad, elárulod?

Mi jól vagyunk, Zéti is megállt a gyarapodásban, és alig eszik, bár ez egyenlőre nem látszik rajta. Állandóan pörög-forog mindenhol, még a pihiszékben is próbálkozik megfordulni.

Magdi, boldog névnapot!

Na, futok is, puszi mindnekinek, jövő hét második felében már leszek!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Millye, vagy még arra gondoltam, hogy lehet hogy sokszor adok Bencusnak cicit estefele!? De te is sűrűbben adsz Andrisnak estefele cicit, ugye, mintha azt írtad volna!? :roll:

Zsufi, megy a sok-sok +++++++++++++++++++++ hogy keddre meggyógyuljál! :wink:

Hugic, végre-végre írtál! :) Nagyon szépek a képek! :lol:

Bogi, Iringó nincs benne a naptárba! :shock: :?
zsu83

Bogi, miért kell menned a bíróságra? :shock: Már ha nem titok!

Andus, örülök, hogy írtál! :) Bencusnál is igencsak lelassult a gyarapodás! :roll:
zsu83

zsu: vmi ős régi baleset ügyében, mert hiába ültem irodában azért sűrűn megfordultam balesetek helyszínén is, főleg amikor jött vmi új és kimentem velük. Még szerencse hogy csak Szentendrére kell menni, vmi polgáriperes baromság már. A komolyabb balesetek ügyében is szoktunk járni, de az évek múlva van, nagyon elszoktak nyúlni...Ja benn már azt pletyózták hogy szeptemberben dolgozom, barátnőm meg mondta hogy először azért velem beszéljenek mielőtt baromságot terjesztenek :shock: :twisted:
Ma kettesben otthon??

Kép
budabo

Hannácska mesés! :D

Alex meg nagyon ügyi! :D

Abencze, Andi örülök, hogy jelentkeztetek!

Hugic boldog névnapot!!! Lénácskát is Istenke éltesse!!!

Elif tuuudom hogy nem kereszteltek :D Rosszul kérdeztem, arra vagyok kíváncsi hogy nálatok van-e valami hasonló, valami beavatás-féle, szóval hogy mi az első vallási esemény egy baba életében.

Alvás: mi is kétszer-háromszor kelünk éjjel, de én beletörődtem, semmi nem segít az átalvásban neki, sem a tápszer-vacsora, sem az együttalvás, sem a chamomilla, se semmi. Majd kialakul, addig tovább zombulok. Zéti is felkel éjjel legalább kétszer.

Kreiszi Z tegnap is belázasodott, tök ijesztő volt mert kb kettő perc alatt lett langyosból tüzes a kis feje, de mivel pont itt voltak a sógoromék kivittem az udvarra és ott elfoglalta magát, lement a láza is. A homeós doki álláspontja az, hogy tömjük meg erős antibiotikummal (gondolom be van sz.rva... :? ) a házidoki álláspontja, hogy a gyerekeknél előfordul hogy belázasodnak, ha nincs más baja, nem fáj a torka, nem köhög akkor nem kell semmi csak lázcsillapítás. Na anya, döntsd el melyiket választod a két véglet közül. Azt választottam hogy megfigyelem, kap aloés löttyöt kétfélét, körömvirág-teát, kétnaponta kamilla-bodzavirág teát a székrekedésre és kivárjuk a csütörtököt amikor megnézi a hematológus. Addig ha nincs más akkor kihúzzuk valahogy. Örülök hogy alapvetően jól vannak az ikrek :) Édik lehetnek :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ja és nincs benne, legalábbis én még nem láttam sehol, net alapján jun.28.,okt.20.dec.24. Így apukával együtt tartjuk nyáron és ezért lesz akkor a keresztelő is. :oops: Apukának és Füginek is ezzel szeretnék kedveskedni :wink:

Kép
budabo

Lkverus :wink: :D

Hugic Nagyon jók Marciról a képek! :wink: neki is nagy haja van :D

Budabo majd meglátjátok... tetszeni fog! Mihamarabb ALVÓSKÉPEKET A KÖZÖSBE!!! A lányom be szokta neki lőni Elvisesre :D :D :D

Andus70 köszi! Muvee Auto producerrel csináltam :wink:

Zsu83 a sok cici nem lehet gond... nálam este rajta lóg ..... :D :D :D

Zetibebi ++++++++++++++++++sok gyógypuszi Zének!!!

Kép

Kép

Kép
millye

kezdünk beállni normális kajcsirender :)
reggel 7-8 közt szopireggeli, aztán 10-11 közt tízórai szopi+ gyümi, aztán ebédhami 13-14 közt, csak szopi, szopi+tejpép uzsonna 16-17-fél18 környékén, a vacsira pedig fürcsi után fél 9 kor kerül sor....de van hogy este 8 kor :) ennyi inagdozás megengedett nemigaz? éjjel ha felkel heti egyszer, akkor szopizik, vagy teázik, attól függ elég e a tea, de ált.ban nem szokott :)
Méricske ma este....kiványcsi vagyok mennyi, mert én egyre nagyobbank látom :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

millye: képet róla!!!!!!!! Igyekszem alvósat, ha egyszer fog ma aludni... :cry:

Kép
budabo

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, egyszerűen nem volt időm rá :cry:
Gyorsan bekukkantok, igyekszem kicsit képbe kerülni, hogy kivel mi van :)

Nálunk minden okés, szerdán voltunk kontroll UH-on, ahol kiderült, hogy Milosnak JAVULT A VESÉJE!
Nagyon durva 4-es fokozatú tágulatból 1-2 fokozatúra csökkent a rosszabbik veséje, a jobbik pedig maradt középrossz, 3-as fokozatú.
Az izotóp vizsgálat is kielégítő veseműködést mutat, szóval NEM KELL MŰTENI :lol:
Nagyon nagyon boldogok vagyunk, igazi csodagyerekünk van.

Legközelebb csak fél év múlva kell menni a vesegondozóba :lol:
Egyébként is álom jó gyerek, igazi jutalom :lol:
7 kg felett van, és 63 cm, nem kispályás

Kép Toka Úr

Kép
Kép
Kép
iricc

Halihó!

Mennyi mennyi elveszettnek hitt emberke került elő!!
Jó hallani rólatok! :D

Külön öröm, hogy Milosnak javult a veséje, az meg, hogy műtét sem kell.... Hurráááá!!!!

Millye: Királyság az összefoglaló! Még jó, hogy tegnap este kegyeskedtem feltölteni egy képet a közös albumba! Erre pont akkor szedted le őket... Mázli... Ma fel is teszem az alvós képet, alig várom, mi lesz belőle!

Zétivera: Zétinek mondd meg, hogy gyógyujjjon meg gyorsan csütörtökig!!!

A minitalisokat továbbra is irigylem, a megatali napján meg szerintem be sem fogom kapcsolni a gépet... :evil:

ladmon

Hugic most látom hogy nem most van, akkor megelőlegezve boldog névnapot :wink:

Millye nagyon jó a videó :D Még csak az elsőt sikerült megnézni, de a másikat is meg fogom, nagyon szép lett!

Hú még valamit akartam... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Iricc de jó, hogy jöttél!!! :D Nagyon szép nagy Milos!!!

Budabo OK lefényképezem legközelebb vagylehet, hogy van kép róla csak meg kell keresni a több mint 2000 képből :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zetibebi :D :D :D

Ladmon nem fogtok bennem csalódni... :wink: szerintem az is jó lesz... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Iricc: de jó, hogy jöttetek!!! Nagyon örülök, hogy nem kell műteni Milost!! Még több képet kérünk Toka Úrról!!!

Millye: én készítem a golyót, majd a nap folyamán feldobom a receptet a gmail-re! Persze a hozzávalók mennyiségét alapból megszorzom kettővel, mert amit ír, az nagyon kevésnek tűnik.

Jövő héten én is elkezdem a hozzátáplálást, remélem nem fog az egész lakás almában és őszibarackban úszni!!
Egyébként múlt héten Ő is csak 50 grammot hízott a korábbi 150-200 grammokhoz képest.

Boldog névnapot Léna babácskának!!

Kép
cserkészkolbász

De csak mert jövök neked eggyel Hugic!! :D

Léna a 4. alkalommal végre be lett oltva,
Bogiéknak is van utazóágyuk,
Bazsalikom nem szereti a hideg teát,
Erika Norbis kókuszgolyót visz a talira,
Gabi tudja, hogy ma van Léna nap, és Szoni babája csupa rózsaszín,
lkverus továbbra is gigamegaextra anyu,
abenczéék is alvással küzdenek,
b79 Andi Erikje is csudaédes és mellette lehet palacsintát is sütni,
Attila majdnem elérte az 5,3 kilót és nagy könnycseppekkel sír,
Adri baba tolná a sört (ha az anyja hagyná...),
Andus csak dógozik, dógozik és nincs is medije,
monic is könyvel,
kaandi nem tudja, mi az az Epstein-Bar...
Millye Balatonöszödre készül nyaralni,
kreiszi Alexe megfordult, emiatt az anyja bőg a gyerek meg vigyorog,
Helga Barbija szemtelen módon reggel hatkor kel,
Zsu Bencusa meg eltanulta és hasonló módon szemtelenkedik,
Hanna viszont ringatás nélkül alszik,
Gjéti focis vonalzót csinált,
Zsancy azóta sem jelentkezett be,
Amy pályinkával kenegetné Vendi ínyét, akinek ez persze tetszene is,
Nicko nem akarja a sógornőt keresztanyunak,
Zetivera nem találja a kupiban Zétit,
és Elifék nem keresztelik meg Efét...

Neked megnyugtatásul:
Julcsis Marcibogyesz amennyire cuki, annyira nem alszik,
Zsufiék Marcikája szintén zenész,
úgyhogy emellett a te Marcid már abszolút bandatag.... :D

Emellett minitali ma, és megatali kedden, lógó cicik szoptatás után és a szokásos súlyproblémák miatt ki ki mellé/mögé/alá/fölé áll/nem áll a talin.

ladmon

Millye, tettem fel a tablóra Marciról új képet
az alvósat hová szeretnéd, h tegyem? a saját albumomba és onnan szeded ki, vagy annak is lesz egy külön album?

KépKép
hugic

Hugic csinálni kéne inkább egy külön albumot hozzá mert így egyszerűbb lenne leszednem. Megcsinálnád? :wink: :D

Ladmon :D :D :D ez megint jó lett...

Cserkészkolbász :wink: köszi :D

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: vigyázz, mert minden héten egyszer követelni fogjuk az elmúlt heti események összefoglalóját!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cserkészkolbász

remélem, Eszter baba meg tolja ezerrel a tejcit és dobálja magára a dekákat:) mert hogy magatokat kihagytad :wink:
én se tudok menni se a mini, se a megatalira :( kitűzöm a kék lett megint az összefoglaló! bizonyára mindenkinek elnyeri a tetsszalagot h ne érezd magad egyedül!
egyébként meg csudakirály zését :)
megint el kellett ringatnom... biztos a szél... hjajj megint találtam kifogást :(

megyek dógozni.... :cry:

KépKép
hugic

kitűzöm a kék lett megint az összefoglaló! bizonyára mindenkinek elnyeri a tetsszalagot h ne érezd magad egyedül!

összerakom:

kitűzöm a kék szalagot h ne érezd magad egyedül (mivel nem tudsz menni a talira)

ill.
bizonyára mindenkinek elnyerte a tetszését az összefoglaló

na most megyek dógozni :( :cry:

KépKép
hugic

iricc: hurrá Milosnak. Én régebben beleolvastam ám a blogodba :wink:

ladmon: te annyira de annyira h...e vagy!! Itt kuncorászok!

millye: jöhet Elvis :lol:

Kép
budabo

Millye, kész : alvós képek a címe az albumnak, Marci már fent is van

KépKép
hugic

Bogi, igen ma kettesben! Nem megyünk sétálni sem, nagyon fúj a szél! :?

Zétivera, sajnálom hogy Zéti megint belázasodott! :cry: Megy továbbra is a sok-sok +++++++++++++++++++++++++

Iricc, de jó hogy írtál! Milos csodaszép! Nagyon örülök, hogy nem kell őt műteni! :lol:

Ladmon, csúcs az összefoglaló! :lol:
zsu83

ladmon:már megint nagyot alkottál!szerintem érés nélkül nyomhatnád a heti összefoglalót!

iricc:szuper,hogy nem kell műteni Milost!

millye:biztosan nagyon jó lesz amit készíteni fogsz!tettem fel képeket,mert nem tudtam válsztani,majd te választasz!

zetibebi:innen is mennek a +++++++++++++++++++++,sokat gondolok rátok!

most megyek lefekszem,Bazsalikom is alszik.reggel nagyon begörcsöltem,apa csak most ment melózni,már legalább ki tudok egyenesedni ,de reggel neki kellett a Bazsalikomot intézni,mert nem tudtam kimászni az ágyból.lehet,hogy elkiabáltam a hajnali hsz-ben,hogy már milyen jól vagyok,sose többet nem teszek ilyet!

legyen szép napotok,majd később még jövök!

Kép
nilabali

Nilabali jobbulást! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

nilababa: jobbulást neked

zsu: nálunk süt a nap, de itt is nagyon fúj a szél ami miatt én is félek a sétától jobban mondva a fogam miatt.

Kaja után leraktam Fügét háton és idejöttem a géphez írni, túl nagy volt a csend oda mentem és kisasszony hason kepeckedett, és én nem láttam az első igazi átfordulását :cry: és belenyilalt megint a fogamba is és apa hiába szabadnapos még összefüggő 30 percet szinte nem volt velünk és jól összemorogtam vele. Mert persze most is elrohant itthonról, egész nap rohan és rohan és rohan és a hülye videó kameráról sem tudom feltölteni a cuccokat - karácsony óta van rajta -. :cry: :cry: :cry:

Kép
budabo

egészen ennyire van időm és energiám:

LADMOOOOONNN:: ismét szenzációs voltál!!!!!!!!!!!!!!!! Dolgoznom kéne,Boti pedgi nem úgy gondolja persze... :cry: :cry:

Kép
kaandi

Nilabali, jobbulást neked!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Bogi, én meg az előbb mentem teregetni, és Bencus átfordult hasról-hátra! :? Én meg lemaradtam, na jó már láttam előtte is, hogy csinálja, de csak 3szor csinálta eddig, kb. másfél hete nem forgolódott! :?
Nagyon ügyes Füge! :lol:
Remélem hamar rendbe jön a fogad! :roll:
zsu83

zsu: nálunk most csinálta először hátról hasra és napok óta próbálja, tegnap is gyakoroltunk ezért zavar hogy lemaradtam róla. A hasról hátra megis van örökítva :wink: Lesz még ilyen több is. :cry:

Kép
budabo

tettem alvós képet:) meg még egyet a tablóra....nem tok dönteni a képek közül, döntsetek ti, én mindet imádom:)...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok lányok!
Jó hirrel nem tudok szolgálni....
Hazafele az út nagyon hosszú volt.26,5órába telett mirre ide értünk.1,5óránként megáltunk a picit megmozgatni,játszani vele.Persze amig mi játszottunk a különbözö benzinkutakon,addig apa pihent.Nagyon meleg is volt,nem igazán viselte jól.
Első 2nap nagyon jó volt.Mindenki nagyon örült hogy láthatják a picikénket.Csak Petrát viselte meg az itthoni meleg,aluszékonyabb volt a kelleténél és nyügösebb.Persze apa egyből nekivetközött,igy ő megfázásal szenved.Taknyos,fáj a torka...2percig nem birja ki orrfújás nélkül.
Aztán jöttem én. :? Egyik reggel arra ébredtem nem megy a pisilés :? de mivel nem fájt semmim nem gondoltam rosszra.Kb 5perc leforgása alatt olyan szintü vese görcsöm lett hogy reszkedtem, közbe vert a viz és bögtem mint egy pisis...nem birtam a fájdalmat azt hittem elájulok annyira fájt.A szülés nem volt ilyen fájdalmas.Hivtuk az ügyeletet hogy ilyenkor mi a teendő.Közölte a picsa(bocsi)hogy délután 4töl van ügyelet és avval a lendülettel ránk is nyomta a telefont.De ezt mind úgy hogy a párom még beszélt hozzájuk.Na mindegy marad a körzeti orvos...most Tatabányán lakunk tesóméknál ez az orvostol 10km-re van.Nem sok de nekem egy örök valóságnak tünt....a huppanokat az uton nem jól viseltem fájt ..mintha egy kést forgatnának bennem...azt hittem élve megnyuznak.Nagynehezen odaértünk..megvizsgáltak és hát kiderült nem vesegyulladásom van (mert mi arra gondoltunk )hanem vesekövem.Kaptam 2inekciót vénásan..ami segítet de szoptatni nem szoptatthatam.Persze pisi még sehol.2órám volt arra hogy pisiljek vagy kórház....Nagyon nagy szerencsémre kébzeljétek el...sok folyadék bevitele után tudtam pisilni...de nagyon fájt...mert kijött a kő is...ami nem a megszokott formát mutata hanem éles rücskös a széle és ahogy jött ki az ott végig kapart engem(bocsi)nem volt kellemes :?
Vettünk tápot a babámnak(persze a patikus is egy tapló volt,kértem mondja el mi a 2táp közt a külömbség..erre készséges modon lerázott hogy ezt a növérel beszéljem meg és különben is van 6millió meg egy fajta táp,persze én hiába kérleltem ajáljon már valamit elküldöt a melegebb éghajlatra)...de vettem azért egyett amitöl ö is rosszul lett estére...görcsölt a pocija,olyan szinten hogy remegett és verte a viz..nem kivánom ,még az ellenségemnek se ezt a látványt...ott bögtem vele megszakadt a szivem hogy mitt tettem az én bogarammal,fájdalmat okoztam neki.Inkább türtem volna én a fájdalmat tovább csak neki ne keljen szenvednie..apu meg 120-al ment a ügyeletes patikába hogy adjanak valamit mert a pici szenved...szerencsére a csepp amit hozzot segítet,igy hajnal 3kor már nevetet,játszott és jó nagy robajal kakilt is... :lol: aminek én és apa úgy örültünk mintha az 5lottot nyertük volna meg.Szegénykém a cici nélkülözést is rosszul viselte,polomon keresztül szopizta a cicit...sirt érte nagyon.De hála istenek másnap már etethetem a drágámat,leirni nem tudom milyen öröm volt a pici arcán mikor meglátta a cicit,szinte szárnyalt a boldogságtól,én meg sirtam az örömtöl hogy adhatok enni az én kincsemnek.
Apa még mindig rosszul van,én javulgatok de vannak még vese fájdalmak és nagyon félek hogy vissza esek,(doki szerint várható)kaptam nagyon sok gyógyszert beutalot ,ha jelentkeznek panaszok akkor irány a kórház.Ha a Petrát megemelem már az is fáj.Hát ilyen a mi itthoni nyaralásunk :cry: Sajnos a talira se merek menni igy és nem is merek még itt a környéken se nagyon elmerészkedni messzire,attól félek mivan ha megint rámtör a görcs.
Na de lányok ha haza mentünk irok addig is legyetek jók,majd még bekukantók!
Jaj és az újaknak nagy nagy ölelés..üdv köztünk.
A babok nagyon édesek...előbb nézegetem képeket :P
Petra este 20tól reggel 7:30alszik...jó az alvokája mint az apjának....de most nagyon ellustult :P inkább élvezi hogy dajkáják a kis segét...mi lesz velem ha vissz megyünk :shock:
Majd még délután belesek....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy, jaj szegénykém, nagyon sajnállak! :cry: A vesekő baromi fájdalmas, nekem nem volt, de a férjemnek már igen, és fetrengett a fájdalomtól! És bizony, ahogy írtad, rosszabb mint a szülési fájdalom, azt mondta a férjem dokija! Nem elemzik ki a követ, hogy milyen a szerkezete! Mert akkor meg tudják mondani, hogy milyen ételeket kell kerülnöd! A férjemnek a sót és a tejtermékeket szabad csak mértékkel fogyasztani!
Szegény kicsi Petra, neki se lehetett könnyű, de a lényeg hogy visszakaphatta a cicit!
Jobbulást kívánok Nektek!
zsu83

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:10-kor.
Vendég

Iricc, nagyon-nagyon jó h jöttél! Örülök neki, h nem kell bántani
a "kis" Milos veséit. :D Nagyon édes!

Én kisfiam meg beteg lett... :( Eddig még semmi baja nem volt,
de ma olyan sötétzöld-nyálkás kakija volt, h nagyon megijedtem...
Egyből lefutottunk a dokihoz, akinél persze éppen ellenőrzés volt,
2 órát vártam Olival... :twisted: Azt mondta h szerinte csak az epéje ürült ki, h ha bármi baja lenne akkor egyből ügyelet... :roll:

Kép

Kép
gjéti

zsancy: sajnálom hogy ilyen rosszul alakul az itthon lét, jobbulást nektek!!!!!

Kép
budabo

Ari a videó, de az én kisfiam kimaradt... :(

Kép

Kép
gjéti

Gjéti, jobbulást Olinak! ++++++++++++++++++++++++++
Pocija is fáj?
zsu83

Gjéti tessék a közösbe feltenni képet és már rajta lesz a videón :wink:

Babanyul ha gondolod a szülinapit megcsinálom ha küldesz képet :wink:

zsancy jobbulást nektek... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:11-kor.
Vendég

babanyul: mi is zölded kakilunk, de ez a tápszer miatt van nem?

Kép
budabo

Millye, már akartam kérdezni, hogy ti hányszor esztek egy nap, mert ugye az éjszaka kimarad! :)

Néha nekünk is zöldes a kakink! :roll:
zsu83

Millye: hát én biza bőgtem egy sort, főleg az "akartad-e azt, hogy így legyen" résznél. Mert én az elején nagyon nem akartam, mióta megszületett Barbi azóta tök lelkiismeret furdalásom van emiatt :oops:

Zsancy: nagyon jobbulást neked! Nem lehet egyszerű, nálunk apukámnak van veseköve, egyszer pont csak én voltam otthon mikor begörcsölt, azt sem tudtam hirtelen mit csináljak :(

Ladmon: Mostmáraztán tessék mindig összefoglalni! :D

Nalibabi: neked is jobbulást!

Dolgozó nők és persze akik vizsgáznak: nem is értem hogy csináljátok, én már annak is örülök, ha egyátalán sikerül ebédet főzni vagy vasalni :shock: Honnan az energia???? Ide a titokkal :)

Alszik Barbi, gyorsan megörökítem :lol:

Már alig várom mit tervelt ki Millye! :lol:

Kép

Kép
hel29

Millye-n bőgtem, Ladmonon röhögtem, Zsancyt, Nilabalit és Bogit sajnálom, Milosnak örülök, Erik szép nagy lett, alvós képet a közösre tettem. Zétinek ++++++++
Most ennyire van időm, majd még jövök
kreiszi

kreiszi:köszi, de az én fogam semmi zsancyhoz, nilababához és zetivera Z-jéhez képest. Az élet szép, bár esik az eső.

Kép
budabo

Babanyul és az a régi vincsi be van építve a gépbe vagy külső vincsi? :? na én ezért is mentem le a képeket több helyre pl. DVD-re, CD-re meg külső tárolóra... :shock:

Zsu83 mi hatszor eszünk általában, de este már nem számolom mert van benne bőven cicizés és nem evésről szól inkább a dolog... :D zöldes kaki a hasfájástól is szokott lenni meg a bukás miatt is... én ilyenkor amikor bukott és zöldes volt a kakija akkor Argentum Nitricum-ot 9CH adtam neki. idézem: "Hajlama van a hasmenésre széklete darált spenótra emlékeztetően zöldes"

Zsancy Vesegörcsre: Calcium Carbonicum 30CH negyedóránként 5 bogyó a görcs megszünéséig. Lycopodium 15CH napi 1x5 bogyó és Pareira Brava 9CH napi 3-5x5 bogyó a görcsoldás kiegészítésére. :wink: Vesekőre: LYCOPODIUM CLAVATUM 15Ch napi3x5 bogyó vagy BERBERIS VULGARIS 15 Ch 3x5 bogyó.... apának pedig: Oscillococcinum

Kép

Kép

Kép
millye

belestem.. Ladmon köszi az összefoglalót, szuper!!!!!! :lol:

A zöldes kaki attól van, hogy túleszi magát a baba, nekünk azt mondta a védőnéni. Lehet benne valami, mert Zéti mostanában alig eszik, és azóta nem kakil zöldet.
Viszont a Rota oltás óta sokkal hígabb a kakija, és olyan furcsa szagú....

Száváék ma sportnapon voltak, ha láttatok még nyűgös, fáradt, hisztis gyereket... csináltam neki egyillatos fürdővizet, szendvicset habos kakaóval, egy kicsit jobb a helyzet.. de most meg Zéti nyüszizik...
És egész nap semmit de semmit sem haladtam.. jajajjjjajjjj

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hel29 Nincs titok néha a muszáj nagy úr...mármint a munkára értem... én majdnem végig dolgoztam terhességem alatt és nem itthon hanem eljártam dolgozni reggel 7-től délután fél ötig kivéve az utolsó 2 hét és a fiam születése után nemsokkal már megint dolgoztam...de most itthon dolgozok (és azt hiszem a többiek is ugyanígy dolgoznak Kaandi meg a többiek) :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi, holnap beszerzem ezt a bogyót is Bencusnak! :wink:

Andus, biztos jól kifáradt Száva! :)
zsu83

ZVera, jó lenne, ha már legalább tudnád, mi a baja, ez a bizonytalanság szerintem a legszarabb :(

Abencze, de jó, hogy jöttél!!! :D Ezer éve nem hallottunk rólatok! Tali jún.2-án lesz a Margitszigeten, és gyertekgyertek! 10-kor valahol az uszi környékén van a találkozó, de szerintem biztos ami biztos mentsd ki a közösből Julcsi számát, ő a főszervező :)
És senki nem lesz attól rossz anya, hogy tápszert ad a gyerekének, felejtsük már ezt el! (az én Adrim mondjuk anyatejcsivel alussza át az éjszakát, de ő tényleg extra jó alvókával bír)

András de édes :D hááát valóban lassan ideje fodrászkodni :)

Alex nagyon ügyes!!! :D

Julcsi, talival kapcsolatban szerintem OK az uszi környéke, meg bármi, amire nem reagáltam azért volt, mert nincs mibe belekössek :lol:

Millye, hát persze hogy könnyeztem azért picit :D tettem fel több alvós képet is, válaszd ki, hogy melyik passzol igazán :)

Zsu, nekünk is volt már ilyen nemcicizés többször is (pl tegnap napközben minden alkalommal, úgyhogy tegnap Adri délelőtt 11 után este hétkor evett legközelebb :shock:), és eddig még sose jöttem rá, hogy miért volt!

Léna babának szépséges, boldog névnapot!

Iricc is bejelentkezett éljenéljen :D Milost is bevesszük a toka-klubba :wink:

Nila, jobbulást neked!

Zsancy, sajnálom, hogy miken mentél keresztül, és főleg, hogy még bunkók is voltak veled :( (welcome home...) meg azt is, hogy nem talizunk :( de majd legközelebb :)

Ladmon, megkaptam tőled is a pöttyöket, köszönöm szépen :)

Gjéti, remélem, minden OK Olival!

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: