A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jó estét!

Idáig altattam :?

Szenzációsak a képek! Az egyik fotón Bálintbaba olyan szerelmesen néz Sacira... :D

Biga.Csiga, holnap elvileg kb. 10 körül nem leszünk csak otthon fél órán át, de mindez függ még a barátnőm babájától is. Csörgessük egymást reggel! És mégegyszer köszi előre is a segítséget!

Fülembe ültettétek a bogarat, hazaértem és lemértem Ágnest.kb. 66-67 cm :shock: :shock: :shock:

Hanna, akartam kérdezni hol vettétek a pelenkatárolót?

Sikoltozás a buszon: különös, mindezidáig féltem tőle, hogy mit teszek majd/hogy kezelem ha ilyen helyzetbe kerülök (őrjöngő gyerek + tömeg). S most hogy megéltem... cseppet sem érdekelt hogy mit szól hozzánk az utasközönség. Dolgom volt: megnyugtatni a lányomat. Így békésen elénekeltem néhányszor az Erdő szélén házikót nagyközönség előtt :lol:

Megyek, kidőltem. Holnap vendégem lesz, majd csak délután jövök.
kisbogacs

Mi képsorozatunk:
Kép szülés előtt 1 nappal Kép 1 perces Kép 1 napos Kép 1 hetes Kép 1 hó.san Kép 2 hó.san Kép 3 hó.san Kép 4 hó.san Kép 4.5 hó.san Kép Mostani kedvenc képem.:)
Bocsi, kicsit sok lettem.:S

Kép
moffli82

Jó reggelt!

Magdolnasz! Boldog Névnapot!

Kriszti! Mi kaptuk a légzésfigyelő mellé.
A vaterán már 2000-ft-ért lehet kapni. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok, jól nem jutottam el a talira. :x Du 3 után jött a csomagom. :shock:

Következő tali színhelyét szívesen biztosítom én is.

Esetleg jövőhét szerda? :D (átmeneti majdnem felfordulás van, de mindenki elfér)

Masni, nekem egyáltalán semmilyen tünetem nem volt, az aluszékonyságon kívül. Ha nem lett volna pozitív a tesztem, és később a kezemben az UH kép el sem hiszem, hogy babát várok. :D
Hasmenés, én nem szedtem Mg-t az elején, de nekem is többször kerllett wc-re mennem.

Ma nem igazán leszünk itthon.

Kép
Kép
cs_erika

Csak gyors bekukk :)
Hanna: köszi a vendéglátást, szuper volt a tali.
Lányok, mindenki olyan volt, mint a nádszál :D A gyerkőcök nagyon édesek :D Olyan jó volt, hogy már lereagálták egymást, lassan együtt játszanak :D
Mi elég későn értünk haza, szokás szerint. Hajnalban lemerült a légzésfigyelő eleme, és csipogott, (olyan fél percenként egyet). Apus akkorát ugrott Sacihoz, mint egy artista :shock: mindketten rendesen megijedtünk. Ráadásul Saci is felkelt 6-kor, így nem igazán aludtam ki magam, megyek pótolni :roll: :oops: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok.
Nagyon aranyosak a fotók, még nekem nincs minden kép a gépen, de pótolom.
Sajnos most már szopi után kell adnom pótlásként tápszert neki, vettem olyan tejpépet is, de azt mondta a védőnő, hogy azt most ne adjam neki csak 6 hósan (pedig olyat vettem amit 4 hónapos kortól lehet adni).

manocskak

Csak én vagyok iylen béna, hogy nem tudom hol kell megnézni a képeket???????????
katuska79

Tegnap este volt egy komoly beszélgetésünk a férjecskémmel.

Elég sokat kivett belőlünk ez a házfelújítás.
És igazából velem volt a baja, de igaza is volt. Régen teljesen kézbentartottam a dolgokat, és amikor odaköltöztünk anyósomékhoz november végén gyakorlatilag minden ki lett véve a kezemből.

Először azért, hogy "Erikát kíméljük" amíg terhes, aztán Zsófi most született kíméljük továbbra is. Az infok pedig elvesztek. Vagyis volt ami az apósomnál volt, volt ami anyósomnál, volt ami nálam. Én pedig az elveszett infókat nem voltam hajlandó összeszedni. (valamilyen szinten jogosan, mert miért nem együtt beszéljük meg, miért kell másnak átadni, majd elmondjuk utólag) És amióta végre sikerült elköltöznünk azt vettem észre, hogy minden kártyavárként omlik be körülöttem a szervezetlenség miatt. Andris azt várta, hogy csináljam, én pedig azt, hogy mondja mégis mit. Szóval tegnap ráébredtem, hogy a Zsófival kapcsolatos dolgokon kívül az elmúlt fél évben nem igazán volt saját gondolatom. Persze kényelmes is volt, hogy nem nekem kellett a dolgokkal foglalkoznom. Csak Andris ezen meg totálisan kiborult. Hiába a férfiak, tényleg nem egy szervezők, szóval visszaveszem a gyeplőt. Vége a láblógatásnak részemről.

Kép
Kép
cs_erika

Jóreggelt!

Hulla vagyok. Felkeltem korán körbenyalni a lakást mire vendégem jön, de még csak a reggeliig jutottam el.

Katuska, küldtem privit!

Csöre, sajnálom a riasztást!
kisbogacs

Köszi Kriszti!
katuska79

Ennyit a pihiről... aludt Saci 1/2 órát :( most nyomul a játszószőnyegen, ő bezzeg kialudta magát...

Erika: hááát, lehet, hogy sok mindenben igaza van a férjednek, meg nem is szabad elhagyni magunkat, de pl. nekem is olyan még az agyam, mint a szita :?
Szerdai tali: hát, nekem sajna csak a csütörtök a jó, egy héten kétszer nem tudom bevetni a Papát a nagyokra vigyázni (csütörtökön csípőszűrés).

Nagyon édes Viola és mindkét Ádám :D na meg persze Noémi is :) csini a kisruhában :)

Masni: én a két lánnyal émelyegtem, mindkettővel hánytam egyszer, Zazánál semmi nem volt, sem hányás, sem hányinger, semmi, még mellfeszülés sem. Szorulás: korábban heti 2-3 alkalomról sikerül nekem is napi 2-3-ra áttérni, és ez így is maradt :wink: (persze voltak rosszabb napok) Magnéziumot csak Sacinál szedtem. A rosszullétek egyébként nálam a 9-ik hét után kezdődtek, és a 14-ik hétig tartottak.

A tali képek szenzációsak :) De nagyok lettek a gyerekeink :D

Még visszaolvasok :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Szerencsére nem lázasodott be Bianka, viszont az éjjel kétszer is fent volt.Megéhezett szegénykém az oltástól. :-)

Biga.csiga: mi már a rotán túl vagyunk. Két hósan kapta meg az elsőt, 3 hósan a másodikat. Ő is fintorgott. :-)

Csajok! Vlaki elküldené nekem is, hol lehet megnézni a képeket???

Már régen megszeretném kérdezni: nektek a kifőzéstől nem lesznek vízkövesek a cumisüvegek???

Kép
jandrea

jó reggelt!
Kíváncsi vagyok nagyon a képekre a babataliról!Meg lehet nézni?Vagy pusztuljak bele a kíváncsiságba? :lol:
Felkelt hajnal 2-kor a lányom.Jó rég csinált ilyet!Csak hallom,hogy motoszkál...megyek be hozzá,erre kitámasztotta a hátát oldalfekvésben az ágyrácshoz és nagyokat szuszogott a légzésfigyelő villanó fényét nézve. :D :o Aztán persze,már nm aludt vissza,követelt egy kis kajcsit!Párat kortyolt és bealudt.7 után meg kuvikkolt :D :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Küldöm most én priviben a linket!

Andrea! tegyél citromlevet vagy ecetet a vízbe és akkor nem fognak vízkövesedni, legalábbis nem annyira!

Basszus tök rosszul vagyok. Olyan reggeli rosszullét szerűen. NEm hinném., hogy terhes vagyok de pont olyan....takarítanom meg pakolnom kéne mert megyünk haza csongrádra.

Máté ma Thomas őrületben van. Nem volt hajlandó csak tomaszos kisgatyát, zoknit és pólót felvenni!Pedig csak kb 2-szer látta a mesét...
katuska79

Katuska, néha én is meg szoktam ilyedni, amikor éppen valami miatt rosszul vagyok. Még nem akarunk kistesót. Vagyis én nem akarok még, Andris szerint már jöhetne.

Elküldenéd a linket nekem is, a másik gépünk kedvencei között van. Ja és mi a felhasználó név és jelszó.

Kép
Kép
cs_erika

Magdolnának Boldog Névnapot!
katuska79

Elkezdtem rendszerezni a napomat. Összeírtam a teendőket. Van belőlük annyi.....
De legalább nem vesznek kárba a napjaim.

Kép
Kép
cs_erika

Erika! ment a pü! én sem emlékszem a jelszóra de a linken be tudsz lépni!
katuska79

Katuska:Azért van a rosszullét ,meeert,mert pakolni kell... :D Én a múltkor,mikor egész nap álmos voltam...Na én akkor hittem azt,hogy héé,csak neem?Remélem,bár nekem még mindíg nm jött meg!Soginőm nyugtatott,hogy ő szülés után 1 évvel kezdett el,pedig csak 8 hónapig szoptatott...Bár nagyon nem hiányzik! :D
Boldog Magdolnát kívánok!

Eszter

Kép
eszterem

Én pont egy évig nem menstruáltam. Kíváncsi vagyok, hogy most mkor fog majd megjönni. Legutóbb 23 :!: napra jött meg. Bár az még csak a 2. ciklus volt az újraindulás után. Jó lenne, ha visszaállna a 28 napra.

Nagyon jók a képek lányok. Olivér rendesen becsajozott :lol:

Szóval akkor szívesen várok mindenkit nálam jövőhéten, vagy menjünk Mágihoz? Jövőhétre semmilyen extra dolgot nem tervezek. Értsd: nem várok semmilyen csomagot. Egyedül a kedd nem jó, kolléganőm jön a kisfiával (1 éves) udvarolni Zsófinak.

Kép
Kép
cs_erika

Na, vagyok!

Csajok! Mindenki megkapta a linket?

Kép
hanna30

na, megtaláltam a mailt, amit még Hanna küldött januárban.

Kép
Kép
cs_erika

Én is szeretném a linket!!!!!

krisz78

Csajok, tök jó ez a picassa, most töltök éppen fel egy csomó képet sófiról az albumunkba

Kép
Kép
cs_erika

még 14 perc

Kép
Kép
cs_erika

feltöltve a képeink a picassára

Kép
Kép
cs_erika

Katuska: köszönöm a linket! És a vízköves tanácsot is! Kipróbálom!

Megnéztem a képeket! Tündériek a babák!!!!

Kép
jandrea

Hahó!
Voltam bent a munkahelyemen gyedet intézni, és az egyik kolleganőm simán lelányozta Bencét! :evil: Szerintem bármit lehet rá mondani, de hogy lány?????

A tali nálam is lehet, végül is nem tudom ki reagált rá, hogy jönne-e hozznák, talán Katuska egyedül.. Megértem, ha nem, kicsit messze vagyunk... (na de azért annyira nem...)
Mostmár én is nekiállok picassara tölteni...
De én sem találtam a linket!!!!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, küldtem privit

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Én is kérem a linket.

Köszi!

Kép
petne

Mágnes! nekem is rákérdeztek Petrára, hogy fiú vagy lány. Én meg mondtam, hogy fiú.... :twisted: :twisted: :twisted: erre a mami: de hát lánynak néz ki!!!!! én meg csöppet sem gúnyosan: háááát akkor mnek megkérdezni???? :twisted: :twisted: :twisted:
Mátéra is kérdezték már meg, hogy fiú vagy lány....érdekes lány lenne.... :twisted: :twisted: :twisted:

Petne küldöm!
katuska79

Látom megindult a képfeltöltés. :)
Édesek a gyerekek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Tök jók a talis képek! Nagyon édesek a babák!!! :lol:

Én is töltöttem fel képeket.

Na, megyek, hív a gyerek.

Eszter! Jelöltelek az iwiwen.

krisz78

Krisz:iwiwről jövök,nem tudtam,hogy...A fiadról jöttem rá és visszajelöltelek :D

Eszter

Kép
eszterem

Na, gyors bekukk, mert ezer dolgom van :cry: Megyünk le anyósékhoz Békáscsabára, vasárnap keresztelő és mi Bálinttal lent is maradunk 1 hétig. Szóval pakolok, meg még mosok, vasalok....

Vett ki mára Apa szabit, kerítést kellene festenie, de eddig épp azt csinálta legkevesebbet :evil: Délelőtt már megjárta Szfehérvárat (munka :evil: ) és azóta is félóránként hívják munkaügyben :evil:

Bocsi, de most csak gyors reagálásokra van időm.

Biga.csiga: Saci mindhárom kispasit levette a lábáról, nemcsoda, hogy Bálint is ilyen csábosan nézett rá :D

Moffli: gyönyörű Noi és minden képen olyan huncutul mosolyog :D

Mágnes: én szívesen megyek hozzátok, és még két helyet fel is tudok ajánlani valakinek az autóban. Szerintem Bence annyira fiús, a kolleganőd vagy vaksi vagy még nem látott kisbabát :roll:

Erika: ne is engedd ki a kezedből a dolgokat, a legtöbb pasi szervezésből elég gyengén teljesít, de viszonzásul jó végrehajtók :D

Most pár napig nem tudok jönni, zsúfolt lesz a program, de jövő héten jövök majd keresztelős képekkel. Addig is felteszem a mostani kedvenc képemet:

Kép

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Nagyon jók a tali képek! Édes mindegyik baba!!
látszik hogy jó volt a hangulat!

Nekem a link megvan de feltölteni nem tudok :(

Magdi Boldog Névnapot!

Kép

Kép
lucus16

Tali: én csütörtökön Bp-en vagyok, csípőszűrök, egyébként szívesen megyek Mágiékhoz is :wink: Ők nekem nagyon közel vannak... de nem lehetne, hogy jövő héten Bp-en, utána vmikor Harasztin? Önző disznó vagyok? :roll: :oops:

Csöre
csöre74

Csöre:nekem jó a 2 hét múlva is, szóval én flexibilis vagyok 8mint a fogkefe). Kinek mi a jobb. Na csajok akkor?? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Édes nagyon Bálint!

Lucus! Mi nem sikerül?

Én adom a helyszínt csütörtökre, ha jó.

Sajna Mágiékhoz nem tudok menni, mert nincs kocsim. :(

Kép
hanna30

hanna: nem tudok belépni

Nekem lehet, hogy jó a jövőhét, apus itthon lesz, úgyhogy lesz autó, ha addig nem változik a program!!!

Nem semmi a biztosító, felmérték a kárt 1 680 000 Ft, de csak 1 millát fizet a biztosító és a többi??? Nem is értem akkor minek fizetjük a kötelezőt. JA amúgy a szervíz szerint meg 2 millió 300 ezer megcsinátatni, szóval stimmel minden!

Kép

Kép
lucus16

Lucus: sajnálom a biztosító ügyet :( szerintem elvétve fizetik ki a teljes kárt. Gondolom, az az indok, hogy nem új autó :roll:

Hanna: Edit beajánlott 2 helyet :wink: (Bocs, Edit, hogy reklámozom :D)

Csajok, giga hatékony vagyok már megint :D nem felejtettem el, hogy a kocsit el kell vinni megragasztatni az ablakot :D és még a Mama ülésnyergét is kicseréltettem :D

Nézek babakocsikat is közben...

Csöre
csöre74

Elindultunk sétálni, de a sarokról futás vissza. Jó kis zuhi lett.

Lucus: anya is balhézik a biztosítóval. Nálunk se akarják a teljes kárt fizetni. Gazdasági totálkár, azt mondják. A kocsi értékének max. 70%-át fizetik ki. Felbecsülték az árát, de nagyon cselesek voltak. Tesóm szólt rájuk, hogy ikszeljék már be az alufelnit, meg az elektromos ablakemelőt is, mint extrát. Válasz: Ja? Be akarták jelölni. Döbbenet, hogy milyen rohadékok.

Edit: jó utat! Várjuk a képeket! Édesen alszik B. baba. Látom, ő is kinövi a mózest!

Magdi: nagyon boldog névnapot!

krisz78

Miért remeghet Saci alsó ajka?! :shock: :?: :?: :?:

Csöre
csöre74

Csöre: fázik?

krisz78

:idea: elég kézenfekvőnek hangzik... ráadok még egy réteget, hátha. Bár nem kék, nem libabőrös...Egy próbát megér :wink: Köszi, Krisz!

Csöre
csöre74

Csöre! Alacsony vércukor?

Lucus! Privi ment!

Kép
hanna30

Csöre: Ádám se szokott libabőrös lenni. Csak remeg az alsó ajka fürdés után, mikor még nincs megtörölközve. Ebből gondolom, hogy talán Saci is fázhat. Nincs ma valami meleg.

krisz78

Átöltöztettem, megszoptattam (megtömtem, mint a libát). De most is olyan fura :( simán fáradt, meg hisztis, de nem úgy, mint szokott :( remélem, nem lesz beteg! Köszi a tippeket, Csajok!

Csöre
csöre74

Csöre! Olivér is nyügi ma. Semmi nem jó neki.

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: