Sziasztok!
Ér bejelentkezni ilyen hosszú idő után?

Hát, nincsenek is rám szavak, hogy hogy lehetek ilyen. Szavak nincsenek, csak két gyerekem.

Sajnálom, pedig néha olyan jó lenne írogatni, vagy olvasgatni, tudni másról is valamit. De nekem valahogy nem megy, minden nem fér bele egy napba. Ha be is kapcsolom a gépet, ha néha sikerül összehozni, hogy egyszerre legyen alvás, akkor inkább bloggolok és már nem jut idő a babanetre.

De azért remélem, vannak még, akik emlékeznek ránk.
Egyébként jól vagyunk. Erik egy tündér. Nekem minden nap egy csoda vele. Persze vannak nyűgösebb napok is, de azért pl tegnap sikerült Majával végig takarítani a lakást, míg ő csendben eljátszott a játszószőnyegén. És még palacsintát is sütöttünk és végre volt rendes ebéd is. Igaz azért ez nem általános.

Alapból viszont tényleg jó fiú. Persze ehhez kell az is, hogy ő nem szeret menni. Legjobb, ha békében hagyjuk a szőnyegén, elvan ő ott. És még jobb ha persze a nyüzsi helybe jön, szuper, ha körülötte jönnek mennek az emberek, vendégek vannak. Csak őt, köszöni senki ne mozgassa. És akárki közelebb hajol hozzá, akkor azt egy hatalmas mosollyal köszöni meg. Akiért viszont a legjobban odáig van, az a nagytesó. Maja bármit csinálhat vele, ő csak csüng rajta, és egy hangja nincsen.
Nekünk tulajdonképpen a legnagyobb kihívást a séta jelenti. Majának azért kell, így muszáj Eriknek is. De ő tényleg utálja. Legjobb lenne, kenguruban vagy kendőben vinni. Csak ezzel az az egy baj van, hogy Majának már nincsen pelusa, így rá bármikor rájöhet, hogy pisilnie kell, és ha Erik rám van kötve, nem tudok neki segíteni. Tényleg erre nincs valakinek valami ötlete??? Az nem jó, ha Eriket a hátamra kötném, ahhoz szerintem még kicsike és egyébként sem fülik hozzá a fogam. Nincs valami ötletetek?
Azért mellékelek egy képet is a kisúrról:
Remélem, beleférünk a többi gyönyörűség mellé. Olyan szép babák vannak ebben a topicban, és ez most komoly. Ha tehetném, Eriknek már most lefoglalnék pár kislányt.

És egyébként csatlakoznánk a kislánynak nézik táborához!!! De nálunk legalább egél van, mert Maját meg kisfiúnak nézik talpig rózsaszínben!!!!! Brrr!!!! Nincsen szemük az embereknek???!!!
Kevés felkelős jó alvós éjszakát kívánunk!!!
ui.: Remélem, gyakrabban tudunk jönni, legalább olvasni jó lenne, mert egy csomó ötletet lehet ellesni!