A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kakti!

Igen, én is így tudom, hogy Sz. doki elég óvatos ezekkel a több tüszős inszemekkel. 3-nál többet nem nagyon szokott engedni.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

csézjang: Talán 6-8 tüszőm volt, ha jól emlékszem. Elég ritkán fordulhat elő hogy le kell állítani az inszemet, mert ha egyszer előfordul, akkor már jobban odafigyelnek a gyógyszerek adagolására. Én is írtam már ezzel kapcsolatban és nekem már többször csináltak inszemet 4 tüszőre. Most is annyi volt. Semmit nem iratnak alá, csak megkérdezik, hogy mit szólsz az ikrekhez, mert lehetnek azok is. Szerintem 4 tüszőből inszemnél kizárt, hogy mind a 4 megtermékenyüljön, mert akkor 1 peteérésnél is megfogant volna a baba, mint a természetesnél. Nem lehet mind a 4 jó minőségű. Egyébként a fiad valószínűleg szerencse volt, vagy azóta alakult ki a baj. De inszemmel ez tényleg orvosolható, tudok rá példát. Ez a fogigátló esélyes. A pcos-oknál a fogigátló szedése alatt eltünnet a ciszták, legalábbis nekem így volt. Én hülye meg kivártam a 3 hónapot, amit ajánlottak. Lehet, hogy már rég babáznék.

sting: A recepciósok nagyon rendesek, ha nincsenek nagyon behavazva. Nekem eddig még mindig válaszoltak, ha tudtak. Ha sokan vannak, akkor talán macerásabb megkeresni a kartonodat.

rony: Nekem gyanús, hogy Szűcs doki a túlaggódós, abból kiindulva, hogy nekem még sosem lettel hármas-négyesikreim. :D Se W. se Zeke nem problémázik, csak ha már 4 nagynál több van.
vicky79
Budapest III. kerület

sikerült időpontot kérnem konzira!
jun 8án hétfőn megyek!
nagyon kedvesek voltak megnézték a kartonomat és a leleteimre is rákérdeztem és azt mondta minden negativ!bacikra értem :lol: :lol:
sting1982

sting: Mondtam én. Hajrá!
vicky79
Budapest III. kerület

igen mondtad:köszi mégegyszer :lol: :lol: már sokkal jobb a kis lelkem :oops: :oops:
sting1982

vicky:egyébként nem túl bonyolult mutatvány ez a szurkálos dolog???
ezek a szurik ki vannak adagolva vagy annyit kell felszivni?bocs a sok kérdésért :oops: :oops:
sting1982

sting: Minden attól függ, hogy milyen gyógyszert kapsz. Van olyan, amit egyszerűbb kezelni, de van olcsóbb és macerásabb is. A merional az esélyes első inszemeknél szerintem, legalábbis ezt sokan kapják. Ebben az esetben van a por és az oldószer. Az oldószerrel vigyázni kell, mert ha az ember nem nézi meg, hogy hol van bevágva egy kicsit, akkor elvághatja a kezét. Venni kell egy 2 ml-es fecskendőt, egy nagyobb felszívótűt és egy kisebb beadótűt. Ezek nincsenek a dobozban, ezeket külön kell kérni! Meg persze nem árt valami fertőtlenítőszer sem. Szóval felszívótű a fecskendőre, oldószer felszív, belenyom a poros ampullába (én nem szoktam kihúzni, így forgatom át a folyadékot) visszaszív a fecskendőbe az oldatot, kipöckölöd belőle a levegőt, átrakod a beadótűt és addig nyomod a fecskendőt, még 1 csepp ki nem jön belőle. Lefertőtleníted ahová be akarod adni, összecsíped egy kicsit a hájadat (ha van és jobb ha van egy kicsit) és kb. 45 fokban beszúrod. Ennél az elsőnél rohadtul fog remegni a kezed, de majd jobb lesz idővel. Lassan benyomod és lassan kihúzod. Egy pár csepp vér jöhet ki, ezért készülj zsepivel. A másik módszer olyan, mint az inulinos fecskendő. Itt csak annyi a dolgod, hogy visszaviszed a bmc-be a gyógyszert és ott majd belerakják neked a tollba a puregon-patront. Ezután már csak be kell állítani azt az egységet, amit a dokival megbeszéltél, lefertőtlenít, háj összecsíp és bead. Pár másodpercid vársz és kihúzod. Minden szuri új felszívótű, új fecskendő, új beadótű. Bocsi hogy hosszú voltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:olyan kedves vagy hogy ilyen alaposan kifejtetted hogyan is működik ez a szurkálos dolog!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

melyik módszer a hatásosabb?????mind a kettő ugyanúgy hat?és vajon mi alapján dönti el doki hogy melyiket irja ki ?ezek jó kis butus kérdések :? :?
sting1982

A doki hormoneredmények tudatában dönt szerintem. A drágább szurik állítólag hatásosabbak, de nálam a puregontól 1 tüszőm se volt, a merionaltól meg 4 is. Azért akart a doki váltani a puregonra, mert legutóbb csak 1 tüszőm lett a merionaltól. Előtte mindig jól bevált. Szóval nem igazán tudom melyik a jobb. Van még a menopur meg a gonal-f, de ezekről nem tudok túl sokat. Csak annyit, hogy jó drágák. :?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Voltunk bent a BMC-ben.

Én csöppet kiakadtam, de próbálom inkább a megoldst keresni és nem haragudni.

Szóval az van, h számunkra most derült csak ki, h apa kisfiúi ellenanyagot termelnek.
Azt tudtuk, h sem nem túl sok, sem nem túl jó mozgásúak, de ez nála változó és ezt most is mondta a drnő.
De a 3,5 év alatt senki (jelzem, nem csak a BMC-ben jártunk) nem mondta, h mi még a gond.

Skriba drnő votl oly kedves és elmondta és még ajánlott is étrendkiegészítőt.
FER14-et javasolt. Ismeri vki?
Persze, lóadagban kéne szednie apának C és E vitamint is.

Jöv. hét pénteken lesz spermakukk... de tartok tőle, h megint nem lesz egyszerű menet ami az inszemig vezet.

Vkinek vmi jó ötlete apa kisfiúinak doppingolására?

babszika

igen ténleg jó drágák most néztem a neten!!!!!!
de mennyit kell szurni mondjuk merionalból egy ciklus alatt??
ha már kilennél a kérdéseimből nyugodtan irj hogy hadjalak má békén... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Babszika:hát sajnálom az eredményeteket! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: de azért van rá megoldás....
hallottunk már ilyen esetekről amikor hónapról hónapra javultak a spermaképek..
én( sajnos) nem tudok neked segíteni :? :? :?
de azért kitartást kívánok...
sting1982

sting: Ha tudok jönni, akkor szivesen segítek. Legalább nem unatkozom, bár tanulnom is kéne (nincs hozzá kedvem). Szóval az adag is tőled függ, hogy hogy reagálsz rájuk. Olyan 10 merional körül az átlag szerintem meg szokott lenni. Csak hogy láss egy másik esetet is nekem most be kellett adnom egy egész toll puregont az volt 25 ezer. És még utána ment be a 10 adag merional 13.000 (ebből 7 még volt itthon szerencsére). És még utána a tüszőrepesztőből is a drágábbat kaptam, a pregnyl 7000 Ft. Nekem ennél drágábbra még nem jött ki inszem, de a lombik az 100.000-be is benne van, úgyhogy ez még éppen belefér, ha ettől lesz gyerek. Csak azt a 25.000-t sajnálom, ami a puregonra elment, de hát meg kellett próbálni.
vicky79
Budapest III. kerület

babszika:Sajna spermaszám növelésben én sem vagyok otthon.
vicky79
Budapest III. kerület

sting!
köszi a bíztatást.
a spermakép javulását mi is tapasztaltuk és ezt beszéltük is a dokinővel.
de az ellenanyagról semmit nem tudok - eddig csak arról olvastam, h a méhnyálkahártya termel ilyet, fordítva nem :(

na mindegy, csak lesz vmi megoldás erre is, mint már annyi mindent megoldottunk.

babszika

Igen, a Menopur tényleg baromi drága, nem győztem kiváltani a gyógyszertárban :roll:

Babszika!
A FER14-ről nagyon jókat hallottam, viszont azt is, hogy legalább 3 hónapig jó lenne szedni hogy valami hatása is legyen. A kiskatonáknak 72 nap kell, hogy kifejlődjenek, gondolom ezért ajánlják a 3 hónapot. Mire odakerültök, lehet már addigra is segít. Ja és valami horror ára van úgy tudom :?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony!
a 3 hónap az tiszta sor, de ez ált. mindenre igaz.
az ára 10.800Ft ..... egy hónapra, szóval, nem olcsó, de ahogy olvastam a többi is ezen az áron mozog....
annak viszont örülök, h jókat hallottál róla :wink:

babszika

Csocsesz! :)

Babszika:
Ez nem semmi! Kicsit bosszantó, h. az embert nem tájékoztatják/vizsgálják ki teljeskörűen; vagy eddig észre sem vették az ellenanyagtermelést? Még jó, h. itt a BMC-ben kiderült! Nekünk sincs tapasztalatunk ezügyben, remélem a FER...akármi segít majd!

Csajok, mindig mondom a Zuramnak, a pénztárcacsapolás alapján nyugodt szívvel hívhatom a leendő gyermekünket drágaságomnak! :lol: :lol: :lol:

Kpn:
Óóóó... Annyi tüsziből má' csak besikerál valamelyik, én nagyon szurkolok keddre, h. simán legyen belőlük inszem! Azért bíztató, h. nem tették ki a behajtani tilos táblát a stimunak.

Sting:
Hmmm... :) Új képecske? :wink:
Az élettársi papírozás bizony közjegyzőnél min. 15. eFt. Anno mi ezért választottuk a házasulást, mert akkor még ingyé volt. Ma már ez is pénzes, de azért olcsóbb, mint 15.e. Minden önkormányzatnál más a tarifa, érdemes rákérdezni, ha mégis a karikagyűrűs megoldást választjátok, h. mennyibe fáj a kéttanús csinadratta-mentes esküvő...
Régebben még valamelyikőnk írta, hogy eü. szolgáltatáshoz (konrétan humán reprodukcióhoz - asszem...) kell kérni az önkormányzatnál a papírt és akkor ingyenes, csak nemtom ki volt... Meg, h. nem változott-e azóta?

Csézjang:
Jó, hogy jelentkeztél :)
A 6 inszemen át kell esni mindenképpen, kivéve, ha menet közben indokolttá válna a lombik. Van privid!

Pá Drágáim!
sajt@

sajt@:én is mondottam már apának hogy egyszerűbb lenni ez a karika gyűrűs megoldás és lehet olcsobban jönnénk ki de valahogy nem igazán akarja én meg annyira nem erőltetem :? :? :? :?
pedig má lennék né........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jah nálunk itt nem működik ez a papperes dolog az önkormányzatnál...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sting1982

Böbém!
Röppent neked egy privi!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hmmm... És megkérdezted, h. ő miért nem szeretné? Mert ha azt válaszolja, h. nem számít az a fránya papír semmit, akkor válszolhatnál neki: Ha nem számít, akkor nem midegy?
Nem kell erőszakoskodni, abból jó nem születik, csak ki kéne belőle szedni, h. mitől fél? Az elkötelezettségtől? Ez azért butaság, mert nálunk ilyen téren nem történt változás, eddig is megvolt mindenkinek a szabadsága és most is így van. Viszont!!! Igenis számít a papír és hogy van FÉRJED! Velem azóta itt a házban (panel) nem mernek kekeckedni a bunkó cigányok (a nem bunkókkal eddig sem volt bajom), valahogy jobban tartanak a FÉRJEMtől, mintsem bántsák a feleségét :wink: Ráadásul számos helyen máshogyan törődnek velem, ha megtudják, hogy van férjem.
Szerintem ez egy rossz beidegződés egyébként az emberekben, hogy a házasságban élőket kicsit preferálják... Én nagyon házasságellenes voltam kb. 33 éves koromig! Utána ez eltűnt, megbarátkozta a gondolattal és rájöttem a jó oldalaira is :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
a durva, h a drnő nem is értette, h miért nem tudjuk ezt.
és már az els sperma leleten rajta volt ez, csak nem mondták.
bár, biztos nekem kellett volna kérdeznem :roll: :?

mindegy!
úgy vagyok vele, h végre ezt is tudjuk.
apa most nekiáll és kapkodja majd a vitaminokat velem együtt :) - végülis ártani nem árt neki sem, mert a táplálkozása sem túl kielégítő (állítása szerint időhiány miatt).

csak vhol bosszant, h msot megint emiatt elmegy x hónap, ugyanúgy mint az 1. inszem előtt.

de msot pozitív leszek és jövőre már én is babázni fogok
Kép

babszika

Egyébként én sem akartam férjhez menni, de tény, h sokkal jobb így.
tényleg másként bánnak az emberrel :roll:

a pasiknál meg sztem ez már csak ilyen kódolt hülyeség.
szerencsére a legtöbb ebből kinő és akkor jöhet az esküvő :wink:

babszika

sajt@:
páromnak olyan mániája van hogy rengeteg ismerőse megnősült és rá pár évre meg elváltak és utánna sok volt a macera! :? :? :? :? :? :? :? :? nem akarom hogy azért vegyen el mert én nyafogok és teljesen igazad van mert más ha az ember akár nő akár férfi már el van kötelezve!persze a szabadsága igy sincs megszabva és úgy sem lenne de hát ha nem akarja mit tegyek :cry: :cry: :cry: :cry: talán ha majd a kis manókánk összejön.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

jah de van olyan ismerősőm akinél a nő kérte meg a férfi kezét és már csak azt jelentette be amikor mentek a hivatalba eskűdni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
sting1982

1. ha hétköznap mentek az önkorm-hoz, ketten, akkor én úgy tudom, hogy semmi fizetendő (saját kerületben). osztom sajt@ véleményét, tényleg más az emberek hozzáállása, ha férj-feleség vagytok. megkönnyíti az ügyintézést sokszor. Böbe, ha már aláiír egy papírt, nem mindegy, hogy az arról szól, hogy x éve egy háztartásban éltek, vagy hogy mostantól téged hívjanak x-né-nek? :lol: nem akarom elviccelni, tudom, hogy komoly dolog, pláne, ha nem egyeznek a vélemények...
nekem annó a mh-emre kellett ilyen papír, asszem 2003-ban talán. mi megírtuk a szabad szöveget, ott a nő előtt aláírtuk és aláírásonként 2000-2500.- volt. Ilyesmi már nincs?

A Merional 10db/ kb. 13000.- Stimulációja válogatja, hogy mennyire elég. Van aki napi kettőt szúr, nekem napi 1/2 az adagom. A fertőtlenítő biztos nem egy tétel, de én vattakorong+parfüm kombóval nyomom.

Apabajra mi C+E-t nyomtunk. Nem orovsi javaslatra, csak kútfőből. Erről a FER14-ről és a MAca Vibéről sokat írnak a neten.

Kicsit ömlesztett vagyok! Bocs!
kpn

szerintem Kpn már nincs ilyen alá irósdi!de nem tom mért ilyen az én kis párom!lehet talán szégyelné????????????????????????????????????????????????????????????????
nagyon remélem hogy nem igy van! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nah csak jöjjön haza!elbeszélgetek vele :shock: :shock: :shock:
sting1982

Sajt!

Nagyon igazad van házasság ügyben.Én is szeretem hogy a Petim felesége vagyok és a férjem is szereti hogy van feleségemégpedig én, pedig ő is tök modern gondolkodású de mégis más egy házasságban sokminden, és ezt a kötődést ő is imádja!!!!.És valljuk be mi nők is erre vágyunk...

Sting!

Lehet hogy a babó után majd megváltozik a gondolkodása!!! :wink:
csézjang

sting!
nem hiszem, h ez a gond! (persze, nem ismerem a párod)
sztem gyerkőcöt se akarna, h vmi nem stimmelne :roll:

babszika

csézjang:én is ebben bizom :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kpn:napi 1/2merional?akkor neked jól reagál rá a szervezeted!!!!!!!ez jó!!!!!!!!
sting1982

Sting!

Mi 5 éve nagyon élvezzük egymást, pedig korábban a barátai sem gondolták volna, csajozott, éjszakázott, / amúgy is tök jó pasi :wink: / és ezt ki is használta/ de amióta engem ismer teljesen más lett. Van ilyen, büszke vagyok rá. MÉg nálatok isváltozhat.-
csézjang

furák ezek a férfiak!!!!!!!!és a gondolkodásuk meg végképp!
szeretik ha van mellettük valaki szeretik ha kiszolgálják őket de nem nagyon akarnak nősülni??fene se érti........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
de a baby-t szeretné már ő is!!!!!!! :D :D :D :D :D
sting1982

sting!
ez a lényeg!
sztem amúgy nem furák, csak tényleg másként rakták őket össze :lol:

babszika

Babszika:
Na persze - mér' mi vagy te orvos, h. tudnod kellene (kérdezni) ?
A pozitív gondolatok mindig jól jönnek :)

Sting
Dr.Sajt@ pisziholólógus válaszol:
Hány éve is vagytok együtt? Mennyi mindenen mentetek azóta keresztül? Miért kellene magatokra törvényszerűnek tekinteni az "éretlenül házasulunk - gyorsan el is válunk" mintát? Utána nagy a herce-hurca? Nem bízik benned eléggé, h. akkor sem szipolyoznád ki, ha úgy alakul? Így nem is szabadna gondolkodni, h. csak a negatív dolgok jussanak az ember eszébe, fel kéne sorolni a többi pozitívumot is!
Pl.: Én azóta sokkal jobban biztonságban érzem magam, mert nem félek attól, hogy csak egy epizód leszek a párom életében. Valahogy eszembe sem jut, h. ne éljünk együtt életünk végéig. A biztonságérzet pedig egy nő életében igenis nagyon fontos, szerintem a gyermekek fogantatását, kihordását nagyban elősegíti. Tekintve, h. nem stresszelsz azon, h. mi lesz, ha egyedül maradsz. A törvény szerintem még ma is jobban védi a feleséget, mint egy élettársat. Nekem az élettárs szóról csak az jut eszembe, hogy "...38 késszúrással megölte élettársát", nagyon pejoratív csengésű lett ez a szó.
A nő kérte meg a férfi kezét? Hogy lett abból meglepi esküvő? A bejelentkezésnél személyesen ott kell lenni mindkét félnek és leghamarabb is csak 30 nap múlva lehet esküvő. Nálunk a szülők voltak (a két anyuci) a tanúk, na ők aztán tényleg nem tudták, hogy hova visszük őket valójában. Csak a Hivatal előtt kapták meg a meghívókat :lol: :lol: :lol: Volt nagy áll-leesés! :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kpn-nek tök igaza van!

Babszika egyre szomorúbbak a profiképeid :( Nem szeretnél egy vidámabbat? Nem cikizésből írom, csak szeretetből, neharagudj meg érte :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Drága Sajt@:6éve vagyunk együtt!történtek dolgok az életünkben nem is kevés!
kedves párom már járt úgy hogy az esküvő elött mondta vissza a csaj az eskűvőt!szakitottak!
nekem is nagyon fontos a biztonság érzése és ez nekem is egy biztos pontot adna :lol: ha meg lennénk esküdve!
de bízom benne hogy mindennek eljön az ideje :lol: :lol: :lol:
sting1982

sajt!
tényleg szomorú???
én mikor megláttam ezt a hisztis lányt, olyan jót nevettem.
na, de minggggyá keresek vmit

egyébként kérdezésről jut eszembe!
nyugodj meg, h nekünk kell kérdezni mindenhol!
jelenleg ugyanis nincs állásom és már egy ideje tudom, h továbbtanulnék, de nem akartak felajánlani semmit, pedig beixeltem jelentkezésnél a tanulási szándékot.... most bementem és mondtam, h tanulni akarok.
mire majdnem kioktattak, h talán szólni kéne. és mit képzelek én, h majd ők fognak felhívni?
mondom, h jó, de akkor mit lehe tanulni?
erre ő: mit akarok?
mondom, h miket, majd közli, h azt nem lehet..... :evil:

végülis egy angol tanfolyamot találtam - ami azóta sem indult el...
de a lényeg, h mindennek nekünk kell utánanézni és kérdezni is nekünk kell.... botrányos, de ez van :?

babszika

Sziasztok!

Na megvolt a kontroll ma. Egy hét múlva megint visszarendelt. Emelkedett a hcg-m, már 1054, bár a drnő szerint magasabbnak kellene lennie. De azt mondta van ilyen, hogy lassabban emelkedik. Azt mondta 4 mm-es petezsák sejthető és méhen kívül nem lát semmit. De! Kiokított a méhenkívüli tüneteire és nem írt fel utrót sem, mert ha mégis méhenkívüli, akkor annak nem jó, ha támogatva van. Úgyhogy még egy hét drukk, hogy minden rendben legyen. De szerintem ha "sejthető" az a petezsák, akkor az ott is van, csak még kicsi.

Furi dolog szerintem ez a házasság. Vannak, akikben ellenérzéseket táplál. Gondolom a rossz példák miatt. Nekünk szeptemberben lesz az 5. házassági évfordulónk. Én is szeretem a tudatot, hogy van férjem és ez egy cseppet sem korlátoz a szabadságomban. Meg szerintem őt sem. A múltkor, mikor el volt törve az ujjam nem tudtam hordani a karika gyűrűmet. Nagyon rossz érzés volt.

Kép
Kép
nyanya77

sajt!
és ez??????

babszika

nyanya:akkor lehet titokban már gratulálni neked???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de mennek drukkok :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

babszika:ez édes!!!!!!!
sting1982

Sziasztok Lányok!
M
Haza értünk meg van az elsö inszem.Majd jövök késöbb mert eléggé elfáradtam.Puszi mindenkinek!15én kell menni vissza!

Kép
rózsa11

Rózsa!
mi nem ismerjük egymást, de drukkolok!

sting!
akkor ez marad :D

babszika

rózsa:mindenképpen irjál!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting:
Akkor már értem! Fél az újabb kudarctól, mert az előző szépen bevésődött az agyacskájába... Nehéz ügy, sajnálom érte - remélem sok beszélgetéssel, türelemmel és szeretettel ki tudod húzni ebből a megrekedt állapotból. Mert ugyebár TE NEM vagy az a lány!!! Kitartást hozzá :)
Azt már csak csendben mondom, hogy általában a hat év szerintem elegendő ahhoz, h. elszánja magát egy férfi... Neki lehet, h. több időre van szüksége... De ha látja, h. ez neked mennyire fontos és eléggé szeret, előbb-utóbb meghozza ezt az döntést, tuti :) Meglehet, h. nála a gyermek születésekor fog tudatosulni, hogy micsoda felelősséggel jár egy család és egy kis élet :)

Babszika:
Olyan jó fej vagy, de csak azért mert nálam így jött le, nem kellett volna lecserélni , ha neked tetszett :lol: Mé' nem kütté el Kukutyinba zabot hegyezni, h. ne pofázzak bele? :oops: :lol:
Na ennyiből rossz, h. nem látjuk egymás arcát, mert az emotikonok sem mindig tükrözik pontosan a hangulatunkat, tényleg neharagudj...
Kuka pedig tündéri! :)
Hát, ja! Mindent magunknak kell intézni, mert az a tuti. De mi van olyankor, amiről fogalmunk sincs, nem is tudjuk, h. meg kellett volna kérdezni...

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
ne viccelj! mé haragudnék?!
egyébként a lila kis őrült azért volt kint, mert egy onlány barátnőmmel megbeszéltük, h az illik legjobban hozzám - én is ilyen diló vagyok

a hisztis kislányt csak most találtam, de nem ragaszkodom hozzá :lol:

viszont neked is találtam vmit:
Kép

babszika

Nyanya:
Egyre érdekesebben alakultok, mert szerintem is van ott v.ki...
Nagyon- nagyon szorítok értetek!!! Szuper ragacsová ezerrel:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Sting:
Most meg cicázol? :) Te kis kaméleonka! :lol:

Rózsa:
Neked is szuper ragacsová: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Pá Drágáim!
sajt@

8) Lementettem - engedelmeddel.
Máj ném iz Kukac, Sajt@... Tudod rázva, nem keverve! 8)

Pá Drágáim!
sajt@

Nyanya passzolom neked a laptetőm, remélem használható! :wink:

Babszika, hozzá mit szólsz? :D
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: