Sziasztok,
tegnap inkább nem jöttem... olyan világvége hangulatom volt. Míra is tiszta gyagya volt egész nap + éjjel. Biztos a hülye front volt az oka, mert ma úgy néz ki megmaradok.
Mabe, azok a képek!!!!!!!!!!!! Áááááááááááááááá, gyönyörűűűűűűűűűűek! Én ennyire jót még életemben nem láttam!
Hehe, azt tudtad, hogy van rólad elnevezve ásványvíz? Tegnap láttam a reklámját.
Ruha ügyben mi is úgy álltunk, mint ti. Anno nem kaptunk senkitől se semmit. ez most is így lesz, csak most annyival vagyunk előrébb, hogy nem kell már annyi mindent vásárolni. De azt el tudom képzelni bármi kapott dolog milyen nagy segítség lehet.
Boboka. pici baba

... tegnap a Dr. Housban is majdnem elhagyta a babáját a csaj... Bár ő azt hitte meghalt... Durva dolgok vannak azért. De az biztos, hogy többre becsülöm azt, aki ilyen helyzetben inkább otthagyja a kórházban. Legalább a pici kap egy esélyt az életre. Mondjuk megérteni sosem fogom őket...
Nekem már csinált olyat, hogy nem ezeket a képeket hozta be, hanem egy másik fórum közös képeit.

De akkor lépj ki és lépj be az idevaló jelszóval és akkor jó lesz.
Andi, neked hol a pocód?

Bár a többiekhez képest én is le vagyok maradva. Valszeg a magasság is belejátszik, mert 174 vagyok és jobban van helye még a picinek, nem kell előrefurakodnia.
Süti, hova mentek hétvégén? mi is terveztük a Balcsit, de épp ma néztem szombatra már csak 13 fokot mondanak.

Nekünk Fenyvesen van nyaralónk...
A sütik meg....

Ügyi vagy nagyon!
A pocóm meg... sztem nem kicsi, nekem legalábbis nem tűnik annak, a kilók meg... sztem hasonlítsd össze az első képemmel.. mindjárt meglátod a különbséget. Kb. mintha duplája lennék. :S +10 körül járok. Kb ugyanígy voltam Mírával is.
Babci, miért ne szeretnénk még. Semmi kivetnivaló nincs a történetetekben. Ez inkább valami égi jel volt...
Ditti, üdv köztünk. Aztán nem ám eltűnni innen!
Viki, nagyon szép lesz a szoba. Én ilyenkor mindig irigykedem, hogy nálunk hely hiány miatt nem lehet a gyerkőknek külön szoba. Most is hogy belegondolok négyen majd 1 szobában..

Na, de majd csak lesz valahogy. Addíg akár még vevőnk is lehet. Bár erre sajna kevés esélyünk van.
Lábdagadással hogy állsz? Nem lett jobb a helyzet?
Jelszavas témában egyetértek mindenkivel. Túl korán nem jó megadni az elérhetőséget... de ezen az alapon senkiben nem lehetünk biztosak. az elején is jó sok embernek meg lett adva és azóta nyomtalanul eltűntek. Ha gondoljátok minden adatot átfrissítek az eredeti gépemen levő táblázatba és amit ki akartok a netről törölni tegyétek és ha vkinek kell egy telószám vagy e-mail, akkor az kérje tőlem.. Vélemény?
Ide meg természetesen fel tudok dobni egy nyilvános verziót, csak pontosítsuk le mik legyenek benne.
Kriszti, ez a Szőlőszemfarm nagyon jó helynek tűnik. Asszem egyszer nekünk is el kéne ide látogatnunk, de oooolyan messze van.
Vera, gratula a kiscsajhoz! Dehogy írtál sokat, sőőt, örülnék neki ha sűrűbben hallanánk felőled.
Lili, én Mírával nagyon sok zenét hallgattam. Általában azt, amit én is szeretek, de babazenét is. Miután megszületett és nyűgibb volt, betettem a babazenét és tök jól megnyugodott. De a mai napig imádja a zenét és érdekes mód, nem annyira a neki valókat akarja hallgatni, hanem amit mi is szoktunk. Sztem az a legfontosabbm hogy ne muszájból hallgasd a zenét, hanem mert tecc és mert élvezed.
Huh, a végére értem a termésnek. most eldugulok kicsit, mert sztem 1 oldal velem lesz tele.

Meg kell mennem sütni is vmit gyorsan mert anyós meg dédi jön 4 után....