Sziasztok!
Kisbogacs:utólag is boldog szülinapot!Nagyon szép csokor!!!!Irigylésre méltó!:D
Lucus:huh, még szerencse, hogy nem lett semmi baja párodnak! Tényleg ott áll mellette az Őrangyala!
Eper:tegnap kaptam egy dobozzal. Csöpögött a nyálam, nem bírtam ki, és megettem. MA egész nap aggódtam, néztem, vannak-e pöttyei Noinak, de semmi gond nem volt.
erika:ügyes volt a lánykád! A másodiknál már én is sírnék.

Szerintem sem kell még pótlás, én sem adnék. Ha éhes, úgyis észreveszed.
BÁLINTANYU:grat.az oldalra forduláshoz! Olyan jó érzés, mikor végre tesz egy lépés előre a kis lurkó.

Minek kell paráztatni az amúgy is parázós anyukákat? ÁÁÁÁ.
MANÓCSKAK:szupi, ügyes Joel!CSak így tovább!
Eszter:Eszter is most már befejezte a kört, már forog körbe-körbe.
Bartika:jobbulást!:(
Rita, Julcsi, Eszterek

:utólag is Boldog névnapot!!
enikő:nekem csütörtökön jött meg először. Hétfőig szó szerint ömlött, szuper tenna ladyt kellett használnom, hogy legalább csinálni tudjak valamit. A vízóra is sokat pörgött.

Ez már a 6. nap, remélem most már békén hagy.

Én is azon akadtam ki, amin mágnes:a gyerekágyas időszak Kismiska volt ehhez képet. És nekem is sunyi módon jött, egyszer csak ott volt. Pont a gyereket vittük csípőszűrésre. Még jó, hogy elmentem pisilni, különben égtem volna...
mágnes:gratulálok a hasra forduláshoz!Anna haláli:”eldugult a lába is:D”. szupi, hogy a bilibe produkált! Bence varázsló lesz! Belebukni a nadrágzsebbe! Ez már mutatvány! !Olajat hugyozok...! Most már tudom, honnan jött Anna jó kis beszélőkéje!

Jobbulást Annának!Hajrá alma!!Ne bánkódj a tejci miatt! Bence csodaszép baba, és te mindent megtettél! Most majd kárpótolod a finomabbnál finomabb gyümikkel!:D
Biga.csiga:Ügyes vagy! Gratulálok a 4-es szigorlathoz!Szépen növöget Milán is!!
Strand:mágnes, csatlakozom a csadorhoz! Méretemben szerintem már nem is gyártanak fürdőruhát. Hatalmas mell, nem kisebb fenék, csípő és has.

A bikinit meg egy életre elfelejthetem, ha sikerülne leadnom potom 25 kilót, a csüngő hasam, és csíkjaim akkor is visszataszítóak lennének benne. Viszont itt jó néhány anyukát elnéznék abban a csipke ruciban.
Hanna:kisajátítunk 3asban egy saját strandot? Akkor lehet nem kéne csador.

Részemről elég lenne egy zsák is, persze ha van ilyen széles.
Irigykedem a babatali miatt.

Ha jövőre is lesztek, meg persze én is, egyszer tuti elmegyünk, és összekötjük egy kis városnézéssel is.
Tegnap kapta meg a kiscsaj a 4 hós oltást. Eddig mindig aludt, most csak 2 órát szuri után, és egész nap nyűglődött. Éjjel 2kor kelt, utána már nagyon nyugtalanul aludt, alig tudtam aludni. Sokszor keservesen felsírt, én meg felriadtam. 6-kor meg végleg kiment álommanó a szeméből. Már ez megy 2 hete.

Ma meg még hisztisebb, mint tegnap. Ha fent van, szinte csak bőg.

3 hónapja nem volt már ilyen pocsék napom.

Amúgy szépen fejlődünk, 7480 gramm, és 66 cm. ÉS tegnap este, 1.10-kor átfordult hasról hátra.

Igaz, ez még csak félálomban történt, nyűglődés közepette, de a csajszi is úgy meglepődött, hogy felébredt, és nézett rám értetlenül. Viszont így már tudom, hogy képes rá, csak még kicsit erősödnie kell.
Annyira szuperek ezek a fotósorozatok! Ha sikerül előkotornom, én is teszek fel.
kisbogacs:dehogy nevetünk ki! Én akár hányszor meghallgatom gyerkőccel a babazenét, amit a szülőszobán aznap hallgattam, mindig előjön az az ottani érzés, ami leírhatatlan, és könny szökik a szemembe. ÉS olyan édes Noi is,mert hihetetlen, de mindig felismeri ezt a cd-t! Én most is nézem a naptárat, és folyton visszagondolok, hogy pl. 20-án teszteltem először, ma holnap lesz a 3. teszt ideje, stb. És én is szeretnék megint babás lenni, de ennek most ezer, meg egy az akadálya, de azért jó róla álmodozni.

Annyira jó terhesnek lenni, még a sok nehézség ellenére is. Persze anyának lenni a legcsodálatosabb érzés!
ERIKA:grat. Sógorodnak! Nagyon ügyes! Papám szavaival élve:Dúros lett!:)
csöre:bizti nagyon büszke vagy most a lányodra!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám! Úgy jött haza férjem, mintha semmi sem történt volna!!Ez még inkább kiakasztott. Sajnos nem tudtunk beszélni.

Pénteken egész nap aludt, szombaton d.e. Nem is találkoztunk, d.u. Gyerek nyűglődött, este beájultam a fáradtságtól, vasárnap meg már ment melózni. Közöltem vele, hogy most szombat este ne is tervezzen semmit, mert mihelyt elalszik a gyerek, le fogunk ülni beszélni. Persze először röhögött, nem vette komolyan, de amikor látta rajtam, hogy nem viccelek, kicsit magához tért. Röhögve kérdezte, hogy mi van, válunk? Mikor közöltem, hogy lehet, igen, lesett ki a fejéből. A főbb pontokat elmondtam neki, meg persze megkértem, hogy ő is szedje össze a gondolatait, sérelmeit. Ez most nem egy sörözős beszélgetés lesz, hanem egy véresen komoly. Úgy látszik felfogta, mert azóta minden nap kapok 3 sms-t.
Tegnap kérdeztem dokit, elkezdhetem-e az ízlelgetést. Azt mondta, ha látom, hogy gyerkőcnek már d.e is éppen hogy elég a tejci, akkor érdemes elkezdeni. Adni akartam magunknak még egy kis időt, de sajnos úgy néz ki már nem húzhatom tovább.

Egyre gyakrabban lóg a cicin, és már úgy vettem ma d.e is észre, hogy ok, evett, de nem telt el rendesen, ahogy szokott, így 1 óra múlva újra 2 cicit kiszívott.

Már a homeós bogyó sem segít.

Még megvárom a holnapi napot, és ha akkor is ez ismétlődik, pénteken fagyasztott tejci, és szombaton kezdjük kóstolni az almalét, majd ha bejön, akkor lassan a pürét. Bár ami fura, doki egyszerre a pürét ajánlotta, mondván aki egy almából kicsikar annyi almalét, az nagyon ügyes!
Tudom, hogy már mindenkinek a könyökén jön ki, de ha valaki nem unja még a témát, legyen szíves rágja a számba, hogyan kezdjem!!Mi az első lépés? Ha veszek üveges almalét, az jó kezdetnek? Hány kanállal adhatok neki először? Mikor emelhetem az adagot? Ha ízlik, mikor adjak neki pépet és hány kanállal?Annyira káosz van a fejemben, és úgy érzem, én agyilag erre még nem értem meg.
(Bocsi a hosszú hsz-ért.)
AMúgy első lépést megtettem, levágattam a hajam!

ELŐTTE

UTÁNA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moffli82 2009.05.27 18:02-kor.