A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

bocsi most rövid leszek: Bea: mélben, itt nem jó a képek felbontása.
jövök később, sziasztok

KépKép
KépKép
adryn

Kukli: nagyon profi és házias vagy! 8) Örülök, hogy Boti elhagyta a hisztiket (az a rossz hír, hogy nem örökre) és most egy kicsit nyugi van.
Szülinapi képeket még én sem láttam.... :roll: Van olyan, hogy 3-4 gyerek mellett én is úszom néha... :oops: Pedig Zsófi 'mesekönyvet' szeretne a kincskereső kalandból.... :roll: Igyekszem....

Erpé: Javul már a derekad? És Samu? Gondolom antibiotikum megfogta a dolgot és már mosolyog. :roll:

Gabka: Levinek jobbulást! Remélem nem lesz komoly és gyorsan kilábal.

Tatai tali: Néztem időjárást... Hm... Nem lesz melegünk. 23 fok és szél. De lgalább esőt nem mondanak...
Mostanra már biztos mindenki látja, hogy el tud-e jönni. Szóval jelezzétek, hogy kik jönnek:
Tehuti
Moncsi
Gyöngyi
Katka
Erpé ? (Gondolom derék függő)
Gabka ? (Gondolom betegség függő)
Mintha nem ez lenne a teljes lista... :roll: Ki jön még?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nah, hazaértünk, és Lizi már be is vágott 180-at :!: gondolom szomjas is vót!

Szóval, a lényeg, köszi a drukkkokat, hazsnált, mert Lizi csípője: TÖKÉLETES!!!!! Annyira boldog vok.

Elmentünk gégészhez is, mert totál fátyolos lett a hangja meg berekedt. A doki azt mondta, h amiket eddig szedtünk, pl. fenistil TILOS (f@sza) és megkérdezte milyen vércsoport vok, mondom A-s, erre tehén tejet iszok? Ja. Hát az is TILOS! és ha elhagyom és magamat tuningolom, akkor rendbe fog jönni és szoptassak minimum 2 éves koráig! Meg kikönyörögtem belőle legalább homeos botyókat, mert ő 18 éve ezzel foglalkozik. Mindenesetre ez nagyon érdekes :roll: igyak kecske meg rízstejet...

mindenkit elolvastam, csak hüle vok és nem emlékszem. Az úszáshoz én is gratulálok, de nem vagy álmos???????????

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Vagyok!ha nem esik megyünk mi is.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Elvileg én is megyek!
Masut. tök ügyi vagy! nálam az a baj, h csak az uszi-ig eljutni 3/4 óra, anno mikor jártam 6-7-re mentem és 9-10 kor jöttem ki :oops: , szval én még nem tom beiktatni :cry: . pedig kellene valami! úszni nem tok mert messze van, futni úúúúútálok, az itthoni tornát pedig ellustizom :oops: :oops: , nem tom mit csináljak!
papillon gratu, h rendbe jött Lizi csípője!!! ügyesek vagytok!

nah elfelejtettem mit akartam még ... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2009.05.26 16:21-kor.

Szép napot!
Vica
wicca

ja igen! Gabka. jobbulást a kis prünytyőnek!
Kukli. basszus, honnan van ennyi energyd???

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Elolvastam, amit írtatok, de sajna nem tudok mindenre reagálni.

Először is a babák megint és még mindig csoda szépek!!!!!!!!!!!!!

Túl vagyunk a vasárnapi családi ebéden. Jól ki is fáradtam. Nem tudom írtam e, hogy most volt Krisztián bemutatása( ua., mint a katolikusoknál a keresztelés), szóval ezért volt a családi ebéd. Délben összesen, 27-en voltunk. Vacsorára jöttek még vendégek 6-an. Az ebéd részéből gyöngytyúk levest én főztem, apa bográcsba birkát, anyukám meg a kakaspörit. A süteményt úgy oldottuk meg, hogy minden család hozott 1 tálca házi sütit, sósat én sütöttem. Amint látjátok a főzés részét elég jól megúsztam, de így is fárasztó volt. :oops: :oops: :oops:

Ma voltunk dokinál Krisztián 2 hónapos szurikat kapta, Gergő is ott volt, mert 1 hét múlva lesz 4 éves, és h ne kelljen jövő héten újra menni. Krisztián 4630g( Kukli mi vagyunk a legkisebbek), és 56cm.
Bocs, hogy csak magunkról írtam, de van már hőemelkedés, és nyűgi. Szegénykémet úgy sajnálom, látszik, h fáj a lába.
Ha tudok még jövök.

banokla

papillon, én is A-s vagyok, de a tejről nem mondok le 8)
Miért is kellene? Ettől rekedt a kicsi Liza? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is A-s vagyok, és én sem mondok le a tejről! Minden reggel megiszom a 4 deci cappuccinómat :)

Szerintem még mindig mi "kullogunk" hátul a súllyal, mert Máté még csak 4760 g. Krisztián után. De én nem bánom. Ja! És ugye mi korban egy icipicit előlrébb járunk.

Adryn Milyen képeket tudsz még csinálni? Mutatnál párat? Mert akkor olyan képeket küldenék neked.

Lizinek gratula, ügyes volt! Meg persze az anyukája is!

Holnap meggyespitét fogok sütni. Olyan jó kis kajákat írtok, hogy mindig megéhezek, mikor olvasom.

Kép

Kép
rszg

Úgy néz ki, hogy Levi benyalta a bölcsiben keringő torokgyulladást. 38,4 fokos láza volt délután, úgyhogy megjártuk a dokinénit. Lázat csillapítunk és innia kellene sokat, de amikor felszökik a láza nem hajlandó inni semmit :(
Tudtam, hgy nagyon rosszul van, mert sem tejet, sem túrórudit nem kért. Már az is nagy szó, hogy nem akart enni, de hogy még ezekkel sem tudtam elcsábítani .... :(

bocsi, hogy nem reagálok semmire, kicsit lefáratam.
jó éjt

Kép

Kép
gabka77

Gabka: 38,4-gyel naná, hogy nem eszik. Csillapítsd a lázát, amikor lement (37,5 alá) akkor adjál neki enni. Tejet ilyenkor én úgy adtam, hogy langyos mézes tejet kaptak. Azt megitták.
Pár nap alatt túl lesztek rajta... Kitartás!

Pappilon: 'A'-s vércsoportnak nem a legjobb az állati fehérje, de én ilyen komplex összefüggést még nem hallottam. :shock: Szoptatni meg addig szoptass, amíg mindkettőtöknek jól esik....
Nálunk Zsófinak volt gyenge az immunrendszere, sokat volt beteg, de 6 éves korára 'megemberesedett'.

Banloka: Gratula a 'keresztelőhöz'. Mi az a bemutatás? :oops: Milyen vallás? bocsi, de nem tudom... :oops:

Tatai túra:
Tehuti
Moncsi
Gyöngyi
Katka
Erpé ? (Gondolom derék függő)
Gabka ? (Gondolom betegség függő)
Irita
Wicca
Még valaki? :roll:

Katka

katka22

Tatai túra: Ajjaj! Csütörtökre most már esőt mondanak. Nem is keveset.... :(
Viszont jövő hét csütörtökre már 30 fokot és napsütést... :roll:

Katka

katka22

Ja, én is úgy néztem, h nem lesz vmi jó idő csütörtökön. Áttegyük jövő hétre??? Meg ha holnap esik, a fű is vizes lesz... :shock: :roll:

Én is A-s vagyok, és imádom a tejet! Iszom is...

Gabka, jobbulást Levinek!
ÉS Banokla Krisztiánnak is! Meg minden betegeskedőnek!

Papillon, de jó, h jó a csípő! Végül használtad a "kínzót"? Vagy csak torna?

Szonja múlt héten 4670 gr volt. A héten sztem szed magára, mert jól kajál... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Gabka, jobbulást Levinek! Szegény, remélem, hogy ő is gyorsan jobban lesz! Vasárnap Samu sem akart sem enni, sem inni.

Banokla, ügyes voltál! Krisztián is belázasodott a szuritól? Biztos hamar túl lesz rajta. Én sem tudom, h melyik vallásnál van bemutatás...

A-s vércsoport és fehérjefogyasztás: na erről még nem hallottam...
Papillon, örülök nagyon, h Lizi csípője tökéletes lett! Azért elég furákat mondott az a fül-orr-gégész (ne igyál tejet, meg 2 évig szoptass :shock: - egyetértek Katkával, ezt majd Lizi és te eldöntitek...). A fenistil cseppeket viszont én is úgy tudom, h csak később lehet szedni. Nálunk a doki szokott felírni, de ilyen kis korban még nem kapott Samu, úgy emlékszem. De pl kalciumot kapott Samu csecsemőként, az is jó a nyálkahártya duzzanatra...

Ma már határozottan jobb a derekam, ha így halad, egy-két nap és integethetek a derékfájásnak. Köszönöm az együttérző gyógyulásos jókívánságokat, jól estek.
Samu jobban van, ma pl. nem aludt ebéd után (2-kor), bár reggel fél9-kor én ébresztettem.
Tali viszont nekünk nem annyira jó most csütörtökön, nagyon sűrű napunk lesz... Jövő hét esélyesebb, de emiatt nehogy későbbre tegyétek.
É

erpé

Mi azŐskeresztény Apostoli egyházhoz tartozunk. A baptista és a pünkösdi keverékenek tudnám leírni, ha ez mond valakinek valamit. A bemutatás abban különbözik a keresztelőtől(bár én keresztelőn még nem voltam), hogy nincs kereszt szülő, nem kenik meg a gyereket szentelt vízzel. A bemutatás általában 6. hét után szokott lenni, akkor megy az anya először a gyerekkel az imaházban. Olyankor ott van a közeli rokonság, és általában az egész de. erről szól imádkozik a lelkipásztor a gyerekért és a szülőkért, versek, énekek... stb.
Nem tudom, hogy így érthető e, mert én ebbe születtem és nekem természetes, de ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok(akár priviben is ), nem akarok sok lenni.

banokla

Én is jobbulást kívánok a betegeskedőknek. Gyerekeknek, szülöknek egyaránt.

Krisztián belázasodott. Kapott kúpot, remélem éjszaka tud majd aludni, és reggelre nem lesz semmi baja.

banokla

sziasztok

betegeskedőknek jobbulást :) reméljük hamar túlestek rajta.
Erpé: derekad jobb? forró fürdő, flector krémmel masszázs? (bár asszem csak óvatosan lehet használni szoptatás alatt) el tudom képzelni milyen xar lehet... nekem a nyakam szokott néha úgy beállni hogy a fejem alig bírom mozgatni....

Banokla: örülök hogy jól sikerült a buli, és hogy elég könnyen megúsztad a főzés részét :D bár így belegondolva a mosogatás még rosszabb lehetett :shock:

Masut: 5-kor úszni menni? :shock: :shock: nekem már az is nagy erőmutatvány hogy nyitva tartsam a szemem olyankor ha épp fiatalúr enni óhajt.... :lol: le a kalappal :D

Papillon: gratula Lizi csípőjének!!!! nagyon örülök neki!! ügyik vagytok! :D:D

Bea: ezennel a képek :D Rszg: nagyon sokféle képet tudok. amilyen képet küldesz olyat gyártok hogy szép legyen :D (remélem ;)
Kép maja1
Kép maja3
Kép maja4
Kép maja5

KépKép
KépKép
adryn

ez lemaradt: Kép maja2

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
de kedves vagy! örülök, hogy erről a szép képről mi jutottunk eszedbe! :wink:

mi sem tudunk menni csütörtökön talizni, mert vigyázok Pannira és még a védőnő is bejelentkezett...

ma is vigyáztam de., du meg elmentünk Majáékhoz medencézni. szuper volt!

Samunak, Erpének, Levinek, Krisztiánnak jobbulást!!!

holnap megyünk kontrolra, drukkoljatok!!! puszi

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

banokla, de érdekes :shock:
errőé a vallásról még nem is hallottam :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jobbulást mindenkinek!
Banolka ügyes voltál. Ennyi vendég!!!
Adryn nagyon köszi!
Tata, hát lehet jövő hét nekünk is menne. :wink:
Energia: 6-9- meg nem állok ált, de utána hulla vagyok. Szval sokat alszom éjjel. :roll: Amúgy én sosem tudtam ülni. Talán ezért ilyen zsizsik Boti is. Mindig van aki fusson utána. :roll: :twisted:
Ma vendégeim lesznek, megyek bedobok egy kakaós sütit míg alvás van.
Este megyünk csípő kontrollra. Vmi izgat. Petinek 85 fokos ugye Kakta, és kaptatok terpesz cuccot. Nekünk 80 fokos én nem kapott. Amúgy sztem a hason alvás is sokat segít. (tom Peti is pocin durmol :wink: )
A művésznő alkotásaiból (annyira gyönyörűűűűek a Majások is):

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tali akkor inkább jövőhéten legyen!
Maja képek nagyon szépek! nekem az 1-es és az 5-ös teccik nagyon! :D
csajok, a gyerkőknél a szúnyogcsípésre érdemes valamit kenni vagy majd elmúlik?? és ugyanez a kérdés a darázscsípéssel kapcsolatban is! azzal mit kell csinálni?
Csibb drukkok 1000-el mennek!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

[quote="kuklika"]l írta:kuklikainea negra: nekem a vicces, hogy Katának is van. Gondolom hormonálsian. :roll: Más kislányoknak is látszik?

Nálunk csak nekem van, Mártinak nincs.

Masut
masut

Gabka! Nem lehet, hogy azért nem iszik Levi, mert fáj neki a nyelés? Jobbulást a kis torkának!

Nemlajos, kedves a fiad, hogy hagy jelnyelvezni. :) Viszont ha alszik, ő nem fogja megtanulni, hisz csukva a szeme. :lol:

Papillon, ügyi voltál Lizi csípőjével. Mégiscsak sikerült kiváltanod a kínzóeszközt. :)
PApillon, az úszásnál jó volt a kérdésed, hogy nem vagyok-e álmos, utána nagyon is, de sikerült még lustizni Mártival egy kicsit, miután hazaértem, és így azért jó volt.
Érdekes a gégésznek ez a vércsoportos tejnemivós tanácsa. Azt tudom, hogy van vmi étrend/diéta, amit vércsoportok szerint ajánlanak, de nekem ez egy kicsit magas.

Wicca! Nekem az uszival szerencsém van, mert a buszmegálló itt van kb. 5 percre, a busz az uszoda előtt tesz le felszállás után 8-10 perc múlva. Szerintem sétálj sokat, ha már az otthoni tornát is ellustizod. :)

Banokla! Jó fárasztó lehetett a családi ebéd. Megkérdezhetem, milyen vallású vagy? Csak mert a bemutatásról nekem nem ugrik be egyik sem. Egyébként mi vagyunk a legkisebbek, tegnap mértünk 54 centit, múlt szombaton meg 4,1 kg-t :) Ja látom, közben válaszoltál a vallásos kérdésre.
Krisztián a szuritól lázasodott be? Remélem, ma reggel már kutya baja.

Adryn, neeem, nem 5-kor, hanem az 5-ös szopi után mentem úszni.
:lol: Az uszoda csak 6-tól van nyitva. :)

Csibb, drukk a mai kontrollhoz!

Masut
masut

Sziasztok!

Adryn, hogy te micsoda csodaképeket varázsolsz! :)

Kukli, linea negra Katán? Nem semmi. Enyim Kata csak szőröshátú és homlokú, ja és menstruál(t).

Masut, a hajnali úszásért csodállak, nekem sem lenne erőm hozzá.

Csibb, én is drukkolok, h mindent rendben találjanak Máténál!

Katka, nem a stressz-kimerültség miatt állt be a derekam, sajnos apai ágon öröklődő családi kütyü. Apuék családjában szinte mindenki ezzel küzd. Ráadásul apámnál kiegyensúlyozottabb embert nem ismerek, egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor láttam ingerültnek mióta ismerem :)
Szerencsére nagyon ritkán szokott nekem előjönni (most már évek óta nem volt), de pl. a versenyszerű sportolást emiatt hagytam abba. Egyébként jobban vagyok, ma már csak egy-egy merészebb mozdulatnál érzem.

Kata sírdogál (álmos), mennem kell.

erpé

Mi lányunk is szőröske és az elején volt pár vércsepp nála is. :)

Masut
masut

Szonján nincs linea negra és vérzés sem volt. Csak szőr volt. :)

Nekem jó a jövő hét is talinak.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nándi bemutatása meg vasárnap lesz:) :)
Hála Isten most banokla megelőzött, így nem kell magyarázkodnom :lol:
de én "csak simán" baptista vagyok :D
Mi nem leszünk sokan, csak naygszülők, tesóm, apa-anya-azaz én+Nándi. Férjem szülei nem hívők.
majd ha lesz jó kép, teszek fel.
HÚ, ADRYN, NAGYON SZÉP KÉPEK!!
A Majások, Kata-rózsabimbó, és a Boti fűszálas-gömbös naggyon tetszett!!!!!
Én is küldhtek majd 1-2 képet? :oops: Hova is kell?
Néha már csak átfutni van időm s hsz-kat.
Ez a A csopi meg tej téllleg érdekes. Én is A-s vagyok.
Betegeskedőknek jobbulást.Lehet h vki kérdezett vmit, de elfelejtettem :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szonja felemelte a fejét !!!!
gömbös képek télleg nagyon jók!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nálunk jövő héten (7-én) lesz a keresztelő. Mi katolikusak vagyunk és a Balcsin lesz megkeresztelve Máté.

Kép

Kép
rszg

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ELSZÁLLT MINDEN MOST NEKEM IS :evil: :evil: :evil:

Szóval: RSZG: Keresztelő után ti csináltok bulit? Mert nekünk nincs hol és miből, ezért húzzuk a dolgot :oops:

Lizi csípője 80%-os volt és a kínzó cucc max 3szor volt rajta, a terpesz pelus meg ha 6szor. Helyette duplapelust használtunk és a kettő közés összehajtott utazópelust, amit letakarunk a gyerek alá cserénél :P

Nem semmi, ciki, de én sem hallottam még erről a vallásról.

Voltunk ma (is) gégésznél, és Lizi már megkaphatja az oltásokat, már nem olyan beteg. a bethesda főorvosa, meg legyintett egy nagyot erre a tejes cuccra. Hát, én is furcsálom, de azért kipróbálom, nem iszok pár hétig, vettem is jó drága zab-, rízs és szójatejet.

Line negra a babón, nem semmi :!:
Kata a rózsasziromban haláli!!!! és Boti a kerekerdőben!!! GYÖNYÖRŰEK!!!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon Igen, nálunk lesz a keresztelő után ebéd. Az is a balcsin lesz. Ott van a Gézának egy haverja Rádpusztán, akinek ott van étterme. Sokat járunk oda nyáron, nagyon jó kis hely. Állatok, játszótér, étterem, minden ami kell. Remélem az idő is jó lesz.

Kép

Kép
rszg

szerintem is jövőhéten menjünk. Eszti is ma kapott oltást és most sasolom, hogy belázasodik-e

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Papillon: gratulálok Lizi csipőjéhez! Ügyesek vagytok mind a ketten!!!! Örülök, hogy a ruci gond megoldodott, anyukád nagyon rendes, hogy magára vállalta. Hogy van sogórnőd és a picike??? Arról, hogy A vércsoportú valaki, és nem ihet tejet még nem hallottam :shock: Én is iszom a tejet. Gergő A-s, és nagyon szereti a tejet, akkor mondjam neki, hogy holnaptól nincs??? :shock: Hát sajna nem tudom megtenni. :oops:

Masut: minden elismerésem a hajnali úszás miatt. Nagyon ügyi vagy!!! :wink:

Gabka: Levinek jobbulást! Após ujja hogy áll?? Neki is jobbulást.

Erpé: örülök, hogy jobban van a derekad!

Csibb: mesélj mi volt a kontrollon. Biztos minden rendben. Én is szorítok nektek. JA és mi van a múltkori dudorral??? Fanni nagyon édes a kendővel!!!! :D

Adryn: nagyon ügyes vagy, szuper képeket csináltál!!!

Krisztiánnak reggelre nem volt láza. Este fél 10-től reggel fél 6-ig aludt. Tegnap nem mozgatta a lábát, csak sírt, ha nem sírt akkor meg nagyokat nyögött, de úgy hogy még ilyet nem hallottam. Ma már oda se néz. Rúg-kapál. :D
Én ma egy kicsit felhúztam magam, mert a szocpolt szeretnénk felvenni bővítéshez. Amíg Krisztián nem született meg, addig nem intéztek semmilyen papírt. Most meg rajta ülnek, mindenki ráér... És ugyebár csak 1 hónap van még, hogy beadhassuk. Hogy mennyi mindent kitalálnak Elképesztő!!!!! Na jó nem panaszkodok tovább. :oops: :oops:

banokla

sziasztok! a jövő heti tali nekem jobb lenne.. :s mi se vagyunk túl jól az oltás miatt belázasodott.. holnap bizti nem tudunk elmenni.Most netem sincs, nem otthonról írok, mert uj netet köttetünk és pár napig nincs, úgyhogy kb vasárnapig nemleszek .

Adryn nagyon megtetszett ajégkockás kép :) Majd ha lesz netem megkérlek hogycsinálj nekem is :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Banokla: mit hiányolna, vagy mi az időhúzás alapja?
add be mindenképpen, még ha pótolni is kell később papírokat, mert ilyenkor a beadás számít. Ha bent van már az igénylés, akkor nincs gond, hiába szüntetik meg!

Én is ma szerződtem és elvileg jövő héten "kapom" a pénzt.

Köszönöm a jobbulás kívánságokat. Remélem, hogy jobban lesz hamarosan. Éjjel is visszalázasodott még, akkor is kellett kúpozni, de azóta csak hőemelkedése van. Majd ha felébredt megmérem neki megint.

Apóst még mindig benttartják, igazából nem tudjuk hogy miért. Kötözésre visszajárhatna.
Anyós állítólag ki akarja veri a balhét, de az nem tudom pontosan, hogy miért, de csak akkor majd, ha már apóst elhozhatja (nehogy szívassák az öreget).

Én is jobbulást kívánok mindenkinek és a tatai talira mi is el tudnánk már jövő héten menni, de holnap tuti nem.
Erpé: én még meglátom a holnapi ovis programot.

Nem tudom mit akartam még, kicsit keveset aludtam és fárasztó a két gyermek itthon. Lehet, hogy ezért kevesebb valamivel a tejem is :(

Kép

Kép
gabka77

Én sem hallottam még erről a vallásról. Ha van kedvetek Banokla vagy Pulcsi írjatok róla!!!!
Nálunk Sztem nem lesz keresztelő.

Akkor legyen a jövő héten a tali!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Gabka,
mi tuti megyünk holnap az ovis pünkösdre, remélem, h Levi jobban lesz annyira, hogy el tudtok nézni ti is. Ha mégsem, akkor majd tudósítok nektek. Ha gondolod, küldjed át Levi vezetéknevét pü-ben, és megnézem majd, melyik csoportba vették fel.
Ti is házat bővítetek? Vagy költöztök? (Szocpol miatt kérdem)

Banokla, örülök, h jobban van Krisztián. Katánál is ez volt: estére belázasodott, de reggelre kutya baja. Sajnálom, h fájt a lába is szegénynek. Ő is megkapta a Prevenart?

Rszg, nagyon jó lesz a keresztelő. Megy a család Balatonra? Sokan lesztek?

Néhányan megint régóta nem jelentkeztek. Zazzy, Anna, Mamacsibe jut most hirtelen eszembe, de biztos vannak még páran. Csajok, mi van felétek?
Lépek, nagy alvás van, én is pihizek kicsit.

erpé

Tehuti, majd mutass te is képet Szonja fejemeléséről, ha sikerül elkapni a pillanatot :)
Keresztelő nálunk sem lesz.
erpé

Voltam ma Bicskén és végre találkoztam egy lánnyal, aki kendőben vitte a törpijét. Most asszem megtaláltam a mamamin, írtam is neki. Remélem ő volt, elég ciki lenne ha nem :wink:

Eszti egyenlőre nem lázas. Egyébként mikorra várható? Vagy már megnyugdhtok?

Kép

Kép
pgyöngyi

j, Erpé most olvasom, hogy nálatok estére lett lázas :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Jelentem a délutáni alvásból teljesen lázmentesen ébredt, meglátjuk még hogy lesz holnapig. Ha nem lesz lázas, akkor megyünk szerintem. De ha mégsem, köszönöm a felajánlott infót, küldeni fogom a nevét. :wink:
Most kellett a könyökére ragtapaszt tenni :) :lol: Van rajta egy motorbalesetből származó seb, ami már majdnem meg is gyógyult, de nagyon fáj neki épp :)

Én építkeztem 5 éve, arra vettem fel hitelt és most a szocpolt beletudják a hitelbe.

nekem nem sikerült pihenni. Lili jóval később aludt el mint Levi és már nem volt értelme eldölni :(
majd este korán fekszem

Kép

Kép
gabka77

gyöngyi, én is várakozó állásponton vagyok, megvolt az oltás.
Döme 5950gr és 60 cm 8)
Remélem, nem lázasodik be, a múlt hónapban se, pedig akkor kettőt kapott.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé Remélem jó lesz. Bár most sajna nálunk is balhé van. Mármint a családban. Megint faterom szemétkedik. Nem velem, de akkor is szar. De inkább nem részletezem.

Homeós bogyót nem próbáltátok a lázra? Nálunk mindkét oltás után bevált.

Kép

Kép
rszg

Erpé Remélem jó lesz. Bár most sajna nálunk is balhé van. Mármint a családban. Megint faterom szemétkedik. Nem velem, de akkor is szar. De inkább nem részletezem.

Homeós bogyót nem próbáltátok a lázra? Nálunk mindkét oltás után bevált.

Kép

Kép
rszg

még nem olvastam vissza, de gyorsan le kell írnom, hogy megvolt a kontrol, és szuper hírek vannak!!!
gyakorlatilag gyógyultnak nyilvánítottak minket, szívestül, erestül. megkaptuk a Holter-t, holnap reggelig fenn van Mátén, aztán szerintem elhagyjuk a 3. gyógyszert is a 4-ből. a 4.-et még kapni fogja, majd szép lassan fogják leépíteni, az még az érnagyobbodáshoz kell.
nagyon boldogok vagyunk, nekem más nem is kell már az élettől!!! komolyan! semmire nincs szükségem ezen kívül!!! na jó, azért a további betegségektől még megmenthetne a sors! :D :D :D
majd még jövök este, most csak ennyi... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Ezek tényleg nagyon jóóóó hírek! Örülök, hogy minden rendben Mátéval!

Kép

Kép
rszg

Csibb, éljen!!! :D

Masut
masut

csibb, de jó

akkor mi vagyunk itt a dagik :) Esztit ma mérték 6050-nek és 60 centinek

Kép

Kép
pgyöngyi

csibb, hurrrrrrrááááááááááá!!! :lol: :lol: :lol: