Na befejeztem a vasalást, felmosást, fürdőtakarítást és gondoltam bekukkantok!
Judit,
szerintem nagyon szuper a hajad, nagyon jól áll neked! Hozzáteszem a szőke is jó volt szerintem! nagyon édesek a gyerekek az utolsó képen!! Olyan szép arca van a Laurának!
Erika,
jobbulást! Kivi vagyok mit mondanak a dokik a köhögésre!
Ez a biorezonancia milyen vizsgálat? Nem is hallottam róla.
Talira a jővő hét nekünk egyenlőre OK.
Évi,
Én is megnéztem a képeket, nagyon jók. Kehidát én is szeretem nagyon.
Cirmike,
nagyot nevettem a Réka nőcis képén!! Zárójelben hozzáteszem, a Mátét már rajtakaptam a bölcsiben, hogy magassarkúban mászkált
A rózsás kép rólatok tényleg nagyon jó.
Betti,
ne viccelj már szerintem is jó alakod van. A csíkok meg csíkok, nem tudsz ellene mit tenni. Tudom hogy zavar, nálam a Lilinél az utolsó héten jöttek elő, majdnem sírtam. De azért menjél ki a strandra, most már lehet tök jó fürdőrucikat kapni amik takarnak ha annyira zavar! (én is ilyet fogok venni
Mivelünk majdnem minden OK. Ma hívtak a bölcsiből 1/2 10kor hogy a Máté lázas. Hazajött semmi baja urgál-rosszalkodik. Még a traktorral mentünk le délben az ebédéért. Aztán alvás után 38 fokos láz, este pedig 38.9 körüli + hasmenés. Szegénykém, amúgy jó kedve van, biztosan valami vírus. A dokihoz le sem mentünk, hadd pihenjen - aludt is 4 órát délután. Remélem minél előbb rendbejön... Azért gáz, hogy 1,5-2 hetente beteg. Szeptembertől februárig pedig csak 1x volt beteg, most meg folyamatosan. Nem tudom miért....
A Lili pedig jól van mosolyog ezerrel...
Van 1-2 képünk
Fürcsi előtt
pihi
indulunk a kreszparkba
szombaton Császáron voltunk a szőlőben
vasárnap meg halat enni Tatán
ügyesen emeli a fejét
lépek lassan ébred a Lili
sziasztok
Zsani

Alszanak a picikéim (reggel mellettem ébredt mindkettő)
Emesém (ez a rúzs!!!)
Játszótéren, homokoznak a kicsik
Ez is
Aszfaltbetyárom, Dóra
Talis képek: Bence
Szilvi és Áron gombóc
Ez is...
Judit még szőkén és Mátéja
Szopi előtt, Noé és anyája
Noé Vince (Jerry kisegér)
Noé simi
Megeszem Noét, Anya, kevés volt a kaja!!
Tom és Jerry