No, megjártam az ekg-t tökéletes, vérnyomásom sem gáz (szerintem csak melegre kúszik fel) nyaki uhra meg csak 8án lehet egyáltalán időpontot kérni, mert a doki szabin van, aztán ki tudja mikorra kapok....

Talán szülés utánra..
Állatorvos rendelési ideje meg: du. fél 5-6ig!

Nemviszi túlzásba a munkát.

Anyósékkal meg van dumálva az ivartalanítás, rájöttek, hogy muszáj a baba miatt, hogy szegény tudjon majd aludni a kutyák ne ugassanak egyfolytában.
Norka!
Én már levizsgáztattam a múlt héten, még egy nagylány vizsgázik pénteken, holnap próbálunk vele egy utolsót, azért megyek be. Utána jövő héten még lesznek papírmunkák, meg értekezlet, majd rá egy hétre tantestületi buli, vacsival meg ilyenek. Ja! És a mostani hétvége elég rázós lesz, mert svájcban élő barátnőm jön szombaton (bár még nincs lefixálva) akkor valamikor párom nagynénje is jön a hétvégén, sógorom meg vadiúj barátnőjét szeretné bemutatni vasárnap, és még anyuékhoz is menni kéne, de az szerintem majd hétfőre marad, amikorra már hivatalosak vagyunk egy másik programra is, de akkor azt talán kihagyjuk. Húhhhh, ezt összeszervezni. Vagy mindenki egyszerre jön és akkor az a fárasztó, hogy mennyi ember, vagy minden napra van valak vagy valamii és akkor meg pihenni nem lehet.
Hasad én sem látom, hogy annyira lent lenne...de nem értek hozzá...
Gabi!
Na, tegnap munka után nekem is így nézett ki a lábam!

Sosem láttam még ilyennek, tuti a nagy melegtől volt, mert ma hüvi van, és minden oké. Te így ébredtél, vagy ez már házimunka után készült?
007!
Igen, de ha én eszem valamit, akkor az mikor jelentkezik az anyatejben, lehet tudni? Mert úgy könnyebb figyelni, hogy egyszerre csak egy "gáznak tartott" dolgot eszem, és meglátjuk a reakciót.
Hgabi!
Ne aggódj, olyan édesek tudnak lenni a picik, szerintem még az sem biztos, hogy tudni fogja, mikor hova kell mennie, aki ott volt minden próbán.

Majd irányítgatják őt is.

Ha a verseket tudja az bőven elég !
Csibe!
Húha, lábgörcs, az nagyon rossz tud lenni...