A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Szuszu, neked is köszi a fotókat! én is örülök, hogy találkoztunk! :)

Döncikének, Málnusnak és Noelnak nagyon boldog hófordulót!!! :)

sophie27

:(

jó nagy a csend errefelé...

jó éjt nektek!

sophie27

Sziasztok!

Húú, tényleg nagy a csend!! Gondolom mindenki kiélvezi ezt a jó időt! Szerdától csúnya lesz...na de kell az eső!

Na megszavazták az új Gyed törvényt, hurrá...
És akkor most mi van azokkal, akik már itthon vannak mint pl mi, azoknak vissza kell menniük egy évre dolgozni, hogy újra járjon a Gyed a második gyerkőcre? Na meg hogy összesen annyi év jár, amennyit dolgoztál (de max 2 év), ez gyerekenként értendő vagy összesen?? Én ezt az egészet nem értem!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Zsóf! Gratu Beninek a járáshoz! Nagyon ügyes!

Sziszka! Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek, és minden rendben. Azzal együtt, hogy jó részese lenni egy ilyen nagy családi felhajtásnak, jó érzés túl is lenni rajta, pláne, ha minden jól ment. Úgyhogy tényleg gratu! Fotókat én is kíváncsian várom. Biztos szépek voltatok mindhárman!

Talis fotókat még nem néztem, de ha lesz végre egy szusszanásnyi időm, megnézem mindet, mert olyan jó látni a kis törpjeinket!

Most megint dolgozok, mert ismét munka, úgyhogy egyenlőre elköszönök: Jó éjt mindenkinek!

panna1

Sziasztok lányok!

Zsófi köszi! El se hiszem, hogy egy hónap múlva már szülinapozunk! :)

Sziszka!

Nagyon várjuk a képeket! :)

Dia!

Köszi az infót! Ezek szerint tényleg jövünk szerda környékén (!?), különben nem esne az esö... Rettegjetek cseresznyék! :)

El kell meséljem a tegnapi nap legnagyobb poénját! Nem igaz a mondás, hogy a pénz az utcán hever, ahhoz kukázni kell! Egy szomszéd 18 év ittlakás után kiköltözik a garzonjából. Az illetö fotós lehet, vagy ez a hobbija, mindenesetre tömegesen repülnek a jobbnál jobb eredeti csomagolású cuccok, amik normál esetben vagyonokba kerülnek. Nekem jó, mert mindig ugyanabba a kukába rakja és oda valamiért más nem rak szemetet, így minden tiszta, csak a hapsi erös dohányos. A gond az, hogy 4 társasháznak van 4 kukája, ami semmire se elég, föleg akkor, ha valaki indenféle nem odavaló dologgal telepakolja a kukákat. A ruhaféléket ki szoktuk szedni és elvisszük a pár házzal odébb lévö ruhagyüjtöbe, a visszaváltós üvegeket visszavisszük, de a többi lom marad. Mégis bosszantó a kuka állapota, de!
Tegnapelött a párom egy aranyláncot talált benne, tegnap meg meg 15 ezer forintot! Forintot! Ez nem vicc! Volt eredeti csomagolású méreg drága speciális UHU ill. Patex ragasztó is, szóval jó a hapsi, de jobb lenne, ha a felesleget nem a kukába, hanem mondjuk mellé rakná... :)
Éljen a jóléti társadalom!

:)

Tegnap egyébként strandolni voltam a 4 gyerekkel. Rosszabbnak gondoltam a dolgot, nem veszett el egy sem és nem volt incidens sem, szerencsére. Eni egy kicsit már tud úszni és nagyon büszke magára, meg én is rá.
Képeket majd teszek fel, a múzeumosokkal is még adós vagyok.

Mentem dolgomra.

Barbi
Vendég

Jó reggelt!

Dia
Kicsit még homolyosak a gyeddel kapcsolatos dolgok. Gondolom, hogy ha a törvény hatályba lépése előtt összejön a tesó, akkor rá is a kedvezőbb feltételek lesznek érvényesek, ha viszont nem, akkor rá már csak az 1 év gyed fog járni, de szerintem nem kell visszamenni dolgozni, ha egyébként van 1 éves munkaviszonyod, és gyerekenként jár 2 év (1 év gyed, 1 év gyes), nem összesen.
Egyelőre nálunk biztos, hogy nem lesz tesó márcsak ezért sem, mondjuk én úgyis nagyobb korkülönbséget szeretnék. 1 éves gyereket még nem adnék bölcsibe, meg aztán lehet, hogy nem is lenne hová, viszont a gyes már nagyon kevés. Viszont az sem biztos, hogy ez valaha is megváltozik.

Barbi
Nem semmi, hogy miket lehet nálatok találni. :-D

Mátém nagyon ügyesen eszegeti a cseresznyét. Van egy cseresznyefánk, amin már most van cseresznye, ha meglátja, egyből kell neki, alig bírja kivárni, hogy megmossam. :-D Belemélyeszti a fogacskáit, kicsit rágcsálja, aztán kiszedem belőle a magját, és megeszegeti. Tegnap még a cseresznyeszedéstbe is beszállt. :-D
kittina30

Sziasztok!

Barbi,
Nem semmi a sztorid! Hát igen, gondolom külföldön amúgy is könnyebben kidobálnak dolgokat, de a szomszédod már túlzás! Na de gondolom ti nem bánjátok! :wink:
Most hogy nézegetünk autósülést, használtat is nézünk, hátha kitudunk fogni valami jót. Már felhívtam néhány eladót, és ilyenkor szemtelen módon mindig megkérdezem, hogy hogy van az, hogy a boltba 60-70ezer az az ülés, amit ők mondjuk 20ezer-ért árulnak. Idáig mind azt mondta, hogy külföldről hozatják ahol már kidobják/leadják ha egy kicsit megkopott az üléshuzat, itthon meg varnak rá újat, és így adják el itthon a bolti ár töredékéért.

Kittina,
Köszi az infókat a Gyedről. Hát remélem, hogy nem kell visszamenni dolgozni egy évet! Nekem amúgy 3 év munkaviszonyom van, remélem ebbe nem kötnek bele, sztem nem tudnak! Hát nekünk nem hiszem, hogy lesz kistesó még a törvény bevezetése előtt, úgy tervezzük hogy jövőre ilyenkor tájt kezdünk el próbálkozni. De ha előbb mégis összejönne akkor jön előbb!
:)

Ja azt akartam is kérdezni, hogy már lehet-e cseresznyét adni nekik? Van itthon egy csomó!

Kép
Kép
dia123

Barbi!

Hurrá jóléti társadalom!
Nem válaszoltál az akadálymentesség-i kérdésemre!

CSandi!

Megegyszer köszi a multkori Brendonos autósülés linket! Visszakaptam az adómból a 3 gyerkőcre, és mindjárt felbuzdultam és vettem egy Coccord Trimaxot, Kuponos akciós volt 32-ért! Nagyon szuper, de holnap debütál, mert kontroll lesz Bp-en!
Sajnos az árnyékoló sosem az ülésre értendő, hanem az ablakra rakható, én naív meg azt hitte, olyan mint a hordozónál :cry:

Dia!

Fiam hazajött Hollandiából, második lett, óriási sikere volt az angol szöveggel, elkönyvelték, hogy milyen jól tud angolul, pedig.....
van egy kis beszámoló a www.eurochessfoundation.eu-n, ott látni isróla képet magyarosban, akkor mondta a szöveget! Mégegyszer nagyon köszi!

KépKép
koadri

Közben felébredt kiscsajom, pedig még akartam írni!

Zsófi!

Beninek gratula az első lépésekhez, fiúban ritka hogy ilyen korán megindulnak!!!!!

Boni!

Kösz a dícséretet az új vonalzóra!

Katica!

Ezúton is boldogságos szülisnapot holnapra!!!!

Yuyu!

Néztem Eni új képeti az iwiw-ew, nagyon édi leány, de nekem bocsi: Tiszta apuja!!!

KépKép
koadri

Na még egy nekifutás, Dorca nem igen hagy!

Sziszka!

Nagyob gratulálok, a keresztelőhöz és a templomi esküvőhöz egyaránt!

Ha én szülőként ilyen ajándékot kapnék a gyerekeimtől, borzasztóan meghatódnék! Szerintem óriási örömöt sikerült szereznetek az egész családnak, GRATULA!

Kitti!

Máté nem semmi, hogy már cseresznyézik!!!!!

Enyém lány legújabbja a tapsolás, meg az irányváltás járás közben! Ja és egyre többet dumálunk!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Megint kicsit eltűnve, sok a dolog mostanság keveset vagyok gép előtt. Egész nap a levegőn vagyunk Áron vagy alszik vagy épp megy. Igaz csak a kis járássegítőjével .de Zsófival amit leművelnek az csúcs. Végre már tegnap megvolt az első tapsolásunk is :D Zsófika meg megtette az első lépéseit egyedül. Áronnak talán megindula alul az első két foga mert az ínye közepénél valami fehére dudorka van, ma 5kor keserves sírásba is kezdett és napi 4-5ször van kaki :shock:
Nem alvós babóknak mi is küldjük az álommanót, nekem már néha sok hogy ennyém gyerek ennyit tud aludni.
Tiszta büszke anyukák lehetünk, minden gyerkőc egyre jobban és ügyesebben fejlődik!!!
Ezért mindenkinek gratulálok az új műveletekhez amit végrehajtottak a manók!!!

Dia tegnap a texten olvastam, hogy 2010. április 30-dika után született gyerekekre vonatkozik az új törvény, tehát aki még 3évet akar otthon maradni van 2hónapja hogy terhes legyen. Szóval aki 3évet szeretne még otthon maradni a második manóval az húzzon bele! Én amúgy röhejesnek találom hogy ezt igy kitalálták mert aki megteheti hogy 3évet otthon maradjon , miért kell megfosztani az anyai örömöktől és szabadságtól.

Barbi én sosem tudok nagyon hozzászolni az írásaidhoz, mert amikor csak rád gondolok az jut eszembe honnan van ennyi energiád. Nekem amolyan példa anyuka vagy! Jobbulást nektek!Párodnak meg egy fekete pont.
Ja és egy ilyen jó szomszédot nem szabad elengedni :lol: :lol:
Strandon hogy oldottátok meg az alvást?

Adri minden elismerésem! az emberek abszolúte nem toleránsak inkább fellöknek minthogy segitsenek :(

Sziszka jó pihit nektek!

Hétvégétől megint eltünök egy jó időre lemegyünk anyósékhoz vidékre ,párom szegény hazajön itthon lesz egyedül majd kiélheti minden káros szenvedélyét és duhajkodhat nélkülünk :lol: :lol:
aztán szabin lesz és megyünk mindenfelé ahova csak lehet.Már annyira várom , mostanában nagyon sokat és sokáig dolgozik és alig látjuk. :(

Felébredt a lelkem mennem kell szép napot mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

Adri, nagyfiadnak gratula a második helyhez! nagyon ügyes! hol van amúgy róla kép? próbáltam megtalálni a link alatt, de nem jött össze! :(

nekünk is olyan trimaxos ülésünk van, én is kuponban vettem, még dobtam is talán hsz-t róla! :) milyen színben vettétek? nekünk a salsa van!

Dorca pedig még mindig fergeteges, hogy milyen ügyeske!

én is hallottam már, hogy a fiúk nagy átlagban lustibbak, de azért itt az augusztusi topicban is sok ügyes fiúcska van, szóval akkor lehet, hogy mi vagyunk a kivételek, vagyis a mi fiaink! :) azóta egyébként nem sokat gyakoroltuk az egyedül járást, inkább most az a menő, hogy már egy kézzel vezetve is tud menni :shock: pedig pár napja, talán 1 hete, még két kézzel fogva is ügyetlenke volt! :)

jaaa, és tegnap kimászott a bébikompból! de nem tudom, hogy hogyan sikerült neki, mert nem alul bújt ki, hanem valahogyan kimászott, de egyikünk sem látta :shock: :oops: kész kamikáze egy fiam van! :)

Mecsi, jó utat nektek! vigyázzatok magatokra, főleg a kis Tökire! és jó pihenést neked!

holnap lehet, hogy nem leszek én sem gépközelben, így Katicának előre szeretnék én is nagyon boldog szülinapot kívánni! ;) jó ünneplést, immár igaziból hármasban!

és a mai ünnepeltek! Ági Lizója és Kitti Levije! boldog hófordulót nektek babócák! :)

sophie27

Az én könyvem szerint cseresznyét 8-10 hónapos kortól lehet adni a babáknak, de a magas rosttartalma miatt pépesítve ajánlják, hát, ez nálunk elmaradt.

Adri, Mecsi
Gratulálok a tapsoláshoz, nekünk ez nem akar összejönni.
kittina30

Adri
Nagyfiadnak gratulálok!!!! Én is próbáltam megnézni a linket, de nem jött be semmi.

Zsófi
Nem semmi a fiad, hogy kimászott a kompból.

Mi még mindig a hordozót használjuk, de már nagyon kellene venni egy autósülést.
kittina30

Gratulalok en is a hofordulos babaknak, illetve Katicanak boldog szulinapot!! Adri, a nagyfiadnak is gratula!!

Eniko is tapsol mar 2 hete csak elfelejtettem irni, illetve kicsit regebben integet is :wink:

Nagyon ugyes minden baba, le a kalappal :D

yuyu79

Nekunk is volt cseresznyenk, de a vedono azt mondta, meg ne adjak neki, mert nagyon puffasszt :cry: De lehet hogy legkozelebb megprobalom...

yuyu79

Adri, szerintem is tiszta apja, jol latod, de ez engem nem zavar am :lol:

yuyu79

Sziasztok!

Adri,
Gratula a fiadnak a második helyezetthez, nagyon ügyes! És örülök, hogy jól sikerült a beszédje is! :) Kerestem én is a képet róla de nem találtam, pontosan hol van?

Én is gratulálok a hófordulós babóknak!

Zsófi,
Nem semmi, hogy kimászott Beni a kompból! Az tényleg érdekes mutatvány lehetett!
A trimax ülés akkor jó már ebben a kórban? Én azt hittem, hogy nagyobb babáknak való, ezért idáig nem is néztem. De akkor lehet, hogy belepróbáljuk Virágot abba is.

Mecsi,
Gratula a tapsihoz! :)
Köszi a Gyed infót! Olvastam a cikket is róla, akkor nem vészes, ha a Gyed továbbra is jár 2 éves korig, a harmadikba már legtöbben úgyis visszamennek dolgozni. Viszont az nem tiszta még, hogy ha már itthon vagyunk, akkor 1 évre vissza kell menni dolgozni, ha akarjuk hogy járjon a második babára is a Gyed 2 éves koráig?

Virág is nagyon szépen fejlődött ebben a hónapban, el se hiszem! Megtanult kúszni, mászni, felállt, tapsol, rázza magát zenére, buccol a fejével és pacsit is ad! :shock: :D Olyan jó látni, ahogyan fejlődnek!! Ja és felszereltül a lépcsőrácsot is meg fiókzárat stb, és jó is mert már próbálkozott a kisasszony!!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Lányok, nagyon-nagyon köszönöm a szülinapi gratulációkat, kedvesek vagytok,nagyon jól esett!! :D Mégegyszer köszönöm szépen!!
Holnaptól mi sem leszünk megint vagy 10 napig. Addig is minden jót Nektek!!
Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a

Dia, remenyeim szerint az elso gyerek elotti munkaviszony szamit, tehat nem kell visszamennunk dolgozni, viszont akkor fog csak a 2 ev jarni (gyed) ha 2 ev munkaviszonyod volt minimum elotte. De erre nem mernek megeskudni...

yuyu79

Katica és Adri nektek Magyon Boldogot holnapra előre is , ha esetleg nem jönnék.
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Katicának akkor ma még gyorsan, nagyon-nagyon Boldog születésnapot kívánok!

Minden hófordulós babának nagyon sok boldogságot!

Mecsi, nektek jó utat :) érezzétek jól magatokat? na meg persze Katicáéknak is jó utat...

Adri, gratulálok a kisfiadnak!

Nekünk újra keserves éjszakáink vannak, alig látok ki a fejemből....ma voltunka Römerért Érdre, gyorsan be is szereltük, erre enyém gyermek addig bőgött benne, amíg ki nem vettem....nem is tudom, hogy ezzel el merjünk-e indulni Erdélybe, vagy tegyem vissza a hordozót, biztos ami biztos....asszem holnap még teszteljük egy kicsit, aztán meglátom.

Barbi, nagyon örülök, hogy jöttök, meddig maradtok? Össze tudjuk hozni a közös grillezést?

Tudom, hogy akartam még valamit...de elfeljtettem, nem vagyok teljesen beszámítható.

Ja, Málnus kapott egy hatalmas medencét a tesóméktól a keresztelőre, épp azt szerelik a fiúk, holnap ha jó idő lesz, rendezünk egy hatalmas pancsolást :)

Békés estét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! minden időmet lefoglalja Zsigacsiga

tegnap kapott két napszemcsit gyereknapra! a kék sajnos nem puha de a narancssárga az gyűrhető

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziszka! sajnálom, hogy Málnusnak egyelőre nagyon új a ülése és nem szívesen marad el benne! :( na meg a pancsi partyt is... itt legalábbis iszonyat szar idő van! :(

Adri, nagyon boldog szülinapot neked!

Boni, Zsigi ennivaló a napszemcsikben! hol szerezted be amúgy? ja, meg, hát az a két komoly fogacska! :)

Dia, a Trimaxot nekünk azért ajánlották (ez amúgy a 9-36kg-ig kategória), mert Benedek nagy baba, szóval ebben ugye nincs semmiféle szűkítő, nem tudom, hogy lehet-e külön venni bele, vagy sem, de próbáljátok ki Virággal, aztán meglátod, hogy mennyire nagy vagy nem nagy még neki! ;)

Katica, nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!

Sziszka, nektek is előre jó utat! vigyázzatok nagyon!!! ;)

és ismét nagyon sok boldogságot a mai hófordulósainknak! Panna Rékuja és Bende Nikije, sok puszi a pocitokra!

sophie27

Sziszka, en is azt hiszem, hogy a pancsolast el kell sajnos halasztanotok :(

Adrinak is boldog szulinapot :!:

Zsiginek nagyon jol all a napszemcsi :D

Sziszka sajnalom az ejszakaitokat, meg az ulest is... majdcsak megszokja Malnus... azert vigyetek majd a hordozot is, ha befer, szerintem... mikor is mentek? Mindenesetre jo utat, es vigyazzatok majd Magatokra :!:

yuyu79

csak gyorsan Zsófi a DM ben vettem, 599 ft volt...

bocsánat hogy nem reagálok, de rángatja lábam Csiga :lol:
Vendég

Jobb reggelt!

Tudom lányok annyiszor irattam már meg veletek hogy náthás tünetre milyen homeos bogyit kell venni de most se a papirt nem találom se a bogyikat! :( megtudná valaki irni megint annyira eltudok hagyni rakni mindent.
most reggelre elkezdett nagyon tüsszögni meg köhögni a manó lehet így mégse maradunk lent anyóséknál :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,
Én az Oscillococcinum-ot adom Virágnak náthás tünetekre! Jobbulást Áronkának!

Boni,
Nagyon Édes Zsigi a napszemcsibe! Ezek UV ellen is védenek? Nem szedi le magáról? Nekünk is kéne hasonló, de még nem néztem körbe ez ügyben!

Zsóf,
Köszi, akkor majd kipróbáljuk ezt az ülést is, bár most a Maxi-Cosi Tobi-val szemezgetünk!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Ahogy olvasom, indulhat a nagy tapsverseny. :-)
Levi is egész ügyi már benne, olyan 3-4 hete kezdte, de akkor még persze meglepődött Ő is a nagy tudományon.
Nálunk most az ujjakkal szájberregtetés a menő és ebből alakult ki az integetés, de az még bátortalan. Meg a legújabb, hogy bedugok vmit a nagytakaró alá, megmutatom egyszer és tök ügyin megtalálja, addig emelgeti egyik kézzel, amíg be tud nyúlni a másikkal és olyan büszke magára. Na meg persze mi is rá.

Dia, a maxi cosit csak ajánlani tudom, Levi imádja, nekünk xp, de amióta ebben ül, teljes a harmónia a kocsikázással.

Zsófi, végül nem megyünk önkoriba, mert apája ma itthon, de holnap, ha minden igaz, hozom a pendrive-ot is. Bár apa ügyel és viszi a kocsit, de remélem hazaér addig.
De Lei még nem hiányolja? Mármint, ha most Nálad marad majd?

Adri, én még nem is gratuláltam fiadhoz!

Sziszka, picit irigy-irigy. Már 5 éve nem jártam kicsiny második hazámban. Úgy volt egy ideig, hogy megyünk, de aztán mégsem. Üdvözöld helyettem is Erdélyhont! :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Dia, azt hiszem, hogy a babyplanetban vannak most leértékelve maxi cosi-k, persze még így is ötvenvalamennyi az ára... :(

Aproo, nem gond. elvileg én pénteken találkozom Leivel, szóval azért gondoltam, hogy dobd át, ha jársz erre, mert akkor így rövid úton visszaszolgáltathatjuk neki! :)

a szúnyogriasztós karkötőt tedd már fel majd légyszi!

mennyire kis ügyik ezek a gyerekek! :) kész vagyok!

tapsolás nálunk nagyon kedv kérdése! most a sláger az integetés, illetve, hogy ha mondom, hogy nem, akkor rázza a fejét veszettül... :) van olyan, hogy odamegy a tiltott tárgyhoz, hátranéz, és már rázza a fejét! megzabálom!

aki már csináltatott útlevelet... a képen hogy van a baba? anya ölében ülve? vagy hogy csinálják a fotót róluk? illetve mennyi az átfutása a dolognak kb?

Boni, köszi az infót! és tényleg, uvA/B ellen elvileg véd, mert különben minek árulnák, nem? :)

Áronnak gyors gyógyulást! puszi neki!

sophie27

na fiam elaludt, én is követem mert széthasad a fejem :cry:

az van ráírva a napszemcsik tájékoztatójára mindkettőre, hogy a CE jelöléssel rendelkeznek, megfelelnek a szabványnak követelménynek, alapján 100% os védelmet nyújt UV ellen és a 4es besorolásból a 3as...sötétre színezett ami fényáteresztési tartománya 8-18%ig (a max 3-8ig )
Vendég

Egy könyvajánlat csak ma van Disney:

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... SrcOrder=o

Kép

KépKép[/url]
mecsi

hűha ez tényleg jó. :lol: de én már nem tom megrendelni mert holnap reggel megyünk haza kedden jövünk vissza..addig is jók legyetek!betegeknek jobbulást!
Vendég

megrendeltem :oops: anyuékhoz küldetem! :lol:
Vendég

:D :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Katica, Adri! Boldog szülinapot így utólag! Adri! Gratu a nagyfiadhoz!

Zsóf! Köszönjük a hófordulós köszöntést, hihetetlen, hogy már 10 hónapos Réki! ez a fejrázás amit Beni csinál az most nálunk nem sláger, csak néha csinálja már, de régebben ő is rázta már előre a fejét, amikor a virág felé közelített :lol:

Sziszka! Jó utat nektek, és én is remélem, hogy Málnus beleszokik az ülésbe. Mi első úton az ultimaxban felvittük RÉkát a TVtoronyhoz itt Pécsen. Végig nyüglődött (én is aggódtam ,hogy mi lesz itt). Kiderült, hogy csak a pocak miatt, mert kakilás előtt volt. :oops: Azóta nagyokat alszik az ülésben, úgyhogy nincs gond. Remélem nektek is ennyiben kimerül az autósüléses nyüglődés!

Napszemcsi: láttam a Tecsoban 1100- ért azt hiszem...

Tegnap éjjelünk extra car volt, nem tom, miért, rég nem nyüglődött ennyit RÉka. Talán a hidegfront, meg a vihar (mert megint volt, de most nem ment el az áram).
Ma megérkezett Réka járássegítője, örül neki a kiscsaj rendesen, egynelőre csak térdelve tologatja, mászik utána, amikor nekimegy a falnak, akkor fel is áll mellette.
Boni! Nálatok az oroszlános járássegítővel hogy boldogul Csiga? Mármint nem megy neki túl gyorsan, amikor "jár"?
Zsigacsiga napszemcsise nagyon vagi!

Ma délután anyumhoz volt leadva Réka (szocpolt intéztünk apával), a macska megkapta a kiképzést ma is. Réka össze vissza gyúrta, persze próbáltuk megakadályozni, legtöbbször sikerült is. Nagyon nagy a szerelem, sok puszit is adott Somi cicának. Persze csak amikor nem sikerült időben elkapni, ami azért párszor előfordult. :oops: Eddig nem volt baja a macskától, remélem eztán se lesz semmi.
Holnap megyek fodrászhoz, kozmiba, juhééé! Ha jól birja a törpi anyumat, még lehet, hogy elosonok úszni is. :wink:
Tegnap végre nem dolgoztam, de így is későn feküdtem (elmaradt házimunka), na meg az éjjel.... Elég ramaty vagyok, na. Majd ma rengeteget alszok! :lol: :?

Gratu a tapsihoz, integetéshez a babóknak! Kittina ne aggódj, majd belejön Máté is!

Sokan eltüntek! Sniky, Lei, Ági, Csengeandi, Csandi stb...! Mi a helyzet velük?

Cseresznye: Én még nagyon nem merek Rékának adni. Ha belegondolok, hogy nekem milyen durva hasmenéseket csinál! Persze az is igazm, hogy jól be kell zabálnom belőle hozzá. Már alig merek enni. Volt hogy cseresznyefáról-zabálás után alig értünk haza :oops:

panna1

Sziasztok!

Holnap éjjel utazunk, Apró üdvözletet átadjuk, Hrk Ritáékat is szeretnénk meglátogatni :) Már nagyon várom.
Az ülésben ma úgy alakult, hogy aludni nagyon aludt benne, de ahogy felébredt, rögtön ki akart szállni belőle, viszont az alvás hosszabb volt, mint a hordozóban valaha....kíváncsi leszek hogy alakul.

Mecsi, Áronnak jobbulást!

Zsiga csiga, nagyon vagány a napszemcsiben,

Rékának és Nikinek boldog hófordulót (Zsófinak pedig ezer köszi, hogy figyel a részletekre!)

Szúnyogriasztós karkötő engem is érdekel! Itt a Duna mellett iszonyat sok a szúnyog most :(

Apró, Levi nagyon ügyes, gratula neki!

Itt vannak a képek csajok, az összes, majd próbálok kicsinyíteni is és feltenni!

http://picasaweb.google.hu/farmer72/Keresztelo#

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! keddig vagy szerdáig nem leszek, mindenkinek puszi!

panna nagyno ügyesen..az elején voltak huppanások, de ma már egyedül száll le róla

Sziszka jó utat HRk t puszilom!
Vendég

Jó reggelt!

Sziszka
Megnéztem a képeket, nagyon szépek voltatok!!!! :D
Gratulálok!!!

Cseresznye
Azt mondta a védőnénink, hogy sokat ne adjak egyszerre belőle a gyereknek, úgyhogy mi is csak 4-5 szemet eszünk meg.

Tapsi
Én már próbáltam úgy is, hogy az ő kezecskéit ütögettem össze, meg úgy is, hogy mutattam neki, de nem érdekli. Korábban integetett egy ideig, de főleg idegeneknek, pl. a Tescos pénztárosnak. :-D
Ti hogy tanítottátok meg tapsolni babákat?

Egyik reggel Máté talált egy papírzsebkendőt, és mondtam neki, hogy töröld meg anya nóziját, ma reggel meg olyan cuki volt, megint talált egy zsepit és odatartotta az orromhoz. :-D

Nálunk most sláger a teknős formába beletenni a formákat, azt még nem tudja, hogy melyikbe kell, de ha odafordítom elé azt, amelyikbe az éppen kezébe lévő forma illik, akkor ügyesen beleteszi, és mindig ügyel rá, hogy a mintás fele legyen felül. :-D

Boni
Zsiga nagyon vagány a napszemcsiben! :-D
kittina30

Sziszka, most néztem végig a keresztelős képeket, nagyon jók! Sugárzik belőlük a jó hangulat! És Málnus tündéri, látszik, hogy élvezte, hogy minden körülötte forog!

Mi most lelépük Szigligetre, legközelebb kedden leszünk, mindenkinek jó pünkösdi hétvégét és napos időt kívánok!

sushy

Sziszka, en is neztem, tenyleg nagyon jok a kepek :D Szivbol gratulalok Nektek :!:

A szallassal kapcsolatban ird meg lecci, meddig lehet visszamondani, ha kellene? Meg nem utaltam az eloleget, bocsi, tobbiek, utaltatok mar?

yuyu79

sziasztok lányok!

mindenkinek jó utat, aki megy valamerre a hosszú hétvégén! vigyázzatok magatokra!

tegnap szóba került ez az új rendelet a gyes/gyed témában, én meg fogtam magam, és írtam egy levelet a mák-nak! na, gondolhatjátok, hogy milyen választ kaptam...

"A Magyar Államkincstár Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.

Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A családtámogatás ellátásokkal kapcsolatos változásokról jelenleg még tájékoztatást adni nem áll módunkban, a változásokkal kapcsolatos jogszabályok még nem kerültek kihirdetésre. Kérjük szíveskedjen a későbbiekben érdeklődni.

Felmerülő kérdéseit a Magyar Államkincstár telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.allamkincstar.gov.hu című honlapunkon."

klassz! persze azt kérdeztem, hogy mi van akkor, ha 2010. április 30-a után születik a második gyerek, hány éven belül kell az egy éves munkaviszony, velünk mi a helyzet, akik most is itthon vannak!? na mindegy. majd még próbálkozom!

Sziszka, nagyon szép volt Málnus is, meg Ti is! gratulálok mégegyszer!

Mecsi, hogy van Áron? mentek a hétvégén? vagy hogy lesz? a könyvlinket köszi! én mondjuk nem rendeltem meg, de talán lesz még ilyen lehetőség. most még úgysem tudunk könyvet nézegetni :(

hát kb. ezek vannak. holnap nem vagyunk itthon, mert szemészetre megyek, közben anyósnál van Beni, aztán meg anyukámékhoz megyek át. tesóm ezer éve nem látta Benit, mert folyton dolgozik... :( szóval most kicsit családlátogatok! :)

Dia, mikor mentek az Anna Mária Villába? lehet, hogy mi is oda megyünk nyaralni! szerintem a Kolpink megfizethetetlen főszezonban :( meg lehet, hogy hely sem lenne...

és akkor, ami nem maradhat el... tőlem! :) (most legalább 1 hónapig szeretnék mindenkit köszönteni, mert mindig félbehagyom és az meg úgy olyan hülyén jön ki, úgyhogy bocsi, ha már untok...)

Várhalmi ikreknek, Majusnak és Marcellnak, valamint Beleki Kata Kristófjának nagyon boldog hófordulót! :)]

sophie27

Sziasztok!

Köszönjük a dícséretetket, sajnos már nem volt energiám tegnap kicsinyíteni...ma meg már csomagolunk.

Hrk Ritának átadom az üdvözletet!

Julcsi: neked!
Lemondási feltételek: A megrendelés az érkezést megelőző 10. napig költségmentesen lemondható.
Abban az estben, ha a lemondás a10 napon belül történik 1 napi teljes szobaár (étkezéssel) fizetendő.
Lemondás elmulasztása esetén a befizetett előleg teljes összegét felszámítjuk lemondási költség címén.

Szerintem elég korrektek ebben. Persze remélem sosem lesz rá szükség.

Most mennem kell csomagolni, mindenkinek jó utat, aki ma utazik.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi Panna a hiányolást :) jól vagyunk, csak nem sok időm marad a gép elé ülni, sokszor csak olvasni tudok vagy azt se végig. A többi felsorolt is jól van :wink: a héten láttam mindenkit.

Most is csak címszavakban .... :D

Tapsolás: enyim gyerek egyszer csak tapsolt, nem is értettem hogyan, azután anyukám mondta, hogy tanította egyszer.

Szúnyogrisztó: DM-ben van bio spriccelős és hasonló kiszerelésben kullancsriasztó is. Mi azt használjuk évek óta, jó.

Napszeműveg: C&A-ban vettem kettőt 890 és 1190-ért. UV szűrős, stb.

Tegnap voltam Ili (ringatós) előadásán, mely a gyerekek zenei neveléséről szólt, énekléssel, zenével, nagyon jó volt! Meg a mai ringató is! Puszi lányok :) Ritus, ha olvasod, ezt találtam:

Aki este bé jött volt
Kilenc almát hozott volt
Mind a kilenc piros volt
A legény is egy jó volt

Aki este bé jött volt
Kilenc almát hozott volt
Mind a kilenc rohadt volt
A legény is egy rossz volt

Zurgó dió mogyoró
A leánynak az való
Kert tetején döglött ló
A legénynek az való

Kerek erdő, kicsi ház
Benne rózsám mit csinálsz
Csinosítom magamat
Várom a galambomat

Akit érdekel a Fonóban ugyancsak:
Csépe Valéria kutatóprofesszor, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkárhelyettese tart előadást. A professzorasszony maga is Ringatós nagymama.

Az előadás, majd az ezt követő beszélgetés témája a művészeti, zenei nevelés hatása a kisgyermek fejlődésére, a korai anya-gyerek kapcsolatra.
A Ringató a pszichológus szemével.

Helyszín: Fonó Budai Zeneház (Bp. XI. ker., Sztregova u. 3.)

Időpont: 2009. május 30. (szombat) 11:00 óra

Úgy elemennék :( de nem leszünk itthon.
Vendég

Koszi Sziszka! En is remelem hogy nem lesz ra szukseg, de jo tudni! Tenyleg eleg korrektek :wink:

Csenge, udv ujra itt, orulok hogy jol vagytok :D

yuyu79

Sziasztok!

Sziszka,
Nagyon szépek vagytok!! És milyen gyönyörű szép Málnus is abban a ruciban! :D Gratula mégyegyszer!

Zsófi,
Mi jövő hét kedden és szerdán megyünk. Bár a férjem tegnap focizás közben részleges szalagszakadás szenvedett, így nem biztos, hogy addigra fog-e tudni vezetni, de ő ragaszkodik ahoz, hogy menjünk és ne halasszuk el... Ti mikor mennétek?

Szúnyogriasztó: mi vettünk Vape Sensitive-et, még nem használtuk de azt írja, hogy kisgyerekeknél inkább a ruhára kell fújni. Én most ezt néztem ki, tud erről valaki valamit, hogy mennyire jó?: http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 0&pageno=1

Kép
Kép
dia123

Ja meg most már lassan veszünk cipőcskét is Virágnak, mi a Pediped mellet döntöttünk! http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... type=cipok

Kép
Kép
dia123

Zsófi!

Köszönjük. :)
Vendég

Sziasztok!

Sziszka, szuperek a képek!Még egyszer gratulálok, nagyon szépek vagytok! És köszönjük a dicséretet, jólesett!
Ritát üdvözöljük.
Mi is már vagy 2 éjjel óta megint 8-10 alkalommal kelünk, pedig előtte volt egy 2x kelés is, az szuper volt, de úgy tűnik egyenlőre csak fehér holló. De sztem most a front is lehet ludas. Reméljük a friss Erdélyi levegő majd elnyomja Málnust.

Zsófi, már elkértem a szúnyogriasztó karkötő elérhetőségét, sztem 1-2 nap alatt meglesz. :wink: Bocsi a máért, tényleg hirtelen jött ez a vendégsereg.

Dia, már kérdezték ezt a fajta szúnyogriasztót mások is, de nem tudok róla, legalábbis még nem sikerült olyan anyucival beszélnem aki használta. Mondjuk nem tudom mennyire hangos ez éjjelre egy Balatoni estére pl. az utazóágyra. Mert ugye a szitakötők szárnycsapkodását utánozza, ami lehet hangos is. Ki kéne próbálni....ha esetleg vkivel beszélsz róla, majd oszd meg itt is. Jó?

Kitti, mi mutogattuk Levinek a tapsolást, de nem utánzással tanulta. Egyik nap egyszer csak összeütötte a kezeit és megállapította, hogy ez neki tetszik. Azóta, ha kedve van, csinálja, de csak akkor. Szóval, ha mutatjuk, az nem mindig jön be.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Zsófi köszi sehogy se vagyunk köhögünk szárazon, tüsszögünk és folyik az orra szegénykémnek ennyi. Nyomom belé a c vitamint és szívom az orrát ha kell de nem nagyon jön semmi.
Lemegyünk anyósékhoz aztán ha rosszabbra fordul a helyzet akkor hazajövünk.

Dia mi is vettünk már pedipedes kis cipőt egy jó tanácsa a legkisebb méretet rendeld ,mert Áronnak bő egy ujjnyi hely van még elől és oldalt is és eléggé lötyög a lábikóján, szóval elég nagy méretezésűek sztem nyár végére belenő :(
Viszont érdemes szétnézni a deichmannba, mi ott vettünk egy gumis, puha talpú cipőt igaz az is 5990 volt, de áron nagyon ügyesen megy benne, pedig még hosszra az is nagy kicsit.
Íme :
PEDIPED
Kép
DEICHMANN
Kép Kép

Aproo és a többiek akik sokszor kelnek, én küldöm nektek az erőt , mert én már lassan le se merem írni Áron mennyit alszik mert ma túlteljesített az eddigi óriás alvásait is . Nálunk ez a hidegfront most nagyon jó hatással van rá. Sztem az se normális hogy ma összesen 6 órát volt fent a gyerekem :oops: :oops:
Szóval sok ++++++ és kitartást!!

Sziszka nagyon szépek voltatok, Málnus igazi kis hercegnőként vonult be :D

Boni hát ez a könyv nem nagyon jött be sztem de rövid meséknek gyors altatáshoz talán jó lesz :wink: :evil:

Kitti én úgy kezdtem a tapsolás tanítását hogy két kis kockát vagy játékot össszeütögettem aztán adtam neki is a kezébe és ezt tanulta meg először. Most meg zenét hallgattunk egész nap én meg tapsoltam de nekem nem produkált csak apának mikor hazajött, megmutatta mit tanult :D

Máténak gratu a formaberakósozáshoz azért az se semmi.

Zsófi én nem unom a jelentéseidet, mert én pl mindig igy tudom kinek mikor van a fordulója mert nekem már megint nincs meg a születési táblám, fater sztem letörölte a gépről :( És tuti az új avatarotok :)

Jelentem elkezdtem végre fogyni már csak 67 vagyok még nem sok ugyan de a 3kilónak is örülök :D

Aki már elindult vagy hétvégén indul már most kívánok jó utat és szép hétvégét!
Talán még holnap én is benézek , bár holnap pakolom össze a fél lakást :D
És pár kép rólunk :
hiszti
Kép
hiszti2
Kép
Kép Kép

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi