Háááj!
Kpn:
Ne viccelj, miért haragudnék? Inkább nagyon örülök, hogy észrevettél és ráutaló magatartást tanusítottál
Tudom, hogy ilyenkor sietni kell a sorba, utána ált. szaladni a melóhelyre - én is ezt csinálom, mint mindegyikőnk. Remélem még valamikor összefutunk a sorban.
Nem semmik az eredményeid! Akkor most a Tizenhármaskáért szurkolok - megjegyzem ez a szerencseszámom - a nyh-ád pedig addigra szépen megnő, hidd el!
Babszika:
Üdv, gyors pocinövesztést és huncut albérlő(ke)t hozzá!
Kakti:
Akkor már mondhatod a tűszőnek, hogy "...itt várok rád epedve, repedve!"
Az idézet a Hetvenkedő katona című irodalmi szösszenetből való, aki jót akar nevetni szerezze meg valahonnan a színházi közvetítést (Gáspár Sándor, Eperjes Károly és még sok kiváló színész játszott benne).
Nagyon várom már a táblicskut - tök jó, hogy lesz rá egy kis időd!
Tigriske:

Mekkora fazon vagy!

Egyébként a pénztártól való távozás után nem fogadunk el reklamációt, gyerkőcöt egészségügyi okokból nem cserélünk!
Értem már! Téged a Rio szponzorál, nem csoda, ha két bébit is lestopiztál!
Heni:
Ahhhaaa!!! Kanapé! Hát a falvédő nem tecc amiről most jöttem le?!
Bizton állíthatom, hogy semmi extra nincs az IR-en. Sokkal jobban betojtam, mint kellett volna. Citrommal egész tűrhető a glükóz; a VámPiroskák pedig ügyesek és nagyon kedvesek voltak, egyáltalán nem fájt, pedig mindháromszor szinte ugyanott szúrtak meg. Nem is tudom minek rinyáltam ennyire?
Rózsa:
Még kell pár viszgálat, addig nem lesz inszem, ráadásul most cisztám is volt, aminek el kell múlnia (kaptam rá gyógyszert).
Tényleg kevés a becsületes ember... DE!!!!
Képzeljétek, sajtocskáim előkerültek!

Mégis megtalálták az egyik üzletben, ahol voltam, majd kinyomozták a tel.számom és holnap v. holnapután érte megyek! Mégis van igazság!