Kispiskóta!
Nagyon sajnálom……

Vigyázz nagyon magadra!!!!!
Sillia!
Én magam is meglepődök olykor ha lenézek, olyan mintha másvalaki lábain állnék.
Ha látod őket, akkor nem is lehet olyan nagy a pocakod!!!:D
Tőzegáfonyát ugyan nem szedtem, de az áfonya tényleg jó a női bajokra, húgyúti fertőzésekre, és hüvelyi fertőzésekre is. Áfonyát szárítva szoktam venni nasinak…. Ami kimondottan jó, csak drága, az az áfonyás aloe vera nektár az FLP-től.
Amúgy Neked helyben van az Áfonya....
Ági!
Nekem már van vérvétel időpontom, én akkor már a 37. hétben leszek (36+3).
A fecskeházi lakásoknál (így hívják őket nálunk) nincs is bérleti díj? Csak a lakáskasszát kell fizetni és ennyi?
A mi kerületünkben, ill. úgy tudom, hogy a fővárosban mindenhol, ahol ilyen van, külön bérleti díjat is kell fizetni. Nem nagy pénzeket, de kell.
Meló:
Az a baj, hogy nekem nem lesz külön utódom, a főnököm fog helyettesíteni fontos dolgokban, aláírásokat ő csinálja, stb. Az adminisztratív részét pedig egy kolléganőm veszi át ideiglenesen. Csak az a baj, hogy nem elég alaposan csinálja, és már most is utána kell dolgoznom, így egy kicsit parázok, hogy hogyan fogja csinálni a dolgokat. Nyilván ez nem fontosabb a Petránál, de amíg lehet, azért be szeretnék járni, legfeljebb nem minden nap 8 órában. Még van mit elrendeznem….
Mérleg:
Mi egy-két hónapra bérelni fogunk, a védőnőnél lehet Momert mérleget bérelni havi 2ezer forintért. Nem akarom túlparázni én sem a méricskélést, de azért az első időben inkább legyen kéznél.
Nyuszi!
Vadgesztenye krém!
Lassan úgy tűnhet, hogy fizetnek azért, hogy reklámozzam a vadgesztenye krémet, de tényleg jó az aranyeres panaszokra is és a visszerekre is! Tényleg!!
Nikici!
Te annyi házimunkát végzel, mintha egy 12 fős családod lenne!!! Vagy egy 2-300 m2-es házatok….
Csibe!
De szar lehetett látni a kismamákat cigivel!!
Én tavaly, mikor a missed ab miatt bent voltam a kórházban, akkor láttam pocakosokat kimenni, egyik kezükben kávés pohár, másikban cigi. És akkor azon gondolkoztam, hogy milyen kurv@ igazságtalan az élet, valaki bármit megtesz, elvetél, valaki meg össze-vissza mérgezi a magzatát, és mégis minden ok. Durva…..
Czigka!
Én nem csak kuffert növesztek, de elég stabil lábakat is….. a combjaim kezdenek összeérni, szörnyű szar érzés. Mindegy, majd elmúlik…..
Ancsurti!
Meseszépek a képek!!! Illetve a hely, ahol voltatok!
Bond!
Manó nagyon édes!!!