Kata, pró.báld úgy ahogy a többiek is írták, gyümivel keverd a krumplit, eleinte Lilla jól beindult a zöldségekkel, de most nem nagyon díjazza, pláne az üvegesek nem nagyon ízlenek neki, pedig nem akarok mindig pacsmagolni
Valaki írta a gesztenyét, már olyan régen akarok venni és mindig elfelejtem ( Sparban láttam nem oly rég natur fagyasztottat ) anyának elég szita az agya

de holnap veszek is!
Dalma, de jó, hogy jöttél! Bükkfürdő

irigy-irigy még úgy is, hogy nem strandoltatok - utálom a strandokat- csak a természetes vizeket szeretem, undorom van ezektől a közös helyektől, a babamedencékbe is mindig ott tobzódnak vagy a szülők vagy a nagyszülők...tiszta fertő az egész

de ez csak az én dilim!
Éjszaka változni fog, kitartás bizti, hogy a fogzás miatt van, lehet nekem ez a heppem, de nálunk is voltak nem is oly' rég furcsaságok és látod kibújt a bűnös, de még egy jó pár hátra van.
Te már próbálod a husit, szabad? Akkor én is elkezdeném...
Anya, Kincső gyönyörűűűűűűűűűűűű , ezek a szerkók, olyan csajos-rajos, bűbájos hercegkisasszony
" ügyes " dokitok van, szerintem megérett már a csere...sajnálom a betegeskedést, de Kincsőn nem igen látszik.
Gratula a 2. foghoz, a dévényes azt mondta nekünk is 1-2 nap és kint a másik is!
Vera, ezt nem teljesen értem, beiratod a gyereket valahová és nem abba az osztályba lesz- miért is???
Pipal, mi is alszunk egész éjjel ! Most aztán mi lesz később

valami mindig bekever, de nekünk már az esti szundi nincs, nem igényli cserébe nappal van 2 hosszú pihi, ha anya nem borít a napirenden, mint pl. ma is a torna miatt borult a délutánunk
Andy, szoktalak olvasni a másik topikba

meg Verát is
Gluténnel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, sok helyen azt írják, hogy ne legalább 10 hónapos korig, de a legújabb kutatás szerint kell, hogy találkozzanak 7 hós korig glut. tartalmazó élelmiszerekkel, mert akkor kisebb az esély az allergiára ( lisztérzékenység )
Mi már kóstolgattuk a perecet, amit apa evett és már babakekszet is jó sokszor kapott belereszelve az aktuális gyümölcsbe.
A hörghurut miatt ne parázz, mert nem zárhatod burokba Reginát, ha hajlamos a hörghurutra akkor nem tudsz mit tenni ellen, de ez nem asztma ! Neked kell figyelni Regit és időbe vinni orvoshoz, ha köhög, taknyos stb. nekünk ez bevált a fiamnál és sose fulladt beR!
Nyugodtan vidd közösségbe, mert ma holnap játszótérre vagy gyerekek közé is mennie kell, nem lesz neki jó mindig csak anya és apa, neki is tanulni kell a kisebb, nagyobb gyerekektől.
Nekem Lilla már úgy tudja ki a gyerek, még ha nagyobbak is ( kamaszok ) akkor is érzi, hogy az más.
Eléég zavaros lett, de érted mit akarok ezzel mondani, nem okoskodni, de nem zárhatod kalitkába szerintem a betegség otthon is megtalálja! ( apa, vagy rokonok, barátok bárakárki haza vihet egy kis ezt+azt )
Gyönyörű baba Regina és Te is nagyon csini vagy!
Hosteil, milyen jó, hogy az ikrek is alszanak éjjel, anya is pihenehet nyugodtan.
Ez a szopi-tápi kiváltás engem is érdekelne
Ditta
álmos lettem, jó éjt