A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jön értem. ma mindenképp jött volna, látogatni is.
De így viszi haza a kic családját.
:D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Köszi lányok a dicséretet :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen mindent a H&M-be vettem. A kifogó 1.990.- a kabátka (ez az egy db volt most) 2.690.- és a sapi azt hiszem 1.090.-ft volt

Kép
Kép
minimano74

Nagyon jó vásárt csináltál.
Én is ott vettem kifogót és plédet a múltkor. Ha lesz idő benézek majd ma, vagy pénteken.

Gabi!
Pont egy idősek a pici babáink,
Még a végén együtt szülünk :wink: :wink:

picimami

Szép napot mindenkinek!!!!

Pici!
Olyan jó, hogy ilyen jó hírre jövök!!!!!
Szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor irány hazaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor megy érted apa?????

Afra!
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó.... végre láthatod a picikédet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri!
Szerintem is jobban jársz az eredetivel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Lilivel minden rendben lesz uhun-n, ne aggódj!!!!!

Sissi!
Gyógypuszi Márknak!!!!!!

Nemlajos!
Posta monnyon le :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabi!
Nagyon szexis ez a melltartó :wink: :lol: 8)
Az ágy gyönöyrűséges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szekrény naggyon teccik :!: :!: :!: :!: :!:
Nálunk a nappalinak van ilyen piros színe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon dögös kismami vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!
Az AFP-t kell vinni a genetikára??? Mert nekem nem mondta a dokinénim.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ha az eredmény 1 nappal késöbb van meg akkor nem nagyon tudod vinni :wink: :lol: :lol:

Nem tudom sajna..bocsika :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Ez nagyon jó hír! :D :D :D

De otthon is vigyázz magadra! Most már pihenj!

Gabi!

Nagyon szép minden! :D
A melltartó mennyibe került?
A komód nagyon tetszik. A többi pedig igazi csajszis.

Sissi!

Örülök, hogy az éjszakátok már jobb volt.

Zsu!

Genetikai UH-ra mindenféleképpen kell az AFP eredmény.
Ha jól emlékszem Sissinek ezért kellett később visszamennie.
Vendég

Sziasztok!

Meg jöttem a mai szurkáról s közben megismerkedtem egy kismamival aki elvileg Junius 7.-én szül! Ugy hogy délután is együtt megyünk a védőnénihez utána diabra meg holnap a dokihoz!

Cat! Én beszéltem az ipsével most jelen pillanatban elég kusza körülmények közt van a drága kutyika! De egyébként egy jó kiállású emberekhez szokott kutyusról van szó! Ember barát és kertesházból való aki jól védi a területét! Azt tudni kell a vizslákról, hogy azt ha meg van kötve nem dijjazzák és Ő eddig nem volt kötve! Ha gondolod akkor beszéld meg a pároddal és egy kis idéglenes keritéssel meg lehet oldani! Na ez most olyan rátukmálos duma, de nagyon sajnálom a kutyit!

Pici! Huuuuuuurrrrááááááááá! Tudtam én ,hogy mész haza! Otthon meg tessék pihenni anyost meg hagyd érvényesülni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Akkor marhára megszívom.... legkorábban a védőnőm holnap délelőtt tudja megnézni, hogy nála van-e az eredményem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De besszus!!!! Mért nem mondta az uhu-som, hogy vinnem kell hozzá??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!

Nekem még soha nem volt olyan kutyám, aki meg volt kötve. Nem is szeretnék.
Akit meg kell kötni, az nem megbízható, gyerek mellés pedig nem alkalmas.
Kellet már éjszaka ügyeletre vinni unokatesóm kisfiát, akit a nagyi kutyája úgy megharapott, hogy átharapta az arcát. És még neki állt feljebb, hogy a 3 éves gyerek biztosan ingerelte. Nem is akarta elaltatni utána a kutyát. Pedig őrült volt, és csak centiken múlt, hpogy nem lett még komolyabb baj.
Bár unokatesóm azon is elgondolkodott, hogy nem csak a kutyát, de a volt anyósát sem ártana elaltatni. :) :wink:

Mennyi idős ez a vizsla?
Vendég

Zsu!

Nem tudom miért nem mondta, de az az első amit elkérnek amikor bemész a genetikai UH-ra.
Vendég

Na beszéltem az uhu-s doktornőmmel. Nem baj, hogy nem tudom vinni a leletemet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért megcsinálja az uhu-t :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Szerencséd van!

Egyébként, ha az eredmény jó, akkor azt mutatja nekik, hogy alaposan meg kell nézni mindent, de ha ala csonyabb, vagy magasabb a határértéknél, akkor vannak olyan dolgok amire jobban oda kell figyelniük. És talán akkor mást is megnéznek, vagy ha bizonytalanok, akkor elküldenek még valahova.
Vendég

Hát nagyon remélem, hogy minden rendben lesz azért.... no majd holnap kiderül.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Pici.örülök,hogy mehetsz haza!!!!Mikor kell jönnöd legközelebb?

Gabi:a melltartó ára engem is érdekelne?A babaágyneműt onnan rendelted amelyiknek betetted a linkjét?
Nagyon jól néz kik minden és nagyon csini vagy.
Vendég

Lányok!

Soha nem szoktam semmit keresni a Youtube-on. Most mégis megtettem, és megérte.
Szinte végigbőgtem, annyira tetszett.

Hallottatok már Susan Boyle-ról?
Annyi helyen felbukkant már a neve mostanában, hogy én is kíváncsi lettem rá ki ez a nő és mit tud.

Szerintem nézzétek meg, érdemes!
Vendég

Cat!
Igen, én a Nyomorultakon bőgtem egy sort.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat! A kutyus 7-8 éves! Pontosan nem tudom, de nagyon kis fitt állitolag!!!! És igen! Szerintem is amelyik kutyát kötni kell ott baj van!!!! Nekem se volt sosem és nem is lesz azt garantálom! Bár apa akar kintre egyet, de én kézzel lábbal tiltakozom! Meg amugy is hiába olyan fajta meg mit tom én, én akkor sem szeretem, h az állat ki van kötve! Meg amugy is én jobban érzem magam, ha bent van velem a lakásban! Ha látnád az én vizslámnak milyen jó dolga van nálunk! Na gondolom, ha ezt valaki tudja bár tudják páran akkor minket hidd el, hogy bolondnak tartanak! Nekünk a kutya nem házörzönek van, hanem mint családtag!!! Felmehet a kanapéra és minden meg van neki engedve! MOst biztos van aki elszörnyülködik, de nálunk ez van!!!! Én is kutya melett nöttem fel és az én gyerekem is ugy fog!!!!

Én lassan indulok! Legyetek jó rosszak!

Pici! mikor érsz haza??

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat, Sissi a melltartó 3.990.- ft volt. :wink:

Sissi, ezt az ágyneműt még a Brendonban vettem, de a héten megjön az is amit rendeltem, majd felrakom azt is :wink:

Kép
Kép
minimano74

ó, igen, a csaj szenzációs!!!

Pici
, örülök, hogy mehetsz haza! :D

Zsu, szerintem én se vittem az afp-t... emlékeztek, annak az eredményéből is kavarodás lett, szerintem a 18. heti genetikai uhu eredményt vittem, mikor azt hittem, hogy az afp-t is megtudom a dokinőtől, aztán kiderült, hogy ki se kérte, aztán ... stb. Rég volt, elmúlt :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Holnap hozzák a szőnyeget :lol: :lol: remélem nem akkor amikor az orvosnál vagyunk a gyerekkel!!! :?

Nagyon jó a melltartó..de sajna nekem a fél mellemre nem lenne elég :oops: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi:ugye van nagyobb méretben is?

Piri:a posta hozza a szőnyeget?
Kiváncsi vagyok,hogy fog tetszeni Lilinek.Képeket majd kérünk.
Vendég

Sissi!

Persze vagy nagyobb, de nem tudom mennyivel nagyobbak vannak mert engem azok nem érintettek :shock: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: gratula lánykádnak nagyon ügyes hogy minden 5-ös lett :):)
nagyon csinik a cuccok és szép lett a babaszobasarok is :):):) kiságyra lehet pelenkázólapot kapni nekünk is z volt csini kismamai vagy még mindig :)

köszike a tippekért végülis epres túrós sütit csinált majd felteszem ide holnap :):):)nagyon finom lett :)

picikém hurrá mostmár remélem megnyugodtál:D:D:D:

zsu: nekem annó úgy csinálták hogy mehettem egy másolatért amit vinnem kellett a genetikára az eredetit meg megy héttel később kapta meg a védőnénink :)

cat igen én hallottam erről a susanról nagyon szép hanjgavan és bejutott a döntőbe szerintem meg is nyeri ráfér kis vénlány a szentem de csodaszép hangja van :):)

nika70
Salgótarján

Sissi,igen az MPL futárszolgálat....

Remélem ha nem leszünk itthon akkor lerkja a postán letétbe.... :roll:

Remélem Lilinek fog tetszeni,bár ma majdnem egész nap a nagy ágyon feküdt és hangosan sikoltozott ahogy nézegetett...gondolom ha még játékok is lesznek a feje fölött akkor még jobb lesz :lol: :wink:

3/4 10-re megyünk reggel majd utána jövök,hogy mi volt az uh-on!!

Pici hazaértél rendben???

Nika ne izgasd az izlelőbimbóimat...pláne,hogy epret nem ehetek... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsuzska hányra mész holnap????

Gyere majd gyorsan a jó hirekkel.... :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt ülök a gép előtt, és azon gondolkodom, hogy mit írjak.
De fogalmam sincs.

És most már eszembe sem fog jutni, mert Marci mégsem aludt el. Mehetek vissza hozzá. :roll:
Vendég

Döme már nem rajong a kendőért, máshogy meg nem tud elaludni...
Na most légy okos, kisokos!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csak azért irok,mert holnap elvileg 8-4ig nem lesz áram :( .
Igy vszinű csak este tudok majd jön ni.Ha van vmi hir légyszi irjatok.Most még mennem kell lasagnet csinálni,mive a sütönk is árammal megy. :(
Vendég

Sissi!

Majd írok, ha történik valami érdekes.
Nem lenne jobb holnap pizzát rendelni? A lasagne-t sem tudod megmelegíteni majd. Hidegen pedig nem finom.

Nemlajos!

Nincs ötletem. Én leteszem Marcit vacsi után, cumi vagy a keze a szájába és hamarosan alszik. Általában. Bár mostanában már megy a fej emelgetés és a nyüszögés is, de nem sokáig, szerencsére.
Vendég

Jó reggelt lányok.
Végre itthonról.
Csak bejelentkezem, mennem kell házidokihoz.
Utána vágódom vissza az ágyba.

Szép napot mindenkinek addig is.
Tegnap moziztunk picit.
Ime:
Kép

picimami

Pici!

Nagyon szép Dalma baba!
Alig várom már, hogy megszülessen. :wink:
Vendég

Pici :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!
Aranyos vagy. Köszönöm.
Én is nagyon várom már. Iszonyat mennyire.

tegnap alid tudták UH-n nézni, mert lenn van a feje teljesen már.
És nem mozdult, amikor jó lett volna, eltakarta a kezével az arcát...
Hát mondjátok milyen kis makacs lányom lesz.

picimami

Én már tudom Zsu babájának a nemét. 8) 8) 8) 8) :wink: :roll:

picimami

Pici!

Áruld el nekünk!

Addig én teszek fel két képet a fiúkról.
Mindkettőn Beni az első és Marci a második. Egyidősek. :D

Kép
Kép
Vendég

Hol vagytok ma lányok???

Pénteken kell mennem, ctg- és uh ra.
Majd jövő kedd újból, és csüt, de akkor Júliához is.
Hát elég gyakran.
De jobb így. Ha nem bírom akkor majd befekszem, végig.

Zsu!
Örülök hogy minden rendben. És gratulálok neked!!!
Köszi az sms-t.
Aranyos vagy!! :wink:

Nócika!
Sikerült elhelyezni a kutyust?

Törpiri!
Hogy vagytok ma??

Asyie!
Jobban vannak a fiúk???
Yasemin jól van?

picimami

Cat!
Majd jön Zsu!
És leírja. Nem veszem el tőle.

:wink:

Nagyon édesek a fiúk.
Hasonlítanak, de Marci mégis másabb picikét.
Nah.. Dalma válogathat a fiúkban :lol: 8)

picimami

Sziasztok!!

Én is tudom Zsu babájának a nemét!!!! :lol: :lol: :lol: Mert muszály volt felhivjam, mert megölt a kiviség!

Amugy ma én is dokkernál voltam! Megint itt a gomba! nagyon örülök, de ez nálam adottság! Minden nyaram és tavaszom így tellik! Utána voltam uhun!
Egy élő magzat fej végű fekvésben.
BPD 69mm. Femur:55mm. AC 222mm. Végtagok ábrázolodnak. Ép négyrekeszű szív, jó magzati szívhangok. Gerinc éppnek tünik. Követhető gyomor, hugyholyag telödik. PLacenta a hátsó falon. Átlagos magzatvíz. Becsűlt súly 1134g!
Utána bögtem!!! Ja és mikor a köldökömnél uhuzott a dokker 2x ellökte és a doki csak nevetett és annyit mondott NAAAAAAAA!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az én drágám nagyon kis harcias!!!
Amugy nem baj az ha már most fejjel lefelé van???
agusztus 19-ről átírt 21-re de én a vonalzom nem írom át! Minek?? Ezen a két napon már nem változik semmi!!

Pici! Gyönyörű kis pufi arcocskája van Dalminak!!! Csodaszép kis hercegnő!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is tudom. :D :D :D

És szerintem megunta a "zaklatást", mert engem megkért, hogy ide is tegyem fel. :wink:

KISFIÚ :wink:
Vendég

Pici!

Szerintem hasonlítanak, de csak azért mert testvérek. Inkább több a különbség, mint a hasonlóság.
De néha, amikor nézem Beni képeit, tudom, hogy van amikor Marci is pont ugyanúgy néz. Csak nincsenek olyan képeim róla, így azt nem tudom megmutatni.
Szóval inkább a gesztusaik, mozdulataik hasonlítanak.
Vendég

Sziasztok megjöttünk,csak gyorsan etetnem kellett.

Minden ok.volt az uh-on...15 hetesen kell majd visszavinnem,hogy mégegyszer megnézzék a csipőcsontját.

Pici csuda pofa Dalmi :lol:

Cat,BEni is majdnem úgy aludt mint Marci... :wink:

Zsu gyere gyorsan és mond csak el a híreket!!!!!

JAj csajok ma reggel 71,9-et mutatott a mérleg!!! 71,5-el kezdtem...de mégis még olyan dagadtnak érzem amgam..nagy a hasam... :oops: :? remélem lassacskán az is lemegy.

Nócika örülj neki,hogy már most fejjel lefelé van.. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika!

Lehet, hogy Regina már nem is fejvégű fekvésben van azóta. Ilyenkor még mozgolódnak.
De ha így maradna végig, akkor pedig örülj neki.
Minden rendben van vele.

És nem értem a dokidat. Ilyenkor már nem szokták a szülés várható időpontját módosítani. Legkőésőbb a 12. héten.
Vendég

Zsu gratulálok!!!!

Remélem azért nem vagy szomorka mert nem kislány... :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ne butáskodj!
Nem vagy kövér. Sőt! Szerintem nagyon jól nézel ki!

Szőnyeg megérkezett?

Miért kell visszamennetek a csípőszűrésre?
Vendég

Cat! Én sem értem meg nem is tudtam! Amugy azt mondta, hogy a méretei alapján mondja! Meg neki a gép számolta így!

Az a helyzet, hogy egyébként szerintem nem mozdult el mostanában, tehát még mindgi ugy fekszik, mert ugyan onnan érzem a moci mint máshonnan! Ja és amugy ugy szét rakta a pici lábát, hogy csak ugy lestem! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Remélem később még jó sokáig nem fogja!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi CAt,de ennél kicsit "karcsúbb"voltam... :oops: :lol:

Még van amelyik nadrágom nem jön rám,de most nem sürgetem a dolgot,majd ha Lili már nem szopizik :wink:

Azért kell visszamennünk mert most még "csak" porcosak a csontok és megnézi hogy meszesedik-e rendesen ahogy fejlődik....
De ez az állapot most teljesen megfelelő a korához képes.Vese,lép,agy,hugyhólyag,minden ok.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A szőnyeg még nem ért ide,és most nem merek lemenni,mert nem tudom mikor hozza. :roll:

HA tudnám,hogy leteszi a postán letétbe,akkor nyugodtan mennék,de igy!!! :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kérdeznék én még valamit! Normális vagyok én, hogy ennyit bögök??? Még az utcán is bögtem ma hazafelé! Ha kapok valamilen emilt akkor is képes vagyok rá! Vagy ezek a hormonok így kikészitenek?? Én nem étrem, de jó lenne ezt valahogy kontrolálni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

NAGY GRATULA ZSU FIÁNAK!!!

De jó, még egy pasi!!! :)

Törpiri, ilyeneket nekem ne is mondj, rólam egy deka se ment le a szülés óta... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: