A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kakti!

Hajrá inszem! Milyen tüszőrepit kaptál?

Még mindig senki nem tudja, hogy vajon hogyan dolgoznak a pünkösdi hétvégén a BMC-ben? Mennem kéne UH-ra, de pénteken nem fogok eljutni, tehát marad a hétvége, ha dolgoznak! Mindegy, majd felhívom őket!

Kép
akire79

Szia Akire!

Pregnyl-t kaptam. Van jelentősége?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akire!

Nekem ma a Zeke doki azt mondta, hogy dolgoznak pünkösd hétfőn.
tigriske1978

kakti: Nem igszán tudom, hogy mi a különbség a tüszőrepik között, én már kaptam ovitrelle-t és pregnyl-t is. Neked bőr alá kell beadni, vagy izomba beadatni?
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem csak árban van különbség, de nekem Sz. doki azt mondta, hogy a Pregnyl kicsit erősebb.
Izomba adatod? Nekem az jött be a sikeres inszemnél :lol:

Kép
akire79

Hát már múlt hónapban is az ügyeleten adattam be a hátsómba - de nálam ez nem hozott sikert. :) Majd most! Este megyek megint az ügyeletre! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!

Esetleg lesz még valaki szerdán?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Tigriske, ma nagyon kétballábbal indult a reggel, elaludtam, kiborúlt a reggeli első, mire gyüjtögettem a másodikra:) csomó idő eltelt. Tökmindegy úgy is megjött, de a rend kedvéért...mindenesettre fetrengtünk a röhögéstől, hogy ilyen béna vagyok.

Én ma kezdem a szurit, megint jó drága Menopurt kaptam....sajnálom, hogy nem taliztunk. Rendes volt a Zeke?
Figyu, találkoztál azzal az aranyos tanárnővel akivel együtt voltunk inszemen? Nem tudod, hogy mi van vele?

Kakti, szorítok szerdán!

Nyanya, mit mondott a dokinő???? Boldog szülinapot a kisfiadnak!

Akire, biztos bent lesznek, mert május elsején is voltak, de azért telefonálj oda.

Rony, hogy vagy?:)
lugi

Sziasztok Lányok!
Meg jöttünk nekem csütörtökön inszem.Majd még jövök késöbb!Pusza

Kép
rózsa11

Lugi!
Én is jártam már így, hogy kiborult :lol:
Tudom, hogy voltak május elsején, akkor volt az inszemem! Mindegy holnap szerintem felhívom őket!
Hajrá szurik, akkor kb. 10-12 nap múlva neked is inszem lesz? Akkor megint izgalmas lesz a június, jó sok mindenkiért lehet izgulni!

Kép
akire79

Nyanya!
Merre vagy? Hozzd már a jó hírt!!!!!
Ugye Barni ma a szülinapjára kistesót kap :?: :?: :!: :!: :!: :!:

Kép
akire79

Rózsa!
Nagyon drukkolok csütörtökre. Ha van kérdésed az inszemről, akkor kérdezz bátran, akár priviben is!

Mostmár eldugulok.....

Kép
akire79

Lugi!

Nem találkoztam senkivel, bár mondjuk még félig aludtam. Kerestem a vékony pántos fekete felsőt (Kakti), de nem láttam. És persze sokan voltak halászgatyóba (térdig vagy térd alá érő). Ilyen az én szerencsém. Mondjuk egyedül én voltam hosszú szoknyában nagy darabként, tehát, ha lett volna ott valaki, úgyis felismert volna.

Rendes volt a Zeke, sőt kifejezetten emberi volt. Elkezdte magyarázni, hogy hány ampullát szívok fel, és tök rendes volt amikor mondta, hogy nem sikerült. Szóval egész megkedvelem itt a végére.

Tényleg jól indult akkor a napod.. :lol: :lol: :lol:

Rony, Zoe! Fehérje, fehérje és pihenés, pihenés! ++++

Kakti! Szurkolok szerdára! Mondtak valamit a tüszők méretéről, számáról?

Rózsa! Neked megy a +++++ csütörtökre!

Szép hetet mindenkinek!
tigriske1978

Sziasztok!

Szégyellem magam, mert jó rég nem írtam nektek, de annyira leköt a készülődés a bébire, hogy nem nagyon volt időm írni. Olvasni is csak néha-néha.

Dita!
Remélem jól vagytok!!! :)

Rólam:

Megvolt a 12 hetes Down-kór szűrés majd 2 hete, de még nincs eredmény. Majd sms-ben küldik, hogy hol tudom megnézni a neten az eredményt, már alig várom.
A babu annyira kapálódzott az uhu-n, hogy alig tudta megmérni a doki. Tiszta apja.
Voltam vérvételen, belgyógyásznál. Minden szuper.
Szerdán megyek fogorvoshoz, bár tartok tőle, hogy nem úszom meg tömés nélkül.

Tegnap szuper dolog történt. Apa hallgatózott a pocimon, mert ez a szokása esténként. (Szerinte hallja a baba szívverését, ami persze vagy az én szívem, vagy a köldökzsinór lüktetése).
De a lényeg, hogy mindketten éreztük, hogy apu fülénél kidudorodott a pocakom. Én egy nyomást éreztem bentről, apa a dudorodást. Nem tudom, hogy a baba volt-e (bár ki más lett volna :) ) de csodálatos érzés volt.

Kívánom, hogy akik pocakosodás előtt álnak, mielőbb megérezzék!!!

Dita!
Neked volt már érezető bébi mozgás?

Kép

Kép
vevikk

Szia Tigris!

Hát elnézést kérek, de a hajnali időjárás változtatott az elképzeléseimen! :?
Fehér hosszú felső volt rajtam (hosszú ujjú), és kék 3/4-es farmer. Sorry! De lehet, hogy te álltál velem szemben hajnalban, az ajtónál? Én a sarokban álltam a sor „végén”. Te - talán - 3-mal előttem. Igaz?

Sajnos a két kezdeti tüszőből úgy tűnik, egy maradt: 20 mm-es. A nyh. pedig 7 mm. Ennyit tudok.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Akkor Téged a sarokba állítottak reggel. :lol: Megvagy, emlékszem.

A nyh.-ra egyél tonhalat (én esküszöm, hogy nekem attól nőtt meg).

Igaz most, hogy leválik a 13 mm-es mnyh-ám, az nagyon fáj. :lol:
tigriske1978

Kép

Na csajszikák, holnap leszívják a vérem, kicsit be is tojtam... Nemtudom hogyan lesz, remélem nem 3* szúrnak az IR-en, hanem kanült (vagy mit?) hagynak bent :roll:

Rózsa:
Csütörtökön nagyon szorítok érted :)
Legyen ez az utolsó alkalom!

Nyanya? Mizu?

Vasikáé:
Drágaság-Lelkecske nagyon eltűntél... Hiányod lassan SEM szokom meg! Azér' remélem még hallunk felőletek. Ha megmilliomosodnék, szavamra addig stafíroználak, amíg nem jön össze!

Akire:
No para, biztos méhecskén belüli! :) Tutti!!!

Rony:
Nagyon kíváncsi vagyok, júni 3-a nemsoká itt van! :) Szorítok!
A 3. napi mizériához: Na, ja! Az én c-om mostmár semmilyen órához nem igazodik, még a napórához sem...

Egyébként hormonos cuccot én sem szednék doki nélkül, még így is összekavart rendesen. De hát mindent a leendő csemetémért!

Kakti:
De jó neked, nagyon szorítok értetek szerdán! :)

Tigriske:
Fontos szakvéleményt idézek: "...a ciszták jönnek-mennek."
Na köszi, ebből mindent kihámozhatsz :roll:
Szuper, hogy cisztátalan vagy és rögtön kezdhettél. Ezúttal legyen malacod!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Nekem inszem lesz majd 1*, ha végre összejön - csak kíváncsiskodtam a beültivel kapcsolatban. Köszi az infót :)

Vevikk:
Egy kis tömés sosem árt (hol itt, hol ott) :wink:
Lehet, hogy Rizsácska is hallgatódzott éppen, amikor apa fülelt, azért húzódott közelebb a poci falához :)

Lugi:
Ezerrel drukkolok a következőhöz, remélem ez már az uccsó!

Minden babásodónak
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Babanet piactér

Aki kapja, marja! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jajj, Sajt, édes ez a kanapényi kölök! Holnap Központi Vámpiroszba csapolnak?
Köszi a drukkot....iszok sokat...ugye azt kell csajok?
Tigriske, te vagy az alternatív szakértő!!!
lugi

Losz origosz Vámpírosz lösz... Vérem szivattyúzosz, remélem nem megborulosz :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Lugi:
sok voda+fehérje (legalábbis én ezt hallottam)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!
Köszi szépen a drukot!Én is drukolok Kaktinak szerdán!
Nem tudom jóke de nekem jobb oldalt volt egy17m,2bd13m1db9m.bal oldalt 1db13millis tüszö.én az oltrit kaptam holnap este 8kor kell be adni.Tik hogy adtátok be ügyeleten vagy magatoknak?Nekem azt mondta a drnö hogy magamnak lehet adni a hasamba.Söt felcsuzszot a polom és kérdezte hogy beadtam e magamnak a szurikat és én igen azt mondja mindjárt meg látjuk mert nem látot semmit.És meg dicsért hogy ügyi vagyok.Én meg meg ilyedtem hogy miért kérdi.
Sajt!
Nekem 3szor szurtak az ir.de nem vészes!
Puszi mindenkinek!Megyek mert elfáradtam!

Kép
rózsa11

Rózsa:
Nagyon szép tüszik :) Ügyes vagy!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!

A kanült felejtsd el sztem! Tuti 3x böknek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rózsa: Az, hogy magadnak adod be, vagy ügyeletre kell menni, ott megmondják. Nekem eddig még egyszer sem kellett mennem, Kaktinak meg mind a kétszer ügyeleten adták be.

sajt: Engem csak kétszer szúrtak, de én nem itt csináltattam. Kanült csak akkor adnak, ha beadnak valamit többször, vagy hosszabb időn keresztül. Én még eddig csak a lombikos lányoknál láttam gondolom az infúzió miatt. Sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezt megszívtam :cry:
Mennyi vízzel oldják fel a glükózt?

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: kb. 2 decivel, de nekem a sotén 1 deciben oldották és el sem olvadt az egész. Olyan volt, mint a szirup és még citromot sem vittem magammal, mert nem tudtam, hogy lehet. Te ennél már csak jobban járhatsz.
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: Ez aztán a nagy öröm!!! :lol: :lol:
Majd felkészülök, kösszike! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Kedves Lugi és Tigriske!

Én eddig csak olvasgattalak titelek, most viszont vettem a bátorságot, hogy belépjek (az aranyos tanárnő megszólítás bejött).

Szóval, nekem is negatív lett, de én már pénteken elmentem, és akkor elkezdtük a 2. inszemet. Úgyhogy most nyomom a Merionalt és csütörtökön megyek vissza a dokihoz.

Kitartást mindannyiunknak!
maszil

maszil: Udv itt köztünk. Hajrá 2. inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó Sajt!

Vigyél magaddal 2 dl citromos vizet!
Én úgy csináltam, hogy egy egész citrom levét kifacsartam, felöntöttem vízzel, hogy 2 dl legyen. Így viszonylag iható volt - tényleg, mint egy elrontott limonádé. Nekem sokat segítettek a citromdarabkák! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Üdv Maszil! :D Remélem a 2. az utolsó!

Kakti:
Köszi, megyek és rögvest facsarok :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Ezek a hormonok agyonütik az agyamat! Kaptam ma egy kedves kollégámtól :lol: sajtokat (mi mást?), Franciából hozta - ezt nem dicsekvésből mondom, hanem a sajt útja miatt. Hazafelé pár üzletbe bekukkantottam, bementem a csarnokba is kutyakaját és egy kis epret venni. Az utolsó árustól eljöttem és a kijáratnál észrevettem, hogy sajt sehol... Na, mondok, vége a világnak. Bilifüle, stb... Végigkutyagoltam az összes helyet ahol jártam, de nem lett meg. Aki hazavitte, annak jó étvágyat a világjáró sajtokhoz! :?
Jójcakkát, alszom rá egyet!

Pá Drágáim!
sajt@

Hellló Maszil!

Dejó, hogy itt vagy!!!! Sajnálom, hogy nem sikerült....ez rossz kör volt a doktornőnek, meg nekünk is:(
Remélem ,hogy össszefutunk majd a BMC-ben. Nekem majd kedden kell visszamennem...addig nyomom a Menopurt...
Kitartást, és igyál sokat!!!!!!!Az tuti nem árt:)

Nekem miért nem Merionalt írt föl???????? Nem tudjátok, hogy mi a különbség közöttük, az árukon kívül?????
lugi

Sziasztok Lányok!
Akkor nekem sem kell mennem az ügyeletre mert azt mondta aDrnö.hogy magamnak be adhatom.És pont 20orakor kell?
Sajt:
Mos készülsz inszemre?Egyébként nagyon birom amket meg ahogy irod!Bocsi.
Lányok én nem gondoltam hogy már a héten lesz.Hány nap önmegtartosztatás kell?Mertmink tegnap együtt voltunk a drágámal,nehogy ezzért ne sikerüljön!? És mit egyek igyak az inszem után?ÉS KÖSZÖNÖM HOGY SZORITOTOK NEKEM!!!!Puszi mindenkinek!Jó pihenést!!

Kép
rózsa11

Rózsa!

Drukkolok neked - bár csak egy körrel járok előrébb! :)
A 3-4 nap önmegtartóztatás nálunk sem jön már össze a tegnap után, de ez van. Emiatt nem toljuk el egy hónappal. Ha Apa csipetcsapata rendben van, akkor sztem nem baj, ha nem lesz meg a 3-4 nap.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Kakti!
Köszönöm énis nagyon drukolok neked hogy sikerüljön!Velem végig ott lehet a párom?Mink ugyan is együtt megyünk fel elégé messze vagyunk,nekünk nem jó külön menni.Neked mikor kell be adni a tüszörepit?Nekem ma este és csüt.megyünk.
Maszil!
Sajnálom hogy nem sikerült :!:
Megy a drukk neked is :!: :!:
Sajt!
Akkor jól járt aki elvitte a sajtot!Tudod nagyon kevéss becsületes ember van aki vissza ad valamit!SAJNOS!!!Mink a multkor ugy jártunk hogy kint voltunk a piacon és vettünk fagyoba tasakot és ki fizettük végig mentünk a piacon megyünk kifele és kérdem a drágámat hol van a tasak és kiderült ott maradt vissza mentünk és ide adták!Puszi mindenkinek!!!

Kép
rózsa11

Nekem miért marad ott az a söveg hogy szerkeszt???

Kép
rózsa11

lugi: Nem tudom, hogy mi lehet a különbség, de most amikor voltam inszemen az egyik lány is ezt kapta a szobában. Mondta hogy jó drága.

rózsa: Nem tudom, mennyire kell pontosan, de olyan sokat nem várhatsz vele, mert rá 36 órára repednek meg a tüszők és így lesz jó az inszemre. Önmegtartóztatás a párod eredményétől is függ. 3-5 nap általában kell azért. A tegnapiból szerintem nem lesz baj, most nekünk is így volt és jó eredményei lettek a páromnak. Mondjuk neki egyébként is jók szoktak lenni. A párod ott lehet veled, csak a műtőbe nem mehet be veled. A "szerkeszt" mindenkinek ott marad a saját hozzászólásánál, hogyha elrontottál benne valamit, akkor szerkeszteni tudd.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Jelentem elmaradt a tegnapi IR vizsgálatom, mert a 20. napi vérvételen 6,2 :shock: :shock: :shock: lett a cukrom, és így nincs is mit terhelni, mert eleve magas!!!!
Úgy kiakadtam, mert ha valamilyen eredményem mindig jó volt, akkor az a vércukrom.
De Mártika olyan rendi volt, mert indítványozott egy kontroll vércukor vizsgálatot, délután felhívtam őt, és most meg tökéletes lett az eredmény 5,2!!!
Úgyhogy a héten, de legkésőbb hétfőn megyek csak IR re :(

Tudja valaki, hogy ennek e vizsgálatnak hány napon belül lesz meg az eredménye?? Kakti?
Csak azért kérdem, mert kb 10 napon belül megjön bládi, és, hogy beleférjünk a következő ciklusos kezdésbe!!! Persze, ha jó az IR em, dehát miért ne lenne jó?????

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Akkor jó az este mert akor csüt.regg.kb 36óra!
Vicky:
Köszönöm a infot!!

Kép
rózsa11

Sajt!

Köszi a malacot. 2 gyereket elcsentem a piactérről.

Lugi!

Sok fehérje, méhpempő és folyadék. Nekem is kedden kell menni.

Maszil!

Jó, hogy itt vagy! Sajnálom, hogy neked sem sikerült. Hajra 2.
tigriske1978

tigriske1978

Csajok!

Nagyon béna vagyok, de nem tudok képet csatolni.
tigriske1978

Rony, Zoe!

Babaragacsok, ma is elindítva, nagyon drukkolok nektek!!!

Akire!

Ne is aggódj szerintem, tuti méhen belül lesz. Ha nem ott lenne, szerintem már bizti iszonyú fájdalmaid lennének. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a kis Akire vel. Tényleg mi a neve, Bogyi, és Rizsa után szabadon????

Nyanya!

Mi volt tegnap?????????????? Láttak már valamit UH n? Ennyiszer nem lehet + a teszt, ha már elhalt, szerintem.....Drukk, drukk!!!! Jelentkezz majdnem HSG királynő!!!!

Kpn!

Hajrá szurik, igenis apa is vegye ki a részét az "élmény" ből. Így vagy úgy? Mindegy, bent van és ez a lényeg!!!!

Vicky!

Nagyon gyanús vagy te nekem, feltűnően nyugodt vagy, meglásd' ez most sikert hoz!!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!

Tigriske!

Szerintem én láttalak téged, és te is láttál, mert párszor össze is akadt a tekintetünk. Fekete halászgatyóban voltam, és sárga felsőben, és a sor legelején álltam!!!! És veszettül újságot olvastam. Sajna, hogy nem sikerült, de majd a következő!!! Nem szabad feladni!!!!

Vevikk!

De jó, hogy újra itt vagy!!!! És, hogy Rizsával is minden okés!!!! Bizti jól érzi magát odabent azért kapálózik!!!

Maszil!

Üdv itt, neked is nagyon sok sikert kívánok!!!

Sajti!

Tetszik a kanapé nagyon!!!!

Kakti!

Én is örülök, hogy találkoztunk, drukk szerdára!!!

Na jó hosszú lettem megint!!

heni77

Tigriske!

Le kell menteni a képet a saját gépedre, pl az asztalra, aztán melléklet feltöltése, tallózás kikeresni a képet, és feltölt!!!

heni77

Rózsa!

Nekem már a hátsómban van a tüszőrepi. Már dolgozik! :) Tegnap este mentem az ügyeletre beadatni.

Heni!
Az IR kb két hét, míg eredménye lesz. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép

Sajt! Szóval lenyúltam kettőt.

Remélem most sikerült, köszi Heni!
Emlékszem rád, legközelebb már megismerlek. :-)
tigriske1978

Kakti!

ÓÓÓÓÓ ez szomorú hír!!! Köszi azért, akkor csúszunk egy hónapot!!!De mindegy, addig legalább gyűjtünk még egy kis pénzmagot......nem tudom miért hittem, hogy max 5 nap lehet az eredmény!!!

Tigriske, ha így haladunk hamar elfogynak a babák az ágyról :lol:

Csajok!

A kanapé nem vihető el!!!! :lol: :lol: :lol:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: