Sziasztok!
Nem fáj a fejem. Már annyit nyavalyogtam nektek, hogy illett ezzel kezdenem.
Susy, szólj, ha jöttök, és már írom is. Szeretem a környéket, bár én is betelepült vagyok.
A túrótorta receptjét én is elkérhetném?
Sziszkó, szerintem az a lényeg, hogy a dokidban bízz. Akkor szinte mindegy, hol vagy. Az én dokim pl nem vezet szülést, így nem lesz egyszerű, de én meg nem akarok máshoz járni. Imádom egyszerűen.
Nitácska, elég szörnyű lehet ilyen anyóssal „egy fedél alatt”.

Remélem, sikerül a költözés.
Ronci, magnéziumot nem, szexet igen. Kellemesebb, mint a Cataflam.
De jó lehet a ledobód! Meg a berakások is. Teljesen más stílusú lehet a házatok, mint a miénk, mert a miénkbe meg pont ezek a berakások nem illenének, bár én nagyon szeretem.
A térdemmel én a havat érzem meg. Úgyhogy nekem most pár hónapom szabad. Kicsit félek az evezéstől. Max korcsolyázunk a Mosoni-Dunán.
Almi, gondoltam, hogy te is megszenveded. Milyen volt a szerdád? Én ma „csak” be voltam lassulva teljesen. Szegény Bendi már tudja, hogy ha plédbe csavarva kucorgok a kanapén, akkor nem szabad kiabálni.
Anita, mi kb másfél órára lakunk az anyóstól, de nem zavarna, ha közelebb lenne, elvagyunk. Azt viszont imádnám, ha Anyáék közelebb laknának (70 km).
Szparanghen, hát, ehhez én nem értek, Bendit tesztek nélkül hoztuk össze, sztem én most sem fogok tesztelgetni. De ha ennyit görcsölsz rajta, akkor fix, hogy nem jön össze.
Beneildi, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LILLUNAK!
Szilvike, túl vagy rajta és az eredmény is szuper. Csak drága kicsit. A barinőmnek is csináltak átjárhatóságit, de őt altatták és állami kh-ban. De sztem ez orvosfüggő, mert nagy átlagban a gyomortükrösöket sem altatják, de én kaptam volna altatót, csak beijedtem.
Gabó, szia!
Megyek aludni, holnap is sűrű napom lesz.
Jó éjt!
K.