A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Üdvözlök mindenkit!
Most járok itt először és nagyon megtetszett ez az oldal!Igyekszem rendszeresen jelentkezni!Én jan.óta nem szedem a fog.gátlót,1hónap pihi után kezdtünk próbálkozni és már 2-szer megjött,hátha a 3.már nem fog,ki tudja?!Ha mégis,akkor megveszem a mikroszkópos tesztet és kísérletezek.
Sziasztok!(Hogy kell smile-kat küldeni?)
ildi10

Gratulálok Danához! GyönyörűKépKépKép

Én tegnap voltam dokinál a 36. napon.
Korai terhesség 5mm.
Viszont jobb oldalon 30mm ciszta. Egy kicsit félek. Két hét múlva kell kontrollra mennem, addig terhesgondozóba jelentkezni.
Éjjel nagyon görcsöltem, de a doki csak a MagneB6-ot javasolta. Nagyon félek!
Tímea
ktímea

Ktímea ha ittvagy még,nem chatelünk?
ildi10

Leone, Dana, Danapapa!

Ez óóóóriási!!!!!! Nagyon nagyon orulok, es kivanok minden szepet nektek, sok boldogsagot a kicsikehez, es meg sok tesot hozza!!!!!

Timi!

Nagyon klassz ez az 5 mm!!!!! Jaj, de boldog lehetsz! Nem kell am aggodni a ciszta miatt. Nekem is volt a mult honapban, es akkor egy kedves regi babanetelo mondta, hogy ne aggodjak, neki is volt 50 mm!!!!!-es cisztaja mikor terhes lett, es a 18 hetre mult el, eltunt magatol, es irtak masok is, hogy volt meg erre pelda tobb is, hogy ugy lettek terhesek, hogy kozben cisztajuk volt, es utana minden rendben volt, eltunt magatol! Egyebkent az enyem is eltunt magatol a mult honapban...

Ildi!

Kitartas, udvozlet a lelkes babat varok soraban!
Ne maradj sokaig, mi se akarunk sokaig itt lenni! Var az alattunk levo topic!
Azt is olvasgasd, ok mind innen indultak hajdanan! Ugy mint Leone pl. aki most megszult egy egeszseges kisbabat, pedig o is nagyon sokat szenvedett, es szomorkodott elotte!
Szoval csak hajra!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Leone és kicsi családja!Kép

Egyszerűen nem tudok betelni ennek a pici lánykának a látványával, olyan gyönyörű!!!KépKépKép
Jól meg is nézem magamnak, azt hiszem én is ilyet szeretnék!!Kép
Mégegyszer gratulálok, Danának sok-sok tejcsit, Leonénak gyors felépülést kívánok!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!rájöttem a smile-kra,csak azért írom,mert kértem segítséget.Köszi!Kép
ildi10

LeoneKépbabaKépés a PapaKép
Nagyon sok boldogságot kivánok és jó egészséget az elkövetkező időkbenKép
És nagyon sok tejcitKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!Kép

Látom, nem nagyon van most mozgolódás erre!Kép
Nekem most kezdődik az izgalmas időszak, és ennek most meglepően jókedvűen vágok neki!Kép Úgy érzrm, hogy én az idő előrehaladtával nem idegesebb, sőt egyre nyugodtabb leszek!Kép Érzem, hogy már egyre közelebb vagyok a hőn áhított célhoz!Kép
Megint visszaolvastam a topikban egy kicsit /most főleg Leonét/, és nagyon ajánlom ugyanezt mindenkinek, főleg azoknak, akik rosszkedvűek, hogy lássák, itt mindenki nagyon nehéz utat tett meg addig, mig végre átélhette a várvavárt örömet!Kép
Én holnap megyek UH-ra, meglesni, hogy mi lett odabent a gyogyi hatására!
Jól esne egy kis drukk tőletek!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lanyok!

Par hete irtam nektek, azota velunk minden rendben, bar ezt csak remelem, mert meg nem voltam UH-n. De ugy erzem, valaki igencsak novekszik odabent.Kép Mindannyiotoknak drukkolok, hogy Nektek is, minel elobb...!Kép

Leone,
En is szivbol gratulalok Nektek! A picike gyonyoruseges!Kép

Milena,
Tegnap is es ma is probaltam mailt irni neked a megadott cimre (milenatortenete@index.hu), de mindketszer visszapattant. Megirjam ide, amit szerettem volna? Vagy tudsz kuldeni masik cimet? (Az enyem leszter@adline.hu .)

Drukk mindenkinek, puszi:

Leszter
leszter

Kedves Leszter,

az email-em néha rendetlenkedik, de azért általában jó, kaptam leveleket, és nagyon örültem nekik.
Ha nem sikerül oda írnod, persze, ide is megírhatod, időnként járok erre, elolvasom, ki mit írt, és bőgök vagy örülök, attól függ, mit látok.

Viszontdrukk

Milena
milena

Zituska28!!! Kép

Nagyon drukkolok!!!

Babóca
babóca

Sziasztok mindenki!

Ma vagyok a 26. napon, nagyon fájtak a cicijeim.
Vettem egy tesztet délután, és 2 csík lett rajta!
Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!:-))
puszi mindenkinek
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Kedves Orsi!

Hadd gratuláljak elsőként ebből a topicból!

Milena
milena

Kedves Milena!

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám.
Öröm és kis aggodalom is van bennem, mert már volt egy elhalt terhességem dec-ben.De muszáj bizakodni is, hátha most minden rendben lesz.
puszi
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Zita,

én is pont tegnap olvasgattam végig a másfél- egy évvel ezelőtti leveleket itt a topicban, és jó volt olvasni, hogy akik akkor még csak hónapról hónapra hiába reménykedtek -Leone,Szöszi,Orsi,Cat, csak akiket elsőre megjegyeztem, már mind babásak.
Most már nem vagyok annyira elkenődve, most teljesen bebeszéltem magamnak, hogy csakis azért nem sikerül, mert szinte már betegesen akarom. Tehát a megoldás, nem akarni. Elkezdtem újra szoliba járni, egy kis kozmetikus, tegnap vásárolgattam magamnak egy pár apróságot, ma egész nap pakolásztam itthon, elraktam az összes téli cuccot és elő a nyári dolgokkal. És egyébként is, nyakunkon a nyár, majd csinálunk egy csomó programot, strandolunk, jó lenne legalább a Balcsihoz lemenni és hipp-hopp, észre se veszem és egyszer csak nem fog megjönni. Csak ki kell várnom. Lehet, hogy nem most, csak mondjuk júliusban, de érzem, csak idő kérdése. Miért pont én lennék az, akinek ez nem sikerülhet? Hát mennyivel nagyobb az esélye, hogy lehetek én is babás, mint annak, hogy nem? Csak az a baj, hogy ide magától értetődően azok írnak, akiknek nem jön össze olyan könnyen, nem pedig az a kb. 80%, akinek szinte rögtön sikerül, így egy csomó rossz példa áll előttem.
Úgyhogy most csupa optimista korszakomat élem. ( majd lesz ez még így se 3 hét múlva Kép)

Kirri, Kép
drukk, hogy minden OK legyen!!!!!!!!

Móni
Monik

Kedves Milena!

Köszönöm, hogy gondoltál rám.
Öröm és aggodalom is van bennem, mert dec-ben volt egy elhalt terhességem.De muszáj bízni, hogy ezúttal rendben fog menni.
A lényeg, hogy feladni nem szabad!
puszi
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Monik, neked is nagyon köszönöm a bíztatást, rám is fér:-))Tudom, hogy nagyon korai az örömöm, de olyan jó megosztani másokkal!

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok! Már sokat olvasgattam ezekből a topikokból. Nekem jan-ban volt egy missed ab. Most megint próbálkozunk. Nagyon jónak tartom ezeket a babás topikokat, nekem az Nlc-s fórumos lányok sokat segítettek a vetélés feldolgozásában. Amúgy ma vagyok a 33. napon, de a pém a 21. napon volt(hőmérőzök) igy szerintem korai még a tesztelés. Mi a véleményetek róla?

Kép

KépKép
búzaszem

MI AZ, hogy missed ab.???????????
Búzaszem, hány hetesen ment el?
esztyx

Kirri!

elhalt terhesség- hogyan..hányadik héten??
mit mondtak miért, hogy...
jajj, én most vagyok a 8.héten,de nagyon félek!!!
esztyx

És még egy kérdés ezzel kapcsolatosan!
Találtak még a múltkor vmi baktériumot a vizeletben...felírt gyógyszert a doki,...de itt a többiekkel együtt arra jutottunk, a 12.hétig
nem szedek be gyógyszert, nehogy attól elvetéljek!!
Nektek mitől volt vetélés??? nem lehet, hogy
pont az fog valami rosszat okozni, hogy baktérium van bennem...
ÚÚGY félek!!
eszti
esztyx

Csajok!

Kétségbe vagyok esve! Elkezdtem vérezni és valami barnás trutyi is jön ki belőlem! Fölhívtam a dokit és azt mondta hogy várjunk holnapig és majd holnap meglátjuk. Mi a franc ez??????? Ugye nem vetélés! A gyomorsavam a torkomban van(előtte sosem volt még) ettől székrekedésem van és felvagyok püffedve, fáj a hasam. Erre jön ez a vérzés! Most mi van? Tud valaki valamit mondani? sürgősen mert belehalok a kétségeimbe!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Még nagyon fital vagyok! Április 23-án volt a beültetésem!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!Kép

Móni!Kép

Úgy örülök, hogy végre így látod a dolgokat!KépKép Meglátod, ennek előbb vagy utóbb meg lesz az eredménye!Kép Remélem 3 hét múlva nagyon jó kedved lesz, de ha ez az öröm mégse akkor jönne még el, akkor itt leszünk, hogy megvígasztaljunk, és gatyába rázzunk téged!Kép

Kirri!Kép

Gr........KépKépKép!!! Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!KépKép

Bzsuzska!Kép

Próbálj meg nyugodt maradni, persze tudom, hogy ez ilyenkor nagyon nehéz, de az idegeskedéssel többet ártassz!!!
Én sem tudok sokat a lombik dolgokról, remélem hamar tud neked valaki segíteni!
Pihenj le mindenképpen!!!

Üdv, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zsu,

ha van otthon rutascorbin, vegyél be, és SZIGORÚ FEKVÉS!!!! Holnap reggel pedig irány a doki!!
kinga_

Zsu! Nyugi, próbálj meg nem idegeskedni. Ez még nem valószínű, hogy vetélés, az görcsökkel szokott járni és erősebb vérzéssel. Nekem is volt ilyen két terhességemnél is, azóta már 6 ill 8 évesek...
Viszont még most nyomban csináld amit írok, ez segít egyensúlyba hozni ott lent a dolgokat.
Melegítsél fel szezámolajat ha van, ha nincs, jó lesz a napraforgó v oliva is. Egy vattapamacsot márts bele, és tedd a köldöködre. Egy meleg ruhával takard be a hasadat, meglátod ez jól fog esni. Utána feküdj le és pihenjél!!!
Az olaj olyan meleg legyen, amit kellemesen elviselsz, ne legyen túl forró se, hideg se!
Én is csináltam ezt, tudom, mit írok! Nekem segített. ( Különben nekem ezt egy ayurvédás orvos mondta még régebben)
Szia!
Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Esztyx!

Nekem nehogy elkezdj most parázni, amikor babát vársz!!!Hé!!Ami velem megtörtént, nem törvényszerű, hogy mással is megtörténjen.
Különben a 14. héten történt, valószínűsítették a vírusfertőzést, de ez a munkahelyemmel magyarázható, rengeteg ember megfordult ott naponta.(összesen 4 kolléganőmmel jártunk sajnos így)
TE ezzel most nem foglalkozhatsz, első a kis pocaklakód!Kép
Zsu! Nem szabad idegeskedni, nem lesz baj!
Szurkolok Nektek!
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Kirri/Orsi Kép
Drukkolok az UHig, hogy azt lássátok, amit mindenki szeretne Kép

Zsu Kép
Csak most olvasom. Szigorú fekvés és nyugalom. Küljük a babókkal a kapaszkodó sugarakat!!! Nagyon nagyon szorítok értetek.

Eszti Kép
Ha a dokid valamit felír, akkor azt inkább vedd be. Itt senki sem orvos, csak a tanácsát mondja el, de nem ez a tanult szakmánk. A fertőzések amellett, hogy a koraszülések 90%ának kiváltó oka, magzati károsodást is okozhatnak. Ezzel ne játsz. Ha felírt valamit, akkor azt igenis be kell venni, vagy beszélni kell vele, hogy Te inkább nem vennéd be... de ez így elég nagy felelőtlenség.

Orsi + 2 Kismaczkó
12+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Köszi a sok tanácsot és szorítást! De ma reggel megint vérzek! Felhívtam a dokit és megyek föl Pestre! Remélem nem árt meg a sok kocsikázás! De más dokihoz sem mennék szívesen! Ki vagyok bukva! Milyen humora van a sorsnak! Miért engedi ezt a jó Isten?
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Nagyon sokat gondolok ma rátok!!! Jelentkezz, amint visszaérsz! Elképzelhető, hogy több baba tapadt meg és csak az egyik búcsúzik, ez nagyon gyakran előfordul! Nagyon drukkolok, hogy "csak" ennyi legyen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bzsuska!
Talán még elolvasod soraimat.
Néhány héttel ezelőtt (kb. 5 hetesen ) véreztem, azóta is néha még barnázok, de a baba teljesen jól van és szépen fejlődik. Nekem azt mondták, valószínűleg progeszteron hiányom van. Ha elvetéltél volna, akkor nagyon kellett volna, hogy görcsöljél. Nekem mindenki ezt mondta.
Nagyon drukkolok.
Csilla
spectro

ZsuskaKép
Nagyon drukkolok, hogy a babóknak ne legyen semmi baja. Sokan vérezgetnek, barnázgatnak megfogant terhesség mellett is, így reménykedjünk, hogy ez nem vetélés, mert görcseid nem voltak. AZonnal jelentkezz, ha visszaértél a Kaáliból!

MóniKép
De jó, hogy ennyit változott a felfogásod! Ez már igen. A babák a bizakodó, vidám mamikat szeretik.KépKép

LányokKép
Igaza van ZitánakKép, aki kicsit el van szontyolodva, az olvasson bele ennek a topikban az archívjába. Azoknak az embereknek a 90%-a már nincs itt, babás lett, de az ő esetük reményt adhat. Legkézenfoghatóbb például LeoneKép példája, aki kb. 4 évet várt erre a kishercegnőre, de a sok kétség és szenvedés után is sikerült!!KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Megérkeztünk! Először voltunk UH-n és ott nem látott semmit és azt mondta hogy ez a terhesség valószínűleg elment! Azért csináltunk egy vérhormon meghatározást is!Másfél órát vártunk rá abban a tudatban hogy fuccsba ment az egész! Aszerint terhes vagyok, de ha tegnap ment el a babóka attól még lehet ilyen magas a hormonszintem. A progim is jó! Szóval csütörtökön újra megyünk és megnézik újból a hormonszintemet. Ha nőtt akkor jó ha nem akkor tragédiaKép(legalábbis nekem) ! Most vagyok a 24. napon! Ilyenkor ugye még nem látszódnak az UH-n!!!! Akik voltak már terhesek meg tudják mondani nekem hogy mikortól kell egy magzatnak látszódnia?! Előre is köszönöm! A vérzésre azt mondta a doki hogy nem rendellenes de akkor honnan vette hogy elvetéltem? Nem értem! Csütörtökig most izgulhatok! Ugyanott járunk mint a teszt előtt csak most nem csíkokra várunk! Ez borzalmas! Én vagyok a hülye vagy ti is szétaggódnátok a fejeteket? Még hármat kell aludniKép!

Zsu!
(Bocs ha lehangoló vagyok! De muszááááááály leírnom, meg tanácsokat is olyan szívesen vennék tőletek!)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Mindenki szétaggódná a fejét. A transzfer utáni 24. napon vagy??? Azaz a ciklusodnak a 38. napja körül?
Próbálok okosat írni, de nem tudok. Drukkolunk nektek!!!! Nem akarok sem hiú ábrándokat ébreszteni benned, sem elkeseríteni, így nem írok semmit. Nagyon sokat gondolok rátok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!
Nagyon szorítok, hogy ne legyen rossz hír csütörtökön.+++++++++++++++
Én is sokat aggódom.

ZitaKépKépKép
Megy a drukk!
Remélem minél előbb sikerül a babó.

Kirri!
Ez szuper!KépKépKépKépKép

Remélem csak jó hírek jönnek mindenhonnan.
Tímea
ktímea

Sziasztok!

Zsu!

Még ne add fel! Biztos minden rendben lesz. Gondolni fogok rád! És írj azonnal, mihelyt megtudsz valami újat! Vagy addig is, ha már nem bírod egyedül. De nem szabad idegeskedni olyan dolgon, amire nincs befolyásod. Azzal biztos, hogy ártasz. Kitartás!!!!

Móni!

De jó olvasni, hogy már ennyivel jobb passzban vagy! Nagyon helyes! Biztos, hogy mindenkinek sikerülni fog előbb-utóbb. Egyébként te is 24 éves vagy, ugye? Én annyi vagyok és legalább az vigasztal, hogy még bőven időben vagyok. Egyébként egyszer idén nekem egy jósnő azt jósolta, hogy 5 éven belül 3 gyerekem lesz. Nem nagyon hiszek benne, csak a poén kedvéért mentem el. De arra szoktam gondolni, hogy ha elhiszem és ezzel meg tudom magamat nyugtatni, akkor az úgy is lesz. Ha erre gondolok olyankor, amikor nagyon szomorú vagyok, kicsit jobban érzem magamat tőle. Hülyeség? (Végülis sokan mondják, hogy minden az agyunkban dől el, és akkor ha sikerül az agyammal elhitetni, hogy minden oké lesz, akkor oké is lesz.)

puszi, Cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

ZsuKép
Nagyon szorítok értetek, hogy minden rendben legyen. Kapsz progi utánpótlást ? Még ne add fel, beszélj a babákhoz, hogy maradjanak veletek. Simogasd a pocidat sokat. Amíg a mensid nem jön meg szerintem van remény!!!!

puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Zsu,

nagyon szoritok nektek. Remélem minden rendben lesz.

Móni,

örülök, hogy jobban érzed magad. Meglátod hamarosan a te pocidba is beköltözik valaki.

Kirri,

GR.....KépKépKépKépKép

Szoritsatok nekem is, ma kezdünk akciózni, talán most sikerül. Csütörtökön kezdem szedni a Duphastont (remélem lesz hatása, bár a hormonvizsgálatom eredménye még nincs meg), kiváncsi vagyok lesz-e valamilyen hatása. Befolyásolja ez a gyogyi a hőmérsékletemet?

További szép napot mindenkinek
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!Kép

Zsu!Kép

Nagyon izgulok érted, remélem minden rendben lesz! Pihenj sokat!!

Most értem haza UH-ról, az eredmény a következő:
Mnyh. 6 mm - ez még kicsit vékonyka -, jobb oldalon 16x17 tüszőcske, bal oldalon egy 12x14 és egy 10x12 tüszőcske látható!Kép
Ja, és a 11. nap a mai!
Csütörtökön megint megyek, az lesz a 14. nap, meglátjuk hogy alakul tovább!Kép
Azt mondta a doktorbácsi, hogy csütörtöktől akciózzunk, szerintetek addig már egyáltalán ne??

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

AnitaKép
A Duphaston emeli a hőt!

ZitaKép
Akciózzatok ma, azok a fiúk 2 napig spiccen vannak. Aztán csütörtökön megint.

Cat

Cat
Kép
cateye

ESzty! Először is szeretnélek megnyugtatni, hogy veled ilyen nem fordul elő. Nekem 6 hetesen 6mm volt, de akkor én már 8 voltam az utolsó menszi szerint. Utána elkezdtem vérezni, de nem görcsöltem, éjjel azonnal felvettek a Semmelveisbe, majd a dokim Hajas reggel csinált egy uh-ot. Gyenge volt a szívhang és még mindig csak 8mm volt 10 nap elteltével. Szóval nem nőtt. Rá két napra szívhang sem volt. Én hál Istennek nem is hallottam a szívhangot, de talán igy jobb is volt. Igy műszeresen be kellett fejezni a terhességet a 10. héten. Genetikai kisiklásnak nevezte a főorvos. Lelkileg teljesen rendben vagyok, de bizom benne, hogy nem várat magára sokat a babóm.
Bzsuska! Sajnálom ami történt, nekem az segített, hogy nem éltem bele magam, hogy nőni fog. A szobatársak biztattak, de én azt mondogattam, hogy nem lesz ebből már baba. Ez segített amikor a doki kimondta a halálos ítéletet. 1 hétig nagy pocisokkal voltam odabent, nagyon rossz érzés volt, hogy pont nekem nem sikerült.
Amúgy a menszitől számitott 5. hétben 2mm a 6. héten 6mm az embrió. Ez a pé utáni 21. nap. Te a 24. napon vagy. Szerintem még kicsi, de csütörtökön már 2mmnek látszani kellene. Szorítok , hogy baba legyen. A 6. héten már dobognia kell a kis szivecskének.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!

Cateye!
napi 3x2 Utro annál több nem hiszem hogy kellene, meg a véreredmény szerint jó a progiszintem.

Ne haragudjatok ha megint lehangollak benneteket de muszály leírnom ezeket az érzéseket. Még a legjobb barátnőimnek sem volt erőm elmondani. Én nagyon úgy érzem hogy ennek a játéknak itt vége van. A melleim már nincsenek bedurranva stb., stb. Az egészben a legkegyetlenebb hogy még csütörtökig mindig ott van az a hajszál amibe az ember akaratán kívül is kapaszkodik de minek!
Bocs! Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

helo csajok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Én term. nem érzek semmit (25.nap), ennek ellenére tegnap kissé kiborultam azon, hogy esetleg egy újabb uilyen hónapot kell végigcsinálni.-szuri, miegymás....De a drága uram mindig meg tud vígasztalni.
Hát, Ti hogy vagytok? Cat, Orsi? Mekkorák a bébik? Lassan megtudjátok a nemüket is, nem? Hú,de izgi!
Zsu! Kép Pontosan értem, mit érzel.... Egyik pillanatban reménykedem, másikban kétségbe esem...Az az egy szokott vigasztalni, hogy tudom: minden nappal közelebb vagyok ahhoz,hogy egyszer megtudjuk, babánk lesz.
Na, puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

BúzaszemKép
Sajnálom ami veled történtKépKép Remélem hamarosan egy újabb pocilakó foglalja el a régi baba helyét.

Igaza van a dokinak, hogy ilyen korán elhalt terhességnél sajnos súlyos genetikai rendellenesség szokott az ok lenni, vagy rosszul megtapadt embrió.(ez ritkább) Csúnya ilyet mondani, de szerintem ebben az esetben jobb ha elhal, mintha egy súlyosan fogyatékos gyermeket szülne az ember.

ZsuKép
A 3x2 Utro az elég tuti. Imádkozom értetek, mert amíg nem jön meg van remény.

MadaranKép
Ha a többiek nem haragszanak, Te vagy most az VicávalKép, VirággalKép és BeávalKép, DodovalKép akiknek legjobban drukkolok, mert Ti 5-en nagyon régi, 3-4 éves motorosok vagytok sajnos ebben a topikban. Ha Ti pozitívat teszteltek, megfogadtam, hogy ikrek ide vagy oda, berugok.KépKép

A bébiim jól vannak, már 19 hetesek, darabonként 20 centisek. Az egyik fütyülős 100%, a másik nem mutogatja a micsodájátKépKép Holnap befekszem a kórházba, mert összevarrják a méhszájat, a biztonság kedvéért.Kép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Catey!
inkább csak örülj nagyon!Kép
te is sokat vártál rájuk!-ne kockáztass!Kép
pusz,eszti
esztyx

Hahóóóó!

Hol bújkáltok?Kép

Cat!Kép

Hogy telik az idő!!! Már 19 hetesek a krumplicskáid!!!KépKép Döbbenek!
Kép, hogy összevarrják a méhszájadat, de tudom a bébik biztonságáért bármit!!
Ja, akció ügyben úgy döntöttünk, hogy most kétnapozunk... ma, csüt, és szombat. Pénteken úgy sincs itthon apjuk!Kép
De most nem is vagyok úgy rákattanva a dologra! Most úgy vagyok vele, hogy "ahogy esik, úgy puffan"!Kép

Pusszancs, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Zita!

Szerintem pont ez fog most bejönni!
(De nem akarom elkiabálni!Kép)
Megy a drukk ezerrel!!!
Babóca
babóca

Babóca!Kép

ÁMEN!Kép
ÉS köszönömKépKép, jó lenne sietni utánad!Kép

Pusz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Helo csajok!
Mindenkinek szép napot kívánok! Nálam semmi egyelőre, de hát még nincs is itt a "bugyinézős időszak".
Cat, túl vagy rajta? Kép Elég kellemetlen lehet. Bár, ha tudnám, hogy két bébim van odabenn, mindent kibírnék, azt hiszem. Juj, lehet, hgoy a másik lány??? AZ szuper lenne!! Kép Kép
Zita Kép Szerintem is ez a jó: Ahogy esik, úgy puffan... NEkem már lassan elegem van ebből a kiszámítós szeretkezésből.
Talán megérkezik a nyár is!! Már csak pár hetet tanítunk!! A végzősök meg már elballagtak Kép Nagyon várom a nyári pihenőt!

Na, sziasztok, majd jelentkezem... anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna Kép
Catről Kép majd tudósítok, mert ő hétfőig bent lesz Kép Még nem hallottam róla híreket.

Velünk minden OK. Ma kezdtük a 14. hetet. Mindenkinek drukkolunk, és be-be kukkatunk, hogy a tanácsokkal megkavarjunk benneteket Kép Kép Kép

Orsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: