Jó reggelt, lányok!
Hú, mennyien vagyunk 31 évesek:)
Móni, köszönjük, de elég, ha virtuálisan elküldöd a zoknikat

Több rózsaszínt már nem akarok én sem. Bár lehet, ezentúl kiköveteli majd
Még valami zavart okozok szegény nemi identitásában
Figyelj akkor életed párjára
Irina, veled álmodtam éjjel. Valamilyen fimet csináltál, amit leadtak a tévében, én meg mutogattam G.nak, hogy na, ő Irina
Nekem talán csak szakmai koncepciót kell írni, de mivel jún. 30. a határidő, még nem nagyon szaggattam magamat. Még egyelőre az oklevélre is várni kell egy-két hetet.
Sense, - 2,5 óra
Miléna - hú, akkor mennek a pozitív energiák
Más most nem jut eszembe...
Rólunk: képzeljétek, R. pár napja eléri a bejárati ajtó kilincsét

És odamegy, kinyitja, kiáll a lépcső tetejére, és üvöltözik bele a világba
G. és az apja most habarcsot szereznek be.
R. elkezdte használni a fejrázást olyan dolgokra is, ami nem csak az ételekkel kapcsolatos. Eddig csak akkor ment, ha kérdeztem tőle, hogy pl. kérsz még virslit? Most már más esetekben is megy neki (pl. ki akarsz menni az udvarra, odamégy apához).
Nekem olyan furcsa, hogy már ennyire ügyesen beszélnek más babák. R. stabilan tartja 4-5 szavas szókincsét
Ezt akartam még leírni. Mivel R. a neki nem kellő folyadékokat kilocsolja, elég gyakran fel kell törölni a vizet vagy a kakaót a lakásban. A régi tetra-pelenkákat használjuk erre a célra. Lelkesen tanítgatom neki, hogy a kilöttyent vizet hogyan kell eltüntetni, megy is neki.
A múltkor, miután ivott, a tiszta pelenkák között találtam egy vizeset is. Valószínűleg kilocsolta a vizét, hozott egy pelenkát, feltörölte, majd visszatette a szekrénybe
Mindenkinek szép napot, V.