Ma mindenki hajnalban kelt???

jövök erre nem győzök visszaolvasni
Vindo
Hát igen volt egy kis pusziszkodás Lilla és Báló közt

de hát ugye Rugóval még nem találkozott személyesen, így semmi sincs veszve.
Panndi

jajj hát az nem lesz ma akkor könnyű
Viranka
Mira, Mama
Móni
Jesszus hát remélem más már nem történik veletek. Kitartás a mai naphoz.
És ezek a korán kelő gyerkőcök
Lilla végül fél 8kor kelt, de neki is nagyon nyugtalan éjszakája volt. 2x is sikerült bepisilni és öltözködni. Meg nem egyszer találtam meg a szoba közepén a földön feküdni....
Tiszta nyűgösen kelt, nem tudom milyen lesz a napunk. Most goózik (csokis golyó) és nézi a pókot

elmélyülten időnként kis megjegyzéseket fűzve hozzá.
Apa még alszik 2kor feküdt le, szomszédunk haverjával éjszakai bringáztak. Ha már bulizni nem jár úgy érzem ennyivel tartozok neki, h mehet este bringázni.
Ja és ma megy 11re fogorvoshoz...még nem tudom mit csinálnak vele..beutalják szájsebészetre, húznak vagy húznak és vésnek meg tömnek. Meglátjuk.
Mesi
Nem csodálom, h elfáradtál én is elfáradtam volna és el is fáradtam amikor Lilla hiszti-kriszti volt nagyon régebben. Az is teljesen megbocsájtható, h eltörött a mécses....valahol neked is ki kell adnod. Próbálj ma egy kicsit pihenni, vagy 1 óra kimenőt kérni apától és nagyitól, h kiszellőztesd a fejed.
Viranka
Amúgy tényleg nem vicces, amikor toporzékol
Lilla is bemutatta, h tud anyás meg hisztizős lenni, de nem volt vészes. Nagyon édes jó kislány volt egész nap, a délutáni már csak azért volt, mert nagyon elfáradt. Nekem is könnyebb, ha tudom mi az oka a bajnak.
Ma reggel pl fogalmam sincs miért kellett hisztizve kelni.
Nektarin boldog névnapot!