A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Nicike, örülök, hogy segíthettem és hajrá kajálás! De főleg ivás, ebben a melegben.

Barbi, akartam írni Neked, de már Nicike megelőzött, hogy sztem az alvászavar miatt legfeljebb drótok vannak, hogy tudják vizsgálni a REM fázist, de más kínzóeszköz nincs.

Nekünk egyszerűen tragikus volt a tegnap, ugye kb. 20 perc alvás délelőtt, kb. 30 délután, így este totál zizi volt Levi, de sajna nálunk, ha car a nappal, nem pótol. Beájult 9-kor, 10kor már fenn volt, de az csak egy negyed órás kelés volt, majd olyan fél óránként kelt 2ig. Akkor feladtam és kapott egy fél adag nurofent, azzal sikerült 5ig aludnia és slusszpassz. Azt hittem az ajtót is elvétem reggel. Remélem a mostani éjjel jobb lesz.

Andi, Zsófi, Luca, képeket még retusálnom kell, de 1-2 nap és a picassán lesz. Majd jelzem...
Remélem rendben voltatok hazafelé és mielőbb ismétlés! :wink: :lol:

Kitti, üdv itt. NAgyon helyes kicsifiad van!

Virág, Dorca, puszi Nektek is, nagyon szépek vagytok!

Ugye nem hagytam ki senkit? Nézzétek el, enyhén szedált vagyok ma. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Kitti
Mi még hordozót használunk, de lassan le kellene cserélni, mert 9 kilóig jó csak, azt meg lehet, hogy már el is értük.

Adri
Nagyon aranyos a lánykád, és hihetetlen, hogy már ilyen ügyesen jár! Nagyon korán kezdte. Mátém csak úgy tud járni, ha fogjuk a kezét.

Zsófi
Le a kalappal, hogy ilyen jól bírod a nemalvást, én már zombi lennék.
kittina30

Aproo!

Drukkolok a mai jobb alvásotokért, mert ez tényleg nagyon durva, amit írtál!!!!!Levi! Küldöm az álommanót! Odaért???
Aproo! Nálatok a babakocsi nem jön be, nálunk nagyon bevált!

Dia!

Virágról kérünk fotót előtte utána típusút! Most is csoda helyeske!!!!

Barbi!

Gyógyuljatok meg mihamarabb, nem is értem, honnan a sok energiád, le a kalappal!!!!!

Katica!

Köszönjük a bókokat, Pistike is rengeteget férfiasodott, ha csak a vonalzót nézem is!!!!

Emesedora
!

Már akartam írni, de elmaradt, kedvencem a Travel & living, de inkább a kisemberek és a 6-os ikrek, meg a lakásfelújítások!
Egyébként jó is azt látni, hogy milyen szépen is élhetnek a "mássággal élők", nálunk ez még az átlag poulációnak sem adatik meg!!!

Tényleg Barbi már szerettem volna megkérdezni, nálatok hogy áll az akadálymentesség? Mert itthon ugye katasztrófa, még babakocsival is megközelíteni egyes helyeket!

Réka, Binyek ikrek, remélem már meggyógyultatok?

Emma sapis kép cuki, összes talis kép szuper! Irígyek vagyunk!

KépKép
koadri

Barbi, sajnálom, ami a barátnőddel történt :( szegény gyerekek.

Adri, nagyon nehéz lehet egy ilyen érzékeny kislányt nevelni és hát sajnos azt látom én is mindenütt, hogy mennyire nem toleránsak az emberek a mássággal szenben. Nagyon jól kezeled a helyzetet, minden elismerésem a tiéd!

Üdv Kittina!

és pár kép Zsombiról...
Vendég

Legújabb játékom
Kép
Anya egy másodpercre fent hagyom
Kép
de csak addig
Kép
délutánra már profin homokozom
Kép
Vendég

Zsombikám, tündér, ahogy leveszi a napszemcsit!!!!

Mi is levesszük, de közben ordítunk, és sajna, már a sapikat is lekapkodjuk :cry:

KépKép
koadri

Köszönjük a bókokat! Átadom Virágnak, de már alszik, így csak holnap kerül rá sor :wink: Oké, lesz előtte-utána kép is majd!

A medence sajnos nem a miénk, a barátnőmék kapták az anyóstól, de mindent az Intersparba vesznek így szerintük ott vették ezt is. De most az Auchanba is van hasonló fedett 2600ft aszem.

Jajjj de jók az új fotók! Dorca nagyon klassz kis csaj ahogy már megy, és Zsombi is nagyon cukorfalat! :)

Sziszka,
Semmi baj, persze hogy most sokkal fontosabb dolgokra kell figyelned! Majd felteszed ha ráérsz. :)

Ma voltunk a Babyoutlet-ba, megnéztük a Maxi-Cosi Tobi ülést ami most akciós és a Concord Ultimaxot is. Nagyon vacillálunk, mert sztem Concordba jobban érezte magát Virág, kényelmesebben ült, viszont a MAxi Cosi strapabíróbbak tűnik! Bár ki tudja! Vagy még az is lehet, hogy használtat veszünk, nem tudom!! Pedig kéne dönteni mielőtt elkapkodják az üléseket ha amellett döntenénk.....

Betegeknek jobbulást, és Aproo, neked kitartást!! Én is küldöm az álom manókat!!

Na, magamnak is küldöm az álommanókat, aszem ide is értek! Jó éjszakát!!

Kép
Kép
dia123

sziasztok lányok!

ligetes tali jó volt nagyon, fotókat várom ám... köszi lányok! ;) nem ígérem, hogy minden héten elmegyek, nekem azért így bkv-val baromi messze van! :( de azért majd igekszem :P

Barbi, le vagyok döbbenve! :( ismerős lány esete nagyon lehangoló, elhiszem, hogy ki vagy/voltál akadva! :(

Dia, kérünk fotót szép szőke hercegnődről a fodrászkodás után! jajj de jó lesz, talán Virág sem fog annyira izzadni ezentúl!

2. felső foghoz gratula Virágnak!

CsengeAndi, Zsombi nagyon ügyesen homokozik már és napszemcsiben is szuper édes! :) amúgy homokot nem szokott enni, ha már bent van?

Adri, Dorca nagyon édes! olyan kis huncut pofa! :) sajnálom, hogy ennyire kínozza őt az erős fény :( de jó lenne, ha hamar meggyógyulna a szemecskéje! sajnálom, hogy ilyenek az emberek... :(

Kittina30, üdv közöttünk! nagyon édes Mátéd!

Aproo, köszi a vendéglátást, szuper volt! minden okés volt hazafelé, bár Benim eléggé nyügi volt, de szerencsére Vikicát nem keltette fel, itthon viszont 1 órát tudott aludni! ;) legközelebb itt is lehetünk nálunk, van kert, eléggé jó fűves, árnyék is van, meg játszótér, de majd még egyeztetünk, hogy hol és mikor!

ja, környékbeli lányok! Aproo, Nicike, JázminAndi, Bucsek Szilvi május 30-án, itt a lakóparkban ingyenes gyereknapi programok 9:30-tól (napfényes gyereknap), pl. ringató foglalkozás, bábszínházazás, stb. stb. ha gondoljátok, gyertek, menjünk együtt!

Katica, üdv újra itt! ;) Pistikének utólag is boldog hófordulót!

tejtermék szerintem is mehet, kiskönyvben is az van, hogy 1 éves kor előtt is lehet, de a tejet nekünk is 1 éves kortól mondja a dokinő, a 2,8%-os boltit, de hallottam már én is, hogy 3 éves korig csak babatej... háááát, nem tudom. szerintem mi 1 évesen kezdünk a tejjel, allergia nincs a családban, mármint tej allergia, de tudom, hogy sajnos ez sem garancia...

beteg babócáknak jobbulást! Barbi, Neked is!!!

ManciBarbi, igen, én kérdeztem a ralley-t, köszi! :)

Nicike, akkor tényleg jobb, ha nem bízod anyósra, sajnálom, hogy ő nem igazán segítség neked! :(

Kitti, Beni is nagyon szeret hintázni, de nekünk itthon nincs felszerelve, csak a játszón szoktuk és anyósnál hintáztatni! ;)
Hordozót most cseréltük le!

velünk amúgy minden rendben, változatlanul nő a fogunk és egyre többet állunk kapaszkodás nélkül! :) hát, kb. ennyi :)

sophie27

Bögni tudnék, söt a biztonság kedvéért bögök is egy kicsit, úgy se volt rá már nagyon rég példa. Ki vagyok borulva, mint a teli bili. A párom a mai nagy autószerelési akciójában kiütötte a még müködö autónkat is, így lefújva a hazaút részemröl. Egész nap engem szapul, pedig ö fél 11-kor kelt fel én meg hatkor, viszont ö este 8-kor feküdt le, én meg hajnalban. Semmi se jó neki, ha mondok valamit, akkor kötekszem, ha nem mondok, akkor azon háborodik fel, pedig maga voltam a béke és a türelem egész nap, elmentem vele szakadó esöben autót szerelni, vittem a két beteg fiamat, cipeltem öket felváltva, kínáltam Regönek percenként inni, enni, akármit, de a nagy semmit is kihányta. Most megint hányt, de nem iszik és nem tudom már levinni a lázát. Dönci elkezdett ultrabrutálisan köhögni és ha minden balul üt ki, el kell kúsznom éjjel valahogy a kórházba is. Hiába papol a párom, hogy majd ö elmegy, arra várhatok, vagy a sírig hallgathatom a nekem (!) tett nagy szívességét!
Bocsánat a kifakadásomért, igazán nem jellemzö rám, de ez most nekem egy kicsit sok volt. Nem viselem el, ha igazságtalanul bántanak és szapulnak órákon keresztül, hiába kérem, hogy kegyelem, nem csináltam semmit!
Megyek keresek egy békés vackot magamnak, ahol pár percet pihenhetek anélkül, hogy valaki cseszegetne vagy akarna tölem valamit.

Barbi
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors helyzetjelentés rólunk (bocsi, csak erre van időm :cry: )

Réka még mindig lázaska, menetrend ugyanaz, mint amit múltkor leírtam. Csak most még plszban hozzájön, hogy vagy a kórság vagy a lázcsillapítók miatt kicsit hasmenése van, és iszonyatosan küzd megint a pocakkal. Általában ordítva ébred, kínlódik, tekereg. És nem tudok neki segíteni. Azt hsizem holnaptól protexinezünk megint, hátha legalább az rendbejön. Most épp nem lázas, de kíváncsi vagyok, éjjel megint felmegye a hője. Nurofen létyót beadni egyre nehezebb, szájzárat kap, kúpot meg katasztrófa. Szorítja a kis popiját, izeg mozog, menekül.

Dokinéninél kapott pisizacskót a pelenkába, azzal a címszóval, hogy vigyünk vizeletmintát. Hát mindenhova ment a pisi, csak abba nem. :lol: Kb 1 ml-t sikerült beleraknia, az nem tudom mire lesz elég. És persze ma este a pelenkázóasztal megtisztelését is kihagyta, pedig felkészülve vártam, hogy begyűjtsem a pisit.

Szóval nem egyszerű. Munkát leadtam, de még kell vmi pótlás, apa nincs itthon én meg zombizok. MEgyek is aludni amíg lehet...

panna1

Barbi! Kitartás! Asszem jobbat nem tudok mondani. Remélem nem kell kórházig jutnotok! Párod meg kapja össze magát, és főként ne cseszegessen!

panna1

Barbi! :( sajnálom, hogy megint rossz az autó, azt meg legfőképpen, hogy ezért is téged nevezett ki párod a hibásnak! jó lenne, ha kicsit összeszedné magát! :( mi mindent kibírsz Te csaj! remélem, hogy a fiúk is meggyógyulnak gyorsan, legalább ez megoldódna! fel a fejjel!

Panna, kúpot próbáld meg úgy, ha esetleg párod otthon van, hogy szopi közben teszitek be neki a popsiba, popsikrémmel bekenve, hogy jobban csússzon! nálunk így ment mindig, akkor tökre jól elengedte magát Beni és nem volt brutál fenékösszeszorítás! kitartást és jobbulást nektek is!

jó éjt!

sophie27

Sziasztok!

Betegecskéknek jobbulást!

Zsombi egyre pasisabb, aranyos!

Köszönjük az álommanókat, lefeküdtem Levivel, fél10 körül és 7ig bírtuk, illetve akkorra már annyira büdike volt Levi popija amit persze pont mindig a fejem elé dugott, hogy felkeltünk. De éjjel csak 3x keltünk, az nagyon szuper. Szóval kicsit pótoltam.
Sajna nálunk is megy a fosi továbbra is, nem tudom mi ez, fog vagy mifene. Enni eszik, jókedvű, mozgékony. A mellkasán van pár pötyi, olyan mint régen a tejcitől, de sztem ez inkább izzadság. Tegnap este vettem észre, és szegénykém egész nap nagyon ragadt.

Sziszka, Neked akartam még tegnap, csak beleestem a klaviatúrába már, hogy nagyon nagyon köszi és abszolút ráér. Mi most nyáron családi nyaralásokra megyünk csak, de sztem az édeshármas most kimarad.

Barbi, nagyon drukkolok, hogy ne legyen kórház. És hátha sikerül még vmit kiügyködni a kocsival!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aranyosak vagytok, kicsit összekaptam magam, de belül még mindig nagyon háborog a lelkem. Dönci hajnali egyig volt ébren, akkor még egyszer adtam neki tejpépet, megszoptattam, de én már nem bírtam cérnával és leraktam a kiságyába. Onnantól üvöltés, ami a sövön csak kifér. A párom is akkortájt feküdt le, addig kereste a megoldást az interneten az autó hibájára. Elötte olyan éjfél felé odavittem neki Döncit, hogy csináljon vele valamit, nekem pár percegt aludnom kell, mert csak hülyeséget csinálok ilyen kialvatlanul. Próbálkozott biztosan, de hamar belátta, hogy ez neki nem megy és Dönci üvöltött, így nem aludtam persze. Amikor meg Döci elhallgatott, akkor Regö kezdte el a müsort. Mindenesetre amikor Döncit etettem, még egyszer nekem jött, mire kértem, hogy velem most ne ordibáljon, mert a lányok is felébrednek, s ha már itt tartunk, a véleményemet is megmondtam. Ö lefeküdt aludni, én meg oldjam meg a gondokat egyedül. Hurrá! Szóval az lett a vége, hogy Dönci ült a kiságyában és üvöltött, Eni felébredt és próbálta csitítani, de persze nem ment. Eni és Regö is immár nálunk aludt, én leköltöztem a földre, Dönci is abbahagyta biztosan valamikor az ordítást. Rettentö rossz a lelkiismeretem, hogy ordítani hagytam, pedig már csúnyán köhög is és segítenem kellett volna neki, de nem voltam már képes semmire, ilyen is ritkán fordul elö.
Regövel még felkeltem az éjjel itatni, aztán jött megint Dönci. Mondanom sem kell, hogy már egy ideje ébren vagyok a gyerekekkel, a párom még javában horpaszt. Soha nem jut eszébe, hogy egyetlen egyszer az életbe ö keljen fel és én alszok egy kicsit tovább! De hogy miért engem szapul egész idö alatt, az nekem rejtély. Nem voltam se türelmetlen, se epés, nem tettem megjegyzéseket, pedig a gyerekek türelmetlenek voltak 3 óra szerelés után, azt a kevés kaját, amit vittem magunkkal, rég megették, Dönci is éhes volt, neki se volt már tartalékom, Regö hányt és én ezzel együtt nem szóltam egy szót se, hogy menni kéne, mert abból is csak botrány lett volna. Hát lehet, hogy jobb lett volna a megabotrányt kiverni, mert akkor nem birizgálta volna meg a mi autónkat és az még legalább müködne. Akármit is csinálok, nem jó neki.
Nálunk se fenékig tejfel az élet, gondolom hasonló történetek a férjekröl mindenkinek van raktáron. Ö meg persze csak jót akart, kérdés, hogy kinek...

Mentem csapatot ápolni.

Fözombi
Vendég

Jó reggelt!

Minden érintettnek küldeném!

Köszönöm válaszát. Ezúton küldöm számlaszámunkat, összesen 50000 Ft előleget kérnénk szépen befizetni.
Nem gond ha külön -külön érkezik be.Az üdülési csekkel fizetőknek nem kell előleget fizetni.
Számlaszám:10039007-00287137-00000017 (Magyar Államkincstár).
Human-Jövő 2000 Kht.
Közlemény:előleg B.györök 65570

Akkor a két éjszakásoktól azt kérném, hogy 7000 Ft-ot utaljanak, míg az egy éjszakásoktól 4000 Ft-ot kérnék.

Barbi, két alkalommal ezelőtt ugyanilyen sz@rban voltatok az autóval, szívből kívánom, hogy most is oldódjon meg, pont mint akkor...a férjedre meg no comment, nagyon durva....most nincs időm reagálni, pedig tudnék mit!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Egy gyors kérdés, mert megyek a gyógyszertárba: a protexint vagy a p. restore-t adjátok a gyerkőknek? Az utóbbi folyadék?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo,
Én kúraszerűen adom a restore-t Virágnak, ha valami gond van a pocival. Most is fogom adni mert egy kicsit büdi, amolyan savanykás, szaga van a kakijának. Én egy hétig szoktam adni. Nem, egyik sem folyadék, mindkettő porszerű, amit folyadékba kell feloldani.

Kép
Kép
dia123

Barbi,
Annyira sajnálom, hogy ilyen veled a férjed! :( Pedig tényleg nem ezt érdemled! Nem látja, hogy te mennyid gürizel a gyerkőcök körül, hogy mindent megteszel, hogy mindenki kedvébe járj?? Persze hogy néha te is elfáradsz, hisz nem gép vagy hanem EMBER!! Főleg elkel a segítség, ha betegek a gyerkőcök! Nem is értem, hogy hogyan hagyta, hogy elmenj vele szerelni, amikor ott hány a pici! Nem szeretnék semmi rosszat írni róla, nem is fogok mert a te férjed, de azért ez nagyon durva. Szóval én is csak annyit tudok mondani, hogy kitartást! Tudom hogy nehéz, de próbálj pihenni, hacsak egy fél órát is de muszáj, mert a szervezeted ezt nem fogja sokáig bírni!! És írd ki bátran magadból a dolgokat, már az is sokat segít!! Nincsen esetleg család vagy barátnő, aki egy fél napra áttudná vállalni a gyerekeket (persze amikor már meggyógyultak), csak hogy tudjál egy kicsit pihenni is!?

Panna,
Akkor ez nem a 3napos láz, mert gondolom már elmúlt volna. Doki mire gyanakszik? Jobbulást Rékinek! Te meg pihenj sokat ha tudsz!

Kép
Kép
dia123

Dia!

Nagyon aranyos vagy. A gyerekek nem tehetnek róla, hogy a szüleik teljesen ki vannak készülve. Ennek ellenére sose adnám le másnak a gyerekeimet, mert nekem az (se) lenne kikapcsolódás. Már fél óra totális nyugalom után ki vagyok készülve, hogy mi lehet velük!?
Most is ordibál velem. Fél 10-kor kelt, azóta tart ez az áldatlan állapot. Azt mondja, hogy inkább bezúzatja az autókat, minthogy velem perlekedjen. Egyedül nem képes megoldani a problémát, de ne terheljem öt a türelmetlenségemmel se, ha mondjuk 20 órát kell állni egy mozdulatra várva. Ezt mosolygósan és értelem szerüen tegyem, ne kelljen mindent mondani. Nagyon vicces. Azt is mondja, hogy menjek, vegyek egy autót, ami szerintem jó lesz mindannyiunknak, de ha gond van vele, akkor a szerelése is nekem jut. Ha még vicces kedvembe lennék, halálra röhögném magam. Mondtam neki, hogy nem gond, megyek szerelni, de akkor ö mos-föz-vasal-bevásárol és foglalkozik a beteg és nem beteg gyerekekkel. Meglátjuk ki bírja tovább cérnával és ki megy elöbb oda a másikhoz szerepet visszacserélni...

Alaposan el vagyok kenödve. Felöltözünk és elmegyünk a játszótérre. Sajnos ma is pont ugyanolyan szar idö van, mint tegnap, jó esélyünk van az elázásra, de inkább az esö, mint ez a lelki terror!

Barbi
Vendég

sziasztok!

Barbi, sajnálom, hogy még mindig tart az áldatlan állapot! :( remélem, hogy sikerül tényleg megoldani a helyzetet, és akkor végre párod is megnyugszik, és leszáll rólad! fiúk állapota hogy áll?

gondolom, ha tehetnétek, vennétek egy jobb autót, és nem kellene szerelgetni, de ez sajnos nem csak kedv kérdése... amúgy mikor jöttetek volna? már a héten?

Aproo, lehet patikában kapni hipp valami lötyit, amit hasmenésre szoktak ajánlani. répa is van benne, az tuti! direkt erre van, kérdezz rá, hátha az is használ Levinek!

gyerekem alszik már egy jó ideje! na, elkiabáltam! :) felkelt, nagy üvöltések közepette!

megint kánikula van, így megint ki sem tudunk moccanni jó ideig :( Barbi, küldjük nektek a jó időt! ;)

sophie27

Apró, Hipp ORS200 a neve és tényleg tuti!

Csak gyors beugrottam, képeket ma megpróbálom átküldeni, tényleg nagyon jó volt találkozni veletek csak kár, hoyg olyan gyorsan eltelt a nap:(

na most megyek, később még jövök és jól visszaolvasom a két nap lemaradásomat:)

sniky

Sziszka, koszi az infokat!! Holnapra nagyon szep napot Nektek! :D

Akkor majd utalok, de hogy is volt ez a visszamondassal? Lehet vagy nem lehet? Remelem nem lesz ra szukseg...

yuyu79

Én is csak gyorsan bekukkantottam

Csenge
Zsombi nagyon cuki, olyan jó kis husis ő is.

Sophie27
Nagyon ügyes a kisfiad, hogy kapaszkodás nélkül meg tud állni. Van róla ilyen ácsorgós kép?

Panna
Rékának jobbulást!

Barbi
Sajnálom a gondokat. Gyerekek hogy vannak?

Mátém most alszik, tegnap délután az öntözőkannával aludt, reggel meg a csörgőórával. Most elaludt mindenféle fognivaló tárgy nélkül. :-D

Tegnap délután fogorvosnál voltunk, gyökérkezelni kellett a múltkor betömött fogamat, mert közben elhalt, és bedagadt az ínyem. Annyira utálom a fogorvoshoz járkálást, eddig semmi bajom nem volt, most meg fáj, bedagad, és még egy csomó időt és pénzt is elvisz. Szörnyű.

Nagyon meleg van itt is, csak a fa alá merészkedtünk ki délelőtt, de még ott is meg lehet sülni. Holnap felállítjuk a kismedencét, remélem Máté élvezni fogja.
kittina30

Ma erőt vettem magamon, és végre pótoltam a lemaradásomat a picasan. Feltöltöttem néhány Tátrás, Paksos meg Balatonföldváras képet. Már csak a ligeti talis képek hiányoznak!

Lenne néhány kérdésem, hogy az alábbi cuccokat hol lehet / érdemes beszerezni:
- napernyő babakocsira
- szúnyogháló utazóágyra
- árnyékoló autóablakra
Ha van tippetek, írjátok meg!

Barbi - remélem, helyrejönnek a dolgok, és az idő is megjavul! Fura, hogy nálatok mindig esik, itt meg kánikula van! Fiúk hogy vannak, gyógyulnak?

Panna - Réka hogy van? Még mindig van láza?

Kittina - üdv, Máté nagyon helyes.

Adri - szuperek Dorcáról a képek, annyira kis ügyes, és olyan mosolygós.

Csenge - Zsombi hogy megnőtt, és milyen ügyesen homokozik!

Sziszka - próbálkoztatok a kendővel? Sikerült?

Zsófi - Ha nem is mindig, de remélem azért sokszor tudtok majd jönni ligetezni!

sushy

Köszi, köszi, sajna nálunk nem kapható ez a protexin, maradt a normaflore, aztán meglátjuk. Remélem azért lassan már csak elmúlik, bár Levinél nem úgy tűnik.
Én meg folyton aludnék... :roll:

Sziszka, holnapra előre nagy GRATULÁCIÓ!!!!!!Majd gyere mesélni.

Levi ma úgy el akart indulni egyedül is, de csak állt és nem akart a lába engedelmeskedni. Olyan édes volt, aztán felnyújtotta a kezét és úgy már szaladt persze, de látszott rajta a koncentráció nagyon. Szóval nagyon alakul a dolog. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok, csak gyors bekukkantottam, mutatok pár képet Pistikéről, mert tegnap elmaradt.

Ez a jelenlegi kedvencem :)

Kép

Séta után csiniben...

Kép

k.a.t.i.c.a

Barbi, nem irigyellek! :( Kitartás, nyugalom!

k.a.t.i.c.a

Katica,
Nagyon édes Pistike! Micsoda mosoly! :D

Sushy,
Sztem a babyoutlet-ba lehet kapni jó áron ezeket, nézd meg a honlapjukat, hátha ott is hirdetik őket! Mi most vettünk ott esővédőt a babakocsira 2000ft-ért! Ja meg néhány hete babakocsira való ernyőt is ott vettünk aszem 3000 ft volt. Nem olyan hatalmas a választék, de ami van az jó áron.

Aproo,
Akkor lassan beindul Levi is! Nagyon kis ügyi!

Mi meg megjártuk a fodrászt, nagyon jól viselte, semmi baj nem volt!íme az ígért képek:
Kép előtte
Kép utána

Kép
Kép
dia123

Dia, nagyon csinos lett Virág! és milyen ügyi, hogy jól viselte a fodrászatot!

Boni, szerintem a Mária bababolt tutibb... én 2000 alatt vettem a napernyőt, volt minden egyéb is, és még olcsóbb is, mint az outletben... meg az még közel is van neked, de a honlapjukon tudsz keresni azt hiszem!

Sziszka, ha nem jönnék, akkor én is előre gratulálok Málnusnak a keresztelőhöz, nektek az esküvőhöz! szép nap lesz a holnapi akkor! :)

Katica, Pistike tényleg nagyon pasis lett! édes csiniben is, fogakkal is! :)

Kittina, és akkor az ígért fotó, ahogyan áll mostanában Beni, egyedül is:
Kép
Kép

na most megyek, mert ma anyuéknál ebédelünk, aztán délután meg megyünk esküvőre!

sziasztok és szép hétvégét!

sophie27

Mi is eskuvore megyunk, meg lagziba, Eniko Anyueknal alszik.... hat kivancsi leszek, hogy viseli majd :roll:

Sziszkaeknal nem ma van a nagy nap? Drukkolok hogy minden jol sikeruljon :!:

yuyu79

Sziasztok!
Mi is esküvöre megyünk,ugy látszik ez egy ilyen nap!
Zsófi!nagyon ügyes Beni szépen áll már.
Sziszkáéknak minden jót kívánunk!Majd kérünk képeket!
Szép hétvégét !
Vera
l.veronika

Sziasztok,

íme a link, ahonnan az összes képet le tudják tölteni az érintettek a szerdai ligetezésről;)

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... =Liget.rar

sniky

és akkor egy pár kép a teljesség igénye nélkül, ízelítőnek;)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sniky

Sziasztok!

Barbi :cry: párodnak toll a fülibe! :twisted: :wink: neked meg nagy ölelés!

Anna remélem kaptatok mindent a Máriában !

ZSófi
én a Máriába járok :lol: azta BEni de ügiy! és még mindig imádni valóan huncut! :lol:

Zsombi, Pistike, Virág , Máté, és talisbabák kéei mind mind édesek!

Dorci új avatara is imádnivaló!!!!!

Snicky köszi a képeket!mi is jól éreztük magunkat! jó lenne tényleg a heti egy ligetezés!

CSandi hova tüntél?

MIndenkienk ölelés!
Vendég

Sziasztok!

Megint nem aludhattam. Éjjeli kettökor bementem Döncivel a kórházba. Pseudokrupp, de van valami bacis cucc is mellé, nem tévedtem. A röntgen engem igazolt. Ennek ellenére ma hazajöttem, mert a kórházban is csak megfigyeltek és azt én is tudok itthon...
Viszont a nagy varázsló megtalálta a hibát és megy a kocsi újra, nem kell bezúzatni, a sikeren felbuzdulva megnyugodtak a kedélyek és még bocsánatot is kért! Még jó, hogy noszogattam, hogy próbálja meg ezt is és azt is. Most kimegyünk a másik autóhoz, hátha annak is csak ez az egy mozdulat hiányzik a boldogsághoz. Tegnap egyébként órákon keresztül segítettem a páromnak a bütykölésben, aztán ment volna a postára, de inkább velem veszekedett még egy kört, hogy miért küldöm öt el a közértbe, ha nincs hozzá kedve. Szerintem egyszerü a magyarázata, mert a postával szemben van. Nekem a gyerekekkel több órás program, neki kb. 5 perc pluszban. Nos ez az 5 perc is soknak bizonyult, így most mehetek bevásárolni is... Vagy megoldjuk a próbaút keretében.
Látom nálatok is megvolt a vihar. Remélem senkinek se esett baja!?

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük az aggódást, és a sok gyógyító jókívánságot: mégiscsak 3napos láz volt.
csütörtök estétől elmúlt RÉka láza, cserébe tele lett pici piros pöttyel, tegnap csak a feje (de az fullon), ma a fején már halványabb, de a teste totál pötyi volt. Szegénykémnek viszketett is rendesen, dörgölte mindenhez a kis arcát, fejét vakarta. Ma már annyira nem volt vészes a vakarózás, viszont extra nyűgös, mindenért vonyít (szó szerint). Remélem holnapra rendbe jön.

Barbi! Csodállak a türelmedért így is, ne legyen Dönci ordítása miatt bűntudatod! Még az ilyen szuperanyucik is kiborulhatnak néha! Pláne ha a párod így viselkedik... Iylenkor virtuálisan megráznám a kedves férjedet, hogy héééé! ébresztő, vedd már észre magad! Szóval ne engedj az igazadból! Annyi mindenért helytállsz, nehogy má még cseszegessen is!
Döncinek jobbulást!
Kérdésem hozzád a 3napos láz kapcsán: úgy olvastam, a tünetek elmúlásával a betegség is lezajlottnak tekinthető. Szerinted, holnap reggel vihetjük RÉkát babauszizni? Mármint ha nem pöttyös. Gondolom ha pöttyös, akkor inkább ne.

Csodaszépek a pindurok a fotókon! hihetetlen, hogy már mindenki ül, áll, megy lassan! Réka mai produkciója, hogy felmászik az ágyra. Ja, és ügyesen letolat, ha rászólunk, hogy "hogy kell lemászni az ágyról?" Csak néha rossz irányban áll, mert a feje van az ágy végénél, és akkor is elkezd tolatni. Aztán amikor a falhoz ér, akkor jön a sírás, hogy miért nem tud lemászni. Így még kicsit be kell segíteni a beforgatással :lol:

Vihar nálunk durva volt, tegnap este áram nélkül maradtunk, kb délután 4-ig. Gyertyafényes kártyázást csaptunk párommal, kis borocska kíséretében... :wink:

panna1

Képek:
Zsombi napszemcsise (ahol leveszi) irtó édes!

Virág haja klassz lett, jól áll ez is a kis pofijához. Sztem kellemesebb is neki a nagy melegben.

Pistike vigyora zabálnivaló!

Beni nagoyn ügyi!

Ligetes képek szupik! Egyem a kis falat lábaikat! Egytől egyig! :lol:

panna1

Megyek mert a tegnapi áramkimaradás miatt ma kell pótolnom a vasalást. Csak egy ruhahegy vár :( :?

panna1

Panna!

A pöttyökkel az ügy lezártnak tekinthetö és már nem fertözö legjobb tudomásom szerint. Szerintem nyugodtan mehetsz úszni.

Ne haragudjatok, hogy meg se dícsértem a rengeteg tüneményes képet! Benitöl el vagyok ájulva, milyen délcegen álldigál! Pistike is tündéri, olyan gyönyörü baba!
A ligetes tali is nagyon szuper lehetett, remélem sikerül rávennem a párom a hazatérésre, hiszen a rigókkal szemben szeretnék ringbe szállni a cseresznyéért. Övék a nekem nem elérhetö része, de a többire igényt tartok! Az epret se a csigák egyék már meg!
Az autónk megy, talán még jobban is, mint azelött. Egy nagyon apróságon csúszott el a dolog. :)
Azért ilyenkor dagad a keblem a büszkeségtöl, hogy a párom egy ilyen komplikált autóba is újra és újra életet tud verni!
Csajok holnap a nagy bolhapiac van étlapon a belvárosban! Izgi!
Lenne egy kérdésem is: több zacskó zoknink van különbözö apró méretben 1-2 éveseknek. Vannak vadi újak is, meg vannak alig használtak. Ha valakit érdekel Mariann Dávidján kívül, csápoljon!

A kórházban mindenkinek az volt az elsö kérdése, hogy "és Regö hogy van?". Róla egy kép is lóg az osztályon. :)

Mentem aludni, hátha valami csoda folytán hagynak is...
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat. Aranyosak vagytok! :)

Dia, Virág haja nagyon aranyos lett! :)

Zsófi, nagyon ügyes Beni! :) Azt hiszem lassan szaladhatsz utána. :D

Ligetes képek nagyon szuperek! :)

Szilvi, remélem nagyon jól sikerült a tegnapi napotok!! Sok boldogságot Nektek! (és várjuk a szép képeket!) :D

Barbi, jobbulást Döncinek! És gratula a jármű életrekeltéséhez! Úgy látszik Nálatok határozottan igaz a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll! ;)

k.a.t.i.c.a

Mi is zúgolvasók vagyunk... Van 5+ fél fogunk.
Két kép... :)

Kép

Kép
Vendég

sziasztok

kiváncsian várom Sziszka fotóit és ezúton kívánunk sok boldogságot!!

nagyon édesek a babusok, csak ámulok egyesek milen ügyik, pl Beni, csak pilláztam... :)

Barbi kitartás! csodálom a türelmedet! én elküldtem volna a málnásba a férjedet a helyedben! :roll: Gyerkőcöknek jobbulást!

egy ma reggeli friss fogatlan (nosztalgia :lol: néhányatoknak) kép Levimről Kép vigyor
makadu

ez a nyüglődős és most jön a vigyor, egyébként ilyen hideg volt nálunk reggel...
Kép
makadu

sziasztok!

Sziszka, gyere hamar a hírekkel és a fotókkal! :) mindenki nagyon izgatott! :P

Kitti, nagyon édes Levid! és köszi a bókot neked is!

tegnap nagyon durva volt... letettem Benit az apja elé, és mutattam neki, hogy jöjjön hozzám, és ő odajött! persze csak 2 pici lépésnyire voltam, de megpróbálta és oda tudott jönni egyedül! apájával le voltunk döbbenve... ;) nekem nyáron azt hiszem, hogy meglesz a napi fogyókúrás mozgásom... futhatok a gyerekem után tényleg! :)

Kata, Kristóf is nagyon szép baba! kár, hogy nem jöttök gyakrabban! :(

Boni, bocsi, akkor nem Te kérdezted, hogy hol lehet olcsón szúnyoghálót utazóágyra, napernyőt, stb. stb.!? lehet, hogy Dia volt!? szóval arra írtam, hogy Mária bababolt! :) bocsi, szét vagyok hullva!

lányok, köszi a fotókat! lementettem mindent! Aproo, JázminAndi, Sniky :)

Barbi, sajnálom, hogy kórház lett a vége a hétnek! :( de az legalább jó, hogy nem kellett bent maradnotok! ;) jobbulást a fiatalúrnak!

Cs-andi, Vera, olyan ritkán jöttök mostanában! :( remélem, hogy nincs semmi komoly baj!

szép napot lányok!

sophie27

Sziasztok!

Olyan édesek vagytok, nagyon jól esett ez a sok gratuláció! Köszönjük!
Tegnap volt a nagy nap, és minden nagyon jól sikerült, Málnus is jól bírta a felhajtást, és meglepi is bejött, megkönnyezte a rokonság :D Nekünk csak néhány képünk van, egy fényképész barátunk fotózott, szerdán kapjuk meg a képeket, mindenképpen hozom őket!
Most itt van a keresztfiam Erdélyből (ők is jöttek a keresztelőre) aztán velük együtt megyünk csütörtök éjjel Csíksomlyóba, egy hétre szóval most kicsit ritkábban leszek, bár ott is van net, így majd igyekszem.
De ez még odébb van, csütörtökig azért még leszek :)

Barbi, jövő szerda éjjel jövünk haza, szóval áll a meghívás, remélem össze tudjuk hozni :) Annyira örülök, hogy megtudtátok csinálni az autót! Döncinek jobbulást!

Csenge, imádom ezeket a homokozós képeket, nagyon édesek. Virág frizurája is szuper lett, és Pistike is nagyon édes, nekem ő a nagyfiús ezen a két képen! Beninek pedig külön szeretnék gratulálni, mert nagyon ügyes, küldök neki egy hatalmas puszit ezért a mutatványért!
Kitti, Levi is nagyon édes, örülök, hogy azért néha jelentkezel, nekünk is pont ilyen a fogatlan a mosolyunk továbbra is, pedig holnap töltjük a 10 hónapot. (azaz ma)

Panna, nagyon örülök, hogy Réka meggyógyult!

Megyek, szerintem éhes a keresztfiam, mert a játék kemencében pizzát süt magának, azt hiszem ennit kellene adnom a vendégeinknek :D

Puszi mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Sziszka
Gratulálok!!!

Zsófi
Nagyon ügyi Beni, jó korán elindult ő is.

Babák nagyon szépek!

Most rohanok, mert mindjárt itt a védőnénik.
kittina30

Sziszka, orulok hogy jol sikerult minden, es Malnusnak gratulalok a 10 honaphoz :!: :D

yuyu79

En is gratulalok Beninek az elso lepesekhez!!

Illetve nagyon jo minden kep, szepek a babak!!

Barbi, gyogyulgassatok, eleg mar a betegeskedesbol :wink: Remelem a lelked is jobban van mar :roll: :)

yuyu79

Sziasztok!

Zsófi: ha jól emlékszem, sushy kérte a szúnyoghálós elérhetőségeket!
Nagyon ügyi Benid. Bence is ügyeskedik, de még nem akar kapaszkodás nélkül állni, de egy kézzel támaszkodva lazán!

Sziszka: gratulálok!!!! Nagyon várom én is a fotókat. Elhiszem, hogy megkönnyezték a rokonok, megható pillanat lehetett.

Talis képekt megint szuperek!

Barbi: nem semmi párod, biztos (remélhetőleg) egyszer értékelni fogja, amit Érte, Értetek teszel. Lehet, hogy egyszer valami ok folytán magukra kéne hagynod 1-2 napra és akkor megtudná, mi az, amit Te naponta, minden zokszó nélkül végigcsinálsz (én teljesen megértelek!).
Jobbulást a család beteg tagjainak! :)

Velünk minden ok. Néha van még köhintés, orrfolyás a kicsiknek, de most gyógyszer nélkül úsztuk meg.
Sziszka, már megvan a nyaralóhelyünk, nem kérek Tőled infót, azért köszi!! Siófokra megyünk a volt munkahelyem nyaralójába, már voltunk ott háromszor és szóltak, hogy mehetünk. Nagyon szeretünk ott lenni!

Szerdától megint hideg, eső, szél.... :(

Na megyek, most alszik a középső, Bence most kelt fel, főzök addig a kisfiamnak ebédet!
Ja, foga még továbbra sincs, bár ahogy korábban írtam Dórinak 11 hósan jött az első, úgyhogy nem vagyok megijedve!

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Itt vannak az én Ligetes képeim is:
http://www.sendspace.com/file/gpfbgj

Köszi a remek társaságot. Ha már online nem nagyon tudok jönni legalább élőben láttalak néhányatokat.

Puszik.

szuszu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: