Szép szombat estet!
Tali: Zsuzsi, az ötlet remek, előre is nagyon köszönjük!
Teljes létszám: Stelly, Zsuzsi, Zsu, Kaandi, Elif, Millye, Verus, Gabi, Zsufi, Bogi, Helga, Zümis, Kreiszi, Erika, Andus (talán), Bjuti (talán), Mist (talán, még írnom kell neki), én (Huhh, kit hagytam ki?

) Szuper, hogy ilyen sokan leszünk!
Az ötletem az, hogy az uszihoz közel telepedjünk le, ott van egy csendes kis rét, és az usziba be lehet szökni wc-re. Szopztatni pedig úgy lehet, hogy az anyuci elvonul egy pokrócra, körberakjuk babakocsikkal és nyugodtan ehet a baba. Kipróbáltuk a barátnőmmel, működik.
Kaandi: Nálunk lehet ingyen parkolni az utcában, innen pedig pár megálló a sziget a 26-ossal. Jöhettek ide, autó lerak és busszal megyünk. Nos?
Helga: A nagyobb oviba jár? Nyilván ezen múlik, hogy jön-e, vagy nem?
Zsuzsi: 6-8 órát alszik napközben?

És mennyit éjjel?
Marci max 4 órát alszik napközben...
A mai köszöntéseket is nagyon köszönöm!!!
Zeti: Gyönyörűek a Pasijaid és Őki is nagyon hasonlítanak, bár az látszik, hogy Zéti karcsúbb volt.
Andrisnak boldog negyedéves évfordulót!
Bogi: Szerintem senki nem kövez meg, ez abszolút a Te döntésed, de én biztosan a nagyira hagynám, főleg, ha így egymást váltva meg tudnátok oldani..

Olyan pici gyyereknek egyszemélyes kapcsolatokra sokkal nagyon szüksége van szerintem, mint közösségre. Persze nyilván gyereke is válogatja.