A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Huhh, akkor Danika is jó súlyban van! :)

Helga:
Mi örülnénk Nektek... :D Budapesten laktok? Hoznád Bernit is?
A két kislány képe hihetetlen. Tényleg nem ugyanarról a Babáról készültek? :shock:

Crocus: Attila nagyon kis okos, már most látszik. :wink: Nagyon édes, Marci is így szokta pihentetni a fejét. Csudapofák. :D
Te nem mered bevállalni a talit? :(

Boti combjait meg kell zabálni!!! Ez az anditej... :lol:

Mindenkinek hálásan köszönöm a névnapi köszöntést!

ANDUS? MAGDI?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lassan Danika is belép a bűvös 7 kg körébe... :lol: :lol: nem semmi a súlya!

Julcsi: :lol: ez az elnevezés is megmaradt úgy látszik!

én még itt baromkodok egy cég készletével, hogy is jöjjön ki, kecske is meg a káposzta is klasszikus esete

Stelly, milyen volt a masszázs ( egy jó hülye kérdés,biztos élvezetes)???

Annyira más Boti arca élőben, ahogy nézegetem a képeit, nekem legalábbis úgy tűnik. De majd ha sikerül eljutni a talira meglátjátok. Nézem Eriket ő olyan, mint élőben,Dani szintén. Lehet, h még azért mert picike. Tiszta hülye vagyok.

Kép
kaandi

Hát nem panaszkodok az étvágyra, Danika egy haspók :oops: Valószínű az okozta nálunk korábban az irgalmatlan hasfájást is, hogy sosem tudta mennyi az elég. És hát ciciből nem tudtam neki szabályozni, mostmár a pótlással azért sikerül :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:33-kor.
Vendég

babanyul: Füge is nagy panaszkodó gép...és a mama nálunk is kapná felfele, de mondtam neki hogy jövőre ő lesz itthon vele, tehát ha most elrontja ő issza meg a levét :lol: Sógórnőm is mondta hogy szigorú vagyok, pedig nem csak azt gondolom hogy nem kell állandóan kézben lennie.

Kép
budabo

Monic80 Üdv köztünk! Próbáltál homeós bogyóval tejet szaporítani?

Stelly mennyibe kerül a babamasszázs?

Budabo Erről a karrier dologról majd egyszer mesélek... :oops: most nem szeretnék belelbonyolódni. Van még egy csep időd és biztos vagyok benne, hogy akárhogy is fogsz dönteni helyesen döntesz! Még egyszer leírom, hogy ne hagyd magad befolyásolni senki által, csakis magadra hallgass!!! Nálunk is melegszendvics volt :lol: :lol: :lol: pedig nem beszéltünk össze! Ilyen melegben vasalni... nem irigyellek!!!

Kaandi Hát én sem unatkozok... de amint olvasom neked is van bőven munkád... de estére végeztem... :lol:

Zsu83 remélem a jó alvás után éjszaka is fog aludni Bencus :wink:

Babanyul akkor végre megint netezhetsz! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

sziasztok sorry a zavarásért csak lehet valakit érdekel mert kb ez a 6-11kg-ig M.méret a Ti kismanóitok mérete.
én a csajaimnak vettem de ők óriásmancik comoskák
bolti árnak a feléért 1500ft /db a posta ajánlva 300ft
pü-ben várom az érdeklődést sziasztok Very Happy
Kép
Kép

lanyané

Hú aszta alig lehet titeket követni :D

Babucik mesések, nekem mindegyik a kedvencem :wink:

Julcsi azt a hegymászós vagy milyen pózt öcsisajt is csinálja, úgy fordul át oldalra-hátra, hason fekve lábujjhegyre áll és addig tolja a fenekét amíg átbillen a súlya. Már most pikk-pakk megfordul :D
Na én meg azért kürdök hogy rászoktassam a cumira :D Megnyugtatja, harmadik este azzal altatom el, ha van cumi ringatás nélkül elalszik, igaz majd egy óra nyűgi után, de egyre rövidül a nyűgi is úgyhogy...alakul. Lassan megszokja hogy a helyén alszik el.

Ki is kérdezte a medorrhinumot? Csak megütötte a szemem, mert azt Zéti szedi, neki ez az alkatához lett kiválasztva homódoki által, asszem ezt csak dokis alkatfelmérés után ajánlott szedni.

Voltunk vérvételen, nem részletezem a hangulatot, még maga a vérvétel hagyján, kézfejből vette le mert nagyon kapálózott Z, de a vizelet :D az csúcs volt, egyedül voltam a két kölökkel, Oli álmos volt, ringattatok valaha babát autós hordozóban? :shock: Negyed órán át? :D Tuti karizmokat csinál :wink: Na szóval a lényeg: kaptunk pisigyűjtő poharat hogy Z produkáljon valamit, mondtam hogy nem sok reményt fűzök hozzá mivel még csak msot kezdtük a wc-re ülést ( a bilis részt úgy döntöttem átugorjuk), hívtam anyósom jöjjön. Jött, hát vagy egy órát szaladgáltak a kórház parkjában Zvel csupasz fenékkel :D :D LEvettük róla a pelust és szétgomboltuk alul a rövidnacit hogy ha megered a kispatak gyorsan aláugorjunk a pohárral :D :D :D Nem semmi volt a műsor, én csak ültem egy padon Olival és néztem őket ahogy szaladgálnak :D Aztán végül Z egyszer csak elmarta a poharat, odatartotta (addig végig tiltakozott mikor odatartottuk) és pisilni próbált, csak nem jött. De szerencsére pár perc és megáradt az a patak, anyósom résen volt és tele lett a pohár :D :D :D Úúúúgy megdícsértük Zétit, ez volt az első önálló pisilése (a kádon kívül, mert fürcsi előtt a kádba már tud direktbe pisilni). Hétfőn lesz lelet, hát kicsit (na jó nagyon) izgulok hány csillag lesz rajta :( nem tudom minek örüljek, ha kiderül valami vagy ha nem...ha kiderül tudjuk mit kezeljünk legalább, csak ne valami nagy dráma legyen. Nem anya, nem lesz dráma, kapunk egy bogyót és meggyógyul :roll:

Üdv Monic neked is!

Még egy csomót akartam egy csomó mindenkinek írni de elfelejtettem, megyek bubukálni, öcsisajt remélem partner lesz :)

Stelly ma én is hálát adtam mindkét gyerekért,, van egy ismerős házaspár, marharég akarnak babát és nem jön össze, a fickó nagy unszolásra kézbe vette Olit és csak nézte...könnyfakasztó volt...ha láttátok volna apára is hogy nézett, azt olvastam a tekintetéből hogy a fél karját odaadná ha cserélhetne vele...Zéti meg annyira tetszik neki hogy állandóan azt hajtogatta hogy "te, ez a gyerek...ez beszarás" :D Bogi szurkolok én is az ismerőseidnek, és Julcsi megy a drukk a továbbiakra a te ismerősödnek a babaváráshoz!

Télleg megyek... :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A hordozóban való ringatást úgy értem hogy a levegőbe emelve lóbálni 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jajj, de sügér vagyok...

Júlia Istenke éltessen!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok Mindenki!

Iszonyat fáradt vagyok, nagyjából elolvasgattam miket írtatok, örülök, hogy mindenki jól van!!!
monic80! Üdv köztünk! Babauszi nagyon jó, mi már voltunk, azóta itthon a kádban ezerrel pacsál a kis drága, már őutána is fel kell mosni, nemcsak a nagyok után :):) Néztük a vizilabdát, azthittem kiszáll a kezemből, mikor meglátta a medencét...asszem Vinci is nagy úszó lesz :) Az edző totál odvana Andrisomért, nagy reménységet lát benne, ritka szerinte az ilyen jó képességű gyerek, mindkét kezével, egyforma erővel tud dobni, és pontosan céloz...szóval jó csávó..majd megyünk az olimpiára... :lol:

Most fejeztem be a vasalás másik adagját, szopogatom a homeóbogyóimat, aztán megyek fejek, és zutty az ágyba....csináltam nápolyis sütit, meg kókuszgolyót, meg kedvenc sajtosunkat előkészítettem, annak leírom a receptjét, iszonyt fini süti, és nagyon jól néz ki !!!! Aztán holnap a keresztlányunk egésznapos szülinapi bulija után sütök piskótát a somlóihoz, meg husisütés, fasirtgolyó, tésztasali.....jó sok meló még, de tök nagy kedvem van hozzá :)

Julcsi!!! Nagyon boldog névnapot!!!!

ne lépek is, szerintem csak jövőhétn tudok jönni, bár lehet, holnap éjjel még lesz egy kis energiám :)
Jó éjt!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ikverus: honnan ez az energia??????????????????? :shock: Gratula a nagy fiadhoz. :lol:

zetibeby: köszi a drukkot. Azért a kórházas story nagyon jó, korán reggel tök jót kacarásztam rajta, csak még mindenki alszik halkan kellett 8) Minden rendben lesz Z-vel, szorítok a jó laborért.

millye: :wink: :wink: Karrier.....majd a talin hosszabban. Engem most meg lehet kövezni: imádom Fügét, imádom az anyaságot, de énnem terveztem hogy 3 éivg maradok itthon.

Kép
budabo

,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:34-kor.
Vendég

Hát ez az Olivér...valóban a meglepetések gyermeke, már terhesen is mondogattam :D Mindig tud újat. Most éjjel megint rekord, hosszas küszködés után negyed tíztől fél hatig aludt, kizabálta a robbanni akaró ciciket, ráraktam az új játszószőnyegére amiről persze lefordult, vigyorgott a plafonon lévő spongyabobra és szólt hogy álmos, beraktam a kiságyba ééééés: ALSZIK! :shock: :lol: 8) Már fél órája! Pedig Z mindent megtett hogy ne így legyen, először rálépett a zenélő könyvére, aztán megnyomta a tv kapcsolón a hangerő-gombot és csutkára tekerte a tv-t, a szívem majd' kiugrott úgy megijedtem, a kis mimóza Oli meg csak durmol :shock: csak nincs baja tán :? Úgy néz ki lassan elkezd funkcionálni az én gyerekem is :D

Bogi szerintem is tégy úgy ahogy jónak érzed, ne úgy ahogy "megkívánják" tőled. Ha otthon maradsz és közben a munkahelyedre vágysz azt Füge megérzi tuti, mert akkor nem fogod jó érezni magad a bőrödben. Füge meg tuti tök szociális lesz, tuti hogy jól fogja magát érezni gyerektársaságban a bölcsiben! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Tök vicces azért hogy mire forogni kezdett Olivér addigra megkapta a játszószőnyeget amin egy helyben kéne maradni :lol:

Verus én a fürdőszoba kitakarítását tervezem pár napja de még arra sem volt erőm, nemhogy ünnepi menüt csinálni! :D Jajj adj egy kis erőt, neked van annyi! :D
Andris meg igazi kis büszkeség :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibaby: tök ügyes már Oli. Azért neked is van energiád két lurkóval :shock: :shock: A melóval kapcsolatban meg szívemből szóltál, én is úgy gondolom ha vágyok vissza de maradok itthon Fügémnek nem lesz jobb. Felemás érzések, mert amikor látom hogy hogyan fejlődik Füge és belegondolok hogy egy fontos dolognál nem én leszek ott és nem én látom először azért rossz. De ez akkor is megtörténhet ha itthon vagyok... A bölcsi végszükség, anyukám idén volt 60éves elviekben nyugdíjas, bár most még dolgozik fél napot, de jővőre talán már nem fog és ő marad itthon. Keresztlányok ha megjönnek a suliból - főleg a kicsi - szeret babázni és vigyázni rá. Egyébként sem tudom melyik a jobb megoldás a bölcsi vagy a nagymama?!?!?!!?

Kép
budabo

Hát, ha engem kérdezel én bölcsibe adnám őket, azért mert Z is tök társasági lény, nagyon élvezné a többi kölköt, a nagyi meg már egyik sem túl fürge, mindkettőnek van kisebb-nagyobb problémája. De ez a mi esetünk, ha Füge inkább nyugis baba lesz és nagyi bírja akkor inkább otthon hagynám.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hát ez még kérdés lesz...van még idő eldönteni, és végül talán egy pár hónapot úgy is meg tudjuk oldani, hogy hol apuka megy éjszakára hol én plusz a nagyi és akkor hárman felosztjuk. Jaj nem tudom, még odébb van, majd akkor indul be a pánik ha aktuális lesz a dolog. :cry:

Kép
budabo

Jó reggelt!

Monic, szép súlyba van Danika is! :)

Gabi, nálunk is ez van a mamák állandóan kézbe vennék, én meg nem engedem, na erre én vagyok a szívtelen anya! :? Meg amikor alszik Bencus, és ha már nyikkan egyet rohannának a szobájába, én meg nem engedem őket, mert tudom, hogy alszik tovább, és pont így fogják felkelteni, ha odarohangálnak hozzá! :?

Millye, szerencsére Bencus aludt rendesen éjszaka is, este 9-kor leraktam, és most kezd ébredezni, az előbb benéztem hozzá, már motoszkál! :D

Zétivera, jaj de jó nevettem ezen a pisigyűjtős sztorin! :lol: Bocsi, tudom, hogy neked nem volt olyan szórakoztató!
Ne aggódj, minden rendben lesz Zétivel!

Ikverus, én csak ámulok és bámulok, hogy van neked ennyi energiád!?????????? :shock: :)

Bogi, én lemaradtam Bencének arról a pillanatáról, amikor először megtartotta a csörgőt a kezébe, és csörgette, Apa volt vele, én épp hajat mostam! :? Szóval ezen kár dillemázni, hogy mi lesz ha lemaradsz valamiről, mert így is lemaradhatsz róla!
És utána 3 napig nem csörgette, én meg mindig lesbe álltam, hogy na mikor! :)
zsu83

Én is tervezgetem már a dolgot, úgy szeretném hogy együtt menjenek olyan helyre, ahol egy épületen belül vagy legalább egymás mellett van ovi és bölcs is, és akkor közel lennének. Van egy ilyen hely anyósoméktól egy percre, gyakorlatilag a szomszédjukban, az tök ideális lenne, apa munkahelye is csak 10 perc gyalog, kocsival meg vagy három perc, tök közel lennének. Csak még nem jártam utána hogy lesz-e hely nekik. Akkorra tervezem a beiratást mikor Oli vagy 1,5 éves és Zéti 3 éves, vagy egy évvel később, mikor Oli 2,5 éves, Z pedig 4. Valahogy így. :? Aztán meglátjuk. Nekem totál zéró karriervágyam van, viszont a pénz miatt ha megvan a diplomám mennem kellene keresni valamit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu engem is az őrületbe kergetnek mikor Olivér rákezd és adják a tanácsokat, meg kapkodnak...akkora ügyet csinálnak egy nyikkból is...egyből "jaaaj a gyerek..." grrr.
Annál csak az fog jobban idegesíteni ha majd már járni fog Bencus és lépten-nyomon elesik, meglátod a gyereknek semmi baja nem lesz de a nagyik a frászt hozzák rá azzal hogy felvisítanak hogy "jaaaj hoppá" grrr. Ettől kiakadok, és hiába mondom hogy ne visítsanak mert egy nap minimum 30x esik el és szalad tovább...az a válasz hogy de ő erről nem tehet hogy aggódik. Aggódni nem így kell...áh mindegy.

A pisigyűjtésen röhögtem én is, ültem a lócán és figyeltem az eseményeket, és próbáltam úgy tenni mintha nem velem lennének de Z állandóan odaszaladt hozzám :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

SZiasztok!

Zetibebi,

hát én is nagyon jót nevettem ahogy elképzeltelek titeket :lol: :lol:
A lényeg, hogy megvan a pisi és remélejük minden rendben lesz.

Babanyul,

megértem, hogy elfáradtál. Én szeretem ha jönnek hozzánk a szülők, de hosszú távon nem tudom hogy viselném... :oops:
Az én szüleimmel nincs gond, ők nem szólnak bele semmibe. Amikor megszületett Danika akkor anyum mondta, hogy ha kérdezek vagy kérem akkor szívesen segít, de nem telepszik ránk magától. Apu is annyira aranyos, amikor itt van segíteni akkor annyira pontosan követi az utasításaimat, semmi olyat nem csinál Danikával amit nem mondok :lol: :lol:
Viszont a párom anyukája nagyon nehéz eset :?

Ikverus,

megemelem a kalapom előtted, én eddig örültem ha egy levest és egy másodikat sikerült összehoznom gyorsan, sütésre még nem is gondoltam mióta megvan Danika...

Budabo,

nagy dilemma ez a dolgozni menni vagy nem menni kérdés. Nekem van egy főállásom és mellékállásban könyvelek. A könyvelést most is csinálom, csináltam a terhesség alatt is (hát most így a mérleg előtt 1 héttel szusszanásnyi időm sincs). A főállásba úgy tervezem, hogy Danika 2 évas kora után visszamegyek, mert kell a pénz. A mellékállás pedig arra nagyon jó, hogy nem esek ki a gyakorlatból és le tudom kötni magam, na meg hát nagyon szeretem csinálni. :wink:

Zsu,

nálunk Danika még nem fogott meg tudatosan semmit, ütögeti a játékait a játszószőnyegen, de nem irányítottan.
És még nem is forog, viszont úgy ficánkol a játszószőnyegen mint egy kiscsikó, vagy inkább mintha fekve futna. SZoktam is kérdezni tőle, hogy hova siett annyira :lol:

Nálunk éjjel nagyon nagy vihar volt, fújt a szél ezerrel. 10-kor leraktam Danikát aludni, erre fél 11-kor hallom, hogy valamit magyaráz a szobájában. Bementem, feküdt a kiságyban és kikerekedett szemekkel olyan hangokat hallatott mintha a szél az arcába fújna (biztos a ti babáitok is adnak olyankor hangot ha megfújja a szél az aecukat vagy picit ráfújtok). Na, ekkor felvettem mert nem bírtam azágyban megnyugtatni, ringattam, elaludt, leraktam, fél óra múlva újra fel kellett venni.... AZtán végre elaludt, én is lefeküdtem (amíg szoptatok addig én is Danika szobájában alszom), erre berontott a két szobakutyánk és ugráltak a fejemen mert ők is féltek a széltől :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Jó reggelt! :)

Julcsi: nem pesten lakunk,de nem túl messze, M5 vonalán, ha meg tudom oldani mindenképp megyek. Hááááááát egyszerűbb lenne Bernadett nélkül, de ha jönni akar akkor őt is viszem, persze csak ha titeket nem zavar :oops: Esküszöm, hogy nem ugyanaz a gyerek! :D Majd keresek Berniről 3-4 hónapos képet és megint csinálok, hihetetlen módon hasonlítanak egymásra!

Ikverus: honnan az energia??????? én még fel sem öltöztem :oops:

Zetibebi: nem lehet egyszerű két pasival! a múltkor drága egyetlen kedvenc védőnőm (remélem éreztétek az iróniát!) el akart küldeni vérvételre Bernivel, mert szerinte vérszegény, ezt így ránézésre, merthogy nagyon fehér a bőre! Ember! Bernadett szőke! Apja-anyja fehérbőrű! Nem vittem a gyereket sehová :twisted:

Zsu, Budabo: köszi Barbi dicséretet :D

Tegnap nem ért ide a nagy idő.....annyira nyomott volt a levegő, de nem esett, pedig jó lett volna.
Megyek megiszom a reggeli kapuccsinómat, anélkül nem kezdődhet a nap :)

Kép

Kép
hel29

Hú, csak beugrottam!
Utólag is: Juuulcsiiii! Boooldoooog Névnapooooot! (szerencséd van, ezt nem tudom énekelni... :D )

Mi utazunk, apa már bepakolt a kocsiba mindent, most szerintem takarítja belülről.
Minnyá felér, hogy induljunk, én meg persze még pizsiben, Esztike meg az alvósrucijában. És ülök a gép előtt....
Ááá, nem fog kivágni.... :lol:

Zetivera
: halál poén a pisibegyűjtés!! Reméljük, semmi komoly és akkor meg is marad jó poénnak!

Most nincs időm visszalapozni, amjd jövök egyszercsak....
A babák viszont cukik!!

Hopszi, apa jön!

Jó hétvégét!!

ladmon

Ladmon,

jó utat nektek!

Kép}
monic80

Zétivera, hát még biztos lesz egy-két összetűzés a nagyikkal! :?
Most éppen azért vagyok rossz anya, mert még nem adok a gyereknek semmi kiegészítést (alma) az anyatejen kívül! :?

Monic, minket elkerült a vihar! :? Biztos még Danikának újak voltak a vihar okozta hangok, ezért volt nyugtalan!

Helga, na akkor ennyi erővel én is vihetném Bencust vérvételre mert fehér bőrű! :? Mit össze nem okoskodnak ezek a védőnők! :twisted:
Vihart én is nagyon vártam, de ide még a szele se jutott el! :?

Ladmon, csak nem most veritek el az üdülési csekket? :wink: :lol:
zsu83

Kép az egyik kakukktojás

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu,

még én sem adtam semmilyen kiegészítést Danikának. A párom nagymamáján jót szoktam nevetni, nagyon öreg már és amikor eljön Danikázni mindig mondja, hogy adjak kolbászt a gyereknek mert az ő gyerekei ennyi idősen már azt ettek :shock: :lol:

Éjjel amikor elmúlt a vihar kinyitottam bukóra az ablakot a gyerekszobában mert a hőmérő 29 fokot mutatott :shock: (pedig családi ház hűvös szobája a gyerekszoba), és olyan jó levegő lett, hogy Danika a 6 órás szopi után visszaaludt és még most is alszik :lol:

Kép}
monic80

Vera,

hűűűűűűűűűűűűűűűű, mintha ikrek lennének! Nem is látok különbséget :shock:

Kép}
monic80

Nah akkor szépen sorban...

Julcsinak nagyon boldog névnapot!!!

Botond is nagyon édes, jó kis súlyban van. :D

Monic-ot én is köszöntöm közöttünk. :)

Talira sajnos nem tudunk menni... Ma megyek egy vizsgálatra a kórházba, és lehet h nemsokára muszáj lesz befeküdnöm is... :?
Mostanában megint gyakoriak a rosszullétek, és nagyon félek
Olival kettesben lenni, v elmenni vele vhova... :(

Kép

Kép
gjéti

Zétivera, azta nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk! :shock: :lol:

Monic, igen egyesek szerint már úgy kéne étkezniük a babáknak mint nekünk! :lol:

Gjéti, megint sokszor fáj a fejed!? :?
Jó lenne, ha már megtalálnák, hogy mi okozza a rosszulléteket, és gyorsan meggyógyítanának!
zsu83

Kép Oli baba vigyorog :)

Kép

Kép
gjéti

:shock: ...a ti gyerekeitek még nem esznek kolbászt? :shock:

benn voltunk az oviban...a farmeros a főnököm... :evil:
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Julcsi: Boldog Névnapot! Pusszantás Efétől! :)

Zsu: ohhhh én már születése óta ezen küzdök anyummal, ha rá hallgatnék, akkor meg sem próbálok szoptatni és Efe is már kolbászt eszik :D. Mindig tisztáznom kell vele, hogy rosszul emlékszik és nem 2 hónaposan ettem, vagy csináltam azt amit ő hisz, hanem mondjuk fél évvel később... Először mérges voltam, de már hozzászoktam és mosolygok rajta.
Anyósék megint kiakasztanak, egyfolytában azt hajtogatják, hogy Efe túlsúlyos :shock: , ugyanazokat a képeket látják róla csak mint ti... hát komolyan mondom... Mondja ezt egy olyan család ahol minden nő kétszer akkora mint én most. :roll: Nagyon fel tudnak húzni ezzel. (6300 g, 63 cm) Pedig itt mindenki aki látja azt mondja, hogy éppen tökéletes baba. :evil:

Monic: mi is szeretnénk titeket üdvözölni! Mozgásügyileg ugyanott vannak kb. a fiaink, annyi hogy Efe mikor még a játék elején türelmes, akkor próbálkozik megfogni a játékokat, de nem nagyon jön össze és hamar felhúzza magát, aztán ezerrel szétver mindent amit ér. :D És fut közben mintha kergetnék, mit ti... :)

[color=blue]Zetibebi:
[/color] kertben pisilés cool király :lol: :lol: :lol: Micsoda hasonláság és szépségesség... :)

gjéti: jajjjjj, küldjük neked a ++++++-t, az álmom szerint minden rendben lesz veled, sőt... annyira remélem, hogy így lesz... vigyázz magatokra! Oli szuperédes!

ladmon: jó utat! Úgy néz ki minden a mérlegelés ellen kezd szólni, Efe nem hajlandó meglenni rajta, jó meg is értem, már elég kicsi neki, és nagyon türelmetlen ha éhes, össze-vissza kapálódzik.

Boti, Attila nagyon szépségesek és ügyesek! :) Hel Barbija meg tiszta Efe lányban, szóval mondanom sem kell, hogy belészerelmesedtem... :oops:

kaandi: persze megértem, ha mégsem jön össze a fuvar, így is köszi a felajánlást. És kb. mikor fog kiderülni, hogy ok-e? Mert utsó pillanatban már nehezebb lesz más megoldást találni... Bár lehet még taxira is beneveznék, annyira várom már a talit. :) Megnéznénk mi magunknak azt a medencét valamikor... :roll: :wink:

Amy: matrózos cucc ajándék volt a török barátoktól, nemtom hol szerezték. :(

Most ennyi jut eszembe, de nem igen tudtam még mindent elolvasni...

Mi még mindig küzdünk a tejcsi visszaszerzéséért, talán haladunk, de csak lassacskán :(.

Húúúú az etetőcumit kérdezte valaki: mi már 2-est használunk, de szidtam is magam, hogy miért nem korábban váltottam már, és lehet hamarosan 3-masra cserélek... A cici a 2-esnél is gyorsabb, 1-essel rengeteg levegőt nyelt Efe, és elfáradt, megunta az evést belőle érthető módon... Mondjuk én csak pótlásra használom néha, így ő hozzászokott az ömlő tejcsihez szopikor. :roll:

Kép
Kép
elif

Zetibebi :lol: :lol: :lol: tudom, hogy ez a kórházi mizéria nem embernek való, de én jó mosolyogtam ahogy elképzeltem a jelenetet ahogy a nagyi fut Zéti után a pohárral... :lol: egyből jobb napom lett olyan jót nevettem :lol: minden rendben lesz ne izgulj!!!

Budabo én nem kövezlek meg amiatt, hogy nem akarsz 3 évig otthon maradni Fügével. Milyen volt az éjszakátok? Hogy aludt Füge?

Zsu83 na nálunk is a kézbevevős dolog ami tiltólistán van... olyan gyorsan el lehet kapatni a gyereket utána meg én szenvedjek vele amikor egyedül vagyok itthon... :? A fiam is fél kilenckor kelt fel... :lol: :lol: :lol: ma férjed dolgozik ugye? Mert akkor nem irigykedek, hogy kirándulni mész....

Valaki igazán kitakaríthatná helyettem a házat... :? locsolnom is kellene... meg főzni és baromira nincs kedvem hozzá... :shock:

Gjéti Milyen vizsgálatra mész ma? Megint a térdeddel kéne befeküdnöd a kórházba? nagyon aranyos a fiad! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsuzsi: :lol: ezek szerint a kolbász mindenkinél bejátszik, ez valami betegség az embereknél??? :lol:

Zsu: Bence nagyon jó csávó :D, és olyan ügyes, szívesen vennénk leckéket tőle...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.05.23 09:38-kor.

Kép
Kép
elif

Gerendai Zsuzsi :lol: :lol: :lol: De édes Léna!

Elif Lemaradtam erről a tejcsi dologról... fogytán van a tejed? Remélem csak átmeneti a probléma és csak Efe kajaigénye nőtt meg! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: hát ez az...lesz még amiről lemaradok. Nem mondtad a nagyinak, hogy anyatejes babáknál fél év előtt nem kell a kiegészítés??? Mi már fogunk de a tápszeres más. Ha akarnál adhatnál te is, de minek??

zetibaby: azért szép lehetett ahogy te a padon ülsz Olival és jól szórakozol rajtuk..Melyik képen ki?

monic:te írtad a 2-es cumit estére? tök jó volt, Fügcsi gyorsan
megitta a kaját..ha nem te írtad is jó volt. Lehet hogy Helga volt? Na sorry...rövid az agyam. Jó az a meló amit otthonról is lehet végezni, bár pici babával szerintem nem lehet könnyű. Merre laktok?

helga: :wink: Védőnő:nálunk is degi... :evil:

ladmon: jó utat :wink:

gjéti: rosszullét :cry: . Kép tuti! :wink:

BJUTI????????

Kép
budabo

Gjéti, remélem, megtalálják végre ezeknek a russzulléteknek az okát. Gyere majd, és mesélj a vizsgálatról!

Nálunk nem volt vihar, de nagyon kellett volna az eső! Így már túl vagyok egy alapos locsoláson. Jaj, olyan szépek akis zöldségecskéim! hamarosan szüret borsóügyben! :P Nyamiiiiiiii
Én nem tudom mitől, de amióta hazajöttünk az anyóslátogatásból, azóta annyi tejem van, hogy csuda! Amitől lehet: sör, epres jégkrém, vagy hogy akkor 4 órát rám volt kötözve a gyerek. Másra nem tudok gondolni. De annyira örülök!

Verus, mélységes tiszteletem! Andrisnak meg torkom szakadtából fogok drukkolni az olimpián! :wink:

Ladmon, jó utat, vigyázzatok magatokra!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

elif: szerintem nem túlsúlyos, teljesen jó az arány

millye: este fürcsi előtt már ideges volt, aztán fürcsi után egyből beájult, 21 után keltettem vacsizni, villámgyorsan megette, majd beájult és reggel 7-ig KO, akkor keltettem - de már karatézott kicsit - reggeli, 8-tól aludt újra 10-ig. Szóval TUTI JÓL. Nagy szunya gép, mint az apja. Ti? Valami munkamanót küldök neked :wink:

Kép
budabo

Millye: megcsappant, mert a betegeskedés alatt egyszer sem szopizta ki rendesen és nem volt erőm fejegetni, meg lehet az is bejátszott, hogy én is beteg voltam... :( Olyan rossz, épp mikor már olyan rendben volt a mennyiség a 3 hós ugrásos küzdelem után. :(

Verus: nagyon büszke lehetsz Andrisra, én is drukkolok, hogy meglegyen az az olimpia! :wink:

Kép
Kép
elif

Köszi a szurkolást lányok! És persze az Olidicséreteket is. :D
Nem a térdemmel megyek kórházba, hanem a rosszullétekkel. :?
Bár a bal térdem most nagyon rosszalkodik az idő miatt. :cry:

Valamilyen agyvizsgálatra megyek, azt sem tudom, h mi a neve pontosan... :oops:

Oppá, az előbb kihagytam Bencust! :oops: Ő is nagyon édes,
sokat változott, és nagyon hasonlít Zsura szerintem! :)

Kép

Kép
gjéti

Budabo Akkor örülök! A fiam fél kilencig aludt :lol: :lol: :lol: viszont este be sem állt a szája... nem akart aludni. Nem sírt csak dumált kacarászott minket szórakoztatott... hát én nem élveztem annyira mint ő... :lol: Munkamanó jó lenne.... mert ha én most innen felállok akkor meg sem állok amíg be nem fejezem... vagy amíg a fiam fel nem kel... :?

Elif Sajnálom, remélem vissza tudod a tejcit hozni! Jobban vagytok már? :roll: Szedsz rá még bogyót és a tejcire is? :roll:

A fiam pont ma 3 hónapos!!! Isten éltesse sokáig.

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Léna is nagyon kis édi!!!
Én tegnap azt láttam, h a fiúk sunyiba csokit kentek Oli szájára. :lol:

Elif, Efe nagyon-nagyon szép kisfiú, egyáltalán nem túlsúlyos!
Szerintem nagyon jók az arányaim, had nőljön csak szépen! :)

Kép

Kép
gjéti

Budabo,

én írtam a 2-es cumit :wink:

Millye,

szedem az urtica urrens 5ch-már vagy két hónapja, és iszom mellé az alkoholmentes sört. Így volt eddig tejem, de most még ezek mellett is csappan rendesen. Most 10 órakor 90 jött belőle, megijedtem rendesen. Persze Danika nagyon éhes volt még, bevert még 80 tápszert is.
És iszom eleget, sőt vedelek, tehát nem a folyadék az oka.

Nagyon sok boldog hófordulót a kisfiadnak!

Zsuzsi,

halálra nevettem magam a kolbászos képen. :lol: Akkor lehet, hogy a nagymaminak mégis igaza van? :lol:

ELif,

nem túlsúlyos Efe egyáltalán! Anyósék meg monnyanak le :evil:
Danika 62 cm és 6780 g, és egyáltalán nem dundi, szeritnem nagyon formás. Úgyhogy a 63 cm 6300 gramm nagyon ideális. :wink:
Bács-Kiskun Megyében lakunk Kiskunhalason.
A mérleges dologban tisztára magunkat láttam, Danika úgy ficánkol a mérlegen, hogy nem nagyonméri be. Hiába énekelek, integetek, játékot mutogatok, zenélős játékkal enélek, tapsolok, ő ficánkol tovább és magában röhög rajtam, hogy nesze anyu, te akartad... :lol: :lol: :lol:

Kép}
monic80

Gjéti,

én is nagyon fejfájós vagyok de nekem a frontok okozzák. Agyhullám vizsgálaton én is voltam, egy csomó tappancsot rákötöttek a fejemre és fél órán keresztül kellett feküdnöm és mindenfélét csinálni amit mondanak.
Voltam egyi ct-n, is, az sem mutatott semmit.
Az összes létező vizsgálatot megcsinálták már rajtam ami fel tudja kutatni a fejfájás okát de mégsem tudják megmondani, hogy miért fáj, így maradt, hogy a front okozza.
De érdekes módon amíg terhes voltam egyszer sem fájt a fejem, aztán szülés utáni mésodik nap már olyan migrénem volt, hogy gyógyszert kellett rá kérnem :cry:

Kép}
monic80

monic:akkor még sem vagyok annyira debil :wink:

millye: nagyon jó huncutka kép!!!!!

Kép
budabo

Gjéti szurkolunk!!! Végre egy Olis kép! Éééédi! Szóval sutyi-csoki? :wink:

Babaetetés: na vááárjatok, anyósom elmélete: Zétinek azért vannak emésztési problémái (székrekedés, étvágytalanság) mert nagyon kihúztam a főzelékes korszakot, későn adtam darabos ételt ezért rosszul tanult meg rágni, és emiatt nem bír emészteni. Húúúúú... több ponton támadható az elmélet: 1. nem adtam túl későn a darabos kaját, a maga idejében már nem turmixoltam csak villával törtem össze, stb. 2. még ha úgy is lenne, ha később adtam volna darabosat akkor később ugyanúgy megtanult volna rágni, max pár hó késéssel 3. Zéti egyébként TUD rágni... :? Ezt csak azért osztom meg veletek hogy számítsatok rá, ha eljön a főzelékes korszak na akkor aztán lesz mibe belekötni anyósoknak! Sorrend, állag, ezt már szabad, sőt muszáj, azt még tilos, sóval-anélkül, törve-zúzva-turmixolva-egyben-stb, olajban-anélkül, rántva-anélkül, stb stb... huhú micsoda kaland lesz 8) :lol:

Bogi a bal Olivér, a jobb Zéti. Az Olis kép mai, a Zétis pedig napra pontosan 3 hónapos korában készült. Több, mint egy kilóval volt kevesebb mint most Oli :shock: Olinak egyébként tök ugyanazok a méretei most mint Efének, úgyhogy Efenagyinak üzenjük hogy Efe nagyon rendben van és nem dagiiii :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Monic80 nem próbáltad a Ricinus Communis 5CH-t? Mert itt van olyan akinek az Urtica nem vált be és a Ricinustól dől a teje :wink: köszönjük a fiam nevében!

Budabo én is ezt akartam írni, hogy olyan huncut módon tud már most nézni... mi lesz később :lol: éééééééééés már félig megvagyok a takarítással... :roll: igaz főzés még az "ablakban" de nem csüggedek mert a férjem dolgozik a lányom csavarog... úgyhogy az ebéd ráér...

Zetibebi na persze... nagyon "okos" anyósod... de mit várhatunk tőlük... :? szerencse, hogy anyósom nem törzsvendég nálunk sőt... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,

köszi a tippet, hétfőn be is szerzem. Remélem nekem is dőlni fog utána a tejcsi :wink:

Kép}
monic80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: