Sziasztok!
Hú, annyi mindent írtatok, hogy elolvasni sem győzöm
Visszakaptam a babákat, a 2.-ik napon 4 sejtes volt mind a kettő, ez elvileg jónak számít. Most is még pihengetnem kéne, csak az a baj, hogy nem vagyok az az ágyban fekvős fajta. Inkább ülök, stb. De már most úgy érzem, mintha terhes lennék (mármint az is vagyok

) Június 3-án lesz eredmény, majd beszámolok a jóhírről.
Vicky!
Plüsskacsa má' nem is kell? Te kis válogatós
Kpn!
Szerintem fuss neki mégegyszer a szurinak, meglátod milyen büszke leszel magadra (meg mi is

)
Próbáld úgy, hogy amikor a folyadékot belenyomod, akkor nem rázogatod, hanem (miközben benn vann még a nagy tű) vízszintesen tartva az üveget párszor átfordítod, majd a tű vége mindig a folyadékban legyen míg az egészet fel nem szívod. Ezután ha mégis marad benne, mutatóujjal határozottan megpöckölöd, amíg ki nem jön, így már semmi bubi nem maradhat benne. Sok sikert.
Zoe!
Drukkolok a picikéidnek, nőjenek jó nagyra anyuci hasában
Tigriske!
Asszem te kérdezted ezt a ducis teherbeesés dolgot. Hallottam olyanról, akinek azt mondták azért nem jön össze, mert nagyon vékony, miért nem ducibb??? Szóval szerintem nem ebben van a titok kulcsa.
Lugi!
Jót fagyiztál? Most én is baromira megkívántam
Sajti!
Érdekes ez a 3.napi mizériád. Nekem csak az az egy nem vili, hogy honnan tudja előre az ember, hogy mikor lesz 3.-ik napos? Hacsak nem az atomórához van igazítva a ciklusod
Lányok, mindenkinek drukkolok, akiknek kövi héten eredmény lesz, majd írjátok meg mi volt. Ja és azt is, hogy közölte a doki a jó hírt, volt-e huzat