Remélem, holnap is ilyen kemény csaj lesz, nem dől ki nekem hamar!
Bent játszott egyébként (magyarul szétrámoltam az összes játékát a házban... na, meg bekötötte a babakocsiba a babáját, mostanában nagy sláger a baba, mindig róla gondoskodik, eteti, pelenkázza, tegnap még a kádba is jött velünk...
Irina! Az energiaitaloknak többnyire tutti-frutti ízük van, szerintem finom!
Kávéról én egyébként a fogyókúra miatt szoktam le, mert csak sok tejjel és sok cukorral szeretem, így meg igen kalóriadús...
Nekem se rontja az étvágyamat a meleg!
Bár tegnap hiába ettem meg 3-kor a salátámat, amit vacsorára szántam, utána már csak pár szelet szalámit ettem, jó néhány csemege uborkával!
Vindo!
Azért tart ki több napig is az energiaital!
Sajnos anélkül minden nap elaludnék Szelivel ebéd után, és este is ugyanakkor mint ő, mivel mellé kell feküdnöm, míg elalszik, és ezalatt többnyire én is...
Majd a labdát teszitek a fejére???
Mesi! Elég fárasztó lehet ez így! Zsozsi nagyon aktív kislány, pörög ezerrel. Ami majd a hasznára fog válni!
Szeli is elég sokat rángat, főleg, hogy menjünk ki az udvarra, ahol egész jól eljátszik, de csak ha ott ücsörgök. Ha bejövök, azt zokon veszi... Csak hát itt nincs tesó, meg én emiatt sem főzök hétköznap...
Heni! Kár, hogy nem jöttök!
Hát azért Péterke sokkal nyugodtabb gyerek, mint Zsozsi... már vérmérséklet.
Szelit is csak rövid ideig lehet bevonni valamibe, akkor is általában több munkát csinál vele, mert egy pillanat alatt szétpakol...
Na, nem fogok ilyen hosszan reagálni, mert sose érek az olvasás végére ébredésig...
Niki! Én szívesen mennék talira hozzátok!