sziasztok!
Éjszaka persze fent voltam 1-től fél3-ig, de nem ám Lizi miatt, ő ma hihetetlen jó volt, 10-től 6-ig aludt, csak én adtam neki egy álometetést fél3-kor! Annyira büszke vok rá és örülök
Na, a lényeg. Szegény sógornőmnek csaszija lett, éjfélkor tolták a műtőbe, az a kemény, h ugyanúgy akart megszületni, mint az anyukája arcfekvéssel, ami baromi ritka! Na, ezt magyarázza meg nekem valaki

ez is genetikailag kódolva van

AMúgy 3180 gramm (2 hete már nem nőtt a súlya

) és 56 centi, szöszi fiú, mint a tesóm

és csudaszép, ma megyünk is meglátogatni....
ennyit a családomól, bocsi, csak boldog vok...nem úgy, mint a sógornőm éjszaka, szegény még sírt is, persze nem így tervezte, alig látta szülés után a babót, remélem ma már jobb kedve lesz.
Szóval: király lehetett a topic tali, sajnálom, h nem mehettem, de ht nem hiába kellett itthon maradnom. Hasznomat vették
Nyaralás: ahogy jópár éve, a nagyi nyaralójába münk, Bánkra, csak még nem tudni páromat mikor engedik... oh, külföld, csak a válásom után voltam, anyuék elvittek horvát o-ba, annyira nagyon nagy élmény volt, kva sok helyen jártunk. Plitvice meg egy csoda. Imádok utazni, de no money
nemlajos: lessies story dva...és még ők pampognak
nem tom még mit akartam írni. Mi hétvégén megyünk barát házaspárhoz, ahol mindig nagy eszem-iszom szokott lenni

és már terhesen sem élvezhettem a bulit, de most már radlert legalább ihatok

de nagyon parázok már ettől az úttól, kutya, baba és még térképet is olvassak??? Egyik kezemmel a kutyát fogom fogni, h ne dülöngéljen, másikkal Lizit..a fogammal a térképet.....