julcsi:én sem akarok kimaradni,ezért Bazsalikommal mi is boldog névnapot kívánunk!a Júlia nagyon szép név!
millye:először is szeretném megköszönni a homeos bogyókat,mert a felfázásnak pápát intettem

,aztán pedig ismét be kell vallanom,hogy András ez egyik kedvencem-van több is!-annyira helyes ezzel a séróval még ilyen nagyon komoly képpel is,imádom!
cocus:Attila olyan aranyosan belefáradt a nézegetésbe-tök vicces dolgokat tudnak produkálni a gyerkőcök!
zsu:Bencusnak nagyon szép a szája-csókra termett,majd lehet levakargatni a csajokat róla.........tőled öökölte a száját igaz?
amy:ezt nevezem,hogy ennyire szereted a párod,én biztosan nehezebben engedtem volna el!
nagyon irigyellek titeket a tali miatt,én még nem merek elindulni Bazsalikommal kettesben vonattal,busszal,metróval stb..pedig nincs olyn messze Tatától,csak félek,de majd legközelebbre már összeszedem a bátorságomat és mi is megyünk!
remélem zsancyékkal minden rendben és majd jelentkezik,legalább vele megpróbálok találkozni és Bazsalikom is csajozhat egyet!
kreiszi és zsuzsi:nagyon vagányok vagytok a rátok kötözött gyerekekkel!én most kaptam egy hordozókendőt kölcsönbe,de nem tudom megkötni és ma fedeztem fel,hogy kengurunk is van és még ki sem póbáltuk,de ha Bazsa felébred,akkor kipróbálom,hogy mit szól hozzá!
lassan este van és közeledik a fürcsi,előre félek,hogy megint sírás lesz,annyira fua,hogy egyik napról a másikra ezt csinálja,hiszen szeretett fürcsizni..........na,mindegy,ez legyen a legnagyobb problémánk,de annyira rossz látni,hogy ordít!!!!!!!!
na,megyek és viszem az aggodalmam magammal,ébredezik a drága és evés után kiviszem sétálni,kicsit elbújt a nap,talán nincs olyan dög meleg.
Szép estét nektek,lehet még bekukkantok fürcsi után!