Gyerekülés téma: még nem akarok venni, de jó tájékozódni előre, hogy mégis melyek azok, amik számításba jöhetnek majd, ne akkor kelljen kapkodni. Úgyis ha eljön az ideje egy bababoltban Manóval leteszteljük őket, mert hiába nézek én ki egyet, ha az ő alkatának az a típus pont nem nyerő.
Olvasgattam ezügyben itt a neten, és logikus, hogy ha a feje túlnő a hordozón már nem biztonságos, de a mi hordozónknak a fejét nem egyszerű túlnőni, ellenben a lábai pár hónapon belül a nyakában lesznek, ami szerintem szintén nem túl biztonságos

Szóval ha jó lenne még háttal utaztatni Manót, amikor ezt kinövi, akkor sajna egy 0-18-as kell, de ha nem, akkor jöhet a 9-18 kilóig.
Használtan is bizta ki lehet fogni jót, de nagyon utána kell nézni. Akkor is amondó vagyok, hogy ha egy ember 15-20 ülést árul egyszerre az igencsak bontógyanús, illetve nekem az is furcsa, ha egy 60-70 ezres ülést tízezerért adnak...
És egy kérdés még ezzel kapcsolatban: van szavatossági dejük ezeknek? A műanyag sem örökéletű... A miénken csak a gyártási időt láttam a műanyagba marva (eszerint a mienk 8 hónapos). De a ráragasztott papíron csak egy hosszú számsor van, meg a szabvány, hogy érvényes az eu-ban.
Hanna: Ha Krisznek hozzátápis listát küldtél, én is kérek majd

Szerintem mi még nem kezdünk, majd ha vészesebben megcsappan az anyatej.
Képzeld nálunk kiderült, hogy Apácska volt elalvás előtti és éjszakai hangoskodó

A nagyija mondta el neki

Szóval egy szava sem lehet a fiára, hogy ebben kire hasonlít
Lucus: én sem teszek már Milán feje alá textilpelust (mondjuk ő nem bukós), állandóan kiszedte a feje alól, mert tuti abba kapaszkodott bele, ha éppen olyanja volt. Katuska ötlete nagyon jó!
Én a héten kétnaponta cseréltem a lepedőjét, mert kifolyt a rotyi...

Ma reggel ébredés után odavettem az ágyunkra, de hiába tettem alá kifogót, mivel már oldalra forog és vándorol, egy pillanat és lent volt róla, aztán szépen rottyantott is egy olyat, hogy tehettem rendbe az ágyunkat
Eszter: Szép a lánykád!

A cékla nagyon fini, és egészséges

Én babaként imádtam krumplival kutyulva.
Enikő: Köszi az infókat! Hol a fotó a kanálról?
Barti: jobbulást! Ádi is milyen nagyfiú már