A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Elif egy pár kép :lol: :lol: :lol:

ilyen komoly is tud lenni:
Kép

Kép

ötórai teázás :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83 :lol: :lol: :lol: na jót csaviztatok? Voltatok a Duna parton? Gondolom Bencus jól kifáradt...

Budabo jó sokáig csavarogtok ti is... :lol: mi volt a munkahelyen? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon, én is nagy kakivizslató vagyok, mióta Bencusnak hasmenése volt! Mi beálltunk a napi 2-3szori kevés kakira úgy néz ki! :)

Millye, ezek a szép kék szemek, és ezek a tincsek, olvadozok a kisfiadtól! :oops: :lol:
Jó volt a séta, Bencus jót aludt a babakocsiba, aztán amikor felébredt magyarázott a fáknak! :D
Most Apával játszanak a játszin, épp a majmot püfölik! :shock: :)
zsu83

És a nagy hír, végre-végre kihullott Bencusnak a fülszőre!!!! :lol:

Meg a rossz hír, holnap már dolgozik Apa! :cry: :cry: :cry:
zsu83

Zsu83 igazán köszönjük! :oops: :lol: Akkor holnaptól vége a csavargásnak egy pár napig... :? Akkor most kopasz a füle? Nálunk a fiam a tükörrel szokott beszélgetni! Majd megzabálom... majd ma este lefotózom és felveszem videóra... :lol: :lol: :lol:
Jut is eszembe... 1 hete van egy új szokása, hogy sikongat örömében hiába mondom neki, hogy sikítani a lányok szoktak... :oops: :lol: de amikor kacag is attól szó szerint elolvadok... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

stelly: nagyon jó Eszti kép!!!

ladmon:
tudom hogy automatikus, voltunk benn és fel lettünk világosítva, de akkor nem is értem miért akarom beküldeni drága férjem érte...

millye
: jó képek :wink: 17 óra után értünk nem sokkalhaza. Fügém délelött elvolt, kenguruban vásároltunk, alukált benne, melóhelyen megebédelt, vigyorgott mindenkire, babakocsiban elaludt, de csak kb. 40 percet utána eltörött a mécses. Nagyon nyüszike lett, este is, fürcsi, előtte üvöltés, elaltatta ölben, lefektettem új játszijára, de már hallom fenn van.
szóval meló ügy: 5 éve van fősulim - civil - és nálunk az előrelépés nemolyan egyszerű. Amikor terhes lettem hirtelen akkor indult el egy nyugdíjazási láz és szabadultak fel a helyek. Az oszt.vezem egy csajszi és jól kijövünk, most mind a két helyettes lelépett és az egyik helyre engem szeretne, de ezt a helyet január-februárig foglalja aki rajta van - addigra intéződik el a nyugdíjazás - és akkora mennem kell ha akarom - de az is lehet hogy nem fog tudni elmenni és akkor nuku tiszti hely - szóval régóta várok rá, előrelépés, 4 évig jártam suliba és fizettem tehát jó lenne kamatoztatni, viszotn a felelősség miatt nem is akarom, jó lenne simán visszamenni "melósnak". Na de ma is benn voltam és mondták hogy várnak nagyon vissza. Nem túl röviden de ez a helyzet. Na megyek nyüszikéhez.
Mondjátokhogy a melegtől ilyen Fügcsim, mert kezdem néha elveszíteni a türelmem :cry:

zsu: ha hiszed ha nem voltunk ma a Brendonban, mert hetek óta szemezek egy játszószőnyeggel Fügcsinek... :wink: sejted már melyik az?? és mi is gyereknapra leptük meg vele. Már Debrecenben is nyafiztam érte és mostanra beért a dolog, és vettünk neki ernyőt is a kocsijára. Nem volt olcsó de kell mert piszokul süt a nap.

julcsi: nagyon remélem hogy összejön tali

elif: na megint egy tutkó kép!

kreiszi: :wink:

babanyul: kitartás

Kép
budabo

Helga: mi Taksony, ti?
Ladmon: tényleg, hol a cuki vonalzód?
Julcsi: barátnődnek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elif: fogigátlós kérdésedre nem tudok válaszolni, nincs tapasztalatom.
kreiszi

Én is jövök képekkel, nehogy minket elfelejtsenek a lányok :lol:

Kép

Kép
kreiszi

kreiszi: ilyen helyes fiut nem lehet elfelejteni :wink:

Kép
budabo

én előkerülök mindenki már szunnyad :cry: joccakát mindenkinek

Kép
budabo

Bogi: köszi :lol:
(nekem is 04.28-án volt az utolsó mensi :D )
kreiszi

Julcsi, én mei-taiban viszem Lénát! Beszéljük meg, ki mit vigyen, ne te készülj egyedül! :!:

Zümis, Zoli olyan azon a képen, mint egy kis szerzeteske, akkorát nevettem, köszi! Mi lett volna, ha még ráadásul vasalsz is. :lol:

Stelly, amíg te Lénát fogod, ki fogja a drága kis Adrit? 8)

Elif, mi kifejezetten bukunk a matrózokra! Kár lenne kinőni ezt a kollekciót! Én nem félek a túladagolástól nagyon jól bírom! :wink:

Verus, hogy neked mire van energiád! Hát én szeretnék majd annó 3 gyerekes anyukaként így pörögni, mint Te! :P :lol:

Hát, Zsu, ezen a fülszőr-dolgon nem bírok továbblépni. Újra és újra felnyerítek!

Millye, ezek szerint Andris nemcsak látványnak kivételes, de hall-ványnak is! Remélem, a talin kacag majd, hogy megcsodálhassuk! Léna még egyszer sem kacagott, már nagyon várom… :D

Magdi, tudtál azért valamit haladni? Köszi az infót. 2 éve voltam kint, a reptéren Helsinkiben ízekre szedték a személyimet, de átengedtek. Csak azt nem tudtam, változott-e azóta valamilyen szabály vagy törvény!

Kreiszi, épp ideje volt egy-két Alex fotónak is, nagyon édes! 8)

Na megvolt az anyós túra, eredmény: fejére hamut szóró szmájli!
Tényleg, annyira aranyos volt, úgy kitett magáért! Mondjuk találtunk közös témát: kicsikém ajnározását :D ! Lénus meg tökéletesen viselkedett az összesen 4 órás :!: tömegközlekedéses-kánikulás úton! komolyan, reggel 4x voltam klotyón, úgy izgultam az út miatt, dehát lányom előtt le a kalappal!mikor haza értünk, úgy éreztem, akár a világ végéig is el lehetne vele menni (mondjuk megyünk is!) És a buszon titokban berottyantott, de én csak ültem ott ártatlan arccal, az utasok meg utálkozva szimatoltak... :wink: :lol: :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Gyors bekukk.... Oli csak most aludt el... :?

Elif, teljesen kikészítesz ezekkel a csodálatos Efe-képekkel! :lol: :oops:

András is nagyon édes, olyan kis komoly ezzel a nagy hajjal... :D

Stelly kislánya pedig már igazi nagylány. :lol: Olvasni ennyi idősen... :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Millye,szerencsére holnap már 11 körül jön Apa haza, vasárnap még nem tudom, meg hétfőn dolgozik még egy napot, és utána megint itthon lesz, igaz csak 3 napot!
Most kopasz a füle, de már nagyon vártuk hogy kihulljon neki a szőr, mert úgy nézett ki mint egy kis Yoda! :)
Sikerült felvenni videóra Andrist?
Bence mostanába meg kiabál szó szerint, úgy erőlködik, hogy minél hangosabban kiabálhasson, utána meg jól elfárad! :)

Bogi, hát sejtem melyik lehet az! Pedig nem is beszéltünk össze! :lol: :lol: :lol:

Kreiszi, nagyon édes Alex, már kész férfi! :D

Gerendai Zsu, örülök, hogy sikerült megnevettetnem, Apa meg azon röhögött este, hogy mindenkinek elújságoltam, hogy kihullott a fülszőr! :lol:

Na megyek, megnézem a fiatal urat, mert még alszik, ideje lenne ennie!
zsu83

kreiszi: tök jó hogy a másik topicban írtak már :wink:

zsu
: hiszti közepette este összeraktam a játszit, nekem nagyon bejön. Igaz már Debrecenben is körbe csodáltam és megállapítottam hogy erre a lányomnak szüksége van. :wink: Az esernyő is jó amit kapott a kocsijára. Már csak naptejet kell beszereznem, de tegnap a DM-ben csak szinezett 50faktorost találtam :shock: Miért jó ha szinezett egy gyerek naptej???

Kép
budabo

Bogi, nekem is nagyon bejön a játszószőnyeg, nagyon király! :)
Esernyőt én is akarok venni Bencus kocsijára, mert nagyon zavarja a nap! :?
Én Bioderma naptejet vettem a gyógyszertárba Bencusnak, az ára húzós volt, 4490. De elég lesz egy darabig!
zsu83

Sziasztok!

Ha megengeditek én is csatlakoznék hozzátok. :wink: Szoktalak olvasgatni titeket, jó dolog megbeszélni a dolgokat a hasonló korú babás anyukákkal :wink:
Pici fiunk Danika 2008-02-15-én született 3560 g-mal és 50 cm-rel. 3 héttel hamarabb jött a picike, így utólag szerencse, mert nem tudom mekkora súllyal született volna ha végig bent marad. :roll:
Magamról: 29 éves vagyok, 3 év próbálkozás után lombik program segítségével fogant Danika (első lombik sikerült). Sokat küzdöttünk érte. Eddig nem nagyon volt időm netezni mert a baba nagyon szeretett kézben lenni, de mostmár kedz önállósodni, egész hosszan eljátszogat magában, így nekem is több a szabadidőm.

Íme ő (ezek régebbi képek, a frissek még nincsenek fent a gépen :oops: ):

Kép

Kép

Babaúszásról mi a véleményetek? Nálunk 3 hónapos kor után lehet menni, feltétele a 3 hós szurik megléte és otthon 2 hétig kell gyakorolni, hogy fürdésnél mondjuk neki, hogy Danika hoppá aztán leborítjuk vízzel.
Nagyon jól viseli, szerintem mi jobban izgultunk mint ő, neki meg sem kottyant, sőt mostmár eljutottunk oda, hogyha mondom neki, hogy Danika hoppá akkor becsukja a kis szemeit, behúzza a nyakát és várja a vizet.
A gyerekorvosunkat is megkérdeztem, hogy kezdhetjük-e, ő azt mondta hogy igen és nagyon támogatja az ötletet (azt mondta egyáltalán nem betegesebbek a babaúszós babák mint akik nem járnak), viszont sok ismerősünk próbál lebeszélni. Jövő pénteken mennénk először. Egy kicsit bizonytalan vagyok most, hogy mit tegyek.

Nézegettem a képeket, nagyon szép babáitok vannak! :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Millye,Kreiszi: mennyi jó pasiiiiii :D Barbinak nagyon bejönnek!

Kreiszi: mi az 50-es irányában, de azért nem olyan vészes a távolság :)

A közösbe csináltam én is egy albumot, csak hogy reklámozzam kicsit a lányaimat :D

Ja! És ma pizza lesz, KÖSZI MILLYE!!!!! :D

Kép

Kép
hel29

Bogi, azért színes a naptej, (már amelyik), hogy az édesanya véletlenül se hagyjon ki egy kis területet sem a bekenéssel. Teendő mindösszesen: mázold be a gyereket zöldre, de mindenhol, és ne menj ki a vonalból :lol: :wink: .
Én sose szerettem...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

zsu: apa most hívott a gyógyszertárból vett 5100 Ft. és még csak nem is az amit a védőnő ajánlott a fizikati összetevős :cry: Mindegy, csak jó legyen. Ja védőnő,felhívott tegnap hoyg hogy vagyunk, Fügcsi végig alussza-e már az éjszakát... :shock: mondom 7 napos kora óta :lol: Pedig ez egy falu, nem több száz baba van, nagyon hülye. Megint a tej témát erőltette és nem értette meg hogy nincs,nincs és nincs. Pár ml mindennap, de akkor is erőltetem. Na megyek lassan kaja.

Kép
budabo

szia monic!!! :wink:

gerendai zsu: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja és tegnap kenguruztunk, bírta Füge, és az én hasamnak is jó, mert csorgott róla a víz :wink: tuti szauna.

Kép
budabo

Jó reggelt!

Bogi: A védőnő szerint azok a jobban, amikben nincs semmilyen adalékanyag, persze azok a drágábban is... :evil: Én Vichyt vettem, az 400 ezer volt...

Ladmon: A cumiról leszoktatás nem megy valami fényesen... :( Babakocsiban még csakcsak, de a többi alvásnál még használjuk. A cicim éppen jobb, a bal szinte már egyáltalán nem fáj, a jobb is javul éppen. :) Andus is ezzel küszködik ugye, és adott egy-két tippet, ezeket próbálom. Persze attól tartok, hogy attól, hogy most éppen jobb, nem biztos, hogy ezután így is lesz... Védőnő is nézegettte, mikor itt volt, és mondta, hogy a komótosabb fajtába tartozik az Éhenkajmánkám. Mintha nem tudnám... :roll:

Kangu: Jobb már a helyzet Hunorral? Remélem, a romlás csak átmeneti volt...

Verus: Huhh, nem semmi ez a pörgés! Örülök, hogy Apával rendeződnek a dolgaitok! :D

Stelly: Ezt a hegytartásos pozíciót -amiről meséltél, Marci is elkezdte tegnap, persze alvás helyett. Nyomogatta magasba a popóját. Éjjel is csinálta, minek következtőében oldalra fordult, és lehet, hogy hátra is fordult volna, ha nincs ott az ágy széle... Szóval lehet, hogy mi nem annyira a szabályos módon fogunk fordulgatni, hanem kifejlesztjük a Marci-módszert... :lol:

Monic, üdvözlégy! Helyes a Fiatalúr! Azt hiszem, lombikosunk nincs is még, vagy ügyesen titkolja. :)

Alex olyan szép, úgy örülök, hogy Őt is láthatom hamarosan élőben!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Monic, üdv közöttünk! Nagyon szép kisfiad van! :lol:
Mi jövőhónaptól szeretnénk elkezdeni az uszit, remélem tetszeni fog Bencusnak!

Hel, gyönyörűek a lányok! :lol:

Bogi, akkor jól képbe van a védőnőd! A tejcsi miatt meg ne stresszeld magad, Te mindent megtettél érte!
zsu83

Sziasztok!

Julcsi: nagyon szorítok a barátnődéknek!
Annyira aranyos vagy, de miattunk nehogy készülj, vagy ilyenek!!! Majd együtt összedobunk valamit, egyébként is ilyen melegben én fényevő vagyok... :D
Nagyon várom már a találkozót, úgy örülök!!! :lol: :lol:

Millye: júni 13-án lesz az öcsémék esküvője. Nagyon édibédi rucit vettem, majd csinálok képet, és megmutatom. Csokoládé barna, egyszerű ruha, de ollllyan széééép....

Ladmon: hát mégsem akarod elárulni, hogy hova lett a kis Emma a Jóbarátokban???? :( :(

Stelly: pöttyök odaértek már???

Elif, Millye: a fiúk egyszerűen gyönyörűségesek!!! Elif, hol vetted a matróz cuccot???? Nekem is kéne valami kis különleges Vendinek az esküvőre.

Monic: Üdv itt!!! Nagyon szép a kisfiad!!!

Apa ma elutazik, csak vasárnap este jön... :( Ez lesz az első alkalom, hogy ennyit egyedül leszünk... Kicsit tartok tőle, mert azért olyan sokat jelent, amikor 7végén ő is babázik jó sokat... Most nem igen lesz időm pihenni....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

julcsi: saniDerm-et vettünk, ezt ajánlotta a patikus.

Julcsi után az én barátnőmnek is drukkoljatok mindjárt két hete volt inszeminálása - hétfőn csinál tesztet - már a negyedik. :cry:
Másik barátnőm nyáron-ősszel kezd lombikra járni :cry:

Kép
budabo

Köszönöm a kedves fogadtatást. :lol:

Budabo,

én mei tai kendőbe szoktam betenni Danikát, nagyon szereti, jókat alszik benne. :lol: Viszont egyenőnlőre csak úgy tudjuk használni, hogy nem lát ki belőle. Próbáltam már a hóna alatt megkötni, de ahhoz még kicsi. Pedig már nagyon szeret nézelődni. Emiatt a babakocsi mózes részét lecseréltük mert Danika nem látott ki belőle és azért utálta, most a hordozó van a vázon és úgy sétálunk vagy a teraszon ülünk kint.
Védőnő nálunk sincs soha képben, és a tejjel engem is idegesít. Kell adnom tápszer pótlást a babának mert egyszerűen nincs elég tejem. Pedig eszem a homeós tejcsinálót, iszom az alkoholmentes sört, ezen kívül rengeteget eszem-iszom, fejek (sokszor a nagy semmit), igyekszem pihenni és mégsincs több. AMikor mondta a védőnőnek azt mondta, hogy jó lenne ha nem kapkodnék a tápszer után. Én meg mondtam, hogy nem fogom hagyni éhezni a babámat azért mert nem elég a tej. A lelkiismeretem tiszta, én mindent megteszek a szotatásért amit meg lehet tenni.

Julcsi,

Danika is szeret cumizni, de szerencsére csak napközben kell neki, ha már nagyon fárad és ha beadom a cumit ripsz-ropsz elalszik, azátn kiesik a szájából a cumi :lol: Este már nem kap, nem is adtam neki soha így nem is kéri. Párom egyszer akart adni de mondtam, hogy ne tegye mert akkor ha kiesik a szájából egész éjjel tehetem vissza...
Mellbimbóm nekem is nagyon fájt az első hónapokban, Danika is lassan eszik, volt, hogy 45 percet is szopizott, ezáltal úgy kiázott, hogy legközelebb mikor az a mell jött csillagokat láttam a fájdalomtól.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

amy: ügyik lesztek ketten is!!

zsu: nem stresszelem magam, csak a védőnő dühít hogy ilyen hülye.

nem lehet innen elszakadni, pedig a lakás romokban, hétvégén már megint 30-an leszünk :oops: :oops: cikis vagyok, de megy a légkondi és olyan jó punnyadni, reggel sorozatokat néztem....de most már rá kell szánnom magam,hogy felemeljem a seggem. De legmagiceztem :lol:

Kép
budabo

Zsu,

Danika május 30-án megy először az uszodába. Mjd megírom a tapasztalatokat :wink:

Egyenlőre búcsúzom mert fel kell ébresztenem Danikát, 10-kor szopi. Érdekes, hogy ma ennyit alszik, máskor már 6 órakor kukorékol :roll: Szerdán kapott dupla szurit, lehet, hogy még annak az utóhatása, tegnap pl egész nap 37,5-37,8között mozgott a húje a lázcsillapító után is.

Kép}
monic80

na még egy kicsit:
monic: a tej dolog így alakult, szerintem egyikőnk sem tehet róla, van akinek sok van van akinek alig. Én is mindent, ettem,ittam,bevettem,fejtem. DE nem fogom éheztetni Fügét. Én a dokinőt is kész tények elé állítottam, mert már a kórházban kaptunk receptet és haza fele - bár én nem akartam - kiváltottuk, de nem indult be, és nem hagytam üvölteni,kapott pótlást. Ez van. Gratula a babához!!
megjön a férjem és leszid.........mennem kellllllllllllll

Kép
budabo

Amy, biztos jól fog telni a hétvége, ügyesen megoldjátok Vendivel! :wink:

Bogi, barátnődnek is nagyon-nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!
Én is punnyadok, reggel korán keltem, nem bírtam aludni, megfőztem a krumplis tésztát, még kéne kicsit takarítani! :roll:

Millye, merre vagy?
zsu83

Monic, ok köszi! Remélem jól fogja magát érezni Danika az usziba! :)
zsu83

Sziasztok!

Helga, Móni: üdv itt, gyertek amilyen gyakran csak tudtok, és hozzatok minél több képet a kicsikről!!

Julcsi: mi biztos, hogy kenguruban megyünk, és tényleg dumcsizzuk meg, hogy ki mit visz!! Majd priviben írd meg a címet. Ja, és kb. mikorra menjünk?

Zsuzsi: tényleg olyan szépen írtál, meg is hatódtam ...

Zümis, LkVerus, Kreiszi: nagyon helyesek a kispasik, és persze Eferől is csak superlativusban tudnék nyilatkozni :D

Zsu: elég tutinak néz ki az új játszi, majd kérünk Bencusképet, hogy neki hogy tetszett!

Ladmon: manöken-Esztike nagyon ügyes, nem kell mindig parázni !!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Amy, Zsufi, Zsuzsi: Majd írok privit! Amy, Te mikorra jönnél Apával?

Andrist megzabálom, Nélküle nem is lehet találkozó! :wink:

Egy hete mi sem nagyon hízunk, de igyekszem nem parázni ezen. :oops: A Gyerek jókedélyű, kiegyensúlyozott, csak nyilván lassul nálunk is a gyarapodás...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, Monic: Tesómmal is ez volt... Pedig gyerekorvos, tud mindent, amit tudni érdemes a szoptatásról, fejt, ivott, evett stb, mégsem volt elég. A lényeg, hogy ne éhezzen az Gyerek! Ettől még senki sem rosszabb Anyuka, és ha bárki ezt mondja, akkor egyik fületeken be, másikon ki, ok? :D

Ja, Barátnőm Babájával minden rendben, ver a kis szivecskéje, jól van, már 27 mm. :D Köszönjük a drukkokat, mennek Bogi barátnőinek is!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Budabo,

mi is kaptunk receptet a kórházból kijövet, de aztán le is kellett cseréltetni a tápszert mert iszonyú hasfájós volt Danika, így váltani kellett egy kímélőbb fajtára.
De mostmár nem tartalak fel, nehogy a párod leszidjon :wink: :lol:

Kép}
monic80

Julcsi,

köszi a megnyugtatást, nagyon jólesik. Sajnos, nem mindenki vélekedik így, igyekszem kiengedni a fülemen a hallottakat, de akkor is rosszul esnek. :roll:

Na, mostmár tényleg megyek ébreszteni Danikát :oops:

Kép}
monic80

Helga: meglestem a lánykáidat, nagyon szépségesek, úgyis kispasi-túltengés van a fórumon, úgyhogy jó, hogy jöttetek!

Jasmin: láttam milyen szuper képeket csináltattatok! Ezeket fényképész csinálta ugye? Azért írhatnál is egy pár sort magatokról, hogy hogy vagytok!! Nagyon helyes a lánykád!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

julcsi: köszi a drukkot!

monic: megettem Fügcsit és csak vissza kukkoltam, aztán ténleg menek. Nekem is rossz volt eleinte, de itt a csajok tartották bennem a lelket és nem én vagyok az egyetlen akinek táposcsibéje van, de ahogy Julcsi mondja,amig az látom hogy egészséges,kiegyensúlyozott,boldog baba Fügém addig én is boldog vagyok és hálát adok az égnek hogy ilyen babám van. Nekünk amit elsőre felírtak tápszert bejött, kaki gond volt nálunk, de pár hét alatt beállt és azóta is működik.

zsu
: a játszin a majom nekem nagyon bejön, kár hogy nem gyártanak játszót felnőtteknek is, tiszta kikapcsolódás, lazulás.

millye: annyit írtam neked tegnap melóról, te meg sehol!!!

Ja irigykedhettek, én nem főzök egy pár napig,hétvégén konfirmálás, ezer vendég,hidegtálak, anyum főz pörit, tutit keddig nem főzök :lol: és persze süti,süti,süti :oops: :oops:

Kép
budabo

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem én ettem meg :oops: megetettem

Kép
budabo

Amy: Jaj, akartam már írni, csak elfelejtettem! :D
Szóval arra az Emmára gondolsz, akit az anyja 3 rész alatt hordott ki és aztán 4 rész alatt egy éves lett? :lol:
Na az megvan, csak asszem elpaterolták a Rachel anyjához, hogy majd ő viszi Párizsba repülővel.

Monic:
Hellóbelló!

Julcsi: Örülök a barátnődnek, még szurkolunk pár hétig azért!
Remélem Bogi barátnőjééknek is összejön, már régóta küzdenek ők is, ha jól emlékszem!

Zsu:
Mondd meg apának, ne nevessen! A fülszőr kihullása egy nagyon fontos pont Bencus életében, és így nekünk tudnunk kell róla!! :D

Zsuzsi: na én meg a buszon titokban berottyantós Lénán kell, hogy vihorásszak egyet, amikor eszembe jut.... :lol:

Húú, visszajött a barikás vonalzó!!! Éljen!!

ladmon

Nem baj Bogi értettük...
Mint Julcsi 400 ezres naptejét... :D

ladmon

Monic: én is nagy mei-taios vagyok. Léna nagyon szereti nézni a buszon az utasokat, és a tájat. Én úgy kötöm fel a cuccot, hogy az első lépésben, amikor úgy kötény-szerűen kötöm, akkor visszahajtom egyszer a hosszát az alsó kötők tehát így kifordulnak. Ezáltal kb 10 cm-rel lesz kijjebb a buksi, és így kilát belőle. Hú, biztos tök zagyva, ha nem érthető, lefotózom. :wink:

Bogi: Kívánom, hogy hipp-hopp végezz a takarítással!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsufi, ok, majd hozok képek! :)

Julcsi, nagyon örülök, hogy minden rendben van a barátnőd babájával! :lol:

Bogi, hát tegnap én is nagyon jól kijátszottam magam a szőnyegen Bencussal! :oops: :D

Na milyen jól jött ki az etetéses és naptejes elírás! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Nem azért a 20fillélért,de marha sokat írtatok,pedig csak 2napig voltam távol.............nagyon ráértek mi?na,sebaj,most csak amire emlékszem.ami nem sok,mert a memoriám valahogy nem a régi-hiába hülyülök el,ez van.

ladmon:megjött a leveled és Bazsalikom köszöni-bár az étvágyával valami gondok vannak 2-3napja,remélem csak a meleg,mert má aggódom,hogy le fog fogyni.

Voltunk kedden a védőnéninél méricskélni:kicsi fiam 64cm és 5590gramm,most csak
kötelező heti 15dekákat hízta meg és hogy aggódni kezdjek,attól a naptól nem hajlandó enni,kedd este képes volt 60ml vacsizni,és úgy bealudni,hogy nem tudtam felébreszteni,csak lógott rajtam,még böfizni is elfelejtett....remélem csak a meleg miatt van.
Aki dudliüvegből eteti a gyerkőcöt az hányas cumit használ?Nekem Aventes üvegem van és 1-es cumi,lehet,hogy le kellene cserélni 2-esre?

z újaknak üdv innen is,én is megnéztem a képeket,tényleg nagyon szépek a lányok!

gerendai zsuzsi:nekem is nagyon tetszett a kaksis történet a buszon-csupa öröm és kaland az élet egy csöppséggel,igaz?

zsu:hát,igen ladmonnak igaza van, a fülszőr elhullás tényleg fontos dolog és örülünk,hogy Bencus túl van rajta!

stelly-julcsi:irigykedem a tali miatt,nagyon szuprek lettek a képek!

bogi:tápszer ügyben tök igazad van,nekem is nehéz volt megemészteni,hogy Bazsalikomot nem tudom szoptatni,annyira vártam már a szoptatást,de az élet közbeszólt és mostmár nekem sincs lelkiismeretfurdalásom,mert Bazsa nyugodt,kiegyensúlyozott és jókedvű gyerek és én ennél többet nem tehetek érte,csak,hogy nagyon szeretem és jóllakatom tápszerrel-már ha óhajt enni........ :roll: :lol:

jól emlékszem ugye,hogy zsancy azt mondta,hogy itthonról is bejelentkezik?mert tatabányán lesznek az nekünk 15km és remélem,össze tudunk mi is hozni egy minitalit!!!!!!!!!!

még valami lányok,segítsetek,h van ötletetek4Bzsalikom 3npja fürdéskor,amint a lába beleér a vízbe,éktelen ordításba kezd,de rendesen sikít és végigordítja még a törölközést és az öltöztetést is.....már tökre kivagyok az esti programtól,utána annyira kész vagyok,csak ülök és filózom,hogy mi lehet a gubanc?!Van ötlet?
az esti rutin mindig ugyanaz:vetkőzés,apa megmaszírozza,kicsi játék,duma a mackóknak a falon,pancsi,öltözés és kaja,böfi és alvás,a víz hőmérséklete pontosan37fok,semmi nem változott és ott van apja is,mert mindig ketten csináluk az esti rituálét!Lövésem sincsen,és nagyn rossz így lefektetni őt utána.

most mennem kell,mert ebéd mégcsak félig kész és lejárt a mosás is,húzok teregetni aztán Bazsának elvileg ennie kellene,de még alszik.ne haragudjatok,hogy megint csak magunkól írtam,de nem lehet azt a mennyiséget lereagálni,amit két nap alatt összehoztatok!

ja,mejd elfelejtettem,hogy tegnap mi is bandázni voltunk a nővéemnél-van egy 1 éves fia-nagyon jól érzte magár Bazsa,de fénykép megint nem készült,mert itthon hagytam az elemeket........mondom,hogy hülyülök és legjobb,hogy tesóméknál a házban találtunk 150lemet legalább,de nem működtek-szeintem a tesóm is hülyül-de sose vallaná be-és nem találtuk a töltőt sem-elég katasztrófa familia vagyunk,nemde?

Na tényleg húzok,később még jövök,addig is szép napot!

Kép
nilabali

A naptejesen én is jót nevettem, tudtam, hogy drága, nade ennyire,,, :lol:

Zsuzsi,

fotót szívesen venném, mert nem értem, hogy amikor kötény akkor csavarintassz rajta azon a részen ami a derekadra van kötve?

Budabo,

nálunk sajnos Danika már volt beteg, bronhytises köhögése volt 2 hétig. Egyserzű megfázásból indult és majdnem kórház lett belőle. :cry: És mindezt akkor amikor még annyi tejem volt, hogy csak este kellett tápszer pótlást adni. Na, akkor is megkaptam olyan emberektől akiktől soha nem vártam volna, hogy bezzeg ha anyatejet kapna a baba nem lenne beteg :shock: AZ a poén, hogy abban az időben elégedett is voltam, hogy csak este kell a tápi :cry:
AMúgy a dokinéni azt mondta, hogy mivel Danika a férjemtől örökölte a hajlamot erre a betegségre az anyates sem tudja ettől megvédeni. EZt el is mondtam az illetőnek, mire közölte (orvosi diploma híjján), hogy akkor sem lenne beteg ha anyatejet kapna :shock: Szóval kappm az ívet rendesen, szerencsére a családom és a férjem mindenben mellettem áll, ők látják a minden napi küzdelmem a tejért.

Kép}
monic80

Nilabali,

én is az Aventes üveget használom, napközben 1-es cumival, este pedig 2-essel. Mert ha este az 1-est használtam akkor alig evett mert elfáradt a szívásban és bealudt. 2-es cumival pedig hamarabb jóllakik és elfogy az a mennyiség amit szántam neki.
Azt mondják este nem baj ha nem böfizik mert annyira laza lyankor már, hogy egyszercsak előjön. Danika sem szokott mindig böfizni.

Kép}
monic80

Julcsi, igen, Adri végigaludta a hazautat, így mire hazaértünk épp elég kipihent volt egy nagy mókázáshoz apával :D
Huhhh az durva, hogy 400ezerért vetted a Vichyt, nekem 4ezerért odaadták :lol: :lol: :lol:

Ma megint voltunk babamasszázson, volt egy anyuka egy Down-os kisfiúval - megint hálát adtam az égnek, hogy az én kisbabám makkegészséges!
Éééés volt egy másik anyuka, aki a hathetes kisbabájával a szomszéd utcában lakik :D neki is lánya van, Lea :) még két alkalommal megyünk, remélem, kicsit jobban össze tudok velük ismerkedni, jó lenne Adrinak ilyen közeli szomszédságban is egy kis barátnő :D

Millye, sajnálom, hogy húgoddal ilyen nehéz a helyzet :( azért ne add fel! Remélem, találtok valami megoldást!!!

Látom, Ladmon, meggógyult a barikád :D
Rachel-Emma: nem rossz az arány, ha azt is hozzá tesszük, hogy két rész alatt szülte meg :D

fülpamacsok: bizonyám, Adrinak is lekopott végre-valahára! Sőt, már a háta meg a homloka se szőrös :D így már lehet pasizni :D

Zsuzsi, majd csak lesz jelentkező Adrira is, akármerre járunk, mindig felcsíp valakit :D
Titokban berottyantott???? Ez jó! Adri akkora rakétákat nyomat mindig, hogy győzök pironkodni :lol:

Bogi, a színezett naptej állítólag azért jó, mert látod, hogy hol nem kented még be a gyereket. Haverom meg olyan fehérbőrű, hogy ilyet használ, tavalyelőtt nyáron egy hétig fetrengtem a röhögéstől, mikor mentünk strandolni vele - totál zöld volt :lol: :lol: :lol:

Szia Monic és Danika :D

Amy, még nem kaptam meg, de majd szólok, ha itt vannak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.05.22 11:30-kor.

KépKép

KépKép
stelly

Helloka,
Helga és Monic én is üdvözöllek Benneteket!!! Szépek a csemeték!
Nekem is van Danim, kicsit rég volt már ugyan baba... :cry:

Elif: persze, h elviszlek, egyetlen egy akadály jöhet közbe, h nincs autó a fenekem alatt, sajna ez csak majdnem akkortájt derül ki.....+ jún.2-án suli szünet van, Erik tehát itthon.....nem szeretném vinni, mert agyon unná magát ebben biztos vagyok és még fogalmam sincs,h mi lesz. Én arra várok, h kiderül,h apa itthon lesz és lesz autóm+Erik itthon tud maradni. Ne hari, emiatt mindenképp jelzek, h mi a fene van....!OK?

Képzeljétek nem elég a meló ami vár rám még így májusban, még ráadásként bejelentkezett az Apeh egyik cég miatt egy jó kis célellenőrzésre.... :cry: :cry: jövő 7 hétfőn,kérdem a nőcitől, h egy kis haladékot nem lehetne kapni?, mire ő na jó, akkor legyen a keddddddddddddd :twisted: azt se tudtam sírjak vagy nevessek. Hát nem egészen erre gondoltam.... :roll: Na jó tudom határidők vannak nekik is....

Na ez van, megrázom magam és csinálom. Gyönyörűségem annyira mintagyerek komolyan mondom, tök jó elvan, a lényeg,h lásson minket, na meg kb3 -3,5 óránként legyen cici kéznél...
:lol: :lol:

SZinte egész nap kint van a fedett teraszon a járókába, már fürdött is a medencébe, majd ma lefotozom, tök vicces annyira édi, majd meglátjátok!! ( na persze csak lábbal lógattuk bele )

puszi MIndenkinek (olvasni mindig szoktam,legalább naponta 1x, tényleg függőség) :lol: :lol:

Ui: Zsancy: mit szólsz a magyar időjáráshoz??? nem rossz,mi?

Kép
kaandi

ladmon: jóvannaaaaaaaaaa! a nagy kapkodás le ne bukjak
:lol:
gerendai zsu: hát ha állandóan ide jövök hipp-hopp nem fogok végezni, de terasz kész,két adag mosás, félig az ablakpucolás de persze ehhez kell hites uram hogy lefoglalja fügét

zsu:tetszik neki a majom, prüszköl rá :wink:

nilababa: ne izgulj, mi sem eszünk, ma is 120,130 de tegnap
80-ak,no para. Tápszer témával egyetértek.Fürcsi: nem lehet
hogy meleg neki a víz? nálunk nagoyn meleg van és szerintem
én most csak 34 fok körülire csinálom a vizet. Ja és a cumi én kipróbáltam már a 2-est és nagy különbséget nem látok.

monic: ez jó ötlet...a cumis dolog, ma kipróbálom

na vissza takarítani, de fügcsi sem boldogul apával,
nyafizik

Kép
budabo

stelly: :lol: :lol:

kaandi:én annyira irigyellek :oops: :oops: medencét akarok

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: