A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sissy,Zsuzska,Nócika nektek is köszönöm a köszöntést :lol:

Nem hiszem,hogy lesz ünneplés..annak is örülök,hogy apa reggel annyit mondott isten éltessen(soha nem tudta mikor van a születésnapom)..idáig is eljutottunk..azt,meg,hogy kapok tőle valamit??abban nem reménykedem..ha nem tudja mit vegyen inkább nem vesz semmit(makacs mint az öszvér).

Asyie sajnáloma agyerkőcöket.és téged is,gondolom kimerültél rendesen....

Miből gondolod,hogy nem veszik fel Alpert az oviba????

Megkaptátok a pénzt??? Köszi mégegyszer...

Nócika,nem jó,hogy szurkálnod kell magad,de ki fogod birnia picurkád miatt,és most már nyugodj meg légyszives.Te is bevonzod a bajt....gondolkodj pozitivan :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

laptetőőőőő :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpir! Megjött, köszi! szerintem holnap feltudom adni, ma már nem sajnos!
az óvonő barinőm régről és mondta hogy több mint valószínű, mert 70fős a túljelentkezés és sok a ténylegesen dolgozó anya, ők élveznek elsőbbséget.

Nócika! Írtam privit

Boldog szülinapot Törpiri! És utólag Márk nagyfiúnak is! :) (ez sissinek ment) :)
és Nemlajos türelmes Zurát is köszöntjük!
Nika! Nektek Gratula afelvételhez az oviba!
Cat! Beni nagyon csini a szemüvegben! :)

jaj mennem kell! :?

Kép Kép Kép
asiye

jól tudom, hogy egy év ovi a kötelező? (mármint a suli előtt)
Annyira szarul van ez kitalálva...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sehol senki??? :shock: :shock:

Nemlajos régen az elejétől kezdve köteleő volt az óvoda..most én is úgy tudom,hogy legalább a nagycsoport kötelező....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye ne butáskodj már,gondolom,hogy nem az a legfontosabb most hogy feladd a csomit....
Majd küldöd ha tudod.....

Köszi a köszöntést :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

a jóisten kompenzál, a tegnapi szuper nap után belevágtam Döme ujjába körömvágásnál, fél órát vérzett szegény, lesodortam a Dominikából kapott hűtőmágnest, most meg ez a macis rongyi... 300-ért megnyertem, 330 a postaköltség, eddig oké, 630, még mindig olcsóbb, mint cundaban, és házhoz jön...
Erre az otp lefagyott, beléptem még egyszer, utaltam, aztán látom, hogy másodszor...
Szóval van macim 1260-ért... Bótban 999...
Legyen már vége ennek a napnak! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos vedd fel az eladóval a kapcsolatot és kérd vissza ami nem az ővé ne hagyd annyiban:)

nika70
Salgótarján

Megkaptam a telefont. :D
Még hozzá kell szoknom, mert érintőképernyős. :roll:
Sajnos ami ennyi mindent tud, az csak érintőképernyős lehet mostanában a gyártók szerint...

Nemlajos!

Holnap jobb nap lesz!

Nócika!

Inzulin nem olyan szörnyű. Ki fogod bírni.
Vendég

nika, írtam neki még rögtön, hogy ha gondolja, tegyen még oda valamit, de ahogy érzi. :D

Ma nagyon meleg lesz, nekem meg két talim is a Kopaszi-gáton... :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindenkinek!

Nemlajos!

Nem irígyellek, hogy napközben ki kell menned.
Mi majd csak este. Addig a lakásban leszünk, itt viszonylag hűvös van. 26°C.

Tegnap kicsit későn sikerült elaludni, fél ketőkor. Szerencsére Marci öt után kelt , aztán aludt is. Még mindig. :D
És Beni is csak nyolckor kelt, így végülis sikerült kipihennem magam.
Vendég

Jó reggelt

Nemlajos gondolom visszaküldi amennyivel többet utaltál.ez igy lenne korrekt..és ma egy új nap kezdődik...ez már biztos jobb lesz :wink:

Cat irigykedem a telefonodra :lol:

Az én lányom 1/4 11-től reggel 1/2 8-ig aludt :shock: ,igaz,hogy tegnap délután nagyon nyűgös volt,sokat sirt és alig aludt. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici most írt:

"Már nagyon izgulok! Drukkoljatok nagyon! Hétfőn lesz netem. 6 hó 2500 Ft, majd 4000 Ft, 3 Gb de a városokban a legnagyobb elérhető sebeség. Valami új csomag lesz. T-Mobile."

A mikor mehetz haza kérdésre a következő válasz érkezett:

"Remélem ma! Próbálom kikönyöögni, hogy ne kelljen utazni újból. De még ezután lesz a magzatvíz üreg vizsgálat ami dönt a továbbiakban."
Vendég

Jaj már jó lenne,ha eldőlne minden.De úgy is tudjuk,hogy minden ok.lesz velük :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nem semmi mennyit alszik Lili. :roll: :wink: :D

De legalább kipihened magad.
Vendég

Nekem pedig meg kell oldanom az adatok átvitelét egyik telefonról a másikra...
Vendég

Sziasztok jó reggelt Lányok!

Először is drukkoljatok a lánykámnak ma meg holnap van a német vizsgája (ma 8-10-ig irásbeli, holnap 9.45-10.00-ig szóbeli) :shock: :wink:

Cat, nagyon jó lehet a telcsid.

Picit remélem haza engedik, én sajna a héten nem tudtam bemenni hozzá annyira sok a dolgom, de hétfőn megyek a dokimhoz hátha talizunk ha neki is kell menni, majd meglátjuk.

Kép
Kép
minimano74

törpiri, Dömének is hasonló az alvókája, az elmúlt három éjjel így aludt: 10 óra, 9 óra, most meg 8 és fél óra.
És most is alszik, pedig lassan indulnunk kellene....

Picinek drukk, hogy ma hazamehessen, de ezt az "újabb utazást" nem értem :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemljaos!
Utólag is Bódog Szülinapot Zurtadnak!!!!!!
Hát drága, nem volt semmi napod tegnap!!!!!! Túlélted????

Cat!
Gratula az új szépséges telcsidhez!!!!!! Jó használatot hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!
Lánykádnak hatalmas kalappal kívánok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pici!
Remélem, haza engednek ma! Nagyon drukkolok Neked, pláne, hogy hétfőn ne kelljen vissza jönnöd!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ő is már most kókadozik megint,mintha álmos lenne..de tegnap szegény nagyon efradhatott a sok sirásba...

Engem is megviselt kicsit :?

Gabi megy a drukk a lánykádnak :lol: :lol:

Remélem amikor Sárváron leszünk ,akkor is ilyen kis nyugis lesz :wink:
Most már tuti megyünk..julius 5-től :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szia Zsuzska :wink:

Na lépünk,mert a nagy meleg elött vissza szeretnénk érni....

MAjd jövök.

Puszi nektek..szép napot!!!

Asiye remélem jobb már a helyzeted... :? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nemlajso.a pénzt vissza kell,hogy utalja.Mivel 2szer küldted el.
Nagyon jól alszanak a gyerekek :D

Mi lassan megyünk be a mh-re előtte még porszivoznom kell :(

Cat.majd teszel képet az új telefonodról.

Remélem Pici ma hazamehet. Tegnap nekem is irt,mondtam,hogy pozitivan álljon a dolgokhoz.Nem lesz semmi baj,.
Vendég

sziasztok! Köszi lányok egy fokkal jobb ahelyzet, yaseminmost kelt fel nem rég, a fiúk isszák az antibét, és remélem ma jobb napunk lesz! :) szeretnélek má végre visszaolvasni benneteket! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Piri! No para! Nem akarok paramami lenni! Hisz már 2 inzulint sikerült beadni saját magamnak így már tudom nem vészes!

Cat! Már nem félek!!!!!!! Csak nekem vérzik mikor beszurok!!! Lehet csak nem csinálok jól valamit??????? Mert azt nem tudom, hogy amit tegnap az asztitens adott be az vérzik e még, mert az uton hazafelé nem nézegettem! De a tegnapi azaz az esti kicsit igen, de a mai is kis csepp kijött! De kb annyi mint a gyufa fej vége!!!! Ez normális??? vagy tényleg én vagyok a béna! Ja és nem fáj!!!!
Bizti szupi az uj telod!!!! Használd egészséggel!!!

Nemlajos! Ha van az eladoban egy kis kurázsi akkor vissza utalja a pénzt!!!! Remélem igy lesz!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Hova kell adnod?
Nekem a combomba kellett, és néha vérzett nekem is. Egyszerűen sok ér fut arrafelé, és ha eltalálod valamelyiket, akkor ez a eredménye. Nincs jelentősége.

Sissi!

Ilyen a telcsim, csak nem pirosban, hanem aranyban. Bár szerinem ez a szín az arany és a bronz között van inkább.

Kép
Vendég

GAbi!

A lánykádnak jó lesz a vizsgája. Drukkolok én is.

Törpiri!

Mit kaptál tegnap a párodtól?
Sárváron biztosan nagyon jó lesz Nektek.

Én már Horvátországot várom nagyon, de még be sem fizettük az előleget sem és le sem foglaltuk. Nem ártana, mert abban az időszakban nem nagyon szokott hely lenni.
Vendég

Cat egy nagyon nagyon nagy csokor virágot...

Nála már ez is valami :wink: van úgy,hogy semmit nem kapok,mert nem tudja mit vegyen..igy egyszerübb semmit nem venni :?

De pont azt beszéltük a tesómmal,hogy amennyit ezért a virágcsokorért kifizetett megkérdezhette volna mit szeretnék és megvehette volna....

De mindegy,én örülök ennek is :oops: :lol:

Tényleg jó lesz ha foglaltok,merta végén lemaradtok :wink:

Annyira szupi a telcsid...már az enyém is 1 1/2 éves..én ennyit nem szoktam használni egy telefont..és most ezért fáj a szivem...de most nem lehet ilyenekre költeni :wink:

Pici most írt!!!!!

Megyek haza ma!!!Vasárnap este vissza.Úgy néz ki keddig,s akkor beszéljük meg a továbbiakat.Puszi mindenkinek..otthonról irok!!!

MAi képeink..nagyon jó kedvű a kisasszony:)

Kép

Új csini ruciba :wink:
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára törpiri 2009.05.21 11:22-kor.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Cat! Ez igen! Ez csudaszép telcsi! Apának is most jár le a részletfizetés az LG-én és mosndtam most már én jövök, mert én eddig mindig megelégedtem egy olcso telefonnal, de a baba miatt szeretnék én is egy sokkal jobb modernebb telot amivel majd én is amikor csak akarok csinálok képet!!
Nekem az inzulint a hasamba kell adjam! Elinitottuk a jobb oldalamon és ugy kell majd körbe mennem vele mint a csigaház ugy körbe körbe! Mondjuk arra én is gondoltam, hogy talán eret találok és az a baj! De ,hogy te is megerősitetted így most megnyugodtam! Miután beadom várnom kell 5-6 másodpercet nehogy vissza jöjjön! és csak utána huzhatom ki a tűt! És neked is miután beadtad utána rá 30 percre rá kellett hogy egyél??? Nekem így van!

Épp most fogok majd ebédelni nemsokára utána meg megyek a medencébe! Apa felfujta vasárnap és felengedte vizzel, és tegnap már olyan jó volt benne a vízecske! Ugyhogy lassan abédután egy kicsit nem sokat mert tudom nem igen jó, de azért picit megmártozom!!! Ennyi jár a nyárbol!! Bár azért mondtam apának egyszer azért strandra is szeretnék menni, ha már most nem megyünk sehova, mert kicsit kiköltekeztünk! Ugye jön a kémény épités és hát a babonak is be kellett vásárolni és segitségem az anyagiakban nincs!!! :( :( :( :(

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika..ügyes vagy..na ugye,hogy nem fáj :wink:

Stranddal én vigyáznék..ki tudja miket szedhet ott össze az ember :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Ez a telcsi egyszerűen gyönörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Na nem is nézegetem tovább, mert én is bele szeretek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri!
Lilla :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P annyira dögös ebben a szerkóban :wink: :wink: :wink: :wink:

Nóci!
Azért mielőtt strandra mennél, én a helyedben beszereznék egy Betadine kúpot, hogy nehogy össze szedj valamit.... a dokim azt tanácsolta, hogy mielőtt mennék strandra, előtte való éjszaka és strandolás éjszakáján is helyezzek fel egyet éjszakára és akkor nem lesz tutira semmi baj.
Azért kérdezz rá a dokidnál, ő mit tanácsol neked!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megjött a végső árajánlat: 400 ezer Ft mindennel együtt.
(bontás, sitt elszállítása, új kád+új mosdó+új wc, csepmpe, fuga, ragasztó, csőcsere, járólap). Fürdőszoba: csempézés a plafonig+kád+mosdó csere. Wc: csempézés plafonig+wc csere. Erkély: járólap lerakása.
Szerintetek korrekt ár??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska a mikor a volt uramna mondtam a 300.000-et azt mondta az nagyon olcsó...úgyhogy biztos,hogy ez jó ár :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika.ezt a rucit ami most Lilin van a képen,abban az üzletben vettem 1490-ért.Felső+naci :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat:nagyon jó a telcsid :D :D

Én is megjártam a mh-t majd kimentünk a bnőmmel aMillenárisba ott játsziztak a gyerekek.
Márk most aludt el.

Piri:Lili agyon csinike.Köszi az infot Piciről!Örülök,hogy végre hazamehetett :D

Gabi:igaz már vizsgázott a lányod,de drukkoltam ám neki.

Nika:merre vagy ma?

Asiye:remélem végre a jvaulás mezejére lépnek a gyerköcök és neked is több időd lesz.

Afrával mi van???
Vendég

Este megint jön egy vizes, ő is felméri a terepet.... apmnak is megmutattuk az árajánlatunkat és szerinte kb. 100 ezerrel olcsóbból is ki fog jönni mással. Szerinte a vizes nagyot akar szakítani rajtunk. Ja igen, a kőműves kért volna 75 ezret, a vizes meg 235öt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szóval ez marha sok... szerintem. Akivel ma beszéltem, ő szerinte 100-150 ezer körül meg kéne álljon a vizes munka. Hát majd kiderül.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:shock: :? :? :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jajj de jó picikém hogy már mehetsz haza vigyázz magadra és gyere írj nekünk :):):)

én ma az egész délelőttömet az orvosnál töltöttem bőrgyógyásznál hát nem túl jók a hírek a bőrőmmel kapcsolatban rosacea-ás a bőrőm ami azt jelenti hogy sosem múlik el de szinten tarthatóan ki lehet tisztitani és egy csomó mindent meg kell szüntetnem az étkezésben pl no csoki,paradicsom,olajos magvak stb
doki felírt valami 6 receptet mosakodó krémet éjszakai nappali krémet ez a hátom volt 2500 ft:( írt még kétféle tablettát az egyiket hetente egyszer kell szedni a másikat naponta egyszer kéne de ezeket még nem váltottam ki mert a kettő együtt recepttel is 6500 ft
rohadjanak meg 9000 ft és még nem is biztos hogy hatásos egyenlőre de én bízom benne hogy két hét múlva mikor visszamegyek már sokkal szebb lesz az arcom

hú zsuzska nem smemi összegek de akkor nézz körül vizes munka ügyben hátha tényéleg olcsóbban megjárnád :)

Cat gyönyörű a telefonod :):):)

piri: cuki a lányka :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Nos a medencéből csak kirugdostam magam! olyan jó volt!!!

Csajok igen ismerem a jó tanácsokat a strandal kapcsiban, de már rutinos vagyok! mert mikor strandolok alapból be sem megyek a vízbe tampon nélkül és azon az estén azaz éjjelre fözök kammillát és aaz átitatott tampont helyezek fel! Így ez nekem mindig bejött! Ezt egy igen régi nődoki ajánlotta! Évekig hozzá jártam csak sajna már nem praktizál pár éve! Nyugdijas lett!! :lol: :lol: :lol: :lol: sajnálom pedig egy írtó rendes és rettenetesen kedves egyéniség volt!!!
De azért köszi mindenkinek vigyázok!!!!

Piri! mikor megláttam Lilikén ezt a rucit egyből felismertem! csak olyan sokáig vacináltam rajta mig nem vettem meg! DE rettenetesen csini!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bocs az el-eltünedezésért, de kókadok rendesen...ma elég durva napom volt (alapesetben nem lenne az, de így...). Kezdődött az egész azzal, h éjjel alig bírtam aludni, mert ezek a hülye sirályok itt ordibáltak az ablakunkkal szemben :evil: Reggel, mikor már tudtam volna aludni, fel kellett kelnünk, mert ma mentünk intézni az egészségügyi kártyát. Kb 3-4 óra alatt le is tudtuk, de közben ide-oda kellett menni...képzelhetitek, h én, aki alapesetben is tök fáradékony, most milyen zombi lehettem...hát igen :?
Hazaértünk, le is dobtam magam az ágyra, de elaludni megint nem tudtam, mert éhes voltam...nagy nehezen felkeltem, ettem és mentem durmolni.
Most már egy halvány fokkal jobb a helyzet, de még mindig tiszta kóma vagyok (szerintem ez ma már így marad).
Viszont, ami jó hír, h addig is, amíg nem kapjuk meg a kártyát (postán küldik ki), kaptunk egy papírt, amivel mehetünk orvoshoz.
Így lehet, h már holnap nekivágunk az újabb nagy útnak: dokit keresni. Remélem kapok jövő hét elejére egy időpontot.

Törpiri! Utólag is, de BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Lánykád nagyon-nagyon édes :D
Cat! Nagyon szép a telefonod, tetszik :wink:

Jujj, örülök, h Picit hazaengedik :D Remélem hamarosan ír ide!
Asiye! Jobbulást nektek!

afra.h

nagyon jó volt, nagyon elfáradtam, mára ennyi :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ASIYE! ÍRTAM NEKED PRIVIT!!!

afra.h

Nócika!

Terhesség alatt felejtsd el a tampont!
A vízben pedig főleg. Azzal ellenétben amire használni akarod, sokkal könnyebben kapsz el fertőzést!
Medencés strand helyett pedig az élővizet használd, ha már mindenfélekélppen fürdeni szeretnél.Sajnos az öreg nődokik mondanak olyan praktikákat, amivel csak ártanak. Most pedig egy fertőzés a baba egészségét is veszélyztetheti.
Vendég

Sziastok!

Megvan a terheléses cukor eredménye 6,6 :D mondta a dokim,hogy tartsam a diétát és ennyi.Nagyon izgultam miatta.
Az ellenanyagom megint pozitiv lett,majd 4 hét múlva megyek megint vérvételre.Mondjuk a drágák azt irtak az eredmény mellé,hogy nem tudják,hogy kaptam-e ellenanyagot.Én pedig konkrétan emlékszem rá,hogy rá volt irva mikor kaptam.

Nika:sajnálom az arcodat.Remélem használnak a krémek s a gyógyszerek.Mitől jött ez ki neked? At lehet tudni?

Holnap nem nagyon leszek reggel megyünk az egyik bnőmhőz (Nika Kovács Jucihoz) majd Márkot viszem anyuékhoz.Holnap ott alszik náluk igy tudok készülni a szombatra. Lufit is szeretnék venni hagy örüljön a kis drágám.

Afra.remélem hamar találsz dokit és jövő héten már tudsz is hozzá menni.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!
Pont egy hét telt el amióta nem olvastalak, és nem írtam nektek.
Nagyon hiányoztatok!
Kezdek visszaolvasni.
Aranyosak vagytok, nagyon jól esik amiket írtatok, és hogy gondoltatok rám.

Elnézést kérek azért hogy nem tudtam akkor rögtön mindent megírni sms ben, és csak későn.
De fennforgások voltak.
Szüleimet is csak másnap értesítettem.
Ott a klinikán nem néztek rám jó szemmel telefonnal a kezemben.
És sírtam a váróban, apába bújva.. annyira féltem.

Tegnap engedtek haza.
16 körül indultunk.
De mindketten olyan fáradtak voltunk, hogy nem kapcsoltam már be a gépet, pihentünk.
Bár nem nagyon bírtam aludni.
Félek nagyon. S a lelkem összetört ezalatt az egy hét alatt.
De Dalmáért mindent.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Vasránap este kell visszamennem, 17-óráig.
Akkor megint CTG, hétfőn újra ismétlik a biometriát, ás flowmetriát.
Illetve Hajdú Dr nő nézi a szívét újból.
Remélem már javulni fog, vagy legalábbis nem romlik az állapota.
Kb 4-5 hét múlva, ha addig semmi nem romlik, lesz programozott császárom.
Ahol egy felkészült orvoscsoport fogja végezni a műtétet, Hajdú Dr nő jelenlétében.
A kicsi azonnal felkerül majd a koraszülöt intenzívre és vizsgálják a szívét.
A Dr nő szerint nincs vész, de felkészülnek.
Fogalmam sincs mit jelent, ez és mitől lehet.
Amíg nincs tuti diagnózis, senki nem mond semmit.
A dokim hajlik arra hogy kedden hazajöjjek, de a szív uh dönt majd.
És akkor csak hetente többszöt fel kell járni.
(Bár elég lenne)

Kérlek titeket nagyon szorítasatok értünk.

picimami

Hajdú Júlianna magzati szív: Szívüregek alakja, mérte, szabályos, kamrai sövény zárt a formen ovale és a botallo vezeték nyitott, az aorta és a artéria pulmonalis eredése lefutása és áramlása szabályos. A vizsgálat alatt ritmusos szívműködés, kompenzált keringés. Súlyos szívfejlődési rendellenesség nagy valószínűséggel kizárható. A pericardialis, folyadék mennyisége változatlan az előző vizsgálathoz viszonyítva jelentéktelen tricus pidalis insufficientia.
Ez volt a hétfői szív uh eredményem.

De előtte lenn az uh-n ezt az eredményt kaptam, ami szintén kikészített.
Egy élő magzat, fejvégű fekvésben. A lepény a hátsó falon tapad. Átlagosnál kevesebb magzatvíz.
Norm flow.
Nem centralizált keringés. Mindkét oldali artéria uterinán KDM.
Köldökzsinórban egy artéria és egy véna ábrázolódott. A magzati szív megnagyoboddot. Kevés pericardális folyadék látható.
Egyebekben az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálaton jelenleg durva anatómai eltérés nem ábrázolódik.
BPD: 85 mm
AD1:79 mm
AD2:74 mm
FL:58 mm
OFD: 96 mm
HC:285 mm
AC: 241 mm

picimami

Kép

A szülőszobán vérben úszó kezemről.
Kb fél liter mellé folyt.. mert tanuló volt a lány. :cry:

picimami

Pici!

Jó, hogy újra itt vagy. :D
A szívvel kapcsolatos kérdésekben az UH-nál csak az számít, amit Hajdú doktornő lát! Neki kell hinned, mert ő az aki valóban ért hozzá.

És jó, hogy már a császsárnál fel lesznek készülve mindenre. Akkor nem kell kapkodni, és Téged is hamarabb meg tudnak nyugtatni, hogy minden rendben van.

MOst pedig pihenj!
Vendég

Cat!
Nagyon szép a telefonod!
Örülök, hogy megkaptad!!
Jó volt látni titeket! Köszönöm, hogy eljöttetek.
És azt is hogy a párod is segíteni szeretett volna.
nagyon jó érzés.

Pihenek.
Semmit nem csinálok.
Most reggelizem, ágyban.
Jönnek majd látogatók.

Persze jön a védőnő is..
Komolyan nem értem mire rohan ennyire.
De nem érdekel.

Törpiri!
Lili baba nagyon gyönyörűséges. Olyan jó volt veletek is élőben találkozni.

Sissi!
Veled is! Olyan aranyos vagy!

Zsuzska! Neked is szívből örültem ám. Végre találkozhattunk.
Köszönöm nektek a sok finomságot is.

picimami

Pici!

Szívesen!

Hét közben is bementem volna, de a két gyerekkel már nem olyan könnyű a közlekedés, Apa pedig dolgozott.

Itt van két kép.
Így találtam Marcit amikor tegnap este mentem lefeküdni:

Kép Kép

A lábánál az a takaró található, amivel eset betakarta, a hasa alatt pedig az a pelenka, amit a feje alá tettem. Kicsit elmászott a drágám. :D

A kép pedig a telefonommal készült, sötétben. :wink: :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: