Köszönöm a szülinapi köszöntést csajok!!!!! Nagyon jól esett!!!
Ezért is nem jöttem eddig és most is csak rövid leszek, mert megint jön egy barátnőm köszönteni és hatalmas kupi van...
Ildi: honnan tudtad a szülinapomat? A Duna utca nem messze van a révtől (ha ez mond valamit), de közelebbit én sem tudok mondani, mert csak 2x voltunk még ott és ez az egyetlen tájékozódási pontom
Ez a fagylalt leírás elég ütősre sikeredett...
mtücsök: Marci is mostmár próbálja felhúzni magát mindenhol, ágyon, kanapén - és mostmár nem csak térdelget hanem állni próbál, amitől meg a frász kitör, mert azok a kicsi lábai nem bírhatják azt a hatalmas súlyát, és mindig akkorát zuttyan szegénykém
Borkaby: na, hogy áll Tomid a térdeléssel? (űgy irigyellek, hogy Tominak nevezhetted a fiadat!!! én is Tominak akartam nevezni a Marcimat, de mivel a férjem is Tomi, nem engedte
sziszkó: gratula (így utólag) és jó babavárást neked!!!! Aludj sokat, mert miután megszületik a babád, már nem teheted!
Adri: van BG-nk (1db organic meg 2db v3), 1 db imsevimsénk, 1db Happy Heiny's (ezt használtan vettem, kenderbetétes, de nem rossz, csak ha pisis lesz a betét, már messziről szaglik), 1 db Babyland és most egy one size HH-nk van tesztelésre Sensi jóvoltából. Nálam egyébként a Sensi féle HH a favorit, mert abba jól elfér Marci, meg az imsevimse, csak azzal az a baj, hogy méretes, én meg a onesize-okat jobban csípem. Nektek milyenek vannak?
Nagyon édes az alvós kép a lányodról ott a traktor hátuljában!
Annak utána kéne járni, hogy honnan vérzik anyukád!!!! Gondolom a doki, aki csináltatta a vérképet, már elkezdett utánajárni a dolognak. Bocsi a fura kérdésért, de volt fekete/véres széklete anyukádnak. Ha igen, AZONNAL menjetek el gastroenterológiára!!!!
Vicky: de jó, hogy jöttél!!!! Rég hallottam felőled! A túlparázás dolgoban részben egyet értek veled, ezért is mondom mindig, hogy az arany középút a legjobb. Pl. a gonosz fagyiból is szoktam adni egy nyalatot Marcinak
Éva: Áron nagyon cuki a képeken, milyen nagy fiú már!!
Zsuzsu: Boldog névnapot Konstinak!!!!
Tegnap levágtuk Marci haját és a nagy forgolódás közepette nem vettem észre, hogy a hajvágó eszközön a hossz átállítódott 21mm-ről 3mm-re...
Jövök még!!

névnapos...
mezítlábas nagyfiam