A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, a mentes a D. Egberts volt, olyan sötétkék papírban, rendes lefőzős. Félreértettelek :oops:

R. még alszik. Szerintem estig már nem is fog többet.

Kép
vindolanda

Vindo, drukkolok neked a nyelvvizsgahoz nagyon, biztos vagyok benne, hogy sikerulni fog!! John Travolta Rugo... :lol:

Tegnap az ejjeles szuleszno, aki vizitelt, egy kozepkoru no volt, nagy tapasztalattal. (Rengeteg szuleszno van, meg lassan 2 honapos ittlet utan is jonnek be hozzam ujak nap mint nap, de fokepp fiatalok..)
Gondoltam, meginterjuvolom, o biztosan sok ilyen esettel talalkozott...Kerdeztem, mik az eselyeim, hogy benn tartjuk a babyt a 37. hetig, meg kerdeztem a komplikaciokrol...

Azt mondta, nem akar alltatni....szerinte nagyon nem valoszinu, hogy megerjuk a 37. hetet..
Komplikaciok: azt mondta, hogy nagyon eros verveszteseg, es vertranszfuzio eleg gyakori..de az ennel sulyosabbak nagyon-nagyon ritkan, es az is csak akkor, ha az anya nem itt van, hanem otthonrol kell bejonnie, mire beer, mar nagyon rossz allapotban tud lenni a baba es a mama is..
Ha megtortenik a lepenylevalas nalam, 5 percen belul kesz leszek a mutetre, es akkor sajnos altatni fognak.. :cry:

Na, ez a helyzet velem. :?
Vendég

Heni, mi sem használunk cumisüveget, csőröspoharat használtunk egy éves koráig, meg decemberig ha utaztunk valahova, de december óta se csőröspohár, se babakocsi, se rácsos ágy :)
Vendég

Niki, azért az jó, hogy a kórházban vagy, és gyorsan tudnak reagálni. Nem lesz bajotok, az tuti :!:

Pár nap múlva már a 33. hetet kezded. Az a kis korababa a 29. hétre született, akiről írni szoktam.

Szóval a lényeg, hogy jó kezekben vagy.

Kép
vindolanda

Niki!
Sok ++++++++++++++++++++küldök nektek.

Kávé:én is kávé függő vagyok,napi 2-3 le csúszik :wink:

Cumisüveg:K.elég sokáig ivott abból már el kellett dugni előlle.
I.-nek nem nagyon kellett ezért nem is erőltettem,
most mind ketten pohárból isznak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Rácsos ágy nálunk sincs egy fél éve - most is ott szuszog a franciaágy közepén a drága gyermek :lol:

Ja, akartam írni, hogy R. már rendes félliteres üvegekből is iszik, amin bébi-kupak sincs. És a kétliteres ásványvizet is meghúzza néha, de ahhoz segítség kell neki :roll:

Kép
vindolanda

Zsófi is iszik üvegből, a csőrös pohárról arra szokott át, hogy útközben is tudjon inni. Hát tud :)

Tegnap este rohant ide hozzám, mikor Fruzsit szoptattam, kiabált, hogy pisi, pisi, aztán rohant a WC felé, és mutatta, hogy de most gyorsan neki a WC-re kell ülnie :lol:
Vendég

Kaqk, Maggie, akartam írni, hogy a főtéren negyedikén délután ötkor lép fel Gábor zenekara. Ha gondoljátok, gyertek ki, mi Rugóval tuti ott leszünk a jeles eseményen.

Kép
vindolanda

Na hát Péterke iszik minden féléből akkor :roll: cumisüveg-kakaó, csőrös-tea, pohár- szörp, szivószálas -viz.

mostanában olyan nagy étvágya lett :shock: reggel ivott kakaót egy üveggel, evett toastot egy háromszöget, banánturmixot 2dcl, 1 kivit, 2 kinder csokit :shock: és még dél sincs :shock:

Vindo nem is tudtam, hogy rendes kávéból is mentes. Azt hittem csak ezek a 3 in 1 tipusból. :oops:

Heni
KépKép
heni81

Ágy: nálunk szinte semmit nem aludt benne P. :evil: úgy néz ki Áron sem nagyon fog :( Péterkének nagyon bejön a szétnyitható kanapéja. Lehet majd Áron is azon fog aludni, ha eljött az idő és P. pedig szétszedjük a kombiágyat, ha már kiságyként úgy sem funkcionál.

Vindo szinte látlak, ahogyan éppen az első sorban csápoltok Rugóval 8)

Zsófi milyen kis ügyes :D nálunk eddig csak szőnyeglepisilés volt, aztán mutatta, hogy pisis lett a szőnyeg.
Én nem akarom nagyon erőltetni még, de jó volna, ha legalább látnám, hogy jelez, de valószinű még nem teljesen tudja kontrolálni, mert a bilin ücsörög, aztán feláll és bepisil :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni, ez a citerazenekar lesz, ott nem csápolunk ám :wink:

Örülj neki, hogy Péterkének jó az étvágya.
R. sem ad jelet, hogy pisilnie kellene vagy mást.

Bezzeg, mikor rátett egy nagy kolbászt a szőnyegre a múltkor, azt nagyon mutogatta :lol:

Igen, a D.E. gyárt koffmentes lefőzőst. Én sem tudtam, de amikor terhes lettem, felkutattam.

R. még mindig alszik, én ebédelek.

Ezer éve nem tudtam nyugodtan ebédelni 8)

Kép
vindolanda

Vindo :oops: azt hittem valami metálzenekar :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Most értünk haza munkahelyről Taggyűlésről, Máté bealudt, gyorsan jövök. Minden napra beszervezek délelőtt is, délután is programot, közben Apa meg most többet dolgozik, úgyhogy így nehezebb, egy kicsit ki vagyok már purcanva :)
Rengeteget írtatok az elmúlt napokban, úgyhogy most már az olvasással is el vagyok maradva :( , de igyekszem majd pótolni :)

Kispocc még nem is gratuláltam, nagyon ügyesek voltatok, Bulcsi baba gyönyörű, sok boldogságot nektek!

Talira szeretnénk menni, de mivel Apa dolgozik vonattal mennénk, aminek persze Bencus írtóra örül. :lol: Akik vonattal jöttök, tudnánk együtt menni? Azt láttam, hogy Dettyk-ék is azzal jönnek, nekünk jó lenne a 9:42-es. Sütök lekváros muffint :)

Niki azt láttam, hogy nem vagy jól, drága kitartás, nemsokára a kezedben tarthatod kicsi fiad :) +++++++++++++++++++++++++

Megyek ebédelek, meg vasalok :?

Képeket megnézegettem, mind, mind gyönyörűek!!!!!!!! :)

KépKépKépKép
meryke

Persze azért csápolhatunk, csak érdekesen nézünk majd ki :D

Szia Meryke! :wink:
Azért néha pihenni is kell :wink:

Kép
vindolanda

B. elaludt gyorsan pöttyentek pár sort :)

Niki!
figyu! figyelnek Rád,felügyelet alatt vagytok és minden rendben lesz :) ha a 37.hétig nem de 36+5ig kihúzzátok Alexxal :) jó ? :)

Fleur!
de lüke vok :) pedig bólogattam itt a gép előtt lelkesen,h. persze jöhet Peti is,csak írni felejtettem el :) nem láttad :) :)

Talira akik jönnek tutira :)
Móni+Gréta
Mesi+ZSófi+Gege
Fleur+férj+Lilla
Detty+férj+Bence+Panka
Regi+Szeli

Panndi+Zsófi tényleg Fruzsit is áthozod? mert akkor megdumálom Esztert jöjjenek át Ők is :)
Irina+férj+Ádi
Sense+Boti+Lotti
Meryke+Bence+Máté

kit hagytam ki ? :) azért bocsi :oops:
Heni,Ktimi,Timi26,MMarica jöttök ugye :) :)

Bálint haját élőben megcsodálhatjátok szombaton :) nem vszínű h. mindennap megmosom majd a haját,még a végén utálni fogja :) de naon kafa lett :) megkapta kullancs elleni 2. oltást,mindjárt viszem Mírát is,legalább nem sziinkronban fognak üvölteni :) bár B. lelkesen mutogatta bibiket,és vigyorgott a dokinénire,aztán meglátta a szurit kicsit kiabált,de aztán pillanatokon belül lenyugodott :)

:arrow: mék a csajért :)

KépKép
viranka

Heni-Vindo!
Zenekar: :lol: :lol: :lol:

Meryke!
Jó hogy jöttök. Ott legalább pihensz egy kicsit.

Tali!
Úgy néz ki kevesen akarnak sütni. :lol: Akkor én is viszek vmit. Majd holnap nekiállok és kitalálom.

Niki!
Kitartás! Minden rendben lesz!

Örömhír:
Ma reggel ébredés után Botond mutatta, hogy pisilnie kell (vagy hogy már pisil, nem tudom) Mondtam neki, hogy ne pisiljen, futunk a WC-re. Futás, pizsi le, pelenka le (csordultik volt), feltettem a WC-re és belepisilt. Annyira örültem neki. És utána délelőtt mégegyszer.
Majd anélkül hogy szólt volna, bekakilt. :lol:

Ivás:
Botond is mindenből iszik. Tejet cumisüvegből, nappal kubus üvegből vagy csőrös pohárból. De tud rendes pohárból is inni egyedül és üvegből is segítséggel. Az az érdekes, hogy a pohárból ivást nagyon keveset gyakorlotuk és mindig fogtam neki a poharat. Aztán el is lett felejtve, mert rátaláltunk a kubus üvegre, ami nagyon bejött. Véletlenül vettem észre, hogy elveszi a mi poharunkat, és egyedül iszik belőle.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Megint volt egy egészen jó éjszaka, bár ötkor volt némi rábeszélés, hogy folytassa az alvást, aztán 6-kor már jöhetett közénk. Bercó még mindig a rácsos ágyban alszik, lassan én is kiveszem őt onnan. Akkor végre visszarendezhetjük a nappalit.

Tali, egyre inkább úgy néz ki, hogy mi is itthon maradunk. :cry: :cry: :cry: Állandóan azon gonodlkodom, hogy valahol félúton kellene szervezni, akkor talán mi is eljuthatnánk.

Niki, jaj de nehéz lehet ez a mizéria, de így biztonságban tudhatod a kishercegedet. Ez a legfontosabb. Mindjárt betöltöd a 32-t, az is mérföldkő. Nyugi, az idegeskedés csak ronthat a dolgon.

Vindo, igen a beszédszervek anatómiáját, kórtanát kellene megtanulnom, de nagyon nehezen megy. És most egy cseppet sem túlzok. Nyelvvizsga szerintem tutira meglesz!!!!! Éljen, éljen, nagyon ügyes vagy.

Móni, volt egy film is ilyen címmel (Pénznyelő). Remek vígjáték, akkorákat röhögtünk rajta. Gondolom, Neked nincs ehhez kedved, mármint a röhögéshez. :oops: :oops: Türelem neked is, hidd el, megéri a várakozást. Azért szépen halad a dolog.

Viranka, nem is Te lennél, ha nem történne ilyesmi. Olvasni vicces volt. :oops: :lol:

Meryke, szia!!! De jó hallani rólatok.
dmaggie

viranka: jön Fruzsi is :wink:
Vendég

Sense, ez igen! Botond legalább megmenti itten a férfiak becsületét.
Bercó is szólt reggel, hogy kaka. Pont akkor, amikor éppen lepisilte a szőnyeget. :lol:
A fürdőszobában voltunk, amikor meg láttam, hogy nyom. Kérdeztem a bilit, de csak rázta a fejét és mondta, hogy nem, majd nyugodtan belekakilt a pelusba.
A bilire olykor ráül, de nem tett még bele semmit a játékain kívül.
dmaggie

Vindo, megyünk csápolni!!!! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok

Tegnap elfelejtettem írni hogy már a 9.fogunk is kint van legalábbis a hegye 8) :lol: Meg az én hajam semmi extra csak festették a nem kicsit lenőtt részt meg 1cm vágott a végéből.
Lányok ti hányas faktorú naptejet használtok a gyerkőcöknek?

Sense: Nálunk is ugyanez volt a ppohárból ivással és elég ügyesen iszik belőle nem mondom hogy nem önti néha magára de ez is haladás! Nagyon ügyes Botond a bilivel.

Meg persze a többi baba is akinek már volt siker élménye.Nálunk úgyanaz volt mint Lillával egyszer egy nagyot pukkantott bele :lol:

Maggie: De legalább szólt hogy kaka :lol:

Meryke: Jó felőletek hallani!

Mesi: Olyan nevettem itt reggel mikor írtad a párbeszédet Zsozsival vagyis eredetileg apájával mingggyáá :lol: Olyan édes lehetett :D

Niki: Kitartás! Remélem nem lesz több ilyen és Alexander megvárja a 37.hetet.Drukkolok nagyon!

Viranka: Azért tehetnél képet Bálóról mert aki nem tud elmenni a talira is nagyon kiváncsi rá :lol: Annyira szép az unokaöcsid :D

Vindo: Akkor jó étvágyat! :D

Panndi: Teljesen jó éjszakád volt! Én a mai napig kelek Petrához mikor már azt hiszem hogy átaludta egymás után 2 nap az éjjelt hogy most igen most változik erre a 3 nap felborul megint! :?

Fleur: Nagyon édes Lilla!Te hogy vagy? :D

Most :arrow: megyünk de ott is van net úgyhogy majd leskelődök felétek! :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Mesi! Húúú, azt megköszönöm! Már épp azon agyaltam, hogy egyébként nem megyünk, mert nagyon macerás lett volna.
De nem lesz gond, hogy Szeli az ölemben ül majd??? :?

De remélem, nem húz el mindenki 1-kor!!!! ;) Ha már ennyi időt rászánunk az utazásra! :)

Heni! Szeli 10 hónapos kora óta nem fogadja el a cumisüveget.

Most csak ennyi, Szeli nem óhajt aludni, így én meg nem tudok netezni... :? Olvasás is csak futólagos. De igyekszem jönni!

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Egyébként az autósülést el tudom vinni!!! A múltkor is vittük magunkkal a vonaton! Akkor úgy elférünk, nem?
Meg akkor meg kéne beszélni, hogy melyik vonattal menjek? Hány körül vagy a déliben?

Kép

Kép
regcsiken14

Mi valószínű elhúzunk egykor :oops:

Ágica: Zsófi is kelt éjjel, azóta alussza végig az éjszakékat egy hang nélkül, mióta hazajöttünk Fruzsival a kórházból. Már arra gondoltam, hogy előtte ébredt, bementem hozzá, oké. Most ébredt, én nem voltam ugye, lehet, hogy úgy gondolta, így nem is érdemes ébredni. Vagy nem tudom :)
Vendég

indo
Nem is árt, ha pihensz kicsit. Ügyi voltál meglesz már az a pár pont!!!!
ÁÁ persze nekem már fel sem kell mosnom :lol: a szomszéd meg csodálom még nem ázott be! :)

Heni
Csini a frizu és tényleg nagyon laza.

Niki
:( :( :( még szerencse, h kórházban vagy....már csak 4 hetet kell egyben kibírni tarts ki, picike is ki fogja bírni. Minél többet van bent annál jobb.

Meryke
De jó, h te is jelentkeztél és jöttök.

Nektarin ti????

Viranka
Hát nem is értem miért nem láttam én, h bólogatsz :lol: :lol: de dinka vagy :)
És azt nem is írtam legalább a piros Bálintról csináltál képet??? Hát én is biztos nagyon örültem volna neki este, de utólag az ember csak röhög az ilyeneken :)

Maggie
Alakul Bercó :)

Bili: ja meg Lilla lelkesen rápakolja a macit, h pisiljen bele :) :lol:

Ágica
Kösz a kérdést :) jól vagyok :) már nem érzem magam hullának és Lillával is sokkal türelmesebb vagyok. És nő a poci :) meg hát Zsebi is :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vindo ja igen vannak nevek, de még nem írom le :) kicsit később :) már ezer éve megvannak és egyszer már lenyúlták a lány nevünket. :( a legjobb barátnőm egy nagyon rossz pillanatban ráadásul. De már nem haraxom rá :) mert hát régi nagyon kedves bnőm :)

Ja és ivás: Lilla főleg cumis üveg. Viszont gyönyörűen iszik pohárból is ha akar, egyedül de főleg gyümi levet. Meg minden másból is iszik és nem fogom vissza, hátha hamarosan lerakjuk a cumit.

Fú most jöttem rá nem nemsokára AFPre kell mennem....:?

Szorítsatok ma megyek egy dokihoz...most már okosabb leszek mit osztok meg vele és mit nem...az ember néha megszívja azt a fene nagy őszinteséget.

KépKép
KépKép
fleur

no meggyüttünk :)
M. kapott jutalomfagyit,mert csak kicsit visított :)

Maggie!
de kár :( félúton nyáron Cserkeszőlőn :) :) vszínű megyünk oda nyaralni,de még nem biztos :)
M. Nyíregyházára és Kiskunmajsára szeretne menni :) aztán majd kiderül :) viszont a Virágkarneválra szeretnék eljutni,ha hamarabb nem augusztusban Db-ben találkozunk :)

Panndi!
mindjárt hívom :)

Regi!
ha a múltkoriból indulok ki akkor a csajok 3:40es vonattal mentek el :)

Ágica!
ha Apuka kiszűrné amit csinál akkor tudnék képet tenni :) Petra még mindig csudaszép :)

Vindo!
van már eredmény?

ivás:B-nek tök mindegy miből de ihasson és utána ki lehessen önteni pacsálni :)

:arrow: mielőtt M. felkelti B-t köcsögöket mosni :) ha már Apa lecsiszolta és lekente a fészernél akorlátokat azok is legyenek tiszták :)

csók :)

KépKép
viranka

Na, végre alszik! :)
10 percet voltunk kint (előtte persze lekentem... :?), és már jöttünk is be... :)

Hol is tartottam?
Péterkének huncut a mosolya! Petrus nagyon csini az új frizurájával, anyukájáéról is kérjük a fotót! ;) Lilla nagyon aranyos, ahogy segédkezik! :)

Kaqk! Gratulálok az álláshoz! :)
A talin lévő alváson én is agyalok. Lehet, hogy elviszem a hálózsákot, és valami árnyékban alszik Szeli. A hálózsák azért kell, mert abban jobban tudatosodik benne, hogy aludni kéne. És akkor talán nem vinném a babakocsit... :roll: Szeli tuti kidől dél – 1 óra körül... :? szerintem... :roll: De nem szeretnék emiatt hazarohanni... :?

Izgulok, hogy mi az eredmény Vindonál! :)

Mi délelőtt bankban voltunk, befizettük a gyerektartást Zsozsónak... Aztán fél óra játszótér, Szeli hamar megunja mostanában. Biztos azért, mert itt is elvan az udvaron! :)

Sense! súly miatt no para!!! 8)

Mesi! Örülök, hogy Zsozsi nem esett kétségbe az eséstől! :)
Miket mond! :shock:
Szeli meg mindig keni szét a kaját az asztalon, ha már nem éhes. Abban a pillanatban el szoktam húzni előle a tányért, és befejezzük az evést, viszem mosakodni. Erre ma csak arréb tolta a tányért, mikor már nem kérte! :) (Persze lehet, hogy holnap megint maszatolni fog...)

Vera! Huhh... :evil:

LMóni! Majd legközelebb! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként magam is meglepődtem, de képzeljétek, már meg is gyógyultam! :shock: Már hétfőn elkezdtem szedni a Coryzaliát, de csak a többi mellé, szerdán már csak azt szedtem, és már teljesen ki is tisztult az orrom! :) Ma még azért biztos, ami biztos, fújtam bele homeós orrsprayt is.
Pedig én 2 hétig simán el szoktam az ilyet húzni...

LMóni! Mit sütsz? (Lehet, hogy írtad, de nem emlékszem, akkor bocsi!)
Fleur! Meg lesz somlói is!!! :D

Vindo! Akkor meglesz, tuti! :) Élvezd ki, pihenj, nézz filmeket!!! :)
Vettél pizsit?

Heni! Szuper éjszakátok volt akkor! :)
Csini az új frizura! :) Kocsmában... :lol:

Niki! :( Konkrétan mi okozza a vérzést???
:( De legalább tudod, hogy mire számíts, és sokkal jobb, ha az ember lelkileg is fel van készülve!!! Szerintem... :roll: Nem lesz semmi gond, jó kezekben vagytok ott!!!!!!!!! +++++++++

Én mostanában rákaptam az energiaitalra. Valahogy tovább hat... úgy érzem... :roll: Itt a garázsbüfében lehet kapni, 205 Ft másfél liter! :)

Szeli meg bébikupakos Janás üvegből issza a vizet, meg van egy ikeás csőrös pohara, abból is szokott. Gyümölcslét pedig kizárólag pohárból issza. Másképp nem is lehet megkínálni, se így, se úgy... :lol:

Mostanában Szeli se jelzi, hogy kakilnia kell... csak pár napig tartott a „csoda”. Sőt, rászokott, hogy a pelenkát „kaka”nak hívja, és akkor szól, amikor szeretné, hogy kicseréljem, nem akkor, ha kakilt. Bár mondjuk ez is valami! ;)
Így én sem siettettem. Bár tudja mire való a bili, de szerintem addig tök felesleges, míg ő rá nem jön, hogy szóljon, hogy valamit kell neki. Akkor érnek csak meg rá. Addig csak bizonytalan próbálkozás. Mindenesetre a fürdés előtti bilizés megmaradt, meg ha puci, akkor szépen ráül, mikor kell neki pisilnie! 8)

ezt most elküldöm, aztán folyt...

Kép

Kép
regcsiken14

Gratulálok Botondnak a wc-be pisiléshez! :)

Ágica! Én a tavalyról maradt 50-essel kenem Szelit. De épp azon agyaltam, hogy reggel és késő du már csak kevesebb faktorszámúval fogom. Inkább csak a kritikus időben (11-3 között) ezzel az erőssel.

Szerintem Zsozsi olyan nagy dumás lesz, mint Míra! :lol:

Panndi! Na jó, Te kapsz felmentést! ;)

Fleur! Mi volt az a név, amit lenyúltak???
dokihoz ++++, majd mesélj!!!

Vera! Az jóóóóó időpont a hazamenetelre! ;) (Csak Szeli aludjon ott valamennyit, és akkor bírni fogja, már csak ezen kell izgulnom!) Persze én meg Mesitől függök majd, remélem, összhangban lesznek a csajok meg kicsi Gegi is! :)
Milyen köcsögöket mosol Te???

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, Zsolti végülis hazajár aludni, mert rájött, hogy a saját ágyában alszik a legjobbat, máshol nem tud úgy pihenni. Alig rigolyás... :lol: Mi lesz, ha öreg lesz??? :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi
Azt a nevet fogja kapni Zsebi ha lány lesz :) így még nem mondom el :)
Nem tom miért nem, csak most így érzem :)
De nemsokára ti is megtudjátok

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Ja, értem! ;) Kíváncsian várom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Van egy kis időm, R. nyom a szoba közepén állva.

Regina, másfél liter energiaital :lol: :lol: :lol:
Az rám is rám férne néha :wink:

Lehet, melege van Szelinek. Rugó, aki négy óra udvaron létet sem tud megunni, ebben a melegben néha nem is tiltakozik, ha behozom :roll:
Hamarabb ki is fáradnak.

30 fokban 45 perc mocizás a melegben, és R. elfárad :roll:

Most voltunk pizsamát shoppingolni.

Viranka, a részeredmények alapján vsz. megvan a vizsga. De még van olyan 30%, hogy nincs meg, ha a labor nagyon rossz lett.

Gyertek Db-be. De ránk a reggel nyolcas karnevál-kezdéskor ne számítsatok...

Fleur, értettük.
Bár én tuti nem foglak megelőzni a névadással.

Na, mennem kell.

Maggie, akkor hátha összefutunk :wink: Csápolunk majd :wink:

Kép
vindolanda

Vindo! Nem egyszerre szoktam meginni! :lol: 2-3 napig eltart! :)
Ja, én voltam a hülye, mert hazajöttünk, és bejöttünk a házba, mivel tűzött a nap. Emiatt nem fáradt el Szeli... Legközelebb kiviszem alvás előtt. Csak annyi, hogy le kell már ilyenkor mindenképpen kenni (mármint 11 körül).

Kép

Kép
regcsiken14

Én is lekentem most Rugót.

Valaki kérdezte a faktorszámot. Mondjuk én 45-ös alatt nem veszek napvédőkrémet. Amit most használunk az 50-es, Hawaiian Tropic (vagy hogy kell leírni). Ez a márka szokott lenni általában.

Mondjuk olvastam már azt is, hogy nem kell ilyen durva krémet használni, de én azért csak kenem magamat is meg a gyereket is :roll:

Viranka, amit írtam, az félreérthető volt.
Szóval, gyertek Db-be, mi is várunk akkor szeretettel benneteket, de sajnos nem tudunk felkelni olyan korán :oops: :oops:

Kép
vindolanda

A kisboltban, ahová járunk, Kobra márkájú, másfeles energiaital van. Arra is rácsodálkoztam.

Kép
vindolanda

Elaludtak, végreee :lol:
Vendég

Éhes vagyok :?
Vendég

Jaj, de irigyellek titeket a tali miatt!
Na, nalunk is lehetne egyszer egy talit osszehozni... :D Most komolyan, nem viccelek, baratnomek ma mentek haza, 30 fontert foglalta a jegyet oda-vissza... Mit szoltok? :D
Vendég

Panndi! Én már megettem a vacsorámat... :? (hawaii jércesaláta, úgy rendeltem a cityfoodtól, nagyon finom volt... :) De mit eszek este??? :? :lol:) És én nem is szoptatok... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Tényleg Kobra a márkája... :lol: Megnéztem! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: :lol: Én ettem egy müzliszeletet, most jól vagyok :)
Vendég

Regi, a verzest az okozza, hogy a lepeny a mehszajon van, es ott nem tud ugy tapadni, mint a mehfalon. Ahogy no a meh huzza magaval a lepeny, es ott verzik, ahol nincs megtapadva rendesen. Ezert konnyen levalik, es akkor verfurdo van, az a veszelyes resze az egesznek, azt eddig megusztam, de elvileg azert vagyok itt, mert ha az megtortenik, akkor perceken belul mutoben kell lenni, hogy ne verezzek el.
Vendég

Niki! Értem, nekem is ilyesmi elképzelésem volt, mert arra emlékeztem, hogy a méhszájon tapad a méhlepény... De majd ügyesen pihensz, és nem fog leválni!!! :) +++++ Kitartás!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Niki, ahogy ezt így leírtad, hát sokkal jobb, hogy a kórházban vagy :?

Elég meleg van kinn, be is jöttünk.
Most egy kicsit hűsölünk, fél hatkor megyünk Db-ben, nekem órám lesz (vezetek).

:arrow:

Kép
vindolanda

A félregépeléseket csak ugorjátok át a kommentekben :roll:

Kép
vindolanda

Niki: jó helyen vagy, ügyes leszel, kitartás!

Még két müzliszelet lecsúszott, most meg rosszul vagyok :?
Vendég

Panndi! :lol: bocsi :? (3 müzliszelettől rosszul vagy??? De szeretnék én ilyen pici gyomorral rendelkezni! ;)) De azért ne legyél rosszul!!!!!!

Szeli lassan 3 órája alszik...

Kép

Kép
regcsiken14

ÁÁ, a gyomrom azért nem pici :lol: Meg még a hasam sem, én nem is emlékszem, Zsófi után mikor tűnt el a hasam (lehet, hogy el sem tűnt?)...

Itt is mindenki alszik, ha ébrednek, megyünk a játszótérre :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: