A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rony, te kis huncut - hát nem laptetűs lettél?! :)

Pá Drágáim!
sajt@

rony: Én vittem utána a papucsát (mi ott voltunk fennt), ezért is nem találkoztunk. Én is szétnézhettem volna jobban. Mindegy. Akkor maga a leszívás nem volt olyan gáz? Ez jó hír (bár tudom, hogy már nem lesz rá szükségem :) ) Nekem 5-én kell mennem tesztelni. Drukkolok a péntekhez. Pihizz sokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony, örülök, hogy túl vagy rajta, nagyon szorítok!

Tigriske, hova tüntél???

Hát, lányok, úgy néz ki, hogy engem is meglátogat bládi, bár még gondolkodik rajta....de valszeg hétfőn UHU is lesz:)

Szép napot!
lugi

Lugi!

Itt vagyok!

Vicky. Rony! Drukkoltam ezerrel! Jó hogy túl vagytok rajta.
tigriske1978

Lugi!

Te csináltál már tesztet? Fogsz?
tigriske1978

sziasztok.

NyANYA!

bocsi a hsg kérdésért, már rájöttem hogy te vagy akinek pozitív lett hsg előtt... :oops: Nagyon várom a további híreket rólad!!!

KAKTI! AKIRE!

Inszemnél ha a pisi negatív akkor már aznap ha már megjött meg is uh-znak a 3.napira, és ha még nem jött meg akkor vissza kell menni még egyszer majd uh-ra ha megjön ugye?
Ti betegálományba mentetek? És meddig?

RONY!

Jó hogy túl vagy rajta.Kíváncsian várom a további fejleményeket, írj majd!!!

SAJT, RÓZSA!

Mizujs veletek????
csézjang

Csézjang!

Én magamból tudok kiindulni.
Nekem ott, a pisileadás után, a várakozás közben megjött. Meg UH-zott a doki, és csak a 10. napon (+/- 1 nap) kell visszamennem UH-ra. De a vizsgálat előtt megkérdezték, hogy akarjuk-e folytatni. Én mondtam, hogy igen, és akkor mondta az asszisztens, hogy akkor menjek a vetkőzőbe, és várjak, majd szólít a doktorúr UH-ra.
Sztem ha akarsz majd tovább menni, ott helyben meg UH-z, és azt fogja mondani, hogy ha megjött (rendesen, nem csak a Brownie), akkor a 3. naptól mehet újra a bökő. De azért ezen neked még korai spekulálni. Reméljük, elsőre sikeres lesz! :D

Lányok!

Velem még ilyen SOSEM történt!
Keddig tartott Piroska, és tegnap még volt egy kis Brownie (ilyen sem volt még sosem). De olyan tompa nyomást érzek a hasamban bal oldalt, mint ha meg akarna jönni... :? Mitől lehet ez :?: :?: :?:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sajt!
Igen, ez a laptetű jól jött, pedig nem is számítottam rá

Kakti!
Sajna ezek a hormonok össze-vissza kavarják a szervezetet, művelt ám nálam is mindenfélét. De ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább menj dokihoz, mert Dr Rony még csak rezidens :D :D
Egyébként tök jó a humorod (Brownie) jót nevettem rajta

Lugi!
Hogy vagy drága? Leveled megkaptam majd írok

Zoe!
Tűkön ülök
:wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok jó híreim vannak: 2 porontyot visszakapok holnap!!!!!!!!!
Másik 4 még nem érett, de azokból is bármi lehet még.
De most csak ez a kettő van a szemem előtt, nagyon örülök.
Olyan furi lesz.....

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony!

A 2 a legszebb szám. :D Gratulálok! Pihenj velük sokat.
tigriske1978

rony: Gratulálok a babácskákhoz, szerintem két babával megelégednél ugye? :D Majd mesélj, mi volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Jajjj, szupi Rony!!! Otthon maradsz pihenni, ugye??? Vagy a beültetés után kötelező is???

Kakti, szerintem ez a sok hülye hormon amit magunkba bökünk, jól bekavarnak....

Szerintem nekem is felborított mindent, mert most Bládi megíjedt....eltünt.... és nem görcsölök...csak olyan mintha egésznap gyomoridegem lenne....
Lehet, hogy van is...muhahaha

Tigriske, ha vasárnapig nem jön meg akkor vasárnap pisilek egy tesztre, ha meg megjön akkor nem. Neked még nem jött meg ugye????

Bládit és Brownit bedobozolom és elásom!!!
lugi

Na, ahogy leírtam, bele is nyilalt a hasamba....:(
Már biztos én is generálom magamnak az idegességtől, pedig nem akartam parázni....

Megyek délután fagyizni!!!! Az a tuti!!!

Kitartást lányok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++
lugi

Tigriske, Lugi, (v)érzések, tesztek? :wink: :lol:

Rony, rengeteg drukk és ragacs holnapra!!!

Kakti, szerintem nyugodtan telefonálj oda (ha még nem tetted) meg, majd kapcsolnak neked asszisztenst/orvost.

Sajt, most olvastam vissza rendesen és ááááááá :twisted: :evil: :oops: mondig utólag derül ki, ott ültél szerintem mellettem az emeleten, a hátizsák legalábbis megfelel az itt leírtaknak. én csiricsáré színes szoknyában voltam és ha te voltál az, akkor a jobbodon ültem. olvastam. :D

Cséz, örülök, hogy bizakodóbb vagy :D

Nekem ugye pénteken kellett volna tesztelni, kedden megjött. Így ma már a 3.napi UH-ra mentem. azért vittem pisit, amibe két tesztet is belelógattak a csajok. kérdeztem, hogy ennyire tetszett-e a - tesztem, vagy összerakjuk-e a két egycsíkost zebrásnak. azt mondták, hogy valami maszat volt az elsőn, ezért készült egy biztonsági második (másolat) :lol:
2/3 merionalokat kell szúrni és jövő kedden UH. Egyébként érdekes, mert anno az első vizsgálaton Sz. dokinál voltam, a leletösszesítőn is. Nem választottam, ezért kerültem hozzá. aztán a hsg-t és az 1. inszemet már DrEszter csinálta és a mai UH-t is Sz. vizsgálójában. azt hiszem megörökölt Sz.-től. Az a lány csúcs: szép, okos, mosolygós. Teccik :wink:
kpn

Kpn!

Úgy néz ki, én is hozzá kerültem, de nem bánom. Bízni kell benne, ennyi az egész........a projektbe is és a dokinőbe is. Nagyon ügyi, Dita nak is Akire nek is ő hozta össze a babát!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

kpn: Sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy kezdheted a következőt. A dokinéni nekem is szimpatikus. Tegnap mutattam a páromnak, erre mi volt a reakció: Ha legközelebb a mintaadó helyiségben nem tudom mit kell csinálni, akkor hívhatom őt segítségül? :D Jól oldalba is löktem, bár tudom hogy csak viccel. Mondtam, hogy ő nála csak a leszbi szexek mennek, mint ditánál. Jól oldalba is löktem, tudom hogy csak viccel.
vicky79
Budapest III. kerület

Lugi, Kpn!

Vérzés nincs, néha engem is elkap egy mindjárt megjön érzés, de aztán elmúlik.
Alagútásó sajna még bújócskázik. Tegnap is lett egy negatív tesztem. De én nem adom fel.
Eddig nem esett le a hőmérsékletem se. Szóval elvileg ott van.

Kicsit bekavart, hogy elégé megfáztam és most mértem, hogy már hőemelkedésem van. Ezt nem tudom, hogy a betegség, a mensi vagy a terhesség jele.

Szóval elvagyok és +++++++.

Kpn! Vicces lány vagy Te, 2 tesztből egyet. :D

Lugi! A fagyi nekem is sűrűn játszik. :D
tigriske1978

Szisztok lányok!
Hogy vagytok ebben a nagy melegbe?
Rony:
Köszi igen hortenzia meg az esküvöi csokrom van rajta.
Holnap nagyon drukolok neked!!És aztán nagyon vigyáz magadra meg pihenjél sokat!!
tigriske!
Megy a drukk hogy ténleg ott legyen!Mikor tudod meg biztosra?gyogyuljál a náthábol ki fele!Szedel rá valamit?
Kakti!
Nem a szurik hatásátol van ez neked?Csak kérdezzél ré valamelyik dokitól?
Lányok ki az a dr.Eszter?Skhiba dr.nö lenne?
lugi:
Ne legyél ideges!!!Igaz én mondom neked mikor énis az vagyok!
Csázjang!
Szurkálom magam de reggel azért egy kicsit furi érzésem volt.Majd hétfön megyek uh.ra!Amit én be adok magamnak az meg látszik de amit oda bent adtak nem.
Vasikáé:
Merre vagy????????

Kép
rózsa11

Böbe!
Veled mi zus! ment a privi!!Pusza

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Végre velünk is történik valami!!!!! :lol:
Hívtam ma a BMC t, és el kell mondanom, elsőre felvették :shock: Hirtelen azt hittem rossz számot hívtam :lol:

Szóval negatív lett a párom bacivizsgálata !!!!
Haladunk-haladunk a cél felé!!!!!

Persze apa, most rettentő büszke az ő kis spermácskáira :lol:

Szegénnyel háromszor is kezett mosattam, mielőtt bement a "szerájba", remélem Sting nektek is sikerül már végre túlesni a vanismegnincsis bacikon.

Puszi

heni77

Rózsa!

Hétfőn kell visszamenni. Nem szedek semmit, mert hát tudod terhesen nem merek. :wink: :lol:

Heni!

Végre! Tök jó!
tigriske1978

Kép

Rony:
De örülök !!! A két csodaszép bébimagot elültetik és te meg növesztgeted. :)

Lugi:
Bbb bééé bééé! (Bládi+brownie) Csak jó mélyre ássad!!! :D

Kpn:
Csak nem te voltál az a nagyon csinibaba a barna-zöld virágmintás szoknyácskában? Nálam rózsaszín pillangócskás papírtáska is volt (a földön). Hosszú barna hajam kibontva hódított, a gyönyörű bálnatestemmel együtt :)
Kár, hogy nem tudtuk hamarabb :(
Legalább egy nagy-nagy szióka erejéig :cry: :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Kpn:
Tényleg helyes a dokinő, én ma láttam először. Hajrá szurik!

Heni:
Ti aztán jól becsajoztatok :D :D A lényeg, h. szimpi és jöjjön a bébi!
Végre jó az apatej! Gratula!

Vicky:
A pasik elég egysíkúan gondolkodnak elsőre az ilyen szituknál. Jó h. humoránál van a a párod még a bmc-ben is.

Tigriske:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Na lököm a sztorit:
Bebattyogtam az imádott bmc-be, sajna csak 8.30-körülre értem oda. Kolléganőm már az emeleten volt. Végre a recihez értem, ahol nem akartak fogadni, mert nem egyeztettem a dokival. Mondtam, hogy a 3. cn-on vagyok és pont azért jöttem, h. megbeszéljem hogyan tovább, meg leleteket is hoztam, azokról a vizsgálatokról, amiket kért. Egyébként eddig nekem senki sem mondta, hogy be kell jelentkezni a 3. napi uhu-ra - állítólag jan. 01-től van így. Nemtudom, biztos igaz, de már voltam idén uhun és erről egy kukkot sem szóltak. Ha tudtam volna, h. ez gond, nyilván betelefonálok előtte.
Nemtudom mi volt a bibi, nem szokott gondom lenni az emberekkel, okot pedig nem szolgáltatok rá.
A lényeg, felmentem az emeletre, a dokim kimért volt, de amellett kedves és alapos. Meg is vizsgált, kiderült, h. azért pöttyözök, mert ugyan vastag a mnyh-ám, de van egy nagy "luffantyúm" (cisztám) és pcos ováriumot is látott, 4 v. 5 tűszőt. Kaptam orgametrilt 2x1 két hétig, utána kontroll. A Zuramnak újra fejnie kell, bejelentettem szerdára; én meg nem úsztam meg a dolce vitát és kedden megyek IR-re (glükóz-csomagocskát megkaptam). Hát ennyi, nem örülök...
De legalább beindult a gépezet!
Ja és délutánra piros lapot kaptam odalent, a hasam is görgcsöl... Lehet, h. ez az Orgametril hatása? Netán az indította be, hogy a dokica megpiszkált a silverboy-jal?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.21 21:30-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! A legszebb! Hazajött a Zuram és mondja, hogy igenis volt idén február-március táján negatív apatej eredménye! És tényleg! Csak annyira el voltam kámpicsorodva, hogy kiment a fejemből és a dokim váltig állította, hogy nics a gépen lelet! Ki akar vitatkozni ilyen állapotban egy orvossal?
Most belegondolva, lehet h. ott lapul valahol a dossziéban a szupi lelet és röhög a markába :) Ráadásul máshol csinálták, mert beutalták urológiára, talán ezért nem vettük észre, mert más a fejléce is... Na mind1... Kicsit bilifüle vagyok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.21 21:33-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

héló evribádi, én nem tudok ilyen csillogó-villogó feliratokat idetojni,
de kézeljétek ide!!! :lol:

Sajt, akkor bizony mi láttuk egymást! én voltam a csiricsáré nő!!!
pillangócskás táskával nem szemeztem, de amikor bementél és "bálnatestedtől végre láttam" :wink: :D , megpillantottam A hátizsákot. Sebaj, a kolléganőddel úgyis nagyon dumáltatok, legközelébb nem hagyom szó nélkül. megismerlek. sőt a neved is tudom. rettegj! :twisted:

Kakti?! Mi a helyzet?

Jaaa, egyébként a 3.napira baromira nem kell bejelentkezni, nekem olyan most volt másodszor. Odamentem, mondtam helló és ennyi. Azzal a fiatalka vörös recislánnyal szoktam fecsegni, baromi aranyos és mindent a számba rág. tudja, hogy kell, mert széllelbélelt vagyok...

Kedden valaki? Én UH. Most sokkal hamarabb kell mennem (szúrás 6. napja).
kpn

indítványozom, hogy legyen olyan táblánk is, amibe felvezetjük, hogy ki-mikor-miben megy vizsgálatra és akkor nem történnek ilyen málőrök :D
kpn

:D :D :D
Te milyen jópofi vagy! :)
Én írtam, h. miben leszek... Csak már későn láttad. Sebaj, majd legközelebb :) Amúgy nem vagyunk emberevők, a kolleginám (mondhatni barátosném) is nagyon kedves csajszi, igazi kis tündér.
Én megyek kedden, de a vámpírok báljára kaptam meghívót. Ott is a desszert a fő fogás - IR bluhahuá... brrr...

Pá Drágáim!
sajt@

Csak Mártika védelmében (ősz hajú a recepción), nagyon rendes és kedves szokott lenni, gondolom most nem volt túl jó napja.

Amúgy szerintem se kell bejelentkezni a 3. napi UH-ra, legalábbis nekem eddig soha nem kellett (és január 1. óta voltam jó párszor)

Rony!
Nagyon nagyon drukkolok péntekre! Szerintem pont elég a két babó, a többiek meg ha bindulnak, akkor mehetnek a fagyiba a kistesó miatt!
Ha már a stimuk közben elkerültük egymást, akkor már lehetnénk együtt kismamák :roll:

Vicky!
Remélem ma már randiztak odabennt a srácok! Drukkolok!!!!!!!!

Lányok mindenkinek küldöm a drukkjaimat kinek ezért, kinek azért, osszátok el :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
akire79

Sajt@!
Dobtam neked privit!

Rózsa!
Jól adod te be azt a szurit? Kicsit össze kell fogni a hájat (már ha van - nekem pl. nem is kevés) a hasadon, és kb. 45°-os szögben kell beleszúrni a bökőcskét! Nekem egyáltalán nem látszik, amit Apa bökdös belém.

Nálam amúgy minden OK! :D Várom a hétfőt! Kik is jönnek akkor?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akire:
Én is erre gondoltam, csak szarul esett... Hónapok óta várok arra, hogy végre legyen egy normális ciklusom - erre eddig esélyem sem volt - erőt gyűjtve elmegyek és így járok... Mindenkinek megvan a baja, én nem mutatom nagyon ki, inkább humorral továbblépek.

Kakti:
Köszi, én is röptettem neked!

Pá Drágáim!
sajt@

jó reggelt!!! 8)

fő kérdésem, hogy Lugi és Tigris asszonyok merre járnak és hogyan vannak? Lugi az igazán gyanús, ugyanúgy hallgat mint Akire :D

Sajtkukac, kedden megkereslek a drink bárban :wink:
Én is hajlamos vagyok elhumorizálni a bánatra okot adó dolgokat, dehát
hogy máshogy állhatnánk hozzá? :lol:

Heni, bízzunk benne, hogy jó kezekben vagyunk :lol:

Most akkor Vickynek jár a ragacs?
kpn

Sziasztok!

Szerintem sem kell bejelentkezni az UH ra. Én is csak úgy állítottam be a 3. cnapon, május 1-én :shock: , ja és 1 év után!!! :shock:

Bizti tényleg rossz napja volt Mártikának, de kinek nincs néha, nem???
Szerintem amúgy rettentő kedves szokott lenni, és ahogy látom ő a legszakértőbb az egész recin, ja és talán Irénke?? aszem így hívják, ő is nagyon szimpi nekem. Mondjuk ők talán a legrégibb bútordarabok ott a recin, ők már tavaly is voltak, a többi fiatal lány még akkor sehol nem volt......

Kakti!

Nekem sem szokott meglátszani a szuri, lehet a hájunk miatt? :shock:
Végülis mindegy, hogy meglátszik e vagy sem, ne hozzuk Rózsára a frászt, a lényeg, hogy bentlegyen.
Bár sosem felejtem el, egyszer találkoztam egy csajjal, még tavalyelőtt mikor kezdtük az egész bulit, és a legelső vv en voltam.Minden nap járt a BMC be, mert nem volt aki beadja neki a szurit, a csajok szúrták neki, és tiszta kék-zöld-lila volt a hasa. Mondanom se kell jól besz@rtam, hogy mi vár itt még rám!!! Ja és a csajszi tök gebe volt!!!! Innen gondolom, hogy milyen jó is nekünk, töltött galamboknak :lol: :oops:

Ja!!
Hétfőn én is megyek, de csak a sorban leszek ott, szerintem már 1/2 7 körül, vasárnap még jelzem mibe leszek!!!! :)

Sajti!
De jó, hogy már ti is haladtok!!!!!! Ne aggódj, nem lehet mindenki olyan jó fej, mint mi :lol: :lol: :lol: :oops: :P Sok sok sikert nektek is!!!

Rony!
Hajrá babócák, drukkolok nagyon.

Akire!
Hogy vagy?

Puszi

heni77

Tigris itt van és nem tud beszámolni +++ hírekről csak ---- hírekről.

Lugi!

Hogy vagy? Most már nekem is mindjárt megjön érzésem van.

Kakti!

Mi megyünk Lugival hétfőn.
tigriske1978

Jo reggelt mindenkinek!!megigertem,hogy irok.Tegnap visszakaptam 2 gyonyoru 3 napos babocat!!!!Nagyon kedves volt a biologus,latszott,hogy ok is nagyon orultek,hogy most sokkal jobb lett nalunk a megtermekelnyulesi arany,es meg a fagyiba is jutott,es most az embriok is sokkal ugyesebbek,nagyon bizok bennuk!!!!Ezek a szuper hirek,nagyon orulunk!!!Ami a rossz hir,hogy megint tulstimu van nalam(amit most kezdek erezni)es ezert Szucs doki nagyon megijesztett,de gondolom,ha nagyon komoly baj lenne,nem kaptam volna meg a manocskakat,es benntartottak volna.Egyebkent nem tudom hogy lehet,hogy en ilyen erzekenyen reagalok a gyogyszerre,neha az inszemes lanyok tobb gyogyszert kapnak,es naluk semmi.Most egy kicsit aggodok,hogy most mi van.Szoritsatok,mert most kezdek izgulni. Sajt!!Orulok,hogy bementel,es mar el is indult a dolog!!!!!Heni! Klassz,hogy nalatok is minden ok!!!!!Skriba dr-nonel meg nem voltam,de mindenki dicseri,en csak lattam,de nagyon kedvesnek tunik!!!Hajra mindenkinek!!!Rony majd irjal!!!A tesztekrol meg annyit,hogy az a biztos amit ok csinalnak,es akkor amikor visszavagy rendelve!!!!A hormonok megviccelnek minket!!! udv mindenkinek Zoe
zoe33

Helló Lányok!
Én is már hajnalban (3/4 7 körül) ott leszek a sorban. Minden valószínűség szerint térdig érő szűk farmernaciban leszek, meg egy fekete vékonypántos felsőben. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Zoe! Ez nagyon jó hír, pihenj sokat és nagyon pozitívan. Küldök is +++++++ hullámokat.

Én is megyek hétfőn szerintem korán 1/2 7 felé. A legnagyobb darab csaj leszek.
tigriske1978

Ha nem nézek rá a fórumra 100x, akkor egyszer se, mert ha itthon vagyok....jjjaaajjjj borzasztó.
Ha melózok akkor nem gondolok arra, hogy mi van...itt fáj ott fáj, pecsétel, nem pecsétel....

Lányok, reggel olyan korán mentek? Na, akkor hányra is érjek oda? Bár még azt se tudom, hogy kontaktlencse vagy szemüveg:):):)

Eredményekről....én még egyet se láttam, se hormon, se sima vérvétel...mindig csak annnyit mondott W. doki anno, hogy jó.
Ezeket meg lehet nézni???
lugi

És mit érsz vele, ha megnézed?
Mi (közönséges földi halandók) úy sem értünk semmit azokból a számokból, amik a leleteken vannak. Azért ők a szakemberek, hogy azokból megállapítsák, hogy van-e baj, vagy nincs. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Zoe!
Ezek szuper hírek, gratulálok.
Mit mondott Szűcs doki, amivel megijesztett? Milyen tüneteid vannak? Kell ilyenkor szedned valamit a túlstimura? Mesélj!
Jó lesz így, mert legalább nem kell külön ajándékot venned a két hét múlva lévő évfordulóra, hiszen ottlesz a pocakodban!!!!
Mikor mész vissza vv re?
Pihenj nagyon sokat!!! És rengeteg folyadék!!!!

Húúúú, hétfőn jó sokan leszünk a sorban!!!

Kakti figyelem a farmernacidat!!!

Tigriske!
Én is nagydarab vagyok, engem is könnyű észrevenni :lol: Valamilyen halásznaciban leszek az tuti, majd még pontosítok!!!

heni77

kpn: Többieknek is szükségük lehet a ragacsra, de szerintem már összefutottak a fiúkkal, tehát nekem is jöhet.

zoe: Akkor növesztgesd azokat a babákat jó nagyra. A túlstimu miatt meg szerintem ne izgulj, ha tényleg olyan nagy baj lenne, akkor bent tartott volna Szűcs doki. Remélem én is hogy minden OK lesz.

rony: Remélem már túl vagy a beültin. Pihizz utána, de azért várunk.

tigriske: Neked már hétfőn teszt? Hogy elrepült ez a 17 nap.

heni: Nekem volt már, hogy belilult a szuri helye, de ami a legérdekesebb, hogy a puregon tűje volt a legkisebb és legvékonyabb és mégis az vérzett a legjobban. Nem tudom, hogy mitől függ.

De jó nektek, hogy már hétfőn mehettek. Nekem az 5-e olyan messze van még.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Vicky nekem már teszt lesz hétfőn ,de remélem előtte hétvén kiderül már valami.

Lugi kitartás!

Mi a véleményetek arról, hogy nekem mint nagyon kövérnek később lesz + a teszt? Nincs valami összefüggés a kövérség és a terhességi hormon között?

Rajtam hosszú szoknya lesz hétfőn és fehér ing.

Jó hétvégét!
tigriske1978

sziasztok !!!!!!!!!!!!!

Akire:GRATULÁLOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAGYON BOLDOG VAGYOK HOGY VÉGRE SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rony:neked is mennek a drukkok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni:tök jó hogy nega lett a párod eredménye!!!!!!remélem már amit mi is bevittünk ma negativ lessz mert párom már kicsit kivan!!!!!de legalább edződik a lelkem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P

Kakti:szióka!!!hogy megy a bökés??minden ok nálad?????jobban vagy már????? :D :D :D

Rózsám:küldtem a privit!!!!!
:lol: :lol:

mindenkinek sok puszika holnap jövök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bár én nem vagyok mostanában oszlopos tagja a fórumnak,és még sehol sem tartok igazán)de eljön az én időm is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sting1982

szerintem lehet egyéni a hcg termelés, de nem hinném, hogy alkatfüggő... mikor teszteltél utóljára? nekem a tüszőrep után 14 nappal megjött, ahogy a nagykönyvbem meg van írva :roll:
kpn

tigriske: Hát ezt mondom én is, hogy már hétfőn kiderül, hogy kismama vagy. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó!

Kpn:
Már alig várom :) Rendes tőled. Megpróbálok 7-re odaérni, hogy 9-ig végem legyen.

Heni:
Irénke űbertündér!!! Ráadásul oltári türelmes. Régebben már írtam, hogy az eü.intézménybe lépve IQ mínuszba megyek (pedig legutóbb is 125 volt :) ) és ált. mindent elfelejtek a stressztől. Irénke pedig annyira jóindulatúan megvárja amíg kinyögöm, hogy mit is szeretnék :D Ezért is van nálam mindig notesz és toll, h. mindent felírjak, különben mire kimegyek, már el is felejteném :)
A szuriknál bizony előny a hájacska - nem fáj annyira. Viszont az, h. kinek látszik meg szerintem nemcsak a beadástól, hanem az illető bőrétől is függ (mennyire lilulós-kékülős fajta).

Tigriske:
Akkor most mi van? ----? Tutti? :( ne máááá!!!!!
Szerintem attól, h. simán duci valaki még nem biztos, h. nehezebben esik teherbe. Számos ellenpélda van az ismeretségi körömben. Inkább a megborult hormonrendszer lehet az oka - ez viszont vékonyaknál is előfordulhat...

Zoe:
Ez olyan klassz! :D A túlstimu miatt meg ne izgulj, majd izgulunk helyetted mi és a doki.

Zoe és Vicky addig is küldök egy kis cuccost:
Kép

Sting:
Fel a buksival, nemsokára te következel! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.22 15:22-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Köszi a ragacsot, de plüsskacsát azért nem szülök :D
vicky79
Budapest III. kerület

:D :D :D Jujj de dinnye vagy! :D :D :D Hál'Istennek!

Pá Drágáim!
sajt@

csak ügyesen, de a talponálló fél nyóckor nyit, vagy odamégy kígyózni a folyosóra? :lol:
kpn

Zoe, Rony
A háttérből drukkolok Nektek ezerrel !!!!!!!!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: