A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

HEj hó!

NICKÓ én holnap úton vagyok de szeretnék az első lenni aki holnapra neked!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁN!!!!!ISTEN ÉLTESEN SOKÁIG.....(a többit tudod :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Ladmon, Kreiszi: Ezt már felhatalmazásnak veszem :)

Igen a Bajcsyban születem, szülés történet röviden: 15.30-kor beértünk a kórház parkolójába, 15.40-kor megszületett Barbi. Ebben a 10 percben felértünk a 3. emeletre, kerestünk dokit, kedvenc szülésznőmet és már szültünk is:) 3040 g és 51 cm.

Aktuális méretek: 5700g és 62 cm:)

Ladmond: ne aggódj a Zarában és a Tom Tailorban nagyon jó rucikat lehet kapni vékonyka lyánykáknak:) Ugyanis Berni sem egy szumó alkat.

Kép

Kép
hel29

Helló Lányok!

Most ment el Stelly, olyan jó volt!!! :D Összeismerkedtek a Gyerkőcök. Nagyon ügyesen idetalált hozzánk Eszter, és jól elbeszélgettünk (még alkoholmentes Stellát is ittunk :D ). Adri baba pedig tényleg egy angyalka! Nagyon helyes, nyugodt Kisbaba, de ha hasra rakják, akkor jár keze, lába. Lassan kúszni fog, ha így folytatja :) És olyan gyorsan szopizik, hogy ihaj. :D Csak néztem! Kiskomótom meg megadta most is a módját...
Képek a közösben lesznek estére, Stelly, gyertek máskor is!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Helga: Gyere! Én emlékszem Rád, sőt arra is, hogy Berni még a terhességed elején kijelentette, hogy húga lesz, akit Barbinak fognak hívni. :D Jól emlékszem?

Jó kis szülés, azta! :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: igen jól, emlékszel:) Hál' istennek lány lett :) Ja! És így ruhákat sem kell nagyon vásárolni, mindent elraktam amiket Berni kinőtt :)

Látszik, hogy ma nagyon semmit nem csinálok :)
Barbi fél 3 óta alszik, szomszédban bogrács parti lesz, úgyhogy főzni sem kellett, mit sírok én itt, hogy nagyon "gyesen" vagyok :)

Egyébként olvasni szoktám ám, hálás is vagyok sok jó tanácsért!
Millye: a képszerkesztő programért!
Valakinek, már nem emlékszem, hogy ki írta: a szociálpolitika lejelentéséért, természetesen túlléptük a 60 napot, így azonnali hatállyal fizessek kb. 23.000 forintot! No comment!
És anno az infacolért!

Mostmár le sem tudtok rázni :lol:

Kép

Kép
hel29

Sziasztok!

Megjöttünk a hekkezésből! Bencus extra nyügi volt a parton, a meleg miatt, így nem tudtunk olyan sokat sétálni! Itthon meg bevágta a szunyát! :?

Helga, én is emlékszem Rád, jó hogy újra itt vagy velünk! :lol:

Látom téma volt a védőnő, hozzánk még mindig jár havonta, nagyon rendi, és bármikor hívhatom, ha valami aggodalmam van! :)

Julcsi, Eszter, de jó hogy összejött ma a talitok! :lol:
Esetleg valaki nem jár valamikor Csepel fele? :wink: :lol:
Szívesen látunk bárkit!
zsu83

sziasztok

baromi sokat dolgoztam :( juj de elegem van, de legalább ülhetek a teraszon

hel - üdv itt újra (én nem ismertelek, mert csak elég későn csatlakoztam). a szocpolitikát nekem köszönheted asszem :lol:

zsu - azigen! hekk meg kirándulás! irigy irigy!

ladmon - cserebere: gofri=csokismuff :wink:

aszódra is jöjjön már valaki plííz, annyira rámférne egy csajos beszélgetés. totál kivagyok....

védőnőm tökjófej. tegnap is felugrott, h megnézze a pirosságot Marci hájai között. mondjuk aszonta ha nem lesz meg az 500 g hízás, akkor egy ki tápit javasol pótlásnak. én meg mondtam, h szó se lehet róla. van tejem bőven, inkább a bukásra adjon valamit, és akkor nem lesz gond a gyarapodással sem.

julcsi - hát ha semmi okos tanács nincs, akkor kitartáááás Drága! és ne csak 1 napig add neki üvegből hanem kb 3 nap (este éjjel mehet a cici, csak napközbe ne). próbáld ki, egyszer nemsokára úgyis el kell kezdeni a szeparációt, legalább nem ér váratlanul. gondold ezt át!

na elmentem fürdeni meg hajat mosni, amíg a nagyika toligálja az unokliját

szép estét mindenkinek

KépKép
hugic

kreiszi - köszi a tippet! meg is néztem a neten és holnap átmegyek a hatvanoba h meglessem élőben, ha jó lesz már veszem is, ha nem akkor marad a tépőzáras (remélem rajta marad a falon :oops:

KépKép
hugic

Zsancy, jó utat nektek, vigyázzatok magatokra!!!

Helga, én emlegettelek, h vajon tényleg kislányod lett e,
ahogy megjósoltam, de örömmel látom, h nálad sem tévedtem. :D

Elif, nagyon sok gyógypuszit küldünk mi is!!! ++++ :)

Kép

Kép
gjéti

zsufi: nagyon izomoznak a babák

millye: köszi...lehet hogy fog nálunk is mert nagyon
nyomja a rágókát befele, meg öklét, meg dörzsöli

kreiszi: köszi

Helga: szia! én sem ismertelek, de szívesen látunk.

julcsi,stelly: hurrá baba tali!!!

zsu: ma is extra nyüszik vagyunk, tetőtérben 28 fok, kinn sincs el, igazából most semmi sem jó.

tali: apa cserélt, tudunk menni mi is. MILLYE tessék megoldani neked is!

Kép
budabo

Bogi, hát ez a meleg nagyon megviseli szegény babákat! Bence aludt itthon másfél órát, most elég jól elvan, de ő is állandóan rágja az öklét, rágókáját, és nagyon nyálzik, szerintem nálunk is fog dolog lesz ebből! :roll:
zsu83

Kép

Kép
budabo

Hel29 Üdv. köztünk! :wink: nagyon helyes a kislányod! :wink:

Julcsi-79 Ez csodálatos! Annyira jó, hogy összehoztatok egy pici talit :lol:

Zsu83 Jó lenne a tali, de Csepel nagyon messze van... de ha arra járunk akkor nem úszod meg a talit!!!! :wink: :lol: Nálatok is meleg van a lakásban mint Boginál? Ti kertes házban laktok vagy panellakásban?

Budabo háromszoros hurrá!!! De szuper, hogy tudsz a talira menni!!! A férjem azt üzeni, hogy amíg bemegyek addig vigyáz a babára :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hajhajj, mindig majdnem sírok a Jóbarátok uccsó részén... :cry: :cry:

Nicko:
Készülj, mert már edzem a hangszálaimat a holnapi Happy Birthdayre!!! :D

Stelly, Julcsi:
De irigy vagyok!! Természetesen csak a sör miatt!! :lol:

Füge király!

Hugic: hát télleg tök jó fej a védőnőd, na mindegy... Nekünk is abszolút rezeg a léc a holnapi súlyozáson!

Jóicc!

ladmon

irgumburgummérges vagyok!!!!!z nem igazság h mindenki találkozik mindenkivel én meg itt egyedül. én is én is én is. hozzánk mikor jön valaki????

zsani: nem tudom h olvasol e még , mert csak most tudtam meg h holnap utaztok. nálunk nagyon jo birta az utat, mondjuk nekem szokot ülni az ülésben pl
ha eszünk, sajna nincs más lehetöségünk mert olyan pici a konyha. igy ö meg van szokva, meg ugy ha megyünk vhova kkor is sokat ül benne mert ugye mi a világ
végén lakunk. de na aggodj el lesz petra is, annál jobban nem szeretnek esmmit mint amikor rázva van a seggük. mi csak nappal mentünk. ja és milyen audonk jo? már nincs audink mazdánk van.
ÉS KÖSZI A KÖSZÖNTÉST MÁR ELÖRE IS, FU MINDJÁRT SIROK!

helga: bár én nem emlékezhetem rád de üdv ujra köztünk.

vtunk orvosnál ma: mandarin 7kg :shock: hallod ZSANI mond meg az anyosodnak h van még egy ilyen dibirkozo baba akit ismersz :wink:
és az orvos egyfolytában dicsért h milyen szép mayar lány meg minden, hozzáteszem van vagy 60 éves és hányok töle ezmiatt. már akartam máshova menni de egyszerüen nem tudom hova menyjek. ez már a második orvos akihez mentünk. kaptem egy tippet de az nem fogad uj gyerekeket. gondoltam már legközelebb beszolok neki, de különben maximálisan jo orvos sztem csak ez engem zavar. mondtam a férjemnek legközelebb jön velem.

mandarin nem nyul még a játékok felé. ez ugy nem baj? még van ideje?már néha nézegeti a kis kezét de ennyi. azt vettem észre h ö kicsit ilyenbe késöbb éri be a ti babáitokat. de nyugtassatok meg

Kép
Kép
nicko

Milley!
Hát ez tök jó.Kicsi a világ.Meg beszélhetünk vmit...ha gondolod...

A nagy talira nem merek menni...a városban nem merek vezetni
:oops: :oops: .Zsót is vinnem kellene....és két kicsivel...áááá nem merek nekivágni...Mert ha mennénk akkor bemennénk értetek is.
Bőven el is férnénk....Az a baj a párom meg dolgozik 2.án. :cry:

Kép
zümis

ladmon: okés, itt szeretném h a hanszorok rezegjenek!! :lol:

Kép
Kép
nicko

Köszönöm MINDENKINEK! Hiába, no itt vannak a legjobb fej mamik és persze a legszebb babák :D

Gyermekek ágyban, a nagyobbik mega hisztit rendezett :(
Remélem reggelig csönd lesz :shock:

Anyuka persze nekiül ilyenkor vacsorázni, amit nagyon nem kellene, de a szoptatásra olyan jó mindent ráfogni :D Berni után oly könnyen lefogytam, persze, mikor már nem csak tejcsit evett. Most ez lebeg a szemem előtt, remélem most sem lesz másként!!!

Kreiszi: egyszer láttalak ám a Bajcsyban, erre akkor jöttem rá, mikor feltetted az Alex-hordozós képet :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hel29

Bogi, nagyon szuperek a képek! :lol:
Azt a bodyt hol vettétek?

Millye, ok! :lol: Nálunk most 26 fok van :? , panelba lakunk! De reméljük hogy összejön egy új építésű lakópark hamarosan, a második babát már oda szeretnénk ha érkezne! :wink: :lol:
Bencét 9-kor letettem aludni! Olyan jól esett neki a a fürcsi ebbe a nagy melegbe!

Nicko, szép súlyba van Mandarin is! :)
Ne aggódj, nincs lekésve semmiről Mandarin, minden baba más-más ütembe sajátítja el az új dolgokat! :wink:
zsu83

Zsancy, nektek minden jót kívánok az útra, ne izgulj, nem lesz semmi gond, simábban fog menni, mint gondolnád!

Nickó, szülinapos leszel? Na akkor majd holnap... :wink:

Helga, szia, de jó, hogy jöttél, mintha én is emlékeznék rád, csak nem olyan kifinomultan, mint a többiek :D

Szegény nyűgi főtt babák! Hogy fogjátok kibírni így a nyarat?! bár egy kis idő múlva talán alkalmazkodik az ő kis szervezetük is, csak most hirtelen ez a dög meleg volt megterhelő.

Elif, Kreiszi, jobbulást nektek, és a család betegeinek, reméljük, Alex nem kapja el, Efe meg gyorsan kilábal. 8)

Julcsi, sajnálom, hogy nem tudott kézzel foghatóbb megoldást a szopitanácsadó. De te mire Bogyesz 6 hónapos lesz, annyira ki leszel művelve, hogy nyugodtan beállhatsz a lll csatasorába. :D

Magdi, légyszi mondd azt, hogy igen! Ugye én mehetek a tök régi típusú személyimmel is, ha érvényes? Ugye nem fognak a reptéren félre állítani? (erre meg nemet mondj, kérlek, nagyon gáz lenne, ha már nem fogadnák el, és csináltathatnék expresz egy újat!)(rimánkodós szmájli)

Pannáék mikor érnek haza, már hiányzik, remélem minden ok velük!

Crocus, azta, csak elindul Apa? hát nem semmi, milyen példát mutat Attilának. Aztán amikor majd ő megy, együtt izgulhattok Férjeddel együtt :P Jó időt kívánok nekik!

Eszter, nekem még van 3 rudipapírom, annak már nem kellenek a pontjai? A többi papírt viszem!

Na megyek, megnézem a minitali frisseket a közösben!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: Még nincsenek fent... :? Apa főz. De utána szólok, hogy mostmár tessék! :D
Szuper, szuper, akkor hármótokra már mindenképpen számítok jövő pénteken. :) Léna el lesz kényeztetve! :wink:

Panna ma nekem is eszembe jutott, remélem minden ok!

Zsancy: Nagyon jó utat!

Stelly: Még egyszer közi, hogy eljöttetek! Az a szopi nem is fájt annyira, este bezzeg.. :oops: Lehet, hogy mindig közönség kellene, és akkor Marcipán finomabban közelítené meg anyut? :lol:
Ja, Eszter a megmondhatója, milyen gyönyörű foltot szívott a Kiscápám a saját karjába... :? :roll: Pedig esküszöm, etetem! :)

Hajni olyan régen volt... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: mi az hogy tudok menni???? gyere te is!! Ilyen pancsis könyvről beszéltem,és mi már köntösben is nyomjuk
- na csak afénykép erejéig -

ladmon: :wink:

nicko: előre is Boldog boldog Szülinapot! Holnap úton leszünk.

zsu: apa kapta egyik haverjától, de a corában láttam nagymamisat, meg vhol a neten is találtam már feliratosat - Liliababa v.vmi ilyesmi címen keresd -. Második baba???? Én ilyen nyüszi napok után nagyon elfáradok és hát.......30 felett a türelem sem a régi - bár van amit jobban tolerálok pl.anyós -

gerendai zsu: a proféta szóljon belőled, mert a meleg engem is
kikészit, hátmég szegény babákat

julcsi: csak jobb lesz egyszer már

Kép
budabo

Minitali képei a közösben! :)

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy, jó utat Nektek!

Bogi, holnap ti is csaviztok? :wink:

Nagyon édesek együtt Marci és Adri! :lol:

Jó éjszakát Lányok!
zsu83

millye: na végre én is raktam tabló képet

julcsi: minitali képek jók!!!

zsu: hát bevásárlós csavizás. Ernyőt akart Fügcsi járgányára, és talán apát rátudtam beszélni egy új játszira is. Aztán melóhelyen ebédel Füge és séta szentendrén mert ott is mennem kell pár helyre.

Kép
budabo

Julcsi, nálatok Anya mosdik, Apa főz?...együtt lenni jó... :P
Nagyon jó kis képek, sok jó baba kis helyen is elfér!

És ma éppen kerek egy esztendeje, hogy Édesanya legszebb magocskája nagy szeretettel magába ölelte Édesapa legjobb magocskáját, ezek a kis magocskák összeölelkezve táncolni, forogni, nőni kezdtek, és addig-addig nőttek, amíg lett belőlük egy csepp kislány Édesanya pocakjában. Édesanya és Édesapa türelemmel kivárták, amíg akkorára meg nem növekszik ott bent a kuckójában, hogy kicsi lesz neki a hely, és akkor, egy szép vasárnapi hajnalon végre megláthatták az ő drága kicsi kincsüket, szemük fényét, akit azóta minden nappal és minden perccel csak egyre jobban és jobban szeretnek, és aki békét, és finom meleg szeretetet hozott magával a családba.
Az eltelt év alatt nagyon sok minden megváltozott, de ami biztos, hogy egyetlen másodpercet sem bántunk meg, és minden, de minden így volt jó, ahogy végül alakult. Áldott év van mögöttünk. Az, hogy köszönöm, silány, és elcsépelt szó minderre, mégsem tudok mást mondani. Köszönöm!

Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nicko nem tudom írtad-e azt az alvós dolgot amit ígértél, kíváncsi vagyok, ha már írtad csak nekem kimaradt a visszaolvasásból leírod megint?
Nyugi én is úgy érzem hogy a világ végén lakok :oops:

Hugic átnéztem az összes fotónkat ami a régi helyünkön készült és nem találtam olyat amin látszik a velux-ablak és a szúnyogháló, bocsi hogy beharangoztam. Megkérdeztem apát és azt a pattintós zárat úgy hívják hogy rugós pattantyú, darabja 100 Ft körül van, apa 4 darabbal rakta fel a szúnyoghálót úgyhogy nem nagy beruházás.

Hú micsoda este, eljutottam arra a pontra hogy nem bírom öcsisajtot cipelni, úgyhogy ma este sacc egy óra ölben séta után mikor még mindig ki volt pattanva a szeme fogtam és beraktam a kiságyba, cumi be, körforgó be, másik kézzel simi, ennek eredménye 10 perc csend, na mondom körfogó kikapcs és alvás, egy frászt. Sacc fél óra torkaszakadt üvöltés, nekem 3 órának tűnt az a 30 perc, de kitartottam, nem vettem fel (illetve egyszer kivettem de ugyanúgy üvöltött) csak tartottam a cumit és simiztem. Oli nem tud cumizni... :roll: olyan furán tartja a kis nyelvét hogy amint egyet szív bele rögtön kilöki, úgyhogy végig tartani kell neki. De még mindig jobb mint cipelni. Álomba üvöltötte magát, még egyszer felsírt de most alszik egy ideje. Nem bírom csajok, nem bírom, olyan egy...nyomi vagyok :roll: egyik gyerekemet sem tudtam megtanítani aludni, totál kicsesztem velük (meg magammal is de az az én bajom).

Voltunk a homeós orvosnál Zétivel, eléggé elkeseredtem. Azt mondta szedje tovább a bogyóit, és menjünk el vérvételre. Úgy kellett kihúzni belőle hogy mit gondol, ezt úgy utálom, ha nem kérdezek rá egyenesen valamire nem mondja magától...szóval azt mondta ha jó a vére akkor valszeg annyira "sérült" (ez nem tom mit jelent) a nyirokcsomója hogy amiatt ilyen makacs és nem kell izgulni. Ha rossz a labor akkor lehet izgulni és valszeg kiveszik a csomót :shock: f.sza. Nem kis lelkifurdim van, szegény Zéti, olyan kicsi még, jól kicsesztem vele. Anyósommal azt számolgattuk hogy már januárban elkezdett nőni ez a csomó mert mikor a patológián wellnesseztem terhesen akkor már beszéltük telefonon a nyirokcsomó-témát. Négy hónapja... :roll: nnnna, de jó hogy megint jöttem, megint sierült a hangulatot lerendeznem, bocsi :oops: de annyira magam alatt vagyok. Nagyon rossz ha a gyerekkel van valami.
Kicsit csalódtam ebben a homeós dokiban, valahogy többet vártam, és a bogyókkal kapcsolatban is hitetlen vagyok amiket adott. Hát, azért folytatom őket, bár eddig csak rosszabb lett a nyirokcsomója Znek :?

Jaj lányok tényleg bocsi az állandó nyivákért, gyorsan keresek valami édi képet Oliról kárpótlásul :oops: :wink: meg pozitívumként szolglájon hogy apa mostanság egészen ügyes, alakulgat a dolog. 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ernyőkocsi: igen igen igen! Könnyű, szupi a városban, boltban, tömegezésnél, ha dönthető akkor szépen szuszkázik benne a bébi. A Zétié asszem 17 ezer volt, top rider, imádtam. Sajna most az utcánk még olyan új hogy nincs szilárd burkolat, így a kis kerekekkel nincs esélyünk kijutni az utcából, ezért nekünk marad a nagy dög. Ma először buszoztunk a két kölökkel, Oli kenguruban jött és jó volt, ügyik voltunk :D Megyünk megint majd :D

Amy csak nem ti is hódító hódoztok? :D A Szmötyi abban van! :D Nekem kezd a könyökömön jönni ki, Z állandóan azt követeli, lassan tudom a szövegét mind a 4 évadnak :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsancy jó utat, vigyázzatok nagyon!

Elif, Kreiszi jobbulást!

Helga üdv, emlékszek Berni vonalzójára! :D

Millye örülök hogy alakul a férjed! Lassan a húrok közé csaphattok akkor ti is :wink: :lol:

Az Anya taníts engem könyv az tök jó, szoktam lapozni, megvan nekem is!

Kangu akkor Hunor meg Oli nagyon egy hullámon vannak, Oli is amit hajnalban művel, egyszerűen nem értem miért kel fel óránként. Asszem már sosem jövök rá, majd egyszer csak kinövi. Már annak örülök hogy este alszik vagy 4 órát egyben.

Nicko szerintem sem gáz ha még nem nyúl a dolgokért, Oli is csak most kezde nemrég.

Bogi olyan felülés-félét Oli is szokott, húzza magát fel hasizomból :D rendesen látszanak a kockák olyankor mikor ráfeszít :shock: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Zéti simizi Oli arcát

Kép álombébi szuszkázik

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Tisztára nem vagyok normális, Oli szépen alszik én meg ahelyett, hogy lefeküdnék kiműveltem magam a nyirokcsomó-rák témakörben, amennyire a net lehetővé teszi. Pedig pontosan tudom, hogy ez az amit szigorúan tilos, laikusként a net segítségével megállapítani bármit. Holnap kérünk laborbeutalót, pénteken elmegyünk vérvételre, addig pedig távol tartom magam a google-től. Be vagyok sz.rva csajok hogy mi lesz Zvel :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, te tisztára nem vagy normális! :wink: Aludnod kellett volna régen, nem butaságokon gondolkodni!
Remélem, azóta már és még most is húzod a lóbőrt, és valami nagyon szépet álmodsz! :D
Nyugodj meg, amíg nincs a kezedben kézzel fogható eredmény, ne nagyítsd fel a problémát, biztosan ki fog derülni a laborvizsgálat után, hogy közel sem akkora a baj, mint amilyennek gondoltad, nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :wink:
Képek gyönyörűek!

Én meg már 2 órája fenn vagyok, vagyis a szokásos fél 5-ös szopi után nem feüdtem vissza, fejtem, meg olvasgattam a netet. Most még megyek, elültetetm a tegnap vásárolt paradicsom palántákat, aztán készülődés, Lénát fél 9 kor keltem, a 10-es busszal indulunk a drága nagymamához. :twisted: Az út kb 2 óra lesz, Mei-taiban viszem.
Ne féljetek az úttól tömegközlekedéssel csajok! Akinek nincs autója, kényszerből elindul, persze félve, de nincs más lehetőség, ugyanúgy, mint Stellyék. Aztán néhány sikeres próbaút után az ember rájön, hogy megy ez, a baba rájön, hogy így is jó. Aki csak azért nem jönne a talira, mert bizonytalan a gyerekhordozás miatt, azt bíztatom, hogy gyakoroljon előtte néhány kisebb úttal, aztán hajrá Margitsziget! :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

gerendai zsu: nagoyn szép amit írtál, jól esett reggel ezzel kelnem - no persze Fügcsi ellátása után - Tömegközlekedéssel kapcsolatban igazad van, de én mivel nem voltam rákényszerülve idáig, nagyon ellustultam és amíg nem kényszerülök rá tuti nem ülök fel semmire. Lusta malac vagyok :oops:

zetibaby: ne légy bolond!!!!!!! nincs semmi baj. A 17 ezer kicsit sok, igazából én is azért gondolkodtam el az esernyő kocsin, mert brutál helyet foglal amostani.

nicko: mi is másfél hete nyúlunk a dolgokért. Előszér a játszin lelógó kacsáját kapta el, amit jó mélyen lelógattam neki, azóta már a csörgőt,rágókát is tapizza :lol: szerintem a babák nem egyformán fejlődnek. Uncsim babája mindjárt 1 éves és pár hét különbséggek tanult meg ülni, felállni,állva pár lépést megtenni. Pillanatok alatt behozott mindent.

Kép
budabo

ja és még nem vagyok úton szóval Nicko Isten Éltessen!!!

Kép
budabo

Lusta malac! Azonnal tessék rákényszerülni! :D Számítunk rátok is Fügével, emelnéd az est fényét! :wink: Naaaaaaaaaaaaa! 8)

Nickó, nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok, kosár rózsa, lágy puszik, ilyesmiket! (virágnyújtós szmájli)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Lusta malac, most kapok észbe, hogy jössz! Akkor bocsi, bocsi! korán van még!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nicko: Na készülj! Most éneklem!! Booooldooog Szüliiiinapoooot!!! :D

Zetivera:
Mozgatható a csomó Zeti nyakán vagy csak nagyobb ott a nyirokcsomó?

Zsuzsi:
Szép, amiket írsz, én csak "begyártás"-nak hívom eme misztikus folyamatot, és le is csúsztam az egy éves évfordulóról! Áááá, pedig már napok óta meg akartam nézni a tavalyi naptáramat, mert ott még fel volt írva.... Remélem, a tényleges szülinapját nem felejtem el.... :D

Ma megyünk méreckedi, és oltásra. Katasztrófa... Nem is tudom, melyik a rosszabb! Brrrr....Brrrr.... Brrr..

ladmon

Nagyon szépen köszönjük az energiát és a gyógypuszikat, a manópuszikat különösen, úgy néz ki hatottak, mert kincsem hője éjszakára lement és már tudott egy jó nagyot szuszizni, ami után vidáman ébredt és csak szaladt szaladt a pocakomon pelenkázás közben vigyorogva. :D

Stelly, Julcsi: annyira irigy irigy vagyok a tali miatt, a képek csúcsszuperek, de persze hiányolom a mamis képeket... Máskor tessék olyat is csinálni! Egy maminál két baba, meg váltott babás, meg ilyesmi... :wink:
Majd a talin én is kiélem fényképezhetnékemet, ha addig kicsit bevállalja valaki Efémet. :D :wink:
Már annyira várjuk és készülünk, tegnap vettem piknik takarót is. :D
Kaandi: áll még a felajánlás, hogy elviszel minket?

Budabo: megértem a tablókép választást, annyira édes rajta leányod! Egy közös flörtölős képre benevezném Efémet, ha már (éljen) jössztök a talira. :wink:

Zsuzsi: jajj gyönyörűséges amit írtál, megkönnyeztem rendesen... egy költrő veszett el benned, pontosabban el sem veszett. :)

Nicko: Nagyon nagyon nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is!!! Egészséget, boldogságot, vidámságot nektek!

Kép
Kép
elif

ladmon: "begyártás" ... b.sszus :lol: :lol: :lol: Egyébként csatlakozom hozzád, én is mérlegfüggő vagyok, ez van... :roll: És mivel férjem előtt már égő mérni, most elvonási tüneteim vannak, hogy itthon van... de asszem nem is hiába, úgy néz ki tényleg betett ez a "mindig hagyok egy kicsit a ciciben" szopizás és csökkent a tejmennyiség. :(

zetibebi: Nagyon édesek a fiúk! kockás hasizom... az sem semmi, asszem Olival nem versenyezhetünk, lenyom minket kisujjal. :D
Nem próbálsz ki valami más alakú cumit, hogy ne kelljen fogni? Nem lehet semmi, én már a visszadugdosástól is lefáradtam...
Anyós most kicsit engem akasztott ki, mert szegényem beteg így hagytam, hogy kicsit a kezemben aludjon napközben, egyébként csak szenvedett, máskor nem szokta ezt igényelni... de hogy én mennyit hallgattam, hogy tegyem már le aludni, nem fog felébredni, meg neki ez így nem jó.... :evil: (Webkamerával kommunikálunk.)
Látod én is panaszkodok, szóval ne érezd magad sz.rul miatta. :)

Kép
Kép
elif

hel: Én is emlékszem rád. Tessék gyakran jönni! :D Nem semmi szülés, a kórházban a szobatársam is így szült, a folyosóról szedték össze a ruháit, mert már ott kapkodták le róla, már a kocsiban nyomott gyakorlatilag. :) Ügyesek voltatok! És szépségesek a csajok!

zümis: sajnálom, ha nem tudtok jönni a talira...

millye: na ne már, hogy te sem jössz? :( --- sírós örjöngős smiley
Köszi a homeotippeket manónak!

kreiszi: gyógyulj meg gyorsan! minden ujjam keresztben, hogy Alex megússza!

Zsu: végre sikerült megnyitnom a gmailt, úgyhogy megkukkantottam Bencust, olaaaaan szép, továbbra is imádom őkelmét. :)

jajj, betöltöttem az oldalt, bocsi :oops:

Kép
Kép
elif

Elif, én szívesen megfogom Efécskét, amíg te fotózol, csak légyszi sokat fotózz! Ja és ha lesz addig kire bízzam Lénát :wink: :lol:
Örülök, hogy ilyen gyorsan javul azu állapota. 8)

Ladmon, kicsit érj hozzá a mérleghez óvatlan pillanatban. Ne nagyon, mert az 50 kilót úgysem hiszi el a védőnéni :lol: Oltáshoz meg drukkolok, bárcsak mi is megkapnánk végre! Eszter ügyi csajszi lesz!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Igazatok van, az eszemel tudom hogy hülyeség, meg én is mindig ezt mondom ha valaki előre képzeleg hogy mi lesz...ráadásul ez vonzza is a bajt úgyhogy szépen kérünk beutalót, vetetünk vért és majd utána filózunk.

Elif van még itthon vagy kétféle cumi, kipróbáltam mindet hátha valamelyiket megtartja de nem :lol: viszont ma éjjel Oli partner volt, egyszer ébredt és hiába teljesen éber volt fogtam és bedugtam a kiságyba, kicsit tekergett mint a sivatagi kígyó aztán elaludt szépen nyikk nélkül :shock: 8)

Nicko boldog szülinapot!!! (hányadik?)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

lányok mi ez aza esernyökocsi amiröl irtok?

vera: ne gondolkodj hülyeségeken és tilos az interneten kersgélni hülyeségeket. nem irtam még le a alvos dolgot, megirérem holnap meglesz de lehet ma este már.
ja és különben nekem is egész életemben nagyobb a csomom mint normális és még soha nem volt semmi. ne izgulj minden okés
különben a 26. és nagyon köszi

bogi: remélem igazad lesz. nagyon köszönöm

zsuzsi: köszönöm, elképzeltem mindent amit küldtél. mandarin imádja lénát, szoktam neki mutogatni ám a csaját:-)

ladmon: jol hangzott az ének eddig elszállt.

elif: köszönöm. amit akartam már kérdezni régota. hogyan találtátok efe nevét? vagy honnan származik? nagyon érdekel mert nagyon tetszik

szülinapom örömére most vasalok egy csomot és rendet rakok :?

kaptam a férjemtöl szépséges virágot, egy fénylépezögép(amit már megvett) egynegyedét. és egy esprit gyürü utalványt, már csak ki kell választanom.
és du megyünk ismét jo kis kocsik után csorgatni a nyálunkat :lol:

köszi lányok a kivánságokat, ennyit még életemben nem kaptam soha, ez lesz a legszbbe szülinapom(csokos szmájli mindenkinek)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.05.21 07:46-kor.

Kép
Kép
nicko

elif: köszönjük :oops: Ritkán tudok vigyort lecsípni. Benne vagyok a flörtölős képben, cukik lennének.

gerendai zsu: remélem összejön a tali, már várom.

Vki megtudja mondani, hogy miért szeretnek a babák rácuppanni a rácsra alvás közben? Berakom fügét középre és fél perc múlva már a rácson van - rácsvédőn - és fúrja az orrát bele :shock:

Kép
budabo

Nicko Boldog születésnapot! :wink:

Zümis Én benne vagyok egy találkozóba! :wink: Pedig jó lenne, ha te is tudnál jönni jún. 2.-án! :roll:

Hel29 Milyen volt az éjszaka? Aludt a csöppség? :roll:

Zsu83 hol szeretnétek másik házat venni? Maradtok Pesten, Nem gondolkodtatok Pest megyében? :roll:

Budabo :lol: :lol: :lol: jó sétázást mára! :wink: Hogy aludt Füge? Nálunk a szokásos végigalvóstörténet... :lol:

Zetibebi sajnálom ezt a nyirokcsomó mizériát... én azért is nem szóltam bele mert gondoltam ő az orvos... nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a labor... :? de amint már írtam néztem ezeket a bogyókat, de egyik sem a nyirokcsomóra való... :shock: Estére nem próbáltál nekik a nyugtalan alvásra Chamomillát adni? :roll: nagyon édesek a képek!

Kép

Kép

Kép
millye

nicko: tessék eldobni a vasalót és lógatni a lábat!! nem mintha nekem összejött volna a szülinapon :twisted: Az esernyő kocsi már akkor jó amikor a baba tud ülni, és jó picire összecsukható, hátránya, hogy asszem nincs pakolós része, dehát hátizsák orvosol.

Kép
budabo

Ladmon Minden rendben lesz! Ne izgulj! :wink:

Elif Örülök, hogy Efe jobban van! Adtál neki bogyót? Valahogy megoldom a talira kijutást! A férjem azt mondta, hogy menjek talira addig ő vigyáz a babára.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: na neked kényelmesebb gyere Andris nélkül, de jó lenne ha ott lenne. Nem tud behozni? Nálunk is apa behoz és addig elmegy csavarogni - vagy Fügcsi adókártyájáért :lol: -

Kép
budabo

millye: ritka értelmes vagyok...szóval HA neked kényelmesebb...és persze urad hogy behozni :shock:

Kép
budabo

Zsuzsi: akkor ebből egy "mindenbaba másik mama" lánc lesz :D, szóval kell egy plusz ember a fotózáshoz... de lkverus hoz egy szuper nagyobbacska csemetét, úgyhogy megoldjuk szerintem. :D

nicko: Férjem török, az ő találmánya az Efehan név, először simán az Efét akarta, de úgy gondoltuk az túl rövid, jó lesz becézésnek. Ott minden névnek konkrét jelentése van, amit beszéd közben használhatsz is, pl a han vezért jelent, az efe meg egyfajta katona (aki magányosan küzd, bátor, erős és romantikus) volt arrafelé ahonnan férjem származik, de mostanra inkább a lázadó jelentés társult hozzá. :)
Szóval nekik könnyű a névalkotás, ha a lányodnak pl. azt a nevet akarod adni, hogy pirkadati harmat, megteheted (persze törökül). :)

Bogi: akkor megbeszéltük... :D

Kép
Kép
elif

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: