Sziasztok!
007: autócsere nem feltétlenül szükséges, csak rápróbáltunk
A párom előző autójának kicsi volt a csomagtartója, ezért decemberben lecseréltük erre, mert ebbe egy tankerhajót is bele tudunk csomagolni

Meg bőrön kívül full extrás. Egy baja van: hiába japán, a kuplung nekem marha mélyen van. Vagyis nem az én "magasságomnak" találták ki. Ezért gondoltunk cserére, mert ugye én már leadtam a céges verdát, az én előző autóm meg már évekkel ezelőtt eladtuk, mert ugye minek....

így most kell nekem egy, meg apának majd valami kisebb vagy egy rotyogó a dolgozóba járáshoz

De most egyelőre úgy néz ki, hogy marad nekem a toyota
A tutyik tényleg jajjjjdearanyosak

Az intersparban néztem hasonlókat egy hónapja, de még akkor babonából nem vásárolgattam

Viszont kiscipőt még pozitív teszt után kaptam apától, aminek mindkét felére fűzött kulcstartókarikát. Be kellett raknom az autóba, hogy emlékeztessen a tényre miszerint babánk lesz, hogy ne menjek ész nélkül

No nem mintha addig úgy vezettem volna....
Manó nagyon szép ébresztést adott elő
tabati: gratulálok a lábfeldobós manikűrhöz

Én ma láttam neki ennek a tortúrának, de ágyon ülve, és megállapítottam, hogy legközelebb másvalakire bízom, vagy lekoptatom

Mint a kutyák

Majd kopogok a körmeimmel itt az utcán
A táblázat jó, el is raktam a kedvencekhez, hogy legközelebbi uh után is leellenőrizzem
A pocakos képek nagyon jók!
Ez az olajos tampon meg a fokhagymás cérna nekem kicsit sokkoló volt

Bár lehet, hogy használnak, de én inkább kihagynám....
dodi: "megállapítottuk, hogy az én bajomról ő tehet: ő ejtett teherbe. Az ő bajáról meg én: én főzök rá"

nálunk hasonló párbeszéd zajlott
Azt hiszem, te írtad, hogy az alánevetős sorozatokat szereted. Én is, de most a két pasiból az új részekben a kissrácnak miért más a szinkronja? így olyan rossz
Anyukád remélem, hamar rendbejön
nyuszi: gyantáztatással én is kozmetikushoz készülök, mert már bizonyos helyekre nem látok be

Meg aztán a fájdalomküszöböm is mintha lejjebb lenne a szokásoshoz képest, ő viszont gyorsan csinálja, meglepődni sincs időm
niki: köszi, nagyon kedves vagy, de azért érzem magamon az "elbálnásodást"

Bár nem zavar, mert most nem az a legfontosabb, hogy esetleg könnyebb átugrani mint megkerülni, hanem hogy a baba jól fejlődjön
A megasztárnéni nagyon jó

Simán előjött a libabőr

Olvastam már róla, azóta "kipofozták", állandóan riportokat ad, ilyesmik

Kár lett volna otthon maradnia
boo: pár hete átrendeztem a szekrényemet, rámjön- és már nem jön rám szerint. Volt pár rövid meg halászgatyóm, ami rámjött, csak éppen begombolni/ zippzárazni nem tudtam, de gondoltam, majd bandázzsal jó lesz nyárra. Hát most itt a jó idő, a hét végén fel akartam venni őket, és nem nyert szinte egy sem!

Ezért hétfőn kellett vennem két kismamásgatyát, hogy ne meztelen seggel menjek ki az utcára

Úgyhogy átérzem a problémád

Amúgy a jobbikat /és ráadásul még az volt az olcsóbb is/ a H&M- ben vettem.
hendegabi: én már hetek óta Gombócka vagyok. Eleinte csak itthon, de most már máshol is így vagyok szólítva, s ami a leg"meglepőbb", másoknak fel sem tűnik...
Örülök, hogy Nóci jól van
Anyukád: a szándék a fontos
szisz: zalakarosért irigyellek!

De hogy a baba hirtelen fiú lett...

Még jó, hogy annyira nem éltétek bele magatokat
T- ék: anyukámmal pont a héten beszéltem, mondta hogy múlt hét végén hívták T- ék, hogy kedvezményesen új csomag, ilyesmik. Erre mondta anyu, hogy nem kéri, úgyis azon gondolkodik, hogy megszünteti a vonalas telefont, mert mobil olcsóbb. Erre másnap egyirányúsítva lett a vezetékes teló

Na mindegy, mert úgyis meg akarja szüntetni, de neki nem volt ilyen kérése....
sillia: a moziért irigyellek!

Sajnos nálunk megszüntették a régi jó mozit. Azt s bársonyfoteles, kényelmes óriásit, ahol nem csak sima, hanem baconos, pizzás, stb. popcornt is lehetett kapni

Most már csak a Pláza multiplex van, a Lloyd meg asszem szintén lakat alatt
gabi: tök jó, hogy Norbi jól érzi magát
Nekem is napok óta ég a nyelőcsövem, de érdekes mód a tejtől csak 5 percig jó, utána fokozottabban mar

Viszont a bubis víz úgy tűnik, egész jól használ

Meg a Rennie...
szonibaba: Szonji nagyon szép kislány!

És milyen aranyosak ketten együtt!
sotske: nagyon örülök, hogy jól vannak pagikáék

szép egyformán fejlődnek a babák!
ancsurti: nagyon ügyik vagytok a pakolással

- mi még szinte sehol sem tartunk

Na de majd behozzuk a lemaradást
heni: nagyon kedves vagy

"Zalánt még túszként"

ez aranyos!

Gratulálok kisfiad bilis pisijéhez! Ügyes kissrác!
timea: " én a mellközéptől tarkóig érőt választottam. "

Én holnap tervezek venni, mert eddig simán elfelejtettem, de ma kezembe akadt a lista, és "eszembe jutott"
Tejserkentő teát milyet kell venni? Mert azt is vinni kell a kórházba...