Niki
Tök jó, h Rania ilyen jól elvan anyósoddal. Sztem megérti az anyai szív aggodalmát. A suli meg jó ötlet, legalább lefoglalod magad valamivel.
Cuki Péterke, Áronka bebugyolálását meg lehet majd alapul veszem Zsebinél

jó ez a cipzáros izé. Lilla is szerette a bugyolálást.
Bilizés: mi ott tartunk, h tetszik neki mint tárgy és minden nap előveszi és mondja, h bili bili és mutogat bele, h pisi kaki

meg rá is ül, főleg ruhában

és erőlködik, mert mama így mutatta neki, h ott kakilni kell
De amikor szól, h kaka és kérdezem, h kakilsz bilibe? Akkor mindig nem van. Fürdés előtt van, h pucin ráül, de még eddig nem sikerült neki (1x belepukizott és jó nagyot röhögött rajta)
Móni
Köszi az isteni fagyizást

spenót receptet ne felejtsd el

nekem ízlett, ha már a Lillának nem. Én meg remélem nem felejtem el szombaton vinni a könyvet. Nem adtam most oda.
Dettyk
Azért én azzal is beértem volna a nem helyett

mondjuk már jól állunk

időnként már magától is mondja dolgokra
Sense
Ti honnan szereztetek cseresznyét. Vagy tavalyi még? Már alig várom, de még csak eper van. Mondjuk az is jó
Maggie
Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyes voltál
Azt hiszem már nagyon rátok fért ez a jó éjszaka.
Viranka
Mi is megyünk ám szombaton

Nem kellene nektek krumplit vinni vagy valami ilyesmi? Azért ennyi emberre főzni az nem semmi. Meg pucolni. Remélem nem te egyedül akarod csinálni.
Itt megint nem esett, pedig volt olyan viharfelhő. Már szinte úgy ki van égve a fű, mint nyáron. Hát lehet még nagyobb meleg rekordban lesz részem, mint Lillával????
Látom Panndi Zsófinak is van fényképvigyora
Regi az igennel nekünk sem volt bajunk korábban igaz nem mondta, de az elején mindenre igen bólintott

akartunk is egy ilyen videót csinálni, h Lilla nem tud nemet mondani. De elmaradt.
Olyan büszke voltam, h az én lányom igent mond, persze most...és nem tudom, hol húzott bele ennyire a nem-be. De már alakul.
A saját udvarotokon, ha nincs olyan amibe beleléphet sztem nyugodtan mehet mezítláb.
Naptej én már kenem, nagyon éget a nap 30as faktorúval.
Tali: én innivalót tuti viszek, nagyon meleg lesz, biztos mindenki fog sokat inni.
Silka
Türelem, lehet csak átmeneti és jön a finom barack meg társai és kilesi a szátokból. Szerintem se adj neki rögtön vitamint.
Irina
Jól érzed én is utána néztem anno egy-két CsaNa-nak, mikor úgy volt, h szeptember előtt kezdenem kell a munkában. Hát én nem nagyon találtam olcsóbbat, mint a magán bölcsik csak ugye otthonosabb a légkör és kevesebb a gyerek.
Szorítok, h ne legyen nagyon drága. A munka helyed környékén nem próbáltad a bölcsiket? Oda is fel kellene venniük.....
Panndi
No a NEM korszakot azt mi is nagyon jól ismerjük, remélem vége lesz már lassan. Főleg akkor gáz mikor begőzöl a feje és csak sikít, h nem nem nem, de h mi nem azt mi se tudjuk, meg lehet ő sem.
Le a kalappal a Sparozásért. Wow és este kozmetikus

nem semmi vagy én azt hiszem 3 hónappal Lilla születése előtt voltam fodrásznál

a kozmetikust meg hagyjuk is
Kispocc
Nagyon szép Bulcsi
Heni
Mindig változik az ízlésük, érdemes azért próbálkozni.
Ágica
de jó lett, meglepődött, h anya te meg mit csinálsz???

azért magadról is tehetnél 1 képet

milyen az új frizud.