Sziasztok!
Tényleg nem semmi amennyit írtatok...nem unatkoztok....és szerencsések vagytok hogy engedik a gyerkőcök.
Arni inkább délelőtt szokott jó nagyokat aludni,akkor viszont főznöm kell.
Boci:nekem Arni is ezt csinálta hogy 5 perc szopi után felüldögélt és sehogysem akart visszamenni cicire.Nagy sokára döbbentem rá hogy fogytán a tejcsi.Amikor megnyomtam a cicit jött belőle viszont ha fejtem egy csepp sem,vagy csak nagyon kevés.
Te szoktál fejni szopi után?tuti nem az a baj hogy nincs elég tejcsi neki?
Manna:Te aztán jól felcsigáztál bennünket!!!!!!
Etetőszék:mi is épp most nézegetjük,mert hamarosan aktuális lesz.A fisher price nagyon tetszene....
A bébiőrön én is gondolkodtam,mivel mi még nem vettünk egyenlőre mert Arni velünk alszik a hálóban.Viszont ha külön szobába szeretném tenni én tuti nem hallom meg ha nyöszörög vagy valami baj van.És mi is kertesben lakunk,200nm-es házban,azt hiszem jól jönne.
Orsi:Te említetted már régebben a babazene cd-t.Mi most vettük meg a kettes cd-t és nagyon jó.Nektek melyik van meg?
Rajtatok felbuzdulva és hogy arnusom ma 5 hós,adtam neki egy kis almalevet és nagyon ízlett neki.
Csak az a baj hogy nem 1-2 kanállal hanem többel mert kérte...remélem nem lesz baja!
És ha már elkezdtem az almalevet meddig várhatok még a pürével?mert nem biztos hogy már pürét is adnék neki.hülye kérdés?