Mini manó ma elég brutál beindult. Nem tudom, mit csinál, de fáj. Nem forog, csak próbálja arrébtenni a maradék alkatrészeimet is, aminek annyira azért nem örülök. Olyankor próbálom visszatuszkolni, de amint elengedem, visszatér. Bele se merek gondolni, milyen lehet, ha valakinek mondjuk két 3 kg+ gyerkőc randalírozik odabent.

Vagy mondjuk Pagika, akinek 12 db végtaggal és a hozzájuk tartozó buksikkal és popókkal kell megbírkózni.
Csibe,
Szerintem jó ötlet kivenni azokat, akik nem irogatnak, de megtartani az adatokat. Lassan már lehet babás táblát is gyártani, ez olyan jó.

Bárcsak már ott tartanék.
007,
Egy kicsit korai azért az a szobatisztaság, főleg, hogy fiú.

Ha érett rá, akkor azért pár nap alatt megtudod. Lehet, hogy azért olyan sok a tócsa, mert amikor elkezdődik, próbálja visszatartani, tehát egy pisilés két tócsával is jár - akkor jól haladtok. Zavarja, ha pisis? Sztem is jobb, amit Szonibaba ír, hogy legyen rajta valami kis naci, hogy érezze, különben semmi motiváció.
Nati, amikor vele elkezdtem, érett volt rá. Ez annyit jelent, hogy levettem a pelust, az első nap 1x a könyhakőre pisilt, egyszer volt egy kaka és megtanulta. Volt azóta még kb 10 hasonló baleset, de nem több. Ha túl korán kezded, akkor pont arra szoktatod rá, hogy nem gond a pisis/kakás ruha, ezért tovább lesznek apróbb balesetek.
Szabival próbáltam, de abszolút nem zavarja, nála ezért jegelem a projectet. Sok idő van még a hideg beálltáig.
Sokpuszis reggel.

Jó indítás. Szabi ilyenkor általában egy aggódó JAAAJ felkiáltással betakargat.
Pucéran is férjhez lehet menni, nem ütközik semmilyen törvénybe.
De igen, ezt úgy nevezi a PTK, hogy közszemérem sértés.
Apa hozott ma egy kis csokor mezei szegfűt. Csak úgy.
Na ez az, ami 9 év folyamatos nyaggatás sem jutott el apa agyáig. Igenis kellenek az ilyen meglepik!

(Boldog szülinapot teapának

)
Sillia,
Még megvan a Barátság klubmozi?

Húúúú, de régen voltam ott, féltem, hogy áldozatul esett a plázának, mint a többi.
Katy,
Ha most elszomorodnál, ha kiderülne, hogy mégsem kislány, akkor mit szólnál ha a szülészorvos mondaná meg, nem a szonográfus?

(Ki ne ismerne olyant, akinek x uh után is félrenézték a dolgokat?

) Anno Szabolcs is ilyentájt váltott még egyszer nemet.
Szonibaba,
Milyen aranyosak együtt.

Marci azért annyira nem élvezi a dolgokat. Szabi is elég sokszor totál pánikban konstatálta, hogy valahogy Nati kezei közé keveredett.
Van, akinek szép a hangja
és még szép is. Az élet nem fair.
Ronmay,
Akkor legalább még az angol egészségüget is megtapasztalhattad, kevesen bírnak ilyen tapasztalattal.

Többnyire csak az uncsi BigBen és a társai. Meg az is jellemző, hogy ilyen kérdést, hogy volt-e szex, fel sem tesznek.
Nikici,
A SOTE gyerekágyas részéről mindenki ki van tiltva, de vannak ennek igencsak jó oldalai is.

Abba természetesen nem szól bele senki, hogy akár hajnali 3-kor apa bemegy a szülés után, hogy segítsen elrendezkedni, de mivel korlátlan a látogatási idő, előfordulhatna, hogy monjuk napi 10 órában ott ül pár ember a szomszédoknál felváltva és hát egy 4 ágyas szoba sem hasonlít méretben egy focipályához.
Sillia,
Az a lány, aki ugya azt énekli, mint SB 14 éves és hozzá hasonlóan egyáltalán nem képzett. A belepofázás, döbbent arcok a nézőtérről, ahonnan előtte pont a fanyalgókat mutatják meg a "hatásfokozás".

Nekem is jobban tetszene anélkül, de hát ez a showbiz.
Boo,
csak megfordulnom nem kellett volna ...
Ne forogj!
Dodi,
Attól, hogy apa látja rajtad, hogy szépen kerekedsz itt-ott, az miért zárná ki, hogy szépnek lát?

Hiszen ahogy a fényképen nem csak mi látjuk, az vagy. Meg az is igaz, hogy kerekedsz itt-ott, ahogy mindenki más is itt.