A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nicko ismerem a suttogós dolgait, olvastam mindet csak alkalmazni még nem sikerült :oops: túl következetlen vagyok.

Millye holnap megyünk a dokihoz, én is kíváncsi vagyok. Csomók ugyanúgy, jó nagyok.
Zorán: nem biztos h ez a címe, de ha beütöd jútúbon biztos kidobja: üres bölcsőt ringat a hold fénye.

Hugic nézek képet, nem felejtem, csak most nem tudok, de azért leírom milyen a szúnyogháló: csinált egy akkora keretet mint az ablak, bele a háló, és négy olyan csatot rakott rá amivel fel lehet pattintani a falra és lepattintani, így nem nyílik hanem teljesen levehető. Nálunk a tető van vagy 20 cm vastag,úgyhogy a fal vastagságán belül lehet kinyitni az ablakot, tovább nem nyílik mert a sz.háló nem engedi de ez is bőven elég. Na nem tom értelmes-e amit írtam, lesz fotó becsszó.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibebi: a montázs csúcsszuper, nekem is keeeeeelllllll... :wink:

Kép
Kép
elif

Bogi remélem evvel tudok egy kicsit segíteni neked!

Hogyan kezeljük a csípéseket?

Az alábbi tanácsokat részben Dr. Hanyecz Vince háziorvos segítségével állítottuk össze.

*
A legelső és legfontosabb teendő, hogy kíséreljük meg megtalálni a rovart, amely a csípés után valószínűleg elpusztult, hogy megtudjuk, esetleg méh vagy darázs volt-e. Ha a fullánk jól látható, távolítsuk el csipesszel, sterilizált tűvel, vagy tiszta körömmel.

*
A csípést semmiképpen ne nyomkodjuk, mert a váladék egyre mélyebbre hatol a bőrben!

*
Ha a csípés a szájban történt, szopogassunk jeget a nyelv megduzzadásának csökkentésére, amíg a kórházba érünk. (Ha csak egy csípés ért minket és jól vagyunk, elláthatjuk magunkat otthon is.)

*
Szúnyogcsípés esetén használjunk viszketés elleni, antihisztamin-tartalmú krémet, kölnit vagy tiszta alkoholt, hogy a viszketést csökkentsük. Ezután ismételjük meg a kezelést szükség szerint. (Ha nem vakaródzunk, akkor a viszketés és a duzzanat rendszerint fél óra alatt megszűnik.)

*
Méh- és hangyacsípés esetén óvatosan tisztítsuk meg vízzel vagy gyenge lúgos oldattal (szódabikarbóna vagy szalmiákszesz) a marás okozta sebet és kerüljük a bőr dörzsölését.

*
Darázscsípés esetén gyenge savas oldattal (ecet, citromlé) mossuk le a csípés helyét!

*
Pókcsípés esetén az egyetlen hasznos elsősegély, ha jégkockát helyezünk a csípés helyére, hogy a fájdalmat enyhítsük.

*
Bármilyen rovarcsípésre alkalmas a hagymalé, mert antiszeptikus, gyulladásgátló hatású. Ezért dörzsöljük be a csípést egy felezett hagymával, miután kiszedtük a fullánkot, és használjunk hideg borogatást (törülközőbe csomagolt jeget), hogy a duzzanatot csökkentsük.

*
Hívjunk mentőt vagy menjünk az érintettel a legközelebbi kórház ambulanciájára, ha több csípés ért minket, illetve ha a csípés a szánkban történt.

Hogyan kezeljük a rovarcsípéseket?

Tegyünk a csípésre borogatást, mely ecetből vagy citromból és vizes oldatból áll, amibe keményítőlisztet vagy szódabikarbónát is belekeverhetünk. A csípést dörzsöljük be szappannal, a szúró fájást enyhíti. Rakjunk rá jégkockát. A méh- vagy darázscsípésre jó hatású a szódabikarbóna-oldatos borogatás. Méh-vagy darázscsípésre (ha nincs otthon védőkenőcs) kiválóan alkalmas néhány csepp hagymalé. Ez segít abban, hogy a méreg eltávozzék. Rögzítsünk ragtapasszal hagyma (vagy citromszeletet) a fájó részre. Ha szükséges ismételjük meg a kezelést. Több csípésnél, rosszullétnél csak orvos segíthet!

Hogyan pusztíthatjuk el a darazsat?

Ha a darázs vagy bögöly száll a lakásba, szórjunk rá hajlakkot. A legtöbb irtószer csak feldühíti a rovarokat, a hajlakk viszont megmerevíti a szárnyakat, és azonnal mozgásképtelenné teszi azokat. Ez minden rovarnál alkalmazható! A méh hasznos! Próbáljuk segíteni - nem össze-vissza csapkodással - hogy kirepüljön. A darázscsapda: egy limonádésüvegben hagyjunk egy kis édes illatú üdítőt. A rovar belerepül, de kirepülni már nem tud.

Ladmon:
Rád is gondoltam
:D
Hogyan védekezzünk a hangyainvázió ellen?

Rakjunk cukoroldatba mártott szivacsdarabkákat a vonulásokhoz, illetve oda, ahol a hangyákat észleltük. Szabályszerű időközökben gyűjtsük össze a szivacsokat és mártsuk forró vízbe. A vöröshangyát távoltartjuk a kamrától, ha a polcokra néhány szál friss zsályát teszünk. A konyhától és az éléskamrától a penészes citromhéj is távoltartja a hangyákat. A paradicsomvirág, illetve a paradicsom szára is hangyariasztó. Lehetőleg a vonulás elejére helyezzük, és időről időre rakjunk oda friss növényt. Ha a ház körül egész hangyasereg bukkan fel, keressük meg a járat nyílását, és közvetlenül melléje vagy a lyukba, tegyünk egy gerezd megtisztított fokhagymát.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni!

Nickó:ha egyszer felétek járunk beugrunk bevasalni a puszikat....
Nálunk a pépes ételt 4hósan ajánlja a védőnéni...de sz.tem mi 5hósan kezdjük...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Újra itt! :D Hiába már anyukámnál se bírom ki nélkületek! :lol:
Bencusnak vettem ma egy cuki kertészfarmert, bár még egy kicsit hosszú! Képzeljétek a másik farmerja meg kicsi rá, egyszer se volt rajta, hosszba most nőtt bele, de derékba már szűk! :shock: :?

Millye, nehogy már depizz a súlyod miatt! :?

Hugic, mit szólnál ha küldenék pár szelet pizzát, pár szelet gofriért cserébe? :lol: :wink:

Eszter, védőnőt ma felhívtam, mondta,hogy ne stresszeljek ezen a 80g-on, mert Bence már így is nagyon nagy baba, és már nem szabad neki heti, 200-300 g-okat híznia, mert akkor elhízna! :)

Gabi: Szoninak nagyon sok gyógypuszit küldünk Bencussal!

Elif, jobbulást Nektek!
zsu83

Még köszi a korábbi Efeajnározást :wink:.
Nilabali:hát igen, büszkeségből nincs hiány... én veletek és millye manóval látom ráadásul a legnagyobb hasonlóságot. Szerinted?

Zsu: köszi! Mi is így jártunk nem is egy kertésznacival :(, egyszerűen nem tudtam ráadni... Be kell látnom, hogy kertésznaci extra édes, de kevésbé praktikus... :( Azért van nekünk is, mert vagizni kell néha... 8) de nem az teszi ki a ruhatárunkat.

Andus: köszi, hogy tettél képeket, belelkesültünk és gyaroroltuk a buciemelést éééés ezt hoztuk össze ma... :D Nevetésnek csak az elejét sikerült elcsípni...
Ja és a titkom szerintem az, hogy az én masinám nem fekete, hanem ezüst :wink: . És már párna nékül is megy, csak nem olyan sokáig, mint így. És olyan cuki, magyaráz közben veszettül. :D

Kép Kép Kép
Ez meg a rucink: kis elefántvadász 8) Néha már sikerül elcsípni...
Kép
És ma, ha nem látom el sem hiszem... beküzdötte a cumit a szájába, ami olyan messze volt tőle, hogy épp elérte... :shock: Nagyon kis teknikás volt, nem fogta csak rátette a kezét és addig tologálta, míg először az orrába :D, majd a szájába dugta.

Kép
Kép
elif

millye: hát nekem ha apa nem tud kavarni, akkor tutira nem megyünk. A kengurut mi még szokjuk, tehát kell a babakocsi.Na majd meglátjuk

nicko: neked is köszke az infót

elif: ismét jó képek!!!!!

zsancy: kösz, hasznos infók!

Fügém délelött még békésen főzött velem a szaunában, ebéd előtt beszunnyadt aztán jött a cirkusz, próbáltam jó levegőn a fenti teraszon altatni - anyukám tanácsára - nem jött be, bevittem a lakásba, hiszti tovább, levitte anyum az udvarra és két perc alatt
elaludt. Minek kell nekem mindig másra hallgatnom..Én meg vasaltam a 28 fokban.

Kép
budabo

Elif jobbulást nektek! Nehogy a baba elkapja. Ő ugye nem beteg? :?

Zetibebi köszi, megnézem :wink:

Zsu83 látom nem tudsz meglenni nélkülünk... milyen lett a pizza? Meddig maradtok anyukádnál?

Budabo :( egy okkal több, hogy ne menjek... :shock: Én is vasalok nemsokára, bár nálunk csak az emeleten van meleg én meg inkább a fürdőszobában vasalok mert ott jó hűvös van... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

budabo: köszi :) Én is hányszor megfogadtam már, hogy az anyai ösztönre fogok hallgatni... :roll: De nehéz ha közben ezerrel magyaráznak neked valami mást.
Efe kezd rámcuppanni, tök jól elvan a vállamon, kezemben, de ha lerakom 1 perc "vegyél vissza azonnal hiszti" jön... :? Aztán abbahagyja, na de akkor is...
Kengurut mi is vettünk és detto, még szokni kell, és csak az itt olvasott tapasztalatok miatt nem mondom, hogy reménytelen. :)

Zsancy:
bejött amit korábban írtam, úgy megszoktuk a jót, a Pamp. Active Fit-et, hogy már más nem jó... :roll: De most mázlink is volt, mert épp akciós Müllerben, így már előre vettem 4-esből is egy csomival. :)

Millye: nem, ő nem beteg, remélem így is marad, de azért szívogatom az orráját, és mintha jövögetne valami vízszerű cucc. :( Félek...

Kép
Kép
elif

Elif, nagyon édes Efe! :lol:

Bogi, biztos nehezebben viseli Füge a meleget, Bencus is elég nyügi a melegbe! :?

Millye, a pizza nagyon fincsi lett, már alig van belőle! :oops: :)
6 után indulunk hazafele, férjem még kocsit takarít!

Tali, hát nálunk is minden Apától függ, úgy néz ki eddig, hogy szabadnapos lesz! :roll:
zsu83

Elif anyatejből kap védelmet. Nálunk a lányom hetente volt beteg és a férjem is elkapta tőle a vírust magas lázuk volt, de a fiam és én megúsztuk... pedig amióta a baba megszületett felváltva voltak betegek... :? Kéne szedned egy kis immunerősítőt... :wink:

Zsu83 milyen pizzát sütött anyukád? A fiam is nyülődik... nem akar aludni, de most bekapcsoltam neki zenét és nagyon elvan!

Kép

Kép

Kép
millye

Nem nálunk volt konkréten a buli, hanem a barátnőméknél. :D
Nálunk nem tudom mikor lesz a keresztelő! Ti kb mikorra tervezitek? :?:

Efe továbbra is életem szerelme. :lol: :lol: :lol:
Jobbulást nektek Elif!

Tali... :( Jó lenne ott lenni!

Kép

Kép
gjéti

Gjéti mi augusztus körül szeretnénk a keresztelőt... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hahó!

Egész nap távol, most meg lassan fürcsi, de még jövök. :)

Köszi a drukkolást Lányok, a szoptatási tanácsadó nem vette fel a telefont :(, de van egy másik tippem is, Őt holnap hívom. Gondolom élőben tud majd valamit mondani.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsu: gofrit nekem is!! Öööö, cserébe mondjuk egy morzsám sincs... :D

Elif: Efével nem lehet betelni... Ooolyan kis cuki huncut!! :D

Húú, Zsancy, köszi a tippet, még két nap és meg lesz a penészes citromhéj!!! :lol:

Tök jó volt, délután itt voltak az ex-munkatársaim... Néha azért hiányzik a melóhelyem, de kizárólag csak miattuk!

Ééésss... Mogyorókát kétszer nem mértem meg (a négyből evésből...), valahol el kell kezdeni, nem?? 8)

ladmon

lányok akit érdekelnek a mandarin fotok ezen a linken ,,fotograf,, albumban megtalálja:
http://picasaweb.google.de/cute.mandarin/

zsani: ok jöhettek. milyen jo is lenne az. na persze mi megint lemaradunk erröl a jo kis talirol:-(

elif: nagyon szépséges a kicsi fiad. jo h nálatok beküzdi a szájába a cumit, nálunk pont mindig kiszedi.

ladmon: büszkék vagyunk rád 8)

nálunk jövö héten lesz a keresztelö, május 31-én . tavaly akkor házasodtunk össze magyarban a templomban. de szép is lesz az a nap

Kép
Kép
nicko

millye: nálunk sehol nincs hűvi, illetve anyunál,de nem akarok leköltözni vasalni. Ha Fügcsit is lenn altatom maradhatok lenn vele, akkor fenn nem haladok semmivel, meg net is nálunk van.
Irtam hogy nálunk Füge elvan a vízben, de nem örömködik. Na de anya kreatív volt, a keresztlányoktól örököl sípolós,pancsolós könyvet, amit ha bevizezek felragad a kád oldalára. Éssss ma Fügcsi gagyogott a könyvnek. Kezdésnek nem rossz :wink:

elif:
nálunk kenguru szoktatás kerti sütésen apukán lógótt, telefonált kb. fél órát szó nélkül elvolt, meg én hagytam magomon lógni kicsit. Szerintem el lesz benne,de majd elválik.

gjéti:nálunk júni vége akeresztelő, bár a pappal még nem beszéltünk

zsu:
tuti hogy a meleg is nagyon hat rájuk.

nicko:
nagyon jók a képek!!

Kép
budabo

ladmon: mi jövö héten visszük vissza a mérleget, és nem is érdekel tovább. Cicit adok neki még mindig, bár csak cseppek, de akkor is. Az üvegből látom mennyit eszik, a hízás meg .....nem túl sok, de amig így nézünk ki és így fejlődünk nem érdekel. Téged se érdekeljen!! Olyan ügyi Esztibaba.

Kép
budabo

Nicko nagyon jók a képek! A fotós amit csinált az is nagyon jó!

Ladmon nem is gondoltam,hogy a mérleg is függőséget okoz :lol: :lol: :lol:

Budabo épp ma gondolkodtam amikor a Müllerben voltunk, hogy kéne venni neki ilyen pancsolós könyvet... :? örülök, hogy Füge jól elpancsizik. Mi már egy jó ideje nagy kádban fürdünk mert kinőttük az övét... :shock: :lol: Most mondanám, hogy vasalj esetleg este ha már hűvös van, de nekem sem lenne kedvem későn vasalni.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: mi is nagykádban, macis fürdetőben nyomjuk :lol: Végre kitakarítva a légkondi és megy, Fügém a játszin alszik. Vasalás még délután kész lett. Volt baba látogató - 30 perces - egy idősebb rokon. Fügi kapott rucit.

Kép
budabo

ja és nálunk este sincs hüvi :cry:

Kép
budabo

Budabo Az tök jó! Mármint a nagy kád nálatok is :lol: :lol: :lol: a férjem most fürdeti a fiamat... megyek megnézem őket... :lol: :lol: :lol: vasalnom is kéne holnap... kint száradnak a délutáni rucik... :? :lol: mindenkinek szép estét én most jobbra el... Fél tízre kérem a manót! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: na manót pont 21-30-kor küldtem el, de csak avacsi erejéig, és utána jöhet vissza, kb. 22 körül és reggelig maradjon.

Kép
budabo

Kép

Kép
budabo

Kép

Kép
budabo

Millye, volt sonkás-gombás-kukoricás, meg hawai! :)
Biztos megviseli a fiainkat a hirtelen jött meleg! Bencusra éjszakára egy rövidujjú kombit, meg egy zoknit adtam, 26 fok van a lakásba! :?

Gjéti, nálunk augusztusba lesz a keresztelő! :)

Ladmon, gofrival Hugic tud szolgálni, esetleg tőlem egy kis pizza!? :wink: Ja, most jut eszembe már elfogyott! :oops: :lol:

Nicko, nagyon jók a képek! :)

Bogi, szuper a képösszeállítás! :lol:
zsu83

Julcsi, eszembe jutott valami a fájós cicikre, próbáljuk ki!
Mikor pocakos voltam kaptam egy jó kis könyvet a szülésznőtől. Abban azt írták, hogy a cicire citromkarikát tegyünk, az nagyon jó hatású.
Úgyis már mindent kipróbáltunk, nosza, próbáljuk ki a citromot, mit szólsz? Lehet, hogy beválik!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban, kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:

- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 Ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft

Összesen: 4800 Ft.

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:

- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0 Ft
- könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
- mindenért, amit nap, mint nap tanítottam neked: 0 Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
- az életemért, amit minden nap neked adok: 0 Ft.
Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak. A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

KépKép
hugic

Ezt a szép kis "történetet" most loptam a másik fórumból, amit olvasgatok! Muhaha, hát kellett nekem zugolvasni, most itten bőgicsélek.

Sűrű és elég nehéz napom volt ma, így nem írok mást, csak mindenkinek békességes szép álmokat!

KépKép
hugic

Elif:
Mondtam én hogy meglehet szokni a jót... :wink: már én se adok rá más pelust..ha épp nincs az egyik boltba akkor megyek a másikba körülnézni...már annyira megszoktuk ezt a pelust hogy bevált,hogy nem merek kisérletezni.

Bogi:
Győgyörü Füge baba,annyira édes a hajpántjaiba...jól áll neki
Nickó:
Nagyon jók mandarinról készült képek!Annyira édes pofi :D
Jaj és azok a verdák(nyál csurgatós smájli)nem semmik!
Mi is tervezzük a fotóssal való képcsinálást..még jó hogy a nyelvtanárunk az :wink: remélem ad valami kedvezményt :wink:

Csajok kicsit izgulok..parra van bennem nagyon...ma vagy holnap indulunk haza...1hétre..kocsival...1500km..ááááá.(ünnep lesz itt megint holnaptól,vagy mi a szösz)
Egy hétig nem fogtok hallani rólunk!
Kaandi:
Azt hiszem te kérdezted a tej mennyiséget.2napja 260ml-t fejek le..(egy ciciből)igaz eddig ekkora mennyiség csak reggel sikerül,és tudom az is közrejátszik hogy éjjel pihenek,de nálam ez akkor is nagyon nagy előrelépés..mert eddig ment olyan 160ml-t.Muszáj vagyok megfejni magam ..mert nagyon fáj...szegény gyerek sem tudja mind megenni(ki is durana töle)Amiből evet azt nem piszkálom.Csináltam egy képet is! Kép :)

zsancy

Gyors bekukk, h Zsancynak jó utat tudjak kívánni! Nagyon vigyázzatok magatokra az úton!!! :) Sokx megállni és pihenni, végtagokat nyújtóztatni :)
És gratula a szép kis tejmennyiséghez :) nekem vmelyik hajnalban 200at sikerült fejni (nem így akartam, csak kicsit meglazítani a cicim, de rábóbiskoltam, így lejött minden :( Marci meg 1 óa múlva felébredt, h éhes :? )
Lényeg a lényeg: Bon Voyage :)

KépKép
hugic

Zsancy: nem semmi tejmennyiség, én már régóta nem fejem ...
Nagyon jó utat nektek, vigyázzatok egymásra, csinálj jó sok képet, és várunk majd vissza!!!

Nicko: nagyon szuperek a képek, mandarin imádnivaló!!

Hugic: nem ér így korán reggel megríkatni az embert!!!

Csajok mi is kenguruba megyünk a talira!! Gondoljátok át, hátha mégis nekiindulnátok így is :wink:

Bogi: jó a Fügcsi-montázs!!

Ladmon: hajrá, el azzal a mérleggel!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsancy: Ez nagyon durva mennyiség!! Persze éljenéljen, hogy van!! :D
Jó utat hazafelé!

Bogi: Füge nagyon édi!

Nicko:
Nektek meg tök jók a profi képek, nagyon tetszettek a beállítások! Az autógumis a legjobb! (szerintem....) Persze cuki babáról cuki kép!

Jaj Zsu: de megnyugtattál! Én meg itt rágtam magam este, hogy juj nem kellett volna rövid ujjút ráadni éjszakára, pedig én még gatyát is húztam rá! Nálunk is 26 fok volt...
De akkor asszem nem gáz! :D

ladmon

Még az jutott eszembe, hogy Mist is nagyon rég járt erre, tudtok róla valamit? Meg Háfi is teljesen eltűnt.

Ja és Orsi se jelentkezik, bár ő mondta, hogy nagyon leköti a kiscsaj :))

Dina: te tudsz jönni a talira?

Julcsi: remélem ma eléred a szoptatási tanácsadót.

Zsufi

KépKép
zsufi74

zsancy: :shock: :shock: 260ml egy ciciből????????????? atyagatya...én nem fejem már ezer éve, már nem is fogom azt hiszem.. Jó utat!!!

Baromi jók a montázs képek!!!!!

Köszönjük az utólagos köszöntéseket is ám!!! puszi puszi

Kép
kaandi

Elif, jaj, jobbulást nektek! Remélem, Efe jó sok ellenanyagot iszik a tejecskéből, és egészséges, mint a makk!!!

Julcsi, van ma a Duna Plazaban egy találkozóm kettőkor (kb húsz perces). Van kedved összefutni valahol utána, vagy meglátogathatunk?

Lányok, tessék jönni a talira! Millye, külön dorgálás jár ezért, csak Bogi miatt jönnél??? Hát a többiek neked smafu? :wink: Mi is kenguruval jövünk, ráadásul Ürömről, szóval nincs kifogás :lol: (Bogit azért értem, mert ő még nálunk is messzebb lakik, bár ha tehetném, inkább segítenék neki teleportálni :D de sajna nekem sincs autóm, úgyhogy el se tudok érted menni)

Gjéti, csak a vőlegényed ne olvassa a topikot, még féltékeny lesz Efére :D gyere talira, ha jó lenne ott lenni! :wink:

Ladmon, ügyes vagy :) csak így tovább!

Nicko, nagyon szépek a képeitek!

Zsancy, otthon nem tudtok netezni? Ha Bp környékére jöttök, és esetleg van időd/kedved kicsit összefutni, csörögj rám, ott a számom a közösben, szívesen megnézném Petrádat élőben is :)

KépKép

KépKép
stelly

zsu,ladmon,zsancy,zsufi: köszi Fügém nevében!
Zsancy: jó utat haza fele! Ilyen tej mennyiség mellett nem csoda hogy ilyen jólnéz ki Petrababa.
zsu,ladmon: nálunk éjszaka hosszúujjuvékony body és nagyon vékony hálózsák zokni nélkül. Jól alszik, szerintem nem sokneki. Napközben rövidujju, kisnaci,zokni, de egy idő után csak a body.
Zsufi: nekem a Margitsziget itthonról legalább 1.5-2 óra tömegközlekedéssel, elég sok, meg kéne a babakocsi is. Nem vagyok egy tömegközlekedős...kb. 6-7 éve ültem utoljára bármin is :oops:

Kép
budabo

Bogi: akkor neked is külön kaland lenne az utazás ennyi idő után :lol: Babakocsit én sem viszek, mert nincs kedvem végighúzni a városon ... Na jó, mondjuk megértem, a 2 órás utat lehet, hogy én sem vállalnám be ...

Tényleg, szervezhetnénk Zsancy-ékkal is egy találkát, ha Pestre jönnek :)

Zsancy, ha még olvasol minket, mit szólsz hozzá?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi, egy rugóra jár az agyunk ma reggel :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, de hihetetlen, hogy mennyit írtok....
Tnap nem volt net, este meg adóbevalltunk Apával, ma megyek feladni.

Úgy tűnik egész 7végén egyedül leszünk itthon. Kíváncsi leszek Vendi hogy fog viselkedni... :)

Annyira nagyon irigykedem a tali miatt... Ha minden jól megy a jövő 7 pénteken lehet, hogy Apa megy pestre, és akkor esetleg mi is tudnánk menni vele... Nincs kedve valakinek összefutni velünk is, esetleg?

Képzeljétek, most megint azt a krémet használom, amit a gyerekorvos írt fel, és úgy tűnik használ... Nem tudom mennyi ideig, de most már vagy két napja látványosan húzza le a pirosságot.... De vajon mi lesz, ha már nem kenem vele???

A múlt heti 30g hízás után hétfőn 240g-ot produkált Szmötyi. Így 6600g. És olyan hosszú... Kedden már 4 hónapos lesz... Hihetetlen.

Babócáink annyira édesek, mindegyiket jó lenne megpuszikálni egy kicsit.

Elif: oroszlános pólónk nekünk is van... :D :wink: :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy, de van :) (ma ilyen találkozós-kedvű napom van, legalább harmadszor írom, hogy valaki fusson velem össze :D) mondjuk délelőtt a péntek általában elég káosz a masszázs miatt, de ha valakivel megbeszélsz egy találkát, lehet, hogy mi is csatlakozunk, ha nem gond.

KépKép

KépKép
stelly

zsufi: hát kaland lenne az biztos, pár hete sétáltam és megnéztem a buszmegállóban a menetrendet :shock: nem igazán értettem.

stelly: neked könnyebb onnan a bejutás nem?

vki magánnyugdíj pénztár témában otthon van? Hetek óta hivogat egy csaj az évgyűrűktől - Aegonos vagyok - és nem tudomérdemes lenne-e váltani. Valakinek infó?

Kép
budabo

Stelly: én nagyon örülnék... Mondjuk annyira nem vagyok otthon a nagy fővárosban, de valahogy csak elboldogulnék....
Mindenesetre jó lenne.....

Bogi: sajnos nem tudok segíteni nyugdíjpénztár ügyben....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Bogi, igen, nekem viszonylag egyszerű, mert gyerek kenguruba, negyed óra séta innen a Volánbusz-megálló, a busz bevisz az Árpád-hídhoz max fél óra alatt, onnan meg metróval eljutok szinte bárhova. Annyi van, hogy lesni kell a menetrendet, mert ugye a busz nem épp ötpercenként jár :D

Mindjárt kinyírom a szomszéd macskáit, a mi kertünkbe járnak sz@rni meg dugni :evil: grrrrrrrrrrrrrr (de legalább elrontottam az élvezetüket hehehehehehe :twisted:)

KépKép

KépKép
stelly

amy: :D

stelly: azért irigykedem hogy ilyen mobilak vagytok :cry:

Kép
budabo

Mármint nyilván nem fogom bántani a szomszéd macskáit, de megbolondulok tőlük...

Amy, előtte levő nap beszéljünk!

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: be kell szerezni egy kutyát... :)
Ok, hát még az sem 100%, hogy Apa megy, de én annyira szeretném...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Jajmár, de szomorú az élet!

Itt mindenki csak találkozgat! Hihetetlen, hogy mindenki pesti!! (vagy környéki...) (sírós, hajtépős extraszomorú, de közben toporzékolós szmájli)

ladmon

Hahó, Ladmon!

Itt egy nempesti, aki szintén hajtép, toporzékol, és extraszomorú, mert esélye sincs talizni.... Télleg, ti merre is vagytok? Nincs kedved talizni???????????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Bánatomban visszaestem...
Újra mérek... Minden kaját!
(De legalább nem írom fel és nem csinálok belőle statisztikát...)
Most megyek is muffint sütögetni....

ladmon

Itt vagyok még..... :D
Majd csak valamikor este indulunk..vagy csütörtök hajnalba.
Háááát lányok szóhoz se jutok..annyira aranyosak vagytok :oops: Mi Tatabányára megyünk igaz nincs mesze Pesttől.A nagy tali mikor van?mert még pünkösdkor is otthon leszünk.Nagyon jó lenne veletek talizni..na most teljesen fel vagyok dobódva...
De ősszintén így előre még nem tudnék időt mondani mikor lenne jó,egy éve nem voltunk otthon.De otthon is van net,úgyse bírnám ki a kis csipet csapat nélkül.Bejelentkezek mikor megérkeztünk és akkor meg dumcsizzuk még ezt konkrétan oké?

Kiscsirkémet beraktam a kocsi ülőbe had szokja...hát eddig nem nagyon jön be neki(4* volt eddig benne)..igaz ma meg vesszük a másikat a recardo-st.(nem tetszik nekem hogy a sajátunkba össze vissza kell kipárnáznom a gyereket hogy jó legyen.Ilyen hosszú utat nem vállalok be így)
Mikor össze hasonlítottuk a két gy.ülést ...sok külömbséget észrevettünk.A recardo tényleg sokkalta jobb,igaz nem hiába versenyautók biztonságáról és ülésével kezdték...de ki tudta hogy van már gyerekülésük is... :roll:

zsancy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: