A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

nem csak enyhe pco-d, de laptetüd is van :wink:
nekem is aszonta sz. doktor, hogy van, de annyira nem gáz.
azért mégse lehetett olyan szép a petefészkem, mert írt rá
Merckformint. Te szedsz valamit? Utoljára Gynex cseppekkel próbálkoztam tavaly nyáron, mert csodákat zengtek róla, de az tlag 30 napos ciklusaimat totál összezagyválta, 24-25-re és akkor megfogadtam, hogy a max az a gyógytea. na meg most volt méhpempő. szerintem ha gyogyót nem kaptál rá, akkor ne kavard meg magad semmi szarral :lol:

tigriske, én ebben a ciklusban több pénzt tesztre nem költök az tutter 8)
kpn

sziasztok csajócák!!!!

Kaktikám:sanjálom hogy igy első nekifutásra nem jött össze a kis manó de majd köv hóban!!!!!!!!!!

nem nagyon tudom felvenni veletek a tempót annyit irtatok hogy vissza olvasni sem tudok!

rólunk annyit hogy a páromnak megint nem sikerült a vizsgálat megint ua mint volt se negatív se pozitív eredmény!!!!!! :oops: :oops: nem tudom miért.......

most megint harmadjára péntekre kaptunk időpontot!!!!!!!!de most visszük az anyagot :shock: :shock: :shock: és nem segítek semmiben neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként inszemnél szerintetek lehet vinni a katonákat???????????????segitsetek aki tud!!!!!!!!!!!!!már szeretnék én is nagyon kezdeni.......

sajt@:helloka!mizus?

Vasikáé:nálad hogy alakulnak a dolgok???

A kismamikat SOKSZOR SIMIZEM!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: puszi nektek

Kép
sting1982

Böbszi! :lol:

Inszemnél nem lehet vinni! Ott kell adni reggel!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:kössz az infót!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: tudtam hogy nem lessz egyszerü semmi de hogy már ennyire!!!!!!!!!!!!teljesen kivagyok!!!!!!!!!!!!!!!

Csézjang:szia drágám!örülök hogy végre te is jelen vagy!ugye jól vagy???puszika!jah konzi még várat magára :lol: :lol: de nem sokáig!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sting1982

Vasikáé:borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
sting1982

Vasikéá :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem most már nincs pofám itt írogatni. Ja én is szívesen beszállnék egy fagyipartyban ha befogadtok!!

Kép
Kép
colin

Akire!
Mi van Veled? Remélem hozol egy zebrásat!

Collin!
Jó az Nekünk, ha időnként benézel ide.
szöszi1977

Rony:sok sikert a lombikhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pusszantás

Kép
sting1982

Csak csendben jegyzem meg: a főbejárat mellett van egy büfé, és lent, a villamosnál meg van egy cuki.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

vicky

Szorítok holnap?

Akire!

Valami jó hír?
tigriske1978

Vicky!

Azaz nem kérdés, hogy szorítok, de ugye holnap lesz?
tigriske1978

Kép

Lugi:
Fagyi a hormonokra? :shock: Egész 7végén nyaltam, még sincs eredménye :(

Azért a közös fagyizásba nagyon benne lennék :)
Hátha a kollektív tudat besegít mindenkinek :wink:

Sting:
Szióka! Velem semmi izgi, most épp nem akar normálisan megjönni. Barnázgatok, minimálisan 2 napig vérke is volt... Inszemhez bizony helyben készített apatej kell! Attól félnek, nehogy a postásét vigye be valaki :D

Tigriske:
Klassz csajszi vagy, így kell ezt csinálni!

Rony:
Élvezd a tudatot, h. mindenki gondol rád szerdán - legalábbia én tutti!

Pá Drágáim!
sajt@

Rony!

Most olvasom holnap leszívnak? Hát akkor szurkolok neked is, hogy minden rendben legyen.
tigriske1978

Sajt!

Köszi igyekszem. Te vagy a humor példaképem :-)

Ha nekem holnap van a 30. napom és akkor kéne megjönnie, akkor ki mikor tesztelne a helyemben? Május 7-én volt az inszemem.

Már tűkön ülök.
tigriske1978

Kpn:
Ezzaz!!!! Be cool baby! 8)
Szerintem neked még a p.fészked is szép, a Sz. csak irígy lett, ezért írt rá gyogyót :wink: Na jól van, biztos használni fog, csak csőrtkoptattam. :)

Lukácsné:
Gratula a jó fickókhoz, mihamarabbi célba érést kívánok. 1ébként mikorra várod bládit?

Kakti:
Ezt már szeretem, kezdesz a régi lenni :) Éljen a vízöntő - támogatom a projectet - úgysem fogod megúszni! :wink: (Biztos forrásból hallottam, hogy előbb, vagy utóbb, de besikerül a gyerkőc)!
Cefa...izéről még én sem hallottam...

Pá Drágáim!
sajt@

Tigici:
mikorra kell visszamenned?

Pá Drágáim!
sajt@

25-én (18.napon)
tigriske1978

Az még pár nap... Igazság szerint én előző nap reggel szoktam otthon.

Pá Drágáim!
sajt@

sajtkukkerkém, nincs mese, máshogy nem is lehet hozzáállni 8)

tigris, én a mai tesztelés előtt olvasgattam a neten, átlag 10 nap mire a repedés hatása elmúlik és volt olyan aki a 13. napon erős +at tesztelt. Úgyhogy holnap/holnapután már láthatnál valamit.
kpn

Úgy felizgattatok, lehet, hogy holnap én is lepislantom a Lilly-t!
Van itthon egy talonban...

Pá Drágáim!
sajt@

na de tényleg, mi is van akkor ezzel a bládival? olyan rövidke-színtelenke volt, hogy esélyes? :shock:
vagy csak szolidarítás? 8)

az enyém asszem one step névre hallgat, igazi skót vagyok, a DMes legoccsóbb. 25-ös érzékenységű.
dehát a mai reggel már történelem :wink:
kpn

de jó itt a hangulat!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hello sajt@:apatej??????????ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kpn:szia!!neked is lassan teszelni kéne??????hűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++

Kép
sting1982

Medi lab és egy Clearblue tesztem is van otthon. Szerintetek?
tigriske1978

Kpn:
Ó-bládi, Ó-bládá végre nyár van, ájájájá de vártam!
Szolidaritás+kíváncsiság is - bár sok reménmyt nem fűzök hozzá, de hátha...

Csocsesz Sting! :)

Csézjang:
Már annyiszor akartam kérdezni: HOGY VAGY? Ugye jobban? Doki mikor lát legközelebb?

Pá Drágáim!
sajt@

Tigriske:
Fogd meg mindegyiket és koncentrálj rá! Melyiket súgják a megérzéseid?

Pá Drágáim!
sajt@

Nem tom. Tudni kéne hogy a Clearblue milyen érzékenységű, valahol 10-est olvastam egy másik helyen meg 50-et. Így bizonytalan vagyok. De ha 50-es akkor miért kerül kétszer annyiba mint a sima teszt?
tigriske1978

kpn

kpn

Szóval mindkettő szar :-) Köszi, most megnyugodtam!!! :D :D :D
tigriske1978

na nem ezt mondtam :lol:
azt írják, hogy ugyan a klírblú 50-es, de megbízhatóbb.
szerintem csináld meg azt, mert szebb a csomagolása :wink:
meg azon olyan szép + jel lesz, amikor pozitívat pisilsz, nem csak olyan snassz csík :D
kpn

ok, köszi
tigriske1978

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a tanácsot az uh.kapcsolatba.Meg oldotam.Minden rendben van meg kaptam az elsö szurit holnaptól meg be adom magamnak.Az uh.mondta a drnö.jobb és bal oldalt 3 van gondolom tüszü.Nem semmi ez a drnö.tök barátcságos és rohan szinte nem is tudok kérdezni töle semmit.Jó hogy ti vagytok mert nem is tudnék semmit.25én kell menni uh.megint és meg látjuk hogy nönek.
Csézjang:
Nagyon el vagy veszve?Mi van veled Javulsz?Mikor kell menned dokihoz?Puszi neked!
Böbi:
Bizunk már hogy sikerülni fog és ti is haladnátok tovább!!Puszi neked!És ne dolgoz sokat! :!: :!: :!:
Vasikáé:
Gyere vissza és ne szomorkodjál :!: :!: Puszi
Kébzeljétek ma voltam a házi orvosnál és kiderült mivel elköltöztem el kell mennem akihez tartozunk.Egy drnöhöz küldöt volna de nem hallok róla valami jó dolgokat és amikor haza értünk be mentem és egy szimpi doki rendelt és mondom neki mi járatba vagyok és holnap megyek hozzá fél11re és felvesz.És kiderült nagyon rendes doki!
Puszilok mindenkit!

Kép
rózsa11

na addig beszéltünk bládiról, amíg engem is elért. ahogy a nagykönyvben meg van írva, tüszőrep + 14 nap. még jó, hogy reggel teszteltem, így már inkább örültem, hogy akkor most nem kell 2x mennem.
lányok, akkor gondolom a pénteki pisitúrát lefújhatom, és akkor ha a barna még ma piribe vált, legkésőbb csüt mehetek UH-ra.
jó mi? majd holnap azért biztonsági telefonozok nekik...
kpn

Rózsa:
Nagyon örülök, hogy ilyen talpraesett vagy! :)
A BMC-ben soha nem ér rá senki, ezért is jó ez a fórum - így mindent megbeszélhetünk, tippeket kaphatunk. Az külön jó dolog, hogy megkedvelted első látásra a házidokid. A szurikkal ügyes legyél, én mindig gyávuska-gyévuska vagyok és a Zurammal böketek...

Tigriske és Kpn:
Én is a szőkenős megoldás híve vagyok, ha már nem tudok mit kitalálni: válaszd a szebbiket ! :D :D :D

Pá Drágáim!
sajt@

Kpn:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csajszikák!
El kell pályáznom, jön a Zuram versenyezni... Nem ígérem, de lehet, h. még bekukk...
Pá!

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

Akire !
hol vagy már???

megvan a kartonom felhívtak ma a BMC-ből, mégsem tűnt el örökre.

sajt!
valamikor a napokban lesz várható bladiméri.

sikerült a vizsgám, diplomás lettem mostmár végre vége a vizsgaidőszakoknak.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Megjöttem végre.
Tegnap nem volt netünk, még nem olvastam vissza,de ezt meg kell veletek osztanom:
Bemutatom a 3. inszemes zebrás tesztemet!!!!!
Kép

Kép
akire79

Vasikáé!
Nagyon nagyon sajnálom ami történt! De amilyen fantasztikus nő vagy, egy-kettőre felállsz és mész tovább, így kell lennie!
Mit mondtak amúgy? Semmi nem indult el vagy csak alacsony volt a HCG?
Azért ne tűnj el kérlek4

Nyanya!
nem semmi amit írtál, remélem minden rendben lesz és kistesót kap a fiad szülinapra!

Kép
akire79

RONY!

Nagyon szurkolok holnapra!
Csuriban kezem lábam :lol:
Na jó mostmár eldugulok!

Kép
akire79

Akire!

Ez szuper, nagyon örülök, jól jött már egy csíkos teszt. :-) :D

Lukacsné!

Gratulálok a diplomához.
tigriske1978

Sziasztok!
Akire!!
Nagyon nagy gratula neked :!: :!: :!: :D
Vigyáz magadra!Mikor tudtad meg??
Sajt!
Én sem vagyok olyan bátor de ti azzá tesztek ugy vagyok vele nektek sikerül magatoknak be adni akkor nekem is kell hogy sikerüljön.Egyébként egy idöbe kell szurni magunkat?Hát azt nem tudom hogy oldom meg!
Lukácsne:
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz :!: :!: És nagyon nehéz volt?
Milyen vitamint tudtok nekem ajánlani!
Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Kpn!

Nekem a Zeke azt mondta, hogy akkor is kell vinni pisit, ha megjött.

Rózsa!
Méhpempős méz
Terhesvitamin: Femibion 800
+ esteleg C vitamin, E vitamin és magnézium

Beavatkozás után palástfűtea
tigriske1978

Rózsa!
Köszönöm agratulációt, de még óvatosan örülök, még hátra van 1,5 hét múlva az UH, hogy méhen belül van-e.
Ma délelőtt voltam tesztelni a BMC-ben, előtte nem teszteltem, tehát ott tudtam meg.

A szuriknál el lehet csúszni fél-1 órát, nem kell pontosan ugyanakkor beadni!
Én nem szedek komplex terhes vitamint, mert mindegyiktől hányingerem van! Helyette a ciklus első felében cickafark teát, méhpempőt, folsavat, C-vitamint, Mg+cinket és vasat. A ciklus másik felében palástfű teát és a vitaminokat!

Lukácsné és Vicky!
Nagyon nagy gratula a sikeres vizsgákhoz, ügyesek vagytok!

Kép
akire79

AKIRE!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire!
GRATULÁLOK!!!! Hát ez fantasztikus!!! :lol: :lol: Még 1,5 hét? Te jó ég hogy bírod ki addig? Ja és hogy bírtad 1 napig magadba tartani???????? Már pont gondoltam, ha jó hír lett volna, biztos közzétetted volna. Akkor a terhestalihoz már csak nekem kéne belehúznom :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Helló, csajok, olvassátok, nagyon cuki-muki:

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban, kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:

- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 Ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft

Összesen: 4800 Ft.

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:

- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0 Ft
- könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
- mindenért, amit nap, mint nap tanítottam neked: 0 Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
- az életemért, amit minden nap neked adok: 0 Ft.
Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak. A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire!

Nagyon nagy gratula! :)

Már be is véstem a táblicskuba!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajszik, itt van egy fasza vicc, remélem ti is olyan jót nevettek mint én. ha-ha-ha.

Pasas bemegy a kocsmába, a pultos kérdezi:
- Jó napot! Mit szeretne?
- Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést.
- Nem úgy értem. Mit kíván?
- Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat.
- Félreértett, mit szeretne inni?
- Miért nem ezzel kezdte? Mi van?
- Semmi különös, itt állok a pult mögött.

:lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

AKIRE

Kép

Kép Kép

SOXERETETTEL VÁRUNK A BABÁSBAN! :wink:

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: