A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici most írt:

"Már kikészülök. Lenn volt UH. Nagyobb a szíve. Kevés a magzatvíz. A szívén meg ott a víz. Júlia du nézi meg. De senki nem mond semmit. Nem bírom már."

:( :( :(
Vendég

:( :( :(
Én ezt nem is értem, ha azt mondják, nagyobb a szíve, miért nem mondják azt is meg, mi a további teendő, hogy ne legyen Pici bizonytalanságban :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Istenem már megint mire jövök!
Szegény Pici! Ez tényleg nagyon gáz! Ha van gubanc mire várnak délutánig?? mért kell várni?????? Szegénykém! Nem csodálom, hogy kivan! pláne Ő olyan kis érzékeny tipus!!! Olyan igazi paramami!!!! Vagy most lehet megint butaságot kérdezek, de akkor mért nem csaszizák meg?? Tudom, hogy még korai, de akkor nem lenne a baba jobb kezekben kint mint bent???

Kép

Kép

Kép
nócika

nika, gratulálok a nagy fiadhoz! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika! Köszi a vonalzó diccset!!!
És hogy neked már mekkora kisfiad van!! Ovis lesz! Ez olyan jó!!!!! És hát igen szülöire menni kell! Mert ott mondják mikor mire mennyi pénzt szednek be!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici újra írt:

"Júlia szerint nem romlott az állapota! Olyan, mint pénteken. Szerinte nincs vész. A szülészeken múlik mikor mehetek haza. Egy hét múlva kokntroll. Még csokival is kínált. Pénzt nem fogadta el. Már nekem ciki."

És arra, hogy a szülész mikor fogja megmondani:

"Lesz majd konzílium és akkor. Jó lenne hazamenni. Már kisírtam a szemeimet. És hetente jövök én. Csak még picit otthon jó lenne. Hogy vagytok? Veletek minden ok?"
Vendég

Cat! Köszi az infot!
Puszilom Picit! és probálja meg a szemeit szárazon tartani! nem feladni!! minden rendben lesz! Ha nem romlott az állapota akkor jó! Remélem mihamarabb hazamehet!!! Mert otthon jobban tudna pihizni mint a korházban!! Szerintem!!! Sok puszi Picinek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Egyszóval itt is érvényesült az, mint minden UH-nál, hogy minden orvos másként látja a dolgokat. Ami az egyiknek kevés, az a másiknak átlagos. Ami az egyiknek átlagos, az a másiknak sok... Mint nálam a magzatvíz mennyisége.
A szívnél pedig inkább ijesztgetik a kismamát, hogy levédjék magukat, én megmondtam... HA pedig nincs baj, akkor úgysem perel senki.

De Hajdú Júlia profi, és neki van összehasonlítási alapja. Én jobban bízok az ő ítéletében.

Most pedig megyek vissza, hátha végre elalszanak a fiúk.

Nálunk egyébként ismét van fronthatás. Nekem a fejem fáj, Marci pedig hisztis, ha nem fogom, nem alszik vagy eszik. De olyannyira, hogy fél percen belül annyira felhergelte magát, hogy nem vett levegőt, és tiszta kék volt a gyerek. :shock: Kicsit ijesztő.
Vendég

Én tegnap elött este jártam igy,hogy az arcába kellett fujnom,hogy vegyen levegőt.

Ma egész nap alszik,csak enni kel fel..de majd holnap..jön a hidegfron :? :evil:

Pici irt nekem is...(ugyanezeket) :wink:
Azért ugrottam be,hogy Cat fel tudta-e rakni,de látom igen :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Jaj, lányok, úgy örülök, hogy tegnap végre sikerült személyesen is találkoznunk!!!!! Nagyon jól éreztem magamat, csak az a kár, hogy ilyen körülmények között volt a tali.
És én sem csináltam képet:-((((((((((((((((((((((((

Hát én miután haza jöttem, megebédeltünk, elmentünk Mauhaus-ba, Auchan-ba, Baumax-ba. Vettünk nekem nacit, néztünk csempét a fürdőbe, ajtókat, kádat és csapot. Ma már hivogattam kőműveseket, és este jön is egy pali, aki felméri a terepet és ad komplett árajánlatot. Apa most kitalálta, hogy nemcsak a fürdőt csempéztetjük, és cseréljük ki a kádat és csapot, hanem a wc-ben is csempézünk, és rakunk az erkélyre is járólapot.-))))))))))))))))
Ja, és csináljuk a gyerekszobában a helyet. Felszámoljuk a rumlit, hogy ha már hozhatjuk a bútort, akkor legyen hova:-))))))) Apa teljesen beindult:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Törpiri!
Lili annyira ééééééééédes volt. Olyan jó volt személyesen is látni:-)))))))))))))))))
Édesek a tegnapi szerzeményeid:-))))))))))))))))))

Cat!
A képek alapján tényleg nagyon jó kis buli volt nálatok:-)))))))))))))))))))))))))9
Fiúk nagggyon aranyosak:-)))))))))))))))))))))))))
Húúúúúúúúúú... az a pipacsos kééééééééééép..... irigy irigy.
Beninek nagyon jól áll a szemüveg!!!!

Nemlajos!
Nem semmi Döme.... ahogy pofákat vág a székben, hát meg kell zabálni:-))))))))))))))))))))))))))

Gabi!
Nektek ki csinálta a fürdőt??? Nem tudsz ajánlani valakit?????

Nika!
Gratula az ovihoz!!!!!! Gegénekis tetszik???? Látta már?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat, Törpiri!
Köszi az infokat!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szegény Pici!!!!! Úgy sajnálom!!!! Olyan rossz ilyen bizonytalanságban lenni.... én sem bírnám ki.... szerencséje van a Júliával nagyon!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jajj istenem pont picivel történik ez aki amúgy is para mamai és ezért minden héten járkált valami dokihoz el sem hiszem de azt igen hogy nem lesz semmi baj Dalmival küldöm a sok +++++++++++++++++++++++++++++++ energiát és ne sírj picurkám nem tesz jót Dalminak fel afejjel hiszen júlia is azt mondta nem rosszabbodott és ez jó most minden jó hírt meg kell hallani és ezt eltárolni

Köszike de itt nincs akkor túljelentkezés mint pesten az ovikban :) meg hát körzetes ha tele vannak akkor is fel kell venniük :)
igen látt amikor beiratkoztunk azóta mindig mutatja ha arra megyünk el

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés.Lassan megyek moziba majd este jövök.

Sajnálom ami Picivel történik.De legalább a Júlia megnyugtatta.Akkor most Pesten fog szülni?

Nika.hihetetlen Gege már ovis lesz :D .Márk csak jövő szept-től megy ha felveszik,ha nem akkor meg itthon lesz velünk.
Nagyon megy az idő, igaz Márk is ma töltötte a 2. évét.Olyan gyorsan elment ez 2 év :D
Vendég

Sziasztok!

No, ma megtudtam a vizsgáim nagy részének az eredményét...ahhoz képest, h semmit nem tanultam rá (helyette inkább agonizáltam), egész jól sikerültek. A nyelvtanos 20-ból 19 pont, a szövegértős 17 pont, a szöveghallgatós (vagy hogy híjják) 14 pont (oké, ez nem lett annyira jó sajna)...most már csak a beszéd van hátra, az meg valamikor a jövő héten lesz..

Cat, Nemlajos! Jajjjj, nagyon édesek a gyerekek! Igazi jópasik :wink:
A pipacsos mező meg egyszerűen csodálatos :roll: Cat! Az iwiw-es fotó is nagyon jó, ahol 3an vagytok a gyerekekkel + a pipacsok :roll:

Nika! Aztaaa, ekkora nagyfiú már Gergő?! :shock: :P Tyűű, gratulálok! Biztos nagyon jó lesz az oviban neki...nővérem lányai is nagyon szerették :P

Sissi!
BOLDOG SZÜLINAPOT MÁRKNAK!!!!

Ő is már 2 éves!!! Hogy rohan az idő, nem?
Jó szórakozást estére!

Pici! :cry: Ez a legrosszab, hogy mindenfélét összemondanak neki és ugyanakkor teljes bizonytalanságban hagyják! :cry:
Még jó, hogy ott van ez a doktornő, akit nagyon dícsértek...legalább jó kezekben van!
Nem lesz semmi baj, ez biztos!

afra.h

Cat, igazad van, tényleg így működik az orvoslás...
Nem nézve, hogy mit aggódik a kismama, készítsük fel a legrosszabbra, abból nem lesz per :?

Döme is ugyanilyen nyűgös ma (hétfő van, ez már a 3. hétfő egyhuzamban, fogadjunk, holnap jön a rózsaszín pelus...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

afra, gratulálok!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici újabb sms-e:

Válasz arra, hogy tudja-e már mikor mehet haza:

"Még egy-két nap múlva mondja meg a dokim. Júlia rá bízta a döntést. Megvárják az eredményeket. Júliához htfőn kontroll. Remélem addig hazamehetek."

Internet?

"Sajna nincs még. Apa az ügyön van. Hosszasan győzködtem. Már nehezen bírom."

Mennem kell mert felébredtek a fiúk.
Vendég

köszi Cat az infókat!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat! Köszi az infot!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Márknak boldog születésnapot kívánok!

Kép
Vendég

Sissi! Milyen figyelmetlen vagyok! istenke éltesse nagyon, de nagyon sokáig a kicsi Márkot!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is csatlakozom: Sok boldog isten éltesse Márkot sokáig!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép jó estét mindenkinek!!!!

Márknak nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska a volt férjem fest,burkol,amit szeretnél és szerintem nagyon szépen dolgozik.(és nem olyan drágán mint egy vállalkozó.
Ha gondolod megirom a számát...

Nekem az egész lakást ő csinálta,csempe,járólap,festés,mázolás,kádcsere,wc csere...

Pesten laksz ugye???

Afra nagy gratula a vizsgáidhoz!!Látod milyen ügyi vagy???? :wink: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye ment a privi!!!!!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok!

Megy a sok privi össze-vissza nekem pedig fogalmam sincs mit szervezkedtek... :x

Ma egy óra alatt sierült hazafelé megtenni párszáz métert. Ez a hátránya, ha az ember jóban van a szomszédaival. Mindenkivel pár perc beszélgetés...
De imádom ezt az életet.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntéseket :D :D

Cat:nagyon jó afilm,nekem jobban tetszett mint a Da Vinci kód. Ha tudod nézd majd meg.
Köszi az infót Piciről.Irtam neki,de nem válaszolt igaz azt bnem irtam meg,hogy nem tudok gép közelbew jutni. :D :D
Vendég

Szép jó reggelt!

Apácska megpuszilt mint szinte minden reggel, de most megint nem tudtam aludni! De nem is baj, hisz hamarosan indulok lövetni magam!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Vagy csapolásra! Utána megyek a keresztanyumhoz onan rohanok a korházba, de elötte talizok a lánykám leendő kerijével, mert jön velem a felkészitőre! Onnan usgyi haza azaz rohanok a diabetologiára pofavizitre és csak valamikor este haza! Lehet ma már nem is tudok jönni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt.
A fiam 10. órája alszik, este fél 10 óta...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Örülj neki! :D
Egyébként Marci is csak negyed hatkor ébredt ma. Fél hatkor újra aludt és azóta sem ébredt fel.
Bezzeg Beni. Negyed nyolckor kelt. Egy órával korábban, mint szokott.
Vendég

El is gondolkodtam, hogy mennyire normális, hogy egy hathetes gyerek 8 órát alszik egyhuzamban... De nem érdekel, hogy normális-e, mert nekem nagyon tetszik. :D
Vendég

sziasztok:)
este negyed 10-kor én már aludtam :):)

picikém kitartás

nagyon boldog szülinapot MÁRKnak

nika70
Salgótarján

már próbálgatjuk a kisgatyás életet de most meg nem nagyon akar a bilibe pisilni reggel is száraz volt a pelus de nem akart bilire ülni visszakérte a pewlust fél óra múlva :):)

nika70
Salgótarján

Ezt néztem ki Marcinak:
Kép

UV-szűrős sátor és hordozható ágy egyben, mely a szabadban és a lakásban is használható. A lezipzárolható szúnyoghálójával, kivehető matracával és a hozzátartozó 3 játékkal együtt könnyedén összecsukható, saját hordozótáskájában szállítható.
A jobb légáramlást a hálós ablak biztosítja.
Mérete: 98cm átmérő, 56cm magas.
Táskában: 40cm átmérő, 16cm magas.

Ahogy meséltem Apának róla a telefonban hülyeségnek tartotta. :(
De mi megyünk majd a Balatonhoz, Kemencére, Horvátországba... És itt a kertben is jó lenne szerintem.
A nagymamámtól úgyis kaptunk pénzt, amit Marcinak szánt. Abból pont meg tudnám venni.

Mi a véleményetek?
Vendég

Nika!

Remélem sikerül a szobatrisztaságra szoktatás!

Én most nem is próbálkoom vele Beninél. Illetve csak annyira, hogy mindig szól, hogy "Anya! Kakilok!". Én pedig megkérdezem, hogy bilibe vagy pelusba? És a pelust választja.
Remélem hamarosan magától leszokik majd, hiszen kitünően tudja már szabályozni. De szerintem Marci miatt akarja ő is a pelust.
Vendég

Sziasztok jó reggelt!

Cat, köszike jól vagyok csak tegnap nagy takarításba voltam (anyumnak segítettem és még ma is fogok, mert hétvégén apukám 60. szülinapja lesz és lesznek vagy 30-an) igaz estére egy kicsit bedagad a lábam de nem vészes.

Szerintem nagyon jó ez a hordozható ágy nekem nagyon tetszik és ha van rá pénz szerintem vedd meg.

Picivel én is beszéltem délután telefonon, ugyanazt mondta amiket Cat irt, még annyit, hogy mostmár tuti ott fog szülni a Barossba Csaba dokinál és max. júl. 7-én szüli Dalmát csaszival. (Csaba dokiról én csak nagyon jókat hallottam nekem is csinálta a amniót, és a munkatársam elég közeli barátja és sok jót mondott róla, hát reméljük tényleg igy van)

Sissi,
Márnak BOLDOG SZÜLINAPOT :lol:

Kép
Kép
minimano74

Bocsi :oops: :oops: :oops: Márknak :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Cat:szerintem nagyon jó ötlet ez a kis sátor.Nekünk már nem fog ilyen kelleni,hiszen miutánb mrgszületik nem nagyon megyünk sehova ill lassan jön az ősz.

Nika:köszi a köszöntést.
Kiváncsi vagyok Gege mikor szól a pisi miatt.
Márk mostanában reggel ráül,de nem mindig van pisi, ill. a többinél pedig még nem szól.De ÚGY hallottam,hogy a fiúk később érőek.Majd meglátjuk,moat szülinapjára kapott egy wc szűkitőt anyuéknál már kipróbálta tetszett nbeki. Mindjárt beteszem a linkjét,hogy milyet vettek:http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3112&cikk=0407007
Vendég

Gabi!

Azért csak lassan azzal a takarítással! Pihenj közben!

Örülök, hogy Neked van infód Csaba dokiról. Már azon gondolkoztam, hogy ismeri-e egyáltalán valaki.

Lányok!

Úgy néz ki, hogy megkapom a telefont. :D :D :D
Apa ugyanis leejtette a sajátját, amiben nincs semmi újdonság, hetente párszor előfordul nála. De most olyan szerencsétlenül, hogy a mellette parkoló autó alá esett, aki pont akkor indult el, és áthajtott rajta. Így azt már nem csináltatjuk meg, hanem megkapja az enyémet én pedig az újat. :D
Vendég

sziszi ez nagyon jó és lépcső is van hozzá tttszik és nem is vészes auz ára majd megmutizom apának :)

cat hajrá újtelefon

nika70
Salgótarján

Kellemes napot mindenkinek!!!!

Tegnap este voltak felmérni a terepet: 300 ezerre jönne ki:
fürdőben: régi csempe le, új csempe fel, kád és mosdó csere, kád felfalazása, járólapcsere
Wc: felcsmpézni, járólapcsere
erkély: járólap
+ csempe, fúga, ragasztó, kád oldalára szellőző, szerelvények, sitt elszállítása.

Ma este is jön egy fószer, ő is mond valamit. aztán eldöntjük, melyik csinálja. Az első brigád hétfőn már tudna kezdeni, a mai fószer meg rá egy hétre.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!
Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Márknak!!!!!!

Afra!
Gratula a vizsgákhoz!!!!

Törpiri!
Az nagyon jó lenne, ha meg tudnád adni nekem az elérhetőségét... igen, Csepelen lakunk.

Cat!
Nekem nagyon tetszik ez a hordozható ágyikó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem megérné és ki is használnátok rendesen :!: :!: :!: :!: :!:
Ezt a mázlit a telefonnal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Új info Picitől:"
Hétvégére haza mehetek. De hétfőn vissza. Még a doki elmondja mi az oka és meddig kell. Eredményekre várunk. Lelkileg már ko vagyok. Puszi""

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Szerintem még Törpiri volt férjét is kérdezzétek meg, de nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lenne. Ebben még az anyagköltség nincs benn, ugye?

Jó, hogy Pici hazamehet hétvégére. Kicsit feltöltődik.

Én pedig mindjárt teszek fel pár képet. Ma csináltam.
Vendég

Cat!
Ebben a 300-ban minden benne van már szerencsére.... ja és még három ajtót is vennünk kell.... de azok szerencsére nem nagy összegek.

Képeket várjuk!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Beni:
Kép

És Marci részletek:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Zsu!

Akkor nagyon jó ár.
Nekünk sokkal drágább volt csak a nyersanyag... Csempe, padlólap, kád, zuhanyzó, mosdó...
Vendég

Amit néztünk csempét a fürdőbe, az 1600Ft/m2, hozzá a díszcsík 505 Ft/db. A kád 18 ezer, a csap szintén+hozzá ami kell. Majd ha haza hoztuk, lefényképezem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk a Baumaxban találtunk nagyon jókat viszonylag olcsón. 1600-2600 Ft/m2 között.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj, nem is mondtam, de nagyon jók lettek a képek. Főleg a szürkék tetszenek nagyon!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen, tudom, hogy lehet ilyen áron is venni. De mi Spanyol burkolókat vettünk, Undefasa. Igaz, siekrült nagykeráron. Így nem 8-10 ezer volt négyzetmétere, hanem "csak" 4 körül.
A kád és zuhanyzó pedig Ravak, a mosdó és wc-k Alföldi...
De úgy gondoltuk akkor, hogy 15 évig minimum nem cseréljük le, és olyat szeretnénk, amiben igazán jól érezzük magunkat. És ugye ez az első saját házunk... :D :D :D
Vendég

Beninek nagyon jól áll a szeműveg :):):) hogy viseli? nem akrja mindig levenni?

picikém de jó kicsit hazajhet de azért csak jobb hogy orvos közelben van én biztosan megnyugodnék hogy jó kezekben vagyok bár ez nem viditja fel hiszen ki szeret kórházban lenni de majd most már nincs sok hátra és júlisu hamar itt lesz és utána már elfeledheti mindezt hogy csak Dalmiban gyönyörködjön aki egészségesen fog világra jönni és nem lesz semmi baja :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: