Sziasztok!
Jöttem beszámolni a mai BMC-s élményemről hsg ügyben.
Hát nem volt semmiféle hsg, merthogy pozitív lett a vizelet eredményem

Skriba doktornő behívott és megkérdezte hogy vagyok, meg hogy megvolt e a menzeszem. Mondtam jól vagyok (bár kicsit hülyének tartottam a kérdést hsg előtt) és hogy igen megvolt. Erre közli velem, hogy pozitív a tesztem

Én meg ültem ott és bámultam rá mint a borjú az újkapura. Még azt is megkérdeztem, hogy biztos az én vizelet eredményemről van e szó

Megnézett uh-val és nem látott semmit, csak egy fél cm-es "megritkulást" a méhben. Leküldött a laborba, hogy nézzék meg vérvétellel is. Utána ültem ott majdnem két órát a kusza gondolataimmal, mikor megint hívtak és közölte, hogy a vv is pozi

De nem merek örülni neki, mert azt mondta vagy egy nagyon korai terhesség, vagy a ciklus végén összejött terhesség, ami elhalt a mensivel és annak a hcg-je van még a szervezetemben. Ez utóbbit sajna alátámasztja, hogy a tsh-m a legutóbb 7,1 volt (4,9-ig jó) és ez okozhat vetélést nem beszélve a progi szint alacsonyságról. Úgyhogy jövőhét hétfőn megyek vissza kontrollra. De csütörtökön ment el vér néni és azóta nem is voltunk együtt

Úgyhogy tuti nem vagyok terhes
Hát ennyit rólam. Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam.
Vasikáé gyere ha van eredmény