Hú, jó sok mindenről lemaradtam...
Boldog névnapot Botik és Alex!!!
Julcsi én is kíváncsi vagyok a szopis tanácsadóra!
Nicko ne har, nem tudtam még visszaolvasni, érdekel az alvós dolog amit írni akartál!

Most úgy néz ki rendeződik a helyzet, nappal már visszatért a két alvás, éjjel pedig van egy 4-5 órás egybe, és csak utána kezdi az egyórázást.
Julcsi asszem még te írtad hogy nehéz lehet így kedves és türelmes anyucinak maradni. Hát, szerencsére pont ezzel a kettővel nincs gondom, lekopogom sikerült megtartani a hidegvérem, viszont ami nem megy fáradtan az a következetesség. Sikerült Öcsisajtot rávezetni milyen jó dolog is cicin aludni, mert mikor kezdi az óránkénti nyűgit akkor nem rakom vissza a kiságyba már pár napja, egyszerűen nem bírok már ugrálni úgyhogy mellettem marad és ha megnyikkan betömöm a száját. És szépen megszokta, ááááááá!!! Hát mindegy, ő még elég képlékeny, szép fokozatosan leszoktatom róla. De most ez a legjobb mindenkinek. A tejnek sem árt.
Súlyproblémák: ha valaki akkor Z aztán nádszál volt, 3 hósan 4570g. Akkor nem volt mit szaporítani úgyhogy tápot kapott és két hét alatt magára szedett kerek fél kilót. Onnantól kezdve 50-75-ös volt a súlypercentile, ami azt jelenti hogy dagi kategória. Úgyhogy semmi súlypara, igaz hogy az én esetemben nem tejjel, de sikerült felhízlalni. Mostmár 3 hósak a babáink, lassan bevállalható a krumpli, alma, répa, őszibari, tejpépek, stb. Remélem nem okoskodásnak érzitek mert nem szeretném osztani az észt, csak megnyugtatni mindenkit egy élő példával.

Z is hamar megfordult minden irányba a tengeje körül, 6 hósan jött ki az első foga, 6 hósan ült fel, utána tök hamar négykézlábazott, és 13 hósan járt egyedül, mindent időben, úgyhogy semmi para
Jajj úgy vááártam, végre eljött a body-s időszak, végre egész nap gyönyörködhetek Oli idomaiban!!!

Úgy vártam, annyira édesek a kis tagjai

Legszívesebben csak harapnám egész nap! Ó és a bőre "szaga"! Imádom!
Erről jut eszembe, tényleg nagyon igazságtalan amikor tök rendes családokba nem akar összejönni a baba...nem is tudom elképzelni, Z is elsőre összejött, Oli meg még aznap este amikor a doki zöld utat adott

Ahol meg jönnek szaporán a babák és nem becsülik meg és szörnyű dolgokat csinálnak velük...borzasztó.
"Jó" hír, hogy a nagyimnak aki most maradt egyedül van egy egész jó helye, nyugdíjas otthon, egyházi, foglalkoznak demensekkel is (végülis ez nem konkrétan Alzheimer hanem demencia). Úgyhogy végülis nyugodtak lehetünk hogy jó helyre kerül, de azért olyan nem lesz mintha otthon lenne nagyapával. Anya már hetek óta gondozta, hát nem semmi dolgokat művelt a nagyi...
Na ébred a kisebbik, majd jövök még olvasgatni, nagy a lemaradás.